Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2021 20:16 - ПЛЕАДИАНСКИТЕ ПРОТОКОЛИ НА ПРОЯВЛЕНИЕТО
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 461 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.03.2021 20:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                    ПЛЕАДИАНСКИТЕ  ПРОТОКОЛИ  НА  ПРОЯВЛЕНИЕТО                         

 

   Здравейте уважаеми наши братя и сестри . Имам удоволствието след като ви въведа чрез малко повтаряне от края на предната публикация , да навлезем в познанието на Плеадианците за проявлението .

   Вие някога замисляли ли сте се за това как работи при плеадианците ХРАНИТЕЛНИЯТ МАТЕРИАЛИЗАТОР ? Явява ли се това техническа машина ,която имитира квантовият процес появата на храната и колапсира вълновата функция ? Как Исус материализирал храната на 5000 човека в пустинята?  Ние можем да ви кажем ,че НАБЛЮДАТЕЛ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВСИЧКО , КОЕТО ПРЕДИЗВИИКАВА ДЕКОХЕРЕНТНОСТ , СВЪРЗВАЙКИ МИКРОСКОПИЧНИ КВАНТОВИ СЪСТОЯНИЯ С РАЗЛИЧНИ СЪСТОЯНИЯ НА МАКРОСКОПИЧЕСКА СИСТЕМА , ЗАСТАВЯЙКИ ВЪЛНОВАТА ФУНКЦИЯ ДА КОЛАПСИРА В МАТЕРИЯ .

Това може да бъде постигнато както с помощта на усъвършенствани машини, така и с  помощта на човешкото съзнание. Обаче за всички физически материализации стои само един универсален процес на наблюдение на вълновият колапс . Просто храна за размишление ако така искате. J Също е важно да се отбележи ,че както НАБЛЮДЕНИЕ може да означава гледам ,виждам или откривам обект ,това също означава и приложеното му внимание , усещане или енергия. Когато вие прилагате сини емоции към каквото и да е вие му предавате невероятна сила да съществува в материалният свят. Емоциите това са „реактивното гориво“ на творчеството .Тези езотерически термини наблюдения  или виждания също могат да означават енергетическо подравняване или сливане с нещото както казахме.

   Вселената изпълнява своята роля изпращайки сега на земята мощна енергия от високи вибрации за да повдигне вашата вибрация и да усили вашите способности към проявление. И така каква работа по съзнателно проявление вие можете да извършите ,за да проявите действително своите желания с голяма сила и скорост ?

  Това е списъка  на протоколите на Плеадианското представяне за бързо въплъщение  на това ,което вие сте записали в своят списък.

   ПЪРВИ  ПРОТОКОЛ  за проявление на Плеадианците.

              „ ОПОЗНАЙ  СЕБЕ СИ  И  БЪДИ ЧЕСТЕН“

   Какво вие действително искате? Ще се удивите ли ,ако разберете колко много хора незнаят какво те действително желаят ? Тъй като човек се проявява по подразбиране(онова ,което той лично е вложил в това понятие) , съзнателно или несъзнателно когато вие не знаете какво искате ,вие ще проявите цяла купчина от неща ,които незнаете точно. Много спящи хора  целият си живот прекарват в този безсъзнателен процес на проявление сеейки хаос В СВОЯТ ЖИВОТ И В ЖИВОТА НА ВСИЧКИ ОКОЛО НЕГО . Крайно важно е още от начало да знаете какво вие искате и какво вие желаете. И тъй като съществуват безкрайно количество квантови възможни версии на това ,което сте пожелали и отново – с безкрайни атрибути към тези версии ,затова ВИЕ СТЕ ЗАДЪЛЖЕНИ  МНОГО ТОЧНО И ПОДРОБНО ДА ОПИШЕТЕ ВАШЕТО ЖЕЛАНИЕ .

 Най-добре е да се усамотите в свещено или любимо за вас място с лист хартия да напишете : Какво аз действително желая? А после дайте отговора си. Бъдете честни със себе си ,не давайте отговор ,който е в угода на други. Въпросът е лично към вас ! Пишете само това ,което вие искате. Имали ли сте някога това ,което вие действително желаете? Някои знаят какво те реално искат ,но се боят от него и не си го позволяват .  Няма основателна причина за такова мислене или чувства. И това основание на страх енергия не само блокира вселената от това да ви даде такива чудесни неща ,но вместо това тя е задължена да ви изпрати на вас неща на базата на чувството ,което изпитвате - СТРАХЪТ  и други ужасни неща ,съответстващи не вашите ниски вибрации.  Вие някога правили ли сте това , което ви е донасяло щастие ,правило ви е щастливи? Отнесете се към това  сериозно ,тъй като това е най-важният въпрос , който вие някога сте задавали.

   И така ,когато вие знаете какво желаете ,запишете отговора и опишете всичко подробно. ТОВА ЩЕ БЪДЕ ВАШАТА ЗАПОВЕД ЗА ВСЕЛЕНАТА И БОГ КОЙТО ВИНАГИ ДАВА ИМЕННО ТОВА ,КОЕТО ВИЕ СТЕ ПОСИКАЛИ „ВИБРАЦИОННО“ .

   В бележките си вие можете да напишете повече от нещо ,което желаете. Съставете списък обхващащ различни области от живота ви. Обаче едно от нещата в този списък е ще е велик подарък за вас ,който вселената е готова да ви поднесе! J

    ВТОТИ  ПРОТОКОЛ за проявление на Плеадианците.

           „ПОДРАВНЯВАНЕ . ТОВА Е КЛЮЧ НА ПРИМИРЕНИЕ И СЛИВАНЕ С ТОВА КОЕТО ЖЕЛАЕТЕ“

  Във всички отношения това е най-бързия способ да заставите желаното да се прояви. Един от най-добрите способи да го постигнете това е ДЪЛБОКА МЕДИТАЦИЯ И СЪСРЕДОТОЧАВАНЕ. Това е още една форма за квантово наблюдение и това е наблюдение с мисловно представяне и използване на ин тензивна фокусировка . Това е действие ,състояние на визуализация ,обаче когато тя се изпълнява с дълбоко медитативно фокусиране ,за което е нужно повече енергия(но не и напрягане!) за да се предизвика проявлението.  Мисловната представа разрушава(колапсира) вълновата функция на квантовите възможности ,точно така ,както го прави и физическото зрение. Освен това вече има версия на която ще се наслаждавате и която повече от всичко желаете точно сега на друго ниво. За реализирането  вие сте задължени да съгласувате своята съществуваща енергия с тази точна версия на вас за да се наслаждавате на това ,което желаете точно сега.

   Един от ключовите способи да станете по-силен във вашата проявена цел е просто да започнете да бъдете тази версия на себе(в която сте пожелали да се проявите) си във всички отношения .

      -------------------------------------------------------------------------------------------------

Тук скъпи читателю си позволявам да спра превода и редактирането на посланието на Плеадианците  за протоколите на проявлението. Виждате добре ,че някои неща от протоколите са познати ,но има и детайли ,които си заслужава да се преоценят и осмислят наново .  

  Победа на Светлината !

 

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658001
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031