Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2021 21:50 - ПОМОЩ В ПРОБУЖДАНЕТО ПОМОЩ В ПРОБУЖДАНЕТО Здравейте мои любими деца . Аз знам ,че много от вас се вълну
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 532 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                              ПОМОЩ В ПРОБУЖДАНЕТО

     Здравейте мои любими деца ! Аз знам ,че много от вас се вълнуват от въпроса: „ Къде ще се дянат тези хора ,които не са готови за прехода, тъй като в нашето обкръжение такива има доста много и сред приятели и сред членове на вашите семейства?“

  Повярвайте ми ,скъпи мои ,на всеки човек се дава шанс да премине заедно със земята в Пето измерение ДО САМИЯТ ПОСЛЕДЕН МОМЕНТ . И тъй като на хората в завършващия стадия на преход съзнанието им започва да се  променя не просто бързо ,а стремително ,то поради това много от тях ще успеят да се събудят към края. И само младите души на които тъкмо сега им предстои да преминат през целият път на въплъщение в световете от трета плътност , ще напуснат земята заедно с рептилоидите и другите нисковибрациони същества въплатени в човешки тела . И както не веднъж съм казвал в моите послания , не си струва изкуствено да пришпорваме тези ,които не са готови(или имат друг избор!)

  Но от друга страна вие трябва внимателно да оцените психологическото състояние на хората от вашето обкръжение, тъй като изменението в тяхното съзнание става неравномерно(без налично предхождащо натрупване и на подскоци).  Някой може да се събуди почти мигновено ако например  попадне на информация отговаряща на вълнуващите го въпроси точно и ясно. В неговата глава може за миг да се подреди пъзела и тогава обкръжаващата го действителност ще се представи пред него в съвсем друга ,истинска светлина. Именно това става сега с много хора пред очите на които се рушат митовете, развенчават се авторитетите и на повърхността излиза истинската същност на тези , на които те са се доверявали и на които са разчитали . Като правило това се проявява  първа точка от пътя на тяхното себеосъзнаване като самостоятелни личности и раждане на чувството за отговорност за себе си и за своите близки. (Мои бележки: тези две отговорности не могат да бъдат разделяни и още повече да си съперничат или противоречат. Тази обща свързаност е принципно вплетена в смисъла на Прехода)

     Те започват да разбират в колко изкуствен и лъжлив свят са живели толкова години и започват да търсят пътища за изход от тази илюзия. И ето , на точно този стадий на пробуждане на човека е много важно той да бъде подкрепен и да му се даде възможност ДА НАУЧИ ИСТИНАТА ДО КРАЙ(Моя бележка: А не само една фрагментна част от нея!) , представяйки му факти и доказателства и какво всъщност се случва и как и в какво това е в противоречие с чутото от него от официалните източници(така наречените средства за масова информация-СМИ)

   Но това трябва да се прави много адаптивно ,внимателно и дозирано, тъй като не в всички хора са готови веднага да узнаят истина ! Иначе така вие можете само да ги наплашите и да загубите тяхното доверие , а енергията на страхът ще ги отхвърли обратно в ниските вибрации .

    Затова не бързайте да  разказвате на неподготвени хора например за извънземните или за рептилите и за техните ужасни и страшни деяния хиляди години и до сега. Не. Затова започнете с това ,което ще убеди окончателно хората : От преувеличената опасност от Коронавирусът и пагубното влияние на Масовата ваксинация на съзнанието и физическото състояние на човека. И за това ,че вие имате вече много доказателства събрани от честни и неравнодушни хора ,намерили в себе си смелост да тръгнат против системата и да представят на хората истинската информация!(Мои бележки: Това са Медицински работници ,разследващи ,журналисти лица на високи постове в системата но с високо чувство за отговорност към обществото,юристи и други)

   Именно това се явява сега главният приоритет - да се противостои на престъпните замисли на световното правителство(на дълбоката държава) което ще спаси не малко човешки души от морално падение и ще им даде възможност да повдигнат своето съзнание до ниво позволяващо им да извършат Прехода!

  С това ние завършваме за днес . Обичам ви безкрайно, Отец Абсолют говореше с вас.

  Приела Марта ,29 юни 2020 година.

Преведено от източник:

https://www.youtube.com/channel/UC47paW0XRwDCSkqHTOZtBSw/join




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672775
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930