Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2021 19:21 - Послание от Галактическата Федерация на Светлината
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 705 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.02.2021 19:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
   Квантов преход

 

Послание от Галактическата Федерация на Светлината

„Ние държим властта в свои ръце“

Предадено от Иво от Вега чрез Шарон  23.11.2020.

 

Понякога чувствам ,че виждам тази „ковидна“ глупост отново и отново до гадене,същите типове публикации,които носят в къщи информация която вече знаем,донасят повече вреда,отколкото полза. Аз мисля ,че знанието това е хубаво нещо, но повтарящото се набиване на това у дома ни e досадно. Вие не можете вече да гледате тези съобщения и това има противоположен ефект.  Те поддържат Ковид 19 жив в нашите умове и така ние придържат към тази времева линия. Погледнете как в новините  съобщават новостите.Те съобщават за негативните събития. Защо те правят това? Защото вие ще научите и поддържате тези негативни събития,като отделяте своето внимание за 60сек. В които те говорят.

  Волно или неволно вие поддържате тези негативни събития отдавайки им своята енергия ,чрез вниманието си. Аз мисля ,че трябва да пренебрегнете това след като знаете вече тези неща. Трябва да кажете: „ НЕ ПОЗВОЛЯВАМ ТОВА ,НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТОВА“  А след това създайте ваш сценарий ,който забранява това ,което сте видели ,с каквото вие не сте съгласни.

 Погледнете и емотиконите във Фейсбук . Всички те се проявяват с реакция. Но няма никаквa реакция която да изразява: „Аз не позволявам това ,аз не давам своето съгласие за това.“ Това е така ,случайно ? Мислите ли ,че преди това не е добре обмислено? Тези емотикони казват „на мен ми харесва“ или „аз съм ЗЛОБЕН*“(Когато кажете аз съм злобен фактически вие привличате от същото!) Но няма как да изразите ,че вие не давате на тези събития своето разрешение за съществуване във вашите мисли !

  Например вие виждате ,че лъжливи положителни тестове все още се извършват.Те все още се занимават с това. Затова вие слагате емотикон на учудване или гняв! (равно на подкрепа) и се движите по-нататък. Но вие току що вложихте толкова енергия в тяхната работа. Ако вие престанете да влагате енергията си,ако ги лишите от нея ,какво ще стане? (Вие преставате да подхранвате мислъл-формата която се вихри сега над светът!) Какво става ако вие изпитвате недостиг на енергия ? Вие губите сили ,разболявате се или умирате. Така ,както и  лъжливите положителни тестове и т.н.

  Аз вярвам ,че когато ние започнем да осъзнаваме това, на което обръщаме внимание,ние можем да пресъздадем този свят. Ако това на което вие искате да обърнете внимание,НЕ СЪЩЕСТВУВА, ТО ТОГВА ГО СЪЗДАЙТЕ. Така ,че е много важно на кое вие обръщате внимание. Макар ,че знаете ,че то съществува вие не го подхранвайте със своята енергия или с гневът си също.

  Ето защо илюминатите (дълбоката  държава) винаги ни говори какво те правят и какво те планират . Защото ние сме техните батерии . Ние укрепваме техните планове. Ето защо те се „натискат“ по всякакъв начин да ни разказват за тях.

  ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГИ СЛУШАТЕ И ЗАПОЧНЕТЕ ДА СТРОИТЕ СВОИТЕ СОБСТВЕНИ ПЛАНОВЕ ЗА ЗЕМЯТА! ЗА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА !

  Иво ,какво ще кажеш днес?

ИВО:  Ако вие разбирахте колко е важно това ,вашият свят щеше да бъде в друга ситуация. Но това ,което става е от вашето невежество. Затова ние разпространяваме тези послания за да дадем на хората възможност да променят своята реалност. Вие сте източник на енергия. Вие сте свързани СЪС ВСИЧКО ,КОЕТО Е .Вие се намирате в матрицата на душата. Вие черпите енергия от Божествения източник. Това е  което ви поддържа в живота .Но тъмните –не.Те се уповават на вас за да разширят своите планове.  Факт е ,че плановете им включват и смъртта на много от вас. За щото те притежават достатъчно души хванати в капана , за да съхранят своят свят като господари. Те имат душите на хората затворени (като) в контейнери  и черпят енергия от тези съзнателни същества ,за да управляват този свят. Те планират да направят Земята своя и да унищожат всички, осен „най-злата кръв“. Те ще продължават да принуждават земните хора да работят за тях,както вие сега,но на вас няма да ви платят. Вие ще считате ,че вие провървяло ,ако останете живи. Всички,живи или болни ,умиращи сте зависими от тях.  Ти ще бъдеш роб ,а те постигат своите цели. Но те могат да постигнат своето само ако вие продължавате да подхранвате техните панове.

  Не обръщайте никакво внимание на тези новини. Разберете какво става и когато видите нещо ,което вие не подкрепяте,например носенето на маски, тогава съсредоточете се на концепцията за свят без маски. И продължавайте да поддържате тази концепция.

   Ако вие сте потиснати ,че го няма публикувано лекарството за рак,тогава съсредоточете се на това да се представи лекарството за рак на света и правейки това като централно събитие в основният поток от информация.  Ако на вас не ви харесва китайската армия във вашата страна , съсредоточете се над това,тази армия да бъде разгромена ,а след това я отправена обратно по домовете.Разбирате сега ,че тази армия се движи до границата (ви).Тогава вие сте длъжен да я „вземете“ от това място където е сега тя и заедно с това да пожелаете това никога да не е ставало. Това е глупаво ,защото това се случва. Затова ,за да го спрете вие трябва да го промените ,съсредоточавайки се на него ,на нейните поражения.

   Ако вашата майка е неизличимо болна,за да оживее,вие сте длъжен да се съсредоточите на здравето и в онази точка ,която тя се е намирала преди това ,когато е била здрава. Желанието ,тя никога да не се е разболявала няма да сработи защото тя е болна.

  Причината поради която те реализират прогрес в своите зли планове срещу вас(все по-малко но все още) се заключава в това е ,че вие не говорите ,или вие се гневите(като си мислите ,че така не го подкрепяте).Но неволно или не вие го поддържате. Вие го приемате. Защото ти се съгласяваш с това ,вместо да кажеш , че не си съгласен с него. (Вероятно те са много добре информирани как стават тези неща ,когато хората не са подготвени и информирани за това ,какво могат да направят като полезен ход ,какви са техните сили и възможности да променят,определят  времевата линия на събитията)

  Приятно е да се види как нараства съпротивата към „дълбоката държава“ във всяка страна с протести ,защото манталитета на широката общественост се променя така. Продължавайте да се фокусирате на света без блокировки ,ограничения и затваряния ,а не да се гневите ,да противостоите на тези мерки.

  АЗ: Аз мисля Иво ,че на хората са им казвали когато са били деца ,че въображението им е глупост. Ако има казвах  на хората ,че искам живота който мечтая ,те биха ме посъветвали да стана „реалист“ . Но те не разбират силата на разума и тези ,които се грижат за вас също не разбират ,че  въображението не е глупост.

  ИВО: Правилно ,моя любов. Вашите умове са силни и като земно жители вие се явявате владетели на тази планета. Вие живеете в култура и разбирания ,където вие отдавате своите сили и силата на вашите души,но така ,те са откраднати от вас без да можете да осъзнаете това. Ти си длъжен да вземеш думите си обратно. Защото ако на планетата Земя възцари мир, той ще бъде донесен чрез умни хора ,които използват правилно всички свои сили за това дело.

  Ето защо Галактическата федерация публикува информация за ГЕСАРА и фондовете за процъфтяване на цялото човечество на Сен Жермен. Ние правим това за да можете вие да вложите своят ум в тези идеи ,а не в това ,което вашите контрольори желаят. Ето защо ние установихме много силни работници на светлината на планетата Земя за да я пресъздадат. Когато вие вярвате в наложената матрица ,вие поддържате тяхното господарство. Когато вие вярвате в новият свят основан на хуманизъм , вие въплъщавате това в живота. ТОВА НА КОЕТО ВИЕ СЕ ФОКУСИРАТЕ Е МНОГО ВАЖНО.  Вие сте част от вашата душа ,която ви е създала за да живеете на планетата Земя.Когато вие укрепите връзката с душата си,вашата душа може да насочи своята енергия за пресъздаване на вашата Земя.  Когато вие не допускате контакт с душата си защото вярвате в матрицата им и вярвате ,че самореализацията е възможна само ,чрез усърдна работа, то така вие работите реално против своите души и срещу онова ,което е запланувала тя(Вие) за целият ви живот.

  Всички наши послания са за това. Остави матрицата, съедини се с душата си и позволи си да се промениш.

  Използвай своят ум като остър инструмент за фокусиране и се съсредоточавай на това ,което вие желаете, а не на това ,което не желаете.

   Разберете ,че матрицата ви е лишила от лична власт похищавайки енергията на вашите души.      Вие сте инструмент използван от матрицата за осъществяване на нейните коварни планове като програма 21 и програма 30(?)

  ВИЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СВОЯТ УМ ЗА ДА СЪЗДАВАТЕ РЕАЛНОСТ , КОЯТО НЕ ВКЛЮЧВА В СЕБЕ СИ  МАТРИЦАТА.

  Когато вие правите това за себе си вие помагате на цялото човечество да се пробуди , да се промени.Бъдете много внимателни с тези ,на които позволявате да ви влияят на умът ви. Когато вие позволявате на обкръжаващите(и близките ви хора) които вярват в матрицата и се отказват да имат работа с вас на по-високо ниво, не се подавайте ,не общувайте с тях или дайте им да разберат ,че вие не приемате техните разбирания. А някои които просто са здраво затънали просто се освободете от тях. Общувайте пълноценно с тези ,които ви разбират. Да това е печално за онези ,които имат брак с хора ,които не са се развили. Това ще е вашият изпит и натрупване на умения и сили да сте недосегаеми за матрицата и в същото време да „разбутвате“ такива хора, които все пак държат на вас ,разчитат на вас в труден монет .

Но трябва да сте на ясно ,че никой не спасявате и личното развитие си е лична работа. Вие трябва да продължите да търсите и да намерите вашата общност и да се развивате с тях.

Победа на Светлината !

  И така първо разберете какво става , не се съсредоточавайте на това ,което не желаете да виждате в този свят. Отначало създайте благопожелателен свят в умът си ,а после наблюдавайте как той се проявява във вашата физическа реалност. Така е устроена Вселената.

-----   -----      -----     ------    

  Мои бележки

Посланието е преведено и преписано с малки и несъществени съкращения по моя преценка.  В скоби съм дописал някои логични добавки от мое име ,които имат отношения към конкретната представена идея или мисъл в посланието.

 Това послание не изчерпва и не замества личните търсения на всеки един от нас за да постигнем някакво духовно развитие . Нашето развитие зависи и от нашата вътрешна готовност да оставим приказките и философиите ,както и красиво написаните книги .Те са само едни жалони по пътят ни . Който избира това велико пътешествие трябва да го приеме и изживее със сърцето си и да не спира насред пътя ,когато е трудно .  Въпреки всичко ние имаме правото на свободна воля . Правото да не изберем също е право.     

Победа на Светлината!                           

 

 К




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658125
Постинги: 1497
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031