Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2021 22:06 - ПЛЕАДИАНСКИТЕ ПРОТОКОЛИ НА ПРОЯВЛЕНИЕТО
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 903 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.03.2021 22:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                 ПЛЕАДИАНСКИТЕ  ПРОТОКОЛИ  НА  ПРОЯВЛЕНИЕТО

 

Приветстваме ви с Безусловна Любов! За да помогнете в процеса на Възнесение ,моля споделяйте тези знания винаги когато можете!

Информират и предават Светлите сили чрез контактьор.  Днешната тема е :

                ПЛЕАДИАНЦИ , ПРОЯВЛЕНИЕ НА МАГИЯТА В ЗЛАТНИЯТ ВЕК

Специално послание до звездните семена на Новата Земя. За незабавно планетарно излъчване.

ПРЕЛЮДИЯ

Плеадианците са майстори в проявлението на реалността. И днес ние ще ви представим това особено светлинно закодирано учение предназначено за активация на ДНК и разширение на съзнанието . Посланието е  съставено във формат Плеадианско обучение и представлява напреднали концепции , сързани с процесите на творението ,на творчеството в прост и разбираем начин. Светлината това е информация ,а тъмнината е просто нейното отсъствие. Като помагачи на човечеството ние винаги поднасяме информация , която донася Надежда ,подобрява качеството на живота и създава най-добрата среда за всички.

Какво би било ако вие действително можете да проявите истинска магия в своят живот и в този свят?

Какво ,ако все повече и повече от човечеството осъзнаят ,че то/ВИЕ създавате всичко на планетата Земя?

Какво ние бихме създали ,ако действително знаехме че можем да направим това по-добре? Вие можете да го направите по-добре . Просто започнете в своя малък свят и то(което правите) ще завоюва популярност. Ние сме семейство на Светлината и ви приканваме да получите това съобщение ,тъй като то е предназначено точно за вас и то е така като виждате.

НАЧАЛО НА ПРЕДАВАНЕТО НА СЪОБЩЕНИЕТО

ПРЕКРАСНИ !  Какво бихте желали вие повече от всичко? С края на  декември 2020 година в атмосферата на земята прониква рекордно ниво високо вибрационна космическа светлина. Тъй като тези нови потоци космическа енергия вибрират на пето ниво, светлите същества от пето ниво на земята са  преживели дълбоки скорошни промени в съзнанието ,което е довело до способността да проявявате реалността с по-голяма лекота ,сила и скорост. Този скорошен прираст на космическа енергия оказа дълбоко и силно забележимо влияние на много звездни семена по цялата ви планета.

УНИВЕРСАЛНА МЕХАНИКА НА ПРОЯВЛЕНИЕТО НА                   ВЪЗПРИЕМАНАТА РЕАЛНОСТ

Скъпи , вие безусловно разбирате ,че проявявате своята възприемана реалност благодарение на вашият вибрационен резонанс. Вие разбира се знаете ,че всеки проявява /показва своята възприемана реалност по подразбиране ,независимо от това дали се осъзнава този процес или не. Вие знаете ,че в тази вселена подобното привлича примерно сто процента време ,а честотите ,като резонират на едно ниво се привличат една към друга. Повече от всичко вие знаете ,че основната част на процеса Проявление се заключава в следното:  ПРОСТОТО НАБЛЮДЕНИЕ НА НЕЩО ГО ПРАВИ ТО ДА СЪЩЕСТВУВА   КАТО  ВЪЗПРИЕМАНА РЕАЛНОСТ ,МАТЕРИЯ ,МАТЕРИАЛ . И това е основен принцип в квантовата физика .Казано просто :ВИЕ СЪЗДАВАТЕ ТОВА ,КОЕТО ВИЖДАТЕ . Иначе това ,на което вие гледате - то съществува  Така работи вселената и се явява предпоставка(възможност) всичко да се прояви(всички проявления на реалността). Питате се какво вие виждате всеки ден в този свят? А ние ще ви попитаме: А ако вие можехте да видите само красота и прекрасни неща? Да „видиш“ това е дума с широко значение ,също означава ДА СЕ СЪСРЕДОТОЧИШ , ДА ПРЕДАДЕШ ЕНЕРГИЯ ,ДА ПОМИСЛИШ  и има други значения по отношение на проявление , както вие сега ще се убедите по-долу. Тука може да се отбележи ,че тъй като във вселената вече всичко е създадено ,а вече създаденото съществува в квантовото поле на всичко съществуващо(иначе казано форма на вълните на всички възможности) то на практика ние не създаваме нищо ново ,а просто избираме неща от това безгранично , универсално поле на съществованието и го пренасяме във физическият свят. Да ,за нас това действително прилича на вълшебство. Просто гледайки, наблюдавайки каквато и да е квантова форма на вълната , то тя реагира на нашето участие като наблюдател като колапсира вълновата функция и това я заставя да се материализира(Мои бележки: Няма наблюдател –вълнова проява на всички възможности .Има наблюдател-вълната се разпада и се проявява като елементарни частици ,които правят всичко-стола ,планетите ,храната ни) J

  Вие някога замисляли ли сте се за това как работи при плеадианците ХРАНИТЕЛНИЯТ МАТЕРИАЛИЗАТОР ? Явява ли се това техническа машина ,която имитира квантовият процес появата на храната и колапсира вълновата функция ? Как Исус материализирал храната на 5000 човека в пустинята?  Ние можем да ви кажем ,че НАБЛЮДАТЕЛ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВСИЧКО , КОЕТО ПРЕДИЗВИИКАВА ДЕКОХЕРЕНТНОСТ , СВЪРЗВАЙКИ МИКРОСКОПИЧНИ КВАНТОВИ СЪСТОЯНИЯ С РАЗЛИЧНИ СЪСТОЯНИЯ НА МАКРОСКОПИЧЕСКА СИСТЕМА , ЗАСТАВЯЙКИ ВЪЛНОВАТА ФУНКЦИЯ ДА КОЛАПСИРА В МАТЕРИЯ .

Това може да бъде постигнато както с помощта на усъвършенствани машини, така и с  помощта на човешкото съзнание. Обаче за всички физически материализации стои само един универсален процес на наблюдение на вълновият колапс . Просто храна за размишление ако така искате. J

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Следва продължение в следващата публикация на това голямо и важно послание на Плеадианците.

 

 

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672100
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930