Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03 22:00 - ЗЕМЛЯНИ! ВИЕ СТЕ В ТОЧКА ОТ КОЯТО НЯМА ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО!
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 181 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.03 08:11      ЗЕМЛАНИ! ВИЕ СТЕ В ТОЧКА ОТ КОЯТО  НЯМА ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО!

                                                      Първа част

 

  Съобщават и предават Висшите светли сили чрез контактьор .

Цялата информация се дава на хората за безусловно развитие . Днешните теми:

От Архангел Михаил: Обновяване на енергията.

От Извънземна учителска система: Какво представлява умът на човек.

        В следващата публикация:

От Арктуриански съвет 9 Д : Лемурия ,Антлантида и Египет и вашата неземна ДНК.

От отеца – Абсолют: Живот на новата земя- излизане от зоните на комфорт

От Архангел Гавраил: Цялата същност на вашето духовно пътуване.

  Тема първа  Ар.Михаил- Обновление на енергията

Ние ви изпращаме благословена любов и Светлина в този момент сега. Ние ви молим да откриете своето сърце за посланието ни до вас. Когато пътешествате по пътя на възнесението лесно е да се отвличате по ежедневни преживявания и просто се опитвате да преминете. Аз съм тук за да ви кажа ,че вие имате в себе си искра от светлина ,напълнена с надежда ,любов към света и вдъхновение и връзка с Бога във вас и извън вас. Тази искра от светлина във вашето сърце ,този глас във вашата глава който ви шепне: „Всичко е добре. Следвайте пътя.Вие се движите съгласно плана.Вие сте в безопасност в ръцете  на Бог“ Признайте своето вътрешно знание за това ,че вие се движите нагоре по-високо от размерната реалност.  Предметите може да изглеждат не така,по този начин ,но на практика действително всичко работи за вас и светът. Да , големите пластове се преместват ,старите конструкции падат  и старите способи повече не работят.(Мои важни бележки:Академик Миронова  в много от своите лекции споменава за част от тези промени: https://www.youtube.com/watch?v=59rFIVHKQVI  )

  Сега  настаня време(на руски СЕЙЧАС или , manana  на испански значи неопределено,  ,но тук да се разбира ,че момента вече е настъпил) да се вслушате в зова на вашият вътрешен глас , във вашето вътрешно знание и във вашата връзка с висшите сили . В играта има голям план и вие сте важна част от  него. Признайте своята способност да поддържате дадена визия, че владеете своята способност да удържате светлина. Признайте своята способност да поддържате любов ,че владеете своите способности да творите(Плеадиански Протоколи на Сътворението) .

Вие изразявате разширението на Твореца като Създател.  Обявете това , посочете го на цялото Небесно Царство ,което е с теб да гарантира започването на Божествената Нова Земя.  Това вече е започнало. Знайте ,че всичко е на ред ,както трябва. ВЪЗЛЮБЛЕНИ! ДОБРЕ ДОШЛИ У ДОМА . НИЕ ВЪРВИМ ЗАЕДНО С ВАС НА ВСЕКИ ЕТАП ОТ ПЪТЯ !  СКЪПИ НАШИ ,НИЕ БЕЗКРАЙНО ВИ ОБИЧАМЕ ! И аз Архангел Михаил ви поднасям тази Истина.

Втора тема: Извънземна учителска система – Какво представлява умът на човека.  Този ченалиг е  приет в отговор на въпрос от по-ранен ченалинг.

  Умът на човека състои от много външни фрагменти ,които се явяват отражения на  ваши вътрешни процеси и преживявания. Умът е като мозайка-складира ,добавя отблясъци от тази или друга картина почти мигновено. Това става толкова бързо,че вие не успявате да осъзнаете и да преживеете случващото  се събитие и ето в умът вече са готови коментари или оценка на случващото се. Също така умът е допълнен от убеждения и утвърждения ,тоест от вплътнени мисли . Вие ги вплътнявате в самият ход на живота ориентирайки се по външните събития,забравяйки ,че ВЪНШНОТО ПОТВЪРЖДАВА ВЪТРЕШНОТО ,тъй като се явява просто отражение на умът на човека. Тази биологическа програма включва много функции. В това число и функцията за оцеляване на индивида. Това е необходимо ,това е вградено като базова функция ,тъй като от начало съзрява тялото ,а после личността.

  Паралелно се  оформят и развиват тънките тела на човека . Това зависи от развитието на всеки човек по отделно,индивидуално . Тази функция за оцеляване на индивида е призвана да бъде активно действаща до момента на пробуждането на човека за неговата духовна същност  или осъзнаване на квантовата природа на битието. Вие често назовавате това пробуждане от илюзорността , просветление. На практика вие просто си припомняте своето изначално състояние на съзнанието .Това е достижимо и възможно за всеки. Това също е вложено в човешкото ни раждане като висш потенциал .Нас ни отделя  , откланя  от този квантов скок на нашият разум само нашите земни желания и привързаности към външните проявления , към илюзии.  Вие някак си повече се доверявате ,вярвате повече на плътните сгъстени от квантовата пустота предмети.  И акта на просветление се реализира тогава ,когато ви се отдаде да промъкнете вашите вътрешни възгледи през тази плътност. И тогава вие ще откриете тази пустота , тази енергия ,която се е сгъстила в предмет (усмивка ,усмивка,усмивка).

Тогава вие успявате да преживеете ,осъзнаете и почувствате ИЗНАЧАЛНАТА ПУСТОТА  НА(В) ТОЗИ ПРЕДМЕТ ,ТОЕСТ НЕГОВАТА ИЛЮЗОРНОСТ

Едно ваше осъзнаване на възможността за преживяване на подобен ,такъв опит ще ви подтикне ,насочи към създаване на вътрешно намерение да опознаете Това. Това ще стане и отправна ,опорна точка за просветление .

  Останали ли са още въпроси във вашият ум? Разбира се ,че са останали. И те ще се разтворят , когато вие ЗАПОЧНЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ НА МИСЛИТЕ в ПРОСТРАНСТВОТО ОТКЪДЕТО ТЕ СЕ ПРОЯВЯВАТ . Свободно пропускайте мислите ,наблюдавайки за този поток от енергия който от време на време приема форма на мисъл и отново протича без никаква форма! Потоци без каквато и да е форма. И радостта е за тези ,които СПИРАТ ДА СЕ ВКОПЧВАТ И ДА ВЯРВАТ В ТЕЗИ МИМОЛЕТНИ  МИСЪЛ-ОБРАЗИ ЗА ДА ИМ СЕ РАЗКРИЕ ВЕЧНОСТТА !

(Мои важни бележки; Искам да ви помогна в осъзнаването на този феномен на квантовото проявление. За това се запознайте с книгата на Франк Кинслоу  -„Квантова синхронизация“,с книгите на Д-р Ричард Бартлет „Енергийна матрица“и „Физика на чудесата“.Има и други но тук ще успеете да погледнете на това от различни позиции с различни словесни знаци и така ще разберете всичко.)

 Скъпи мои съратници ,позволете ми сега да прекъсна и да затворя тази публикация с надеждата ,че ще намерите за себе си любопитство и желание да потърсите нещо повече от предаденото в тази половина от посланието.

Източник:   https://www.youtube.com/watch?v=dbvm9jbIu14

 
Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 25702
Постинги: 156
Коментари: 20
Гласове: 62
Архив
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930