Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02 23:06 - КАК ДА "ОТЛЕПИМ" ОТ ТУК :-)
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 99 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.02 23:38


 С безусловна любов приветствам вас,  уважаеми гости и абонати на канала . Реализирайте своята помощ за процеса на Възнесението . Моля споделяйте видеото и неговото текстово съдържание винаги където и когато това е възможно . Колкото повече хора научат и осъзнаят информацията която представяме тук , толкова по бързо и спокойно ще се осъществи  Възнесението и ще настъпи Златният век за човечеството!

 

   Съобщават  Светлите сили ,чрез контактьора на канала „Въснесение!“

Днешната тема: Светлите сили Soul : „Позволете си да осъзнаете ,че животът е чудо

Втората тема: Висши светли сили –ангели : „Избягвайте „огъня“ и прекомерният анализ

Последна трета тема: Арктуриански съвет 9D ; “Вие сте част от нашата съвместна галактическа команда

   И така по първата тема.  Вашето пробуждане е неизбежно.  Много  от  тези съобщения  идват от духовни същества.  Въпреки това  болшинството от вас  им се струва ,че това не е  близко като резултат както беше преди много години ,тъй като вие не виждате никакви признаци за това. Вашите очаквания за това какво означава пробуждането  и  какво е това всъщност се разминават. Първо  разбира се времето е главният аспект на илюзиите ,но в действителност това е само за момента. Второ ,по-напредничавите съвременни физици започват да разбират ,че събитията ,които  са се проявили в миналото  могат да бъдат изменени и бъдещето като събития вече е станало .Това е поразително осъзнаване ,макар и не съвсем разбрано как е възможно това.  От тази гледна точка  ПРОБУЖДАНЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО  ВЕЧЕ Е РЕАЛИЗИРАНО.  Вие просто не осъзнавате това точно така , докато вие все още решавате да останете в  илюзорното  преживяване на разделянето (От всичко и от Твореца) Вие оставате неосъзнавайки  своето единство с  Майката-Бащата-Бога от когото  вие никога не сте бил и няма да бъдете отделени. Вие не сте сами. Вашето пробуждане  това е  вашето пълно осъзнаване на това най-прекрасно знание.  Когато напълно осъзнаете това вие без сянка на съмнение  ще осъзнаете ,че вие бодърствате(не спите!) и сърцата ви ще се напълнят с радост.

   Да се пробудиш означава да престанеш да мечтаеш и да познаете себе си в единство с Майка-Баща-Бога и ето какво трябва да случи : Просто научете се да отваряте сърцата си и поканвате  любовта да влезе в тях. И когато вие правите така  ,  тогава потокът ви от мисли забележимо се забавя ,позволявайки ви така да осъзнаете  ,че да си жив като сила(душа) е Вечно.  Това е най-прекрасният опит ,което наистина е чудо.  С всяко осъзнато вдишване вие вдишвате живота за вашите физически форми за да може да бъде открит за вас физическият свят. За да можете да се наслаждавате на ароматите на свежите цветя, вкусът на  вашето топло кафе, при вида на птиците които се наслаждават на семената в хранилката до вашият прозорец. На звукът който така обичате,когато свирите на любимият си инструмент или слушате това на вашата аудио система. И на докосването ,когато вие прегръщате някого когото обичате… Или това което вие си въобразявате ,че правите ако сте сега сам.  Това са толкова много удоволствия  от живота ,ако вие си позволите да осъзнаете или да помните тези моменти СЕГА. За тези моменти в КОИТО СЕ РЕАЛИЗИРА ЦЕЛИЯТ ЖИВОТ.  Животът е сега и ВИНАГИ ИМА НЕЩО ЗА КОЕТО ВИЕ МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ БЛАГОДАРНИ !  Даже ако вие страдате или изпитвате болка.  Това е просто въпрос  НА КАКВО ВИЕ ЩЕ РЕШИТЕ  ДА СЪСРЕДОТОЧИТЕ ВНИМАНИЕТО СИ !

   Очевидно е разбира се ако в даденият момент получавате травма или сте се наранили за вас е важно да решите  ТОЗИ ПРОБЛЕМ В ТОЧНО ТОЗИ МОМЕНТ . След това обърнете внимание на това ,на което утре ще сте благодарни.  Например за помощта или грижата ,която току що сте получили и благодарете на този който ви е помогнал , ВКЛЮЧИТЕЛНО НА СЕБЕ СИ АКО ВИЕ СТЕ СЕ СПРАВИЛИ С ПРОБЛЕМЪТ САМОСТОЯТЕЛНО !  Предложената  благодарност винаги стопля сърцето ,както на този на който я предлага ,така и сърцето на този ,на който тя се предлага !

   БЛАГОДАРНОСТТА Е  ВАЖЕН АСПЕКТ ,ФОРМА НА ЛЮБОВ .

   В реалността  майката –баща-Бог   предлага благодарност на цялото творение, на всеки от вас във вид вида на непрекъснат поток от енергия от жизнена сила ,движеща вашите тела.  Когато вие избирате да преместите нещо или да пробягате маратон , във всеки един от тези моменти тя тече от източника към вас и ЧРЕЗ ВАС ОБРАТНО КЪМ ИЗТОЧНИКА  . Това е непрекъсната  връзка между Бога и всичко ,което тя създава . Това е Светия Дух –постоянната връзка между вас и Източникът .Така ,че правилно наистина е да се каже ,че имаме всички основания ние да бъдем благодарни  ! Винаги ! Питате защо да сме благодарни? А нима не сте живи ? ИМА ЛИ НЕЩО ПО-ГОЛЯМО ОТ ТОВА ЗА КОЕТО ТРЯБВА ДА СМЕ БЛАГОДАРНИ ? Ако не бяхте жив ,ако не съществувахте не бихте изпитали радостта на битието каквото е сътвореното!?  Ако не проявявате благодарност ,значи вие се отвличате (не виждате този важен факт ,случайно или нарочно го подминавате) , тогава това е игра ,илюзия. ТОВА РАЗДЕЛЯНЕ ,ОТДЕЛЯНЕ ОТ РЕАЛНОСТТА НА ЛЮВОВТА НА ИЗТОЧНИКА  е  и непознаване на самите себе си такива каквито сме на практика – ВЕЛИКОЛЕПНИ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА !

    Всичко ,което създава БОГ подобно на себе си е великолепна светлина  и то не съществува никъде като вещ ,място или нито пространство зад пределите на  Източника ,защото ИЗТОЧНИКА Е ВСИЧКО ,ТОВА Е ЛЮБОВ . Няма момент в който вие да не сте обединени с Любовта и да сте „извън“ нейното присъствие. Затова открийте своите сърца и помолете Любовта да влезе в тях.

   ВИЕ  И ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ СТЕ „В ЕДНО“с БОГ ВИНАГИ И ЗАВИНАГИ !

Както е свободна всяка съзнателна същност тя е ЕДИНО С ИЗТОЧНИКА И СВОБОДНА. Тази свобода ,вашата свободна воля е ДАДЕНА ОТ БОГА И НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА  БЪДЕ ИЗГУБЕНА ,ОТРЕЧЕНА ИЛИ ОТНЕТА ОТ ВАС.

Тя ви принадлежи вечно както и вие сте вечен (като душа). Вие сте били въвлечени в тази свобода когато сте избрали да преживявате разликата(дуалността)  и до сега все още вие избирате да преживявате тази разлика. Вие съвършено свободно правите това за голяма част от човечеството. За голяма част от човешкият колектив този опит се е превърнал в преживяване на болка ,страдание и отчаяние.  Вие искате да  се пробудите ,но много от вас се отчайват ,че да се пробудят е невъзможно  ,че преживяването на разликите е реално и няма изход и няма способ да се прекрати това. Вие вярвате ,че конфликта, хаоса са крайни не отчитайки страданието като реално и разбира се когато вие сте създали и построили тази илюзорна игра на разделението вие сте желали тя на практика да се окаже абсолютно реална.

  ВИЕ ИГРАЕТЕ РОЛИ В ИЗМИСЛЕНИ ОТ ВАС ДРАМИ И ВИЕ ГИ ИЗИГРАХТЕ ТОЛКОВА ХУБАВО ,ЧЕ НА ВАС ВИ Е ИЗВЪНРЕДНО ТРУДНО ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ СВОЯТА ВЯРА В ТАХ(РОЛИТЕ) ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ СВОЯТА ВЯРА , ТОВА КАКВО ВИЕ СЕ ЯВЯВАТЕ В ТАЗИ РОЛЯ ,КОЯТО ИГРАЕТЕ И ДРУГИТЕ СЕ ЯВЯВАТ В РОЛИ,КОИТО ТЕ ИГРАЯТ .

  Ето защо Майка-Баща –Бог установиха процес на пробуждане .Той/Тя знаеха ,че вие ще се изгубите в преживявания и раздели и на вас ви е нужно да бъде показан пътя към дома .

image        Цитата от първият ми пост:“ А ние  просто сме "слезли" тук "Уж за малко" да изследваме този плътен и тежък свят. И доста сме се поувлекли . Както актьора ,на който са му дали роля ,а той след многохилядните си превъплащения в нея , започва да играе себе си ,но от гледната точка на героят . Преживяванията са "лепкаво" нещо :-)“

На вас сега ви показват друг дом.   Процесът на пробуждане ви извежда от дълбокият сън. Заставя ви да подложите на съмнение всичко ,което някога сте вярвали и всички вие срещате хора ,които вечче са се отказали от убеждения ,които вече не им служат. Много от вас намират това за много опасно ,защото за тях убежденията им са такива каквито „те „са избрали“ и считат за правилни. Защото е много болезнено да откриеш колко дълбоко си бил дезинформиран. Това просто е болезнено да се помисли ,не е за „вярване“!(Особено за тези които са заложили абсолютно всичко на тези „коне“,навлезлите дълбоко в дебрите на тази игра ,която до сега им е давала нещо повече над всички останали)   И как на практика вие сте вярвали  в това всеобхватно поле от дезинформация и как до сега вие сте живели този живот поддържайки тези убеждения. А така на практика сте подържали това всепланетарно поле на лъжи! Поколение след поколение! 

  Вие сте слушали ,чели сте и сте срещали хора ,които са преживяли катастрофални нещастни случаи болести и е възможно те да са поискали да напуснат този свят. Но след това те са били разбудени за съвършено удивително духовно и физическо съществуване, което е бил значително по-реално и значимо от живота който те са живели преди това.   Те мигновено са се изпълнили с радост , спокойствие и осъзнаване на това че те са вечни същества от и чрез Безкрайната Любов на Бог,че те се намират в непрекъснати ,неразрушими и вечни отношения с тази енергия от любов. Какво може да бъде по-радостно от това?!

 Не е задължително всеки да изпита такова интензивно пробуждане като тях, но просто осъзнавайки ,че вие можете да поемете своят път към дома към реалността , изгражда това ново виждане и осъзнаване на живота. А това е единствената възможност за вас. Да ,вие можете да се съмнявате в реалността и да отложите своето чудесно пробуждане. Но за какво ви е това ?

   ВТОРАТА ТЕМА: Висши и светли сили.Ангел. Избягвайте разгорещените и прекалени анализи 

Скъпи другари .Ние силно ви обичаме. Независимо от това какво става във вашият свят ,5D законите на тези вибрации действат и вечно ще действат. През миналите години вие упорито се трудихте за да сте отговорни и да съсредоточавате на неща ,които ви помагат да се чувствате по-добре и да приемете позитивен и обнадеждаващ възглед когато е възможно това за вас. Но сега като че ли светът ви тегли и тегли в много различни направления. Много от вас имат твърдо мнение за това. Други пък мислят ,че знаят какво е най-добро за всички. А някои искат от вас да се съгласите с тяхната гледна  точка: Да правим ваксина или не; да се боим от политическите партии или не; да грабваме в ръце оръжие или не; да изтегляме парите си (от пазара) или да ги събираме и влагаме? Скъпи, отпуснете малко този прекален анализ.

  Направете крачка на зад и се потопете във сърцата си тук и сега. В този момент какво вие искате да направите „на мигът“ ?  Направете го  това колкото се може по-бързо !

   Вие искате да подремнете,да се забавлявате , да позвъните на приятел, да се разходите ,да приготвите вечеря или друго ?  Проекта на вашето желание в никакъв случай не трябва  да се окаже обемист. А вашето „ръководство“ често е обикновено ,спокойно, практично и любящо . Навярно вие не мислите ,че такова ръководство (ръководене) може да реши проблемите на света.

  Но ако всеки живее в съгласие със своето сърце той ще бъде щастлив ,спокоен и здрав и като резултат  обичащ ,приемащ и допускащ другите.

    В 3D реалността когато вие уважавате себе си ,някои ще кажат ,че вие обичате себе си ,а други ще ви критикуват и ще ви наричат егоисти ЗАЩОТО ВИЕ НЕ ОБСЛУЖВАТЕ ТЕХНИТЕ ПОТРЕБНОСТИ . Няма нищо странно в това. Всеки има право на собствено мнение. И когато сте в 5D и вие се вслушвате в сърцето какво желае , вие ще разберете ,че това е НАЙ-БЕЗКОРИСТНОТО КОЕТО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ. Да! В щастливо .позитивно и любещо състояние във вас вие внасяте,подсилвате и покачвате вибрационното ниво на човечеството като цяло !

   И ТАКА . КАКВОТО И ДА СЕ СЛУЧВА В СВЕТА :

·         СПРИ ,ИЗЧАКАЙ .

·         ДИШАЙТЕ СЕГА ДЪЛБОКО ВМЕСТО ПРЕКОМЕРНО ДА АНАЛИЗИРАТЕ СВОЯТА РЕАКЦИЯ !

·         ЗАДАЙТЕ СИ ПОСЛЕ ВЪПРОС: „КАКВО ИСКА МОЕТО СЪРЦЕ ДА ПРАВЯ ТУК И СЕГА?“

·         ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ТОВА РЪКОВОДСТВО

·         ЦЕНЕТЕ И УВАЖАВАЙТЕ ТОВА ВИНАГИ КОГАТО Е ВЪЗМОЖНО

·         ПОЗВОЛЕТЕ СИ ДА ПРИЕМЕТЕ УНИВЕРСАЛНАТА 5 МЕРНА ИСТИНА ,ЧЕ ЛЮБЕЩИЯТ ИЗТОЧНИК Е ВИНАГИ С ВАС

·         ВАС МЕКО ,ЛАСКОВО И СПОКОЙНО ВИ НАПРАВЛЯВАТ КЪМ ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ В ЖИВОТА ВИ В ПЪЛНА ХАРМОНИЯ И ЛЮБЯЩ ТАНЦ СЪС ДРУГИТЕ ,СЪС СВЕТА МАКАР ТЕ ДА СА СИ НА МЯСТОТО

 В ХАРМОНИЯ С ЛЮБОВТА ВИЕ МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ В  С В Е Т А(който е) НО НЕ И Във/от Н Е Г О(в смисъл заплетен,зависим,подвластен!) Моя допълнителна бележка:  Тази идея е съществувала(и съществува още) в посланията и принципите на живот и справяне с ситуациите в него на БОГОМИЛИТЕ !

   Вслушвайки се в своето сърце вие можете да „танцувате“ около ХАОСА и да допринасяте своят дял като приемате добрата реалност(като вероятна времева линия за развитие на събитията) в соят личен живот.   И вие ще се превърнете в промяната ,която искате да видите .Вие може да излеете доброта в болното сърце и да си позволите  чудесен жизнен опит независимо от това ,какво правят останалите.

   Скъпи наши другари. Тези сърдечни „обятия“ са най-далеч от егоизмът, почитайки това истинско АЗ във себе си ,това което води всички вас.  И така почитате самият този свят на Любов и АЗ(висшите АЗ) във всички същества.

   Бъдете здрави. Ние много ви обичаме!

    Висши сили,ангели.

  ТРЕТА ПОСЛЕДНА ТЕМА: Арктуриански съвет 9D ; “Вие сте част от нашите галактически екипаж“

Привет,ние сме арктуриански съвет. Радваме се да се свържем с вас. Нас ни е много интересно какво вие искате да споделите с нас. Моля , никога не мислете ,че ни безпокоите или губите времето ни когато се обръщате към нас и ни разказвате какво ви е нужно,какво вие  чувствате или какво мислите за това ,което става на планетата Земя. Чакаме вашите въпроси (отговори). И тъй като реално ние сме не физически колектив и сме съзнания ,а от това следва ,че при нас няма ограничения за това колко информация можем да приемем наведнъж и независимо от това колко пъти на ден вие се обръщате към нас. Ние можем да ви чуем и приемем всичко. Получавайки тази информация ,ние можем по добре да разработим стратегията относно това каква енергия да ви изпратим ,какви портали да  открием , какви съюзи да сформираме и т.н. Вие сте част от нашият галактически екипаж. За нас вие сте като чуждоземци тъй като ние  знаем че преди да се въплатите тук на Земята болшинството от вас са съществували на по-високо ниво в нашата звездна система.(Моя препрадка: За повече информация чети предната ми публикация: „ПРЕДАВАМ БЕЗ РЕДАКЦИЯ. СПОДЕЛЯЙТЕ.“) Ние знаем ценността на работата в колектив и ние бихме желали и вие да осъзнавате това. Ние също бихме желали вие да цените тази ваша роля в това ,което правим сега съвместно ,да се чувствате като значими членове на нашият екипаж. 

   Вие всички не сте тези ,които са създали тези безчислени проблеми тук на Земята. Вие всички дойдохте тук за да оправите проблемите ,да се намерят решения с които чрез вашата активна роля да се даде възможност на човечеството да  повдигне съзнанието си . Така ,че вие сте като нас. Само че вие сте въплатени тук на Земята . А ние сме нефизически спомагателен персонал J  J  

   ВСИЧКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ЗЕМЯТА СА БИЛИ ПРОБЛЕМИ ,КОИТО ВИЕ СТЕ УНАСЛЕДИЛИ ОТ ДРУГИ ЧАСТИ НА ГАЛАКТИКАТА. Така ,че нищо от това  , нито един от гигантските бъркотии които са били създадени на практика тук не се явяват вина на човечеството.

 Разбира се вие сте длъжни да следвате ,да живеете живота си .Ясно е ,че да почувстваш трябва първо да изпиташ нещо негативно и после нещо позитивно .Ние ви даваме разрешение да изпитвате положителни емоции, високи вибрации .И ние искаме да се чувствате толкова добре ,колкото това е възможно даже за това ,че вие сте били там(от други места на галактиката) и сте взели един или няколко екипажа J

 ЕТО ЗАЩО ВСИЧКО ,КОЕТО Е НУЖНО ДА СЕ НАПРАВИ Е ДА СЕ ОТКРИЕТЕ И ДА ПОЛУЧИТЕ НАШАТА ПОМОЩ . Помощ ,която ние предоставяме с други същества и колективи в нашият малък съюз. Сега не е време да се сърдите  за това къде вие се намирате като колектив. Повече ние бихме желали да осъзнаете ,че вие сте тук за да допуснете в себе си цялата енергия,която повече от всичко е нужна сега на човечеството .

Вие ще направите така ,че да „заземите“тази енергия и да я направите достъпна за другите хора на Земята . Разбирате ли? Вие ,който четете това също сте един от тези ,които трябва да помогнат това да се случи ! А ние ще останем тук на 9-то измерение за да ви помагаме. Нашата кутия за предложения винаги е отворена. ;-)

 Ние сме Арктурианският съвет и на нас ни беше много приятно да общуваме  с вас .

https://www.youtube.com/watch?v=PmuQyPaZgos

За контакти със същности в по-горно измерение е необходима известна подготовка и практика. Нужно е допускането на такъв контакт в съзнанието като начало .По-нататък следва дейност за повишаване на личната вибрация .С малките стъпки в тази насока - да влезем в медитация за връзката с висшето аз и други ,които можете да намерите в YouTube, всеки един от нас може да изпраща послания . Една от най-простите сигнали към висшите сили е примерно протокол (код) за искане на защита от въздействие е тук: https://www.youtube.com/watch?v=fAecki9QqwM.

 
Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 25653
Постинги: 156
Коментари: 20
Гласове: 62
Архив
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930