Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02 22:20 - ДИШАЙ … ПОТОК НА ЛЮБОВ… ДИШАЙ ...
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 278 Коментари: 0 Гласове:
2     
                                          ДИШАЙ … ПОТОК  НА ЛЮБОВ… ДИШАЙ

                                         Проста техника за да си със себе си винаги.

 

 

  Наши скъпи приятели . Ние силно ви обичаме . Направете дълбоко вдишване.  Сега издишайте много , много бавно сякаш изпускате въздушен балон .Направете това още веднъж . Вдишайте.Издишайте много бавно. Позволете на вашето тяло просто да изпусне въздухът.  Никакво напрягане не е необходимо. Още веднъж. Направете дълбоко вдишване и след това позволете на тялото да издиша напълно ,внимателно . Какво чувствахте ,когато се занимавахте с това ? Просто обърнете внимание.  Сега вземете нещо каквото и да е около себе си. Може да е каквото си пожелаете. Химикалка ,молив или чаша вода. Просто го вземете и внимателно го  разгледайте ,изучете го. Обърнете внимание на цветът му на неговата текстура , как го чувствате в ръката си ,тежко ли е или е леко ? Просто бъдете с това нещо и истински го изследвайте . И представете си ,че вие сте избрали живо същество . Кажете на глас или мислено как силно вие го обичате . Изредете всички достойнства и характеристики на това . Оценете го . Представете си ,че вие може да направите това със своята любов в сърцето си. А сега вдишайте. Бавно издишайте . Обърнете внимание как се чувствате в тези две много прости упражнения. Вие сами взехте отговорността  за вашата вътрешна реалност . Вие започнахте да присъствате интензивно тук и сега. Вие избрахте да излеете любовта си от вътре за няколко секунди и се вкорени в настоящето ,вкорени се в любовта. Какво е това?

     Запомнете това просто упражнение. Дишай .Поток от любов.Дишай. Вие можете да направите това по всяко време .Когато вие се вкоренявате в настоящият момент и се вкоренявате в любовта вие ставате мирно „спокойно око в центъра на бурята“ . Докато около вас  бушува хаос ,вие можете да се почувствате (така) съсредоточен ,заземен, чист и спокоен. Това е извънредно полезно в светът ,където много се опитват да ви убедят ,че нещата се развиват ужасно. Ковид  свирепства. Разногласията са достигнали апогея си. Другари ,семейство или колеги имат силни предубеждения и внезапно престават да чувстват ,че вие принадлежите също към техният живот.  Вие се чувствате заклещен,объркан и неясен.

    Дишаш…

                  Поток Любов…

                                                Дишаш…

   Скъпи! Някои от  вас вече практикуват  максимално възможното присъствие(тук и сега) . Някои от вас играят с магията на своето дишане.  Вие вече усетихте преимуществата. Ако вие никога не сте пробвали това ,или чувствате ,че живота и изборът на другите ви подбутва ,дърпа и ви мачка, тогава вземете в ръцете си отговорността за вашата реалност.  Дори само за минута ,две.

                                                                                                                                                                                                                                                                                 Дишаш…

                                                                                                Поток  Любов…

                                                                              Дишаш…

     Независимо от това какво става около вас. Вие сте единствения който може някога да контролира своето енергично поле! Светът може да ви провокира , да ви повлияе, да ви тласне или притегли. Другите могат да ви се кланят или да ви нападат. Въпреки всичко обаче вие и само вие контролирате своето енергийно поле!

     Не е ваша вината и много от вас считат както преди ,че вас ви управлява външният свят. Вас не са ви учили ,че вашата енергия привлича вашата реалност.  Затова сега вие се учите от тук нататък вие да поемате отговорност за своята вътрешна реалност, своите мисли и следователно  и за своето лично поле ,което ще привлича вашата лична реалност .

   Пробвайте да правите това ,да затвърдите това упражнение за седмица ,особено когато нещо ви раздразни и вие чувствате ,че не контролирате ситуацията. Възможно е вие наистина да не контролирате триизмерният свят . Но вие можете да дишате .Вие можете да излеете любовта си. Вие отново можете да дишате. Вие можете да контролирате своята вибрация.  И в тази проста последователност от действия, когато вие сте поели отговорността за своята вътрешна реалност ,вие внезапно ще се окажете в спокойният и ясен център на бурите около вас. Внезапно ,макар и за секунди но действително вие живеете истински и живеете в Любов !

     Бъдете  здрави.

Ние много ви обичаме!

        Ангелите.

 

https://www.youtube.com/watch?v=JxA3OAvKQdw

                           

 

 

  
Гласувай:
2
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 25649
Постинги: 156
Коментари: 20
Гласове: 62
Архив
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930