Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2021 20:14 - ЗА ВРЪЗКИТЕ И ЛЮБОВТА ПО ВРЕМЕ НА ПРЕХОДА.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 137 Коментари: 0 Гласове:
0



 28.02.21 ФЕВРУАРИ

 

 

     Уважаеми читатели, добре дошли на нашето послание, което има за цел да внесе надежда и насърчение, както и информация във все по-задълбочаващото се пътуване на душата на всеки. Ние сме Арктурска група.

 

    Всичко протича по план. Никога не се страхувайте, че Божественият план може да бъде манипулиран или спрян от онези, които желаят да го направят, тъй като има само Една сила и че силата не се влияе от триизмерни обусловени дейности.

 

    Това са времена на огромна промяна, в която много от това, което светът е свикнал, няма да се върнат в предишната си форма. Онези, които чакат всичко отново да бъде точно такова, каквото е било, ще бъдат разочаровани. Тъй като колективът духовно се развива чрез присъствието на все по-високочестотна Светлина на земята, материалните изрази във всички аспекти на живота ще започнат да отразяват това. 

 

    Истинската същност на всичко, което виждате като материално, всъщност е духовно, но духовната реалност се вижда в плътната енергия на третото измерение като материална. Начинът, по който се тълкува, зависи от личното и колективното съзнание, което прави тълкуването, което в този момент бързо се променя.

 

    Идеите, изобретенията и практиките в областта на правото, медицината, религията и т.н., както ги познавате, се основават на вярвания за двойственост и разделяне. Основата на много от тези неща ще започне да се руши, когато хората ги виждат от нови и по-високи нива. Тъй като обаче основната идея за тях е духовна, истинската им същност остава непокътната, само старата им форма се променя. Скоро ще започнат да се проявяват нови и по-висши форми, които отразяват развиващото се духовно съзнание на земята.

 

 Висши форми на много идеи са били дадени на земята отдавна, но са били задържани и пазени в тайна от мнозинството от онези, които още държат човечеството в робство, за да го контролират. Тъй като идеи като безплатна енергия стават всеизвестни, животът за всички ще бъде по-лесен в близко бъдеще.

 

  Искаме още веднъж да говорим за любовта, въпреки че често сме говорили за абсолютната истина на любовта като взаимосвързваща енергия между индивидите в ЕДИНСТВОТО. Не сме говорили за любовта, тъй като тя най-често се тълкува в третото измерение. Мнозина се борят с това как да преведат реалността на любовта в ежедневието, особено по отношение на връзките. 

 

  Има три препятствия, които всички се срещат по време на пътуването ви извън триизмерното състояние на съзнанието. Те са; 1. Връзки, 2. Пари, 3. Власт.

 Тези три аспекта от живота на земята са здраво вкоренени в съзнанието на мнозинството, тъй като са изживели много животи, в които са представлявали силата, която е управлявала живота на всеки и способността им да правят личен избор(чрез тях-1,2,3). 

 

  Романтичната любов е област, която продължава да обърква мнозина. Сексуалното влечение към непознат или към някой, който ви отхвърля, невъзможността да се откажете от старите връзки и необходимостта непрекъснато да търсите партньор, всичко това създава объркване и психологическа болка. Долната линия на която е убеждението, че човек не може да бъде щастлив без партньор е здраво вкоренена във вас. 

 

  Романтиката в нейния триизмерен смисъл е концепция, възникнала от вярата в раздялата. Той е оцветен и популяризиран от обществото като цел, необходима за щастието. Учили са ви, че сте половината от двойка и че докато не намерите другата си половинка, половинката си, перфектния партньор, ще бъдете нещастни и непълни.

 

  Книгите, филмите, телевизионните предавания, продажбите на дребно и изобщо медиите продължават да пропагандират идеята, че щом човек намери „Господин или Госпожа Право“, най-накрая ще се почувства цялостен и завършен. Светът като цяло продължава да се възползва от тези концепции, прекарвайки много време в търсене, търсене и игра, без да знае, че това, което търсят, вече присъства в тях .

 

  Необходимостта да се намери „другата половина“ в действителност е духовна истина, но не в триизмерния смисъл. Всеки има перфектна „друга половина“, но тя се крие вътре. Жените вече притежават мъжкото, което търсят, точно както мъжете вече притежават женското, което търсят, но и двете го търсят извън себе си.

 

 Всеки вече е цял и се състезава по силата на своето единство с Източника. Ако човек реши да сподели целостта си с друг, това е негова свободна воля, но това никога не е необходимо.

 

  Вярата, че едната е половината от двойката, създава усещане за самота, което кара мнозина да отделят време и усилия в търсене на компютър или телефон, посещаване на социални места, присъединяване към групи и извършване на дейности с надеждата да намерят един специален човек, който ще направи те да се чувстват цялостни и пълноценни според личните си концепции за щастие.

 

  Дори когато г-н или г-жа Право бъде открит, остава чувството за самота, защото празното място вътре е копнежът на Душата да бъде разпозната и интегрирана в състояние на съзнание, което знае, че е Източник.

 

  Много от вас вече са напуснали тези стари концепции и са дошли във вашата лична власт. Тези, които не са, трябва да се освобождават от лъжливите идеи за взаимоотношения, ако искат да се развият  съзнание за духовна цялост и пълнота, което след това ще се прояви външно като онова, което представлява цялост и пълнота за тях.

 

  Пълнотата  за един може да означава оставане като неженен, но за друг цялостта и пълнотата може да означава партньорство. Ако е така, съзнанието им ще ги привлече към тях (подравняване) - правилния партньор без много манипулация, мисъл и безпокойство. Съзнанието винаги се изразява. Какво държа в съзнанието си?

 

Онези, които не знаят кой и какви са в действителност, ще продължат да търсят пълнота извън себе си чрез триизмерни инструменти, но никога няма да я открият, дори когато целите им са постигнати, защото триизмерните концепции са временни и нямат нищо друго освен вяра, която да ги поддържа. Божествената цялост и пълнота е безкрайна, завинаги и никога не се променя или престава.

 

  Вярата и насърчаването на сексуалното привличане като любов е създало повече сърцераздирателни действия сред мнозинството, отколкото може да се преброи. Тя също така „продава билети“, популяризира филми и поддържа много бизнеси, но светът е готов да премине отвъд тези тесни концепции. Времето вече е дошло.

 

  Когато сексът стане просто път за удоволствие за себе си, без да се съобразявате с другия човек, той се превръща в триизмерна дейност, лишена от любов и може да накара човек да заседне и да се пристрасти към стари енергийни модели. Това също води до създаване на енергийни връзки между участниците. 

 

 Сексът, привличането и желанието да бъдеш с друг са аспекти на любовта, но може просто да бъде енергийно подреждане. Може да има връзка от миналия живот или може би един човек се привежда в съответствие с концепцията на другия за перфектния партньор. Може би другият (непознат или приятел) има подобни убеждения (подравняване) като вас. Енергийното подреждане не е любов, въпреки че може да доведе до любов и е необходимо за стабилно партньорство. 

 

  Сексуалните срещи често се считат за просто приятно освобождаване за участниците. Както при всички неща обаче, той има по-дълбока реалност. Истинската му духовна същност е свързването на мъжката и женската енергия в мощно ЕДНО, от което се ражда ново и еволюирало съзнание.

 

  Тези, които знаят духовната истина за себе си и партньора си, внасят любов и уважение към сексуалните си отношения, позволявайки им да се превърнат в духовно преживяване, а не просто във физическо освобождаване. Връзките както хомосексуални, така и хетеросексуални, влезли на това ниво на осъзнатост, имат потенциала да издигнат и двете към по-висока информираност. Тази истина се изучаваше и преподаваше в много от древните свещени училища. 

 

  Религиите са учили, че сексът е лош и трябва да се избягва под болка на греха и проклятието, докато не се поеме ангажимент и тогава това е само с цел създаване на деца. Тези фалшиви и ограничаващи концепции са проникнали в колективното мислене и са превърнали естествената, здрава и „приятна“ човешка сексуалност в източник на срам, вина и страх. 

 

  Тъй като хората се развиват духовно, техните концепции за романтика също се развиват. Много връзки, възникнали чрез триизмерни концепции за романтика и любов, или започват да се разтварят, или имат проблеми, оставяйки и двамата партньори да се чудят какво се е случило с някога щастливата връзка. 

 

  Изборът да останете или да напуснете връзка трябва да бъде личен избор, направен от ниво на любов, която отчита доброто на всички замесени. Това обаче никога не означава жертване на индивидуалност или предаване на лична власт на друг, просто за поддържане на нещо, което вече не съществува или за задоволяване на желанията и желанията на някой друг, група, семейство или приятел. Винаги се доверявайте на интуицията си по тези въпроси.

 

  Отношенията от всякакъв вид се променят и ще продължат да се променят, защото колективното съзнание преминава към нови и по-високи нива. Вътрешното винаги се отразява във външното, което означава, че когато единият партньор духовно премине на ново ниво, а другият не, енергийното подреждане, с което са започнали, вече не съществува в предишната му форма.

 

  Това не винаги означава, че една връзка трябва да приключи. Ако хармонията и любовта са налице, дори когато вярванията се различават, това често означава, че подравняването е останало непокътнато. Често някой от партньорите е свършил работата в предишен живот и няма нужда да се ангажира активно с нея сега.

 

  Истинските взаимоотношения са двама индивиди, и двамата осъзнаващи своята вродена пълнота, стоящи заедно по избор, не е необходимо?, гледащи в една и съща посока. 

 

  Партньорството с определен човек често е част от плана за раждане на дадено лице, тъй като е необходимо за завършването на някакъв недовършен бизнес от друг живот. Ето защо често се случва единият или двамата партньори да задават въпроси защо са се събрали на първо място.

 

  След като човек достигне съзнание за своята Божествена пълнота, партньорствата стават по-малко желани и търсени, тъй като човекът вече не чувства интензивното желание или нужда от партньорство. Те се чувстват пълноценни.

 

  Изпратете светлина към света, към страдащите и към всички така наречени "врагове". Визуализирайте светлината във всеки, когото виждате или мислите. За някои може да видите само точка на светлина, а за други голяма яркост, но винаги помнете, че всички притежават Божествената светлина, дори ако тя е скрита зад сенките на фалшиви концепции и вярвания. Ето защо сте дошли на земята по това време.

 

 Светлината винаги гаси сенките, защото сенките нямат вещество. Сенките са просто отсъствието на светлина, привидно форми, образувани от двойственост и разделяне, които нямат собствена Божествена енергия, която да ги поддържа и поддържа. 

 

 Тайната на личното и глобално възнесение е да спрете да подхранвате илюзиите и да позволите на Реалността да се прояви.

 

 

               Ние сме Арктурската група 2/28/21

             Източник :   https://www.onenessofall.com/newest.html

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672737
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930