Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2021 23:49 - ЗЕМЛЯНИ! ВИЕ СТЕ В ТОЧКА ОТ КОЯТО НЯМА ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО!
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 310 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.03.2021 08:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

                                                                  Втора част

   Здравейте  магьосници ,търсачи,откриватели и хора на Новото време ! Желая искрено не само да се забавлявате с новите и не толкова нови неща които споделям с вас .Не , просто мечтая  да успеем да „разчупим печата“  с който са ни приковали към това мрачно и трудно битие . Всички вие ,които четете това ,което тук споделям , вярвам че сте започнали да осъзнавате огромният скок ,не -  Полет който сме поели с вас ,с цялата Земя и с хиляди роднини от цялата вселена ! Осъзнавате  ,че нашето израстване е най-главното и Велико събитие –НИЕ СЕ ЗАВРЪЩАМЕ КЪМ НАШАТА ДОСТОЙНА БОЖЕСТВЕНА СЪЩНОСТ . До нас застават поколения след поколения довели ,допуснали , предизвикали ,следвали и умирали  както Богомилите за да се случи Това.

   Ако имате чувството сега че сте в два „филма“едновременно – да ,така е .  Понякога е толкова ясно всичко ,но също има и моменти на тотален срив ,защото картините тотално се обезличават и избледняват от притискащи ни стари вярвания и шаблони. Та нали Ни сме творците?!  Да ,в нас е заложено всичко .  Ние ще си припомним. Без да обричаме и хулим скъпите и свидни спомени от живота, който Бе до сега . Всеки преживян миг има смисъл .  Ние започваме да осъзнаваме ,че сме Щастливци ,Избрани и не случайно сме Тук и Сега. Помнете това винаги и в най-трудните моменти  това ще ни вдига отново .

% % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % %

 От Арктуриански съвет 9 Д : Лемурия ,Антлантида и Египет и вашата неземна ДНК.

От отеца – Абсолют: Живот на новата земя- излизане от зоните на комфорт

От Архангел Гавраил: Цялата същност на вашето духовно пътуване.

  Приветстваме ви . Ние сме Арктуриансият съвет. Радваме се за тази връзка с вас. Ние сме много доволни от прогреса,който както ние чувстваме  вие правите на Земята като колектив от същества. Вие толкова далеко стигнахте с времето през  Лемурия, Атлантида и до Египет и направихте това с малко вмешателство от страна на  извънземните сили ,една от които сме и ние.  На практика вие много добре се проявихте там(тук) на Земята ,въпреки ,че  физически всички ние бихме могли да участваме във вашата духовна еволюция.

   В този момент е дошло времето от ваша страна да проявите готовност да бъдете част от галактическото  общество ,тъй като вече реално сте част от него. Сега не е време да приземим своите космически кораби и да нарушим  вашата естествена еволюция ,така като беше в Лемурия ,Атлантида и Египетската империя в други времена от вашата история. Вие бихте се справили сами ,защото даже и без физически полети и  кацания на Земята с нашите кораби , ВЪВ ВАС ВСЕ ОЩЕ ИМА ИЗВЪНЗЕМНА  Д Н К . В някои от вас тя е много повече от други ,но всички на земята имате извънземна Д Н К ,която се активира при всякакви произшествия ,нямащи нищо общо с това ,вас да ли са ви посещавали за личен контакт .Даже откриването на НЛО не е условие за активирането на вашата извънземна Д Н К . Но преживявайки своят живот(и) имайки под внимание целият наличен ваш жизнен опит ,за вас това е най-добрия начин да получите достъп до това ,което е скрито дълбоко във всеки от  вас.

   Вие всички бяхте същества от много по-високи измерения(7-мо измерение) и всички можете да достигнете много повече  ,отколкото  В КОЕТО И ДА Е ДРУГО ВРЕМЕ ОТ ИСТОРИЯТА с енергията ,която вие имате във вас НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !   И това е защото всяка част от вас се развива в синхрон с енергията във вас, която повече е свързана със вашето Слънце и фотонният пояс , отколкото със същества и колективи ,такива като нас и това ,което ние сме способни да ви изпратим.

   Самостоятелното развитие винаги е било част от вашият план ЗАЩОТО ЕКСПЕРИМЕНТА СЪС ЗЕМЯТА Е ЧАСТ ОТ МНОГО ГОЛЯМА ИСТОРИЯ , ИСТОРИЯ , ИНИЦИРАНА ОТ ИЗТОЧНИКА . И ВИЕ СТЕ АСПЕКТ НА ИЗТОЧНИКА , КОЙТО Е ПОДГОТВЕН ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО ЗА ДА МОЖЕ ДА ПРИВЕДЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО НА ЕДНО ПО-ВИСОКО НИВО НА СЪЗНАНИЕ , КОЕТО НИЕ И ДРУГИ НАРИЧАМЕ ПЕТО ИЗМЕРЕНИЕ.

  Ние искаме вие да се гордеете с това ,което сте постигнали и ще постигнете. Ние искаме още веднъж да разберете ,че вие имате всичко каквото ви е нужно и то е винаги във вас ! Вие не се подготвяте  да повторите това ,което се случи в Лемурия ,Атлантида и Египет .

  ВИЕ СЕ ПОДГОТВЯТЕ ДА ОТИДЕТЕ ДАЛЕЧ ЗАД ПРЕДЕЛИТЕ НА ТОВА ,НА КОЕТО БЯХА СПОСОБНИ ТЕЗИ ДРЕВНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ . И ВИЕ СЕ ПОДГОТВЯТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ ЗАРАДИ ОНОВА , КОЕТО Е ВЪТРЕ ВЪВ ВАС  СЕГА !  Ние знаем ,че такава е истината.

 Ние сме арктурианският съвет и много сме щастливи ,че имахме възможност да общуваме с вас и да ви предадем това наше послание.

   БАЩА – АБСОЛЮТ .  Здравейте  скъпи мои любими деца. В продължение на моето предно  послание ,аз искам да поговоря с вас за това какво още пречи на хората да разберат  окончателно  и да видят ставащото в  света на истината. Тази леност е в повечето болшинство от населението на планетата и нежеланието на хората да излязат от зоната на комфорта ,въпреки че реално не става дума  за комфорт ,а за нещо  наложено в живота ,където всичко върви по свой ред и който човека не желае да променя покоя си. От векове хората интуитивно се крият от всичко непознато(не без на месата на външни сили и техни слуги на земята) в своите черупки в своят познат свят ,който те държат дори да виждат и страдат  от всичките му недостатъци.

  Точно това се случва и сега именно на това са заложили световните кукловоди опитвайки се да заставят хората да правят това ,което им се заповяда , в замяна на което да „гарантират“ привичния за тях начин на живот. Както виждате сега привържениците  НА ЦИФРОВИЗАЦИЯ НА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ПЛАНЕТАТА ПРИСТЪПВАТ КЪМ ЗАКЛЮЧИТЕЛНИЯ СТАДИЙ НА СВОИТЕ ОПЕРАЦИИ .  В много страни вече са въведени ограничения  за влизане на тяхна територия при липса на тест за корона вирус и правят всичко  за да въведат  задължително масово ваксиниране .Ако от пътешествие може да се откаже човек ,то загубата на работа за много се явява истинска трагедия.

 Поради това в някои страни хората са поставени пред избора:  ЗАПАЗВАНЕ НА РАБОТАТА И ВАКСИНИРАНЕ ИЛИ УВОЛНЕНИЕ .  Явява ли се слабост ,ако човек избере първият вариант ,ако човек напълно не разбира какво става сега на земята и всичко което идва от официалните източници приема за чиста монета ,то това не е слабост ,а естествена реакция на човека от тримерният свят ,живеещ по неговите закони и правила. Той даже и не се замисля  ,че тук може да има някакъв риск(капан) , а приема предложението на своето началство като грижа за своите подчинени.

   Като правило такъв човек да бъде убеден в друго е невъзможно .Той свято вярва в своята правота и прави всичко за това  да не се лиши от привичния  стар начин на живот.Ако човекът е чул за „лейди Ваксин“ и в неговата душа се е прокраднало някакво съмнение за неправомерността на такива действия на властта ,то тогава ще му се наложи да направи избор.

ДА ОТСТЪПИ ИЛИ ДА ДЕЙСТВА ТАКА ,КАКТО МУ ПОДСКАЗВА НЕГОВАТА ДУША?! В ПЪРВИЯ СЛУЧАЙ ТОЙ НИЩО НЕ ГУБИ И ПРОДЪЛЖАВА ДА ЖИВЕЕ КАКТО ДО СЕГА .

ВЪВ ВТОРИЯТ ГО ОЧАКВА ПЪЛНА НЕИЗВЕСТНОСТ , ТЪРСЕНЕ НА НОВА РАБОТА И СТРАХ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА СВОЕТО СЕМЕЙСТВО.

И това съвсем не е прост избор. При истинската проверка на силата на духа му и вярата му в собствените възможности ,ако такъв човек избере първият вариант ,то това е вече слабост ,което означава ,че той не преминал успешно проверката за твърдост ,непоколебимост.

   Третият вариант е когато човек ясно разбира кой и защо го заставя да се ваксинира и той няма да отиде към това при никакви условия, напълно осъзнавайки последствията от своята постъпка. Такъв човек неможе да бъде изплашен от нищо ,даже и при загубата на работа или осъждането от близките . Тъй като самоуважението и осъзнаването като частица от Бог се явяват за него основа на съществуването му и той не заменя ,подменя ДУШАТА СИ СРЕЩУ ЗЕМНО БЛАГА.

  Ние с вас разгледахме най-насъщните за даденият момент примери когато ПРЕД ЧОВЕКА  НАИСТИНА СТОИ СЪДБОНОСЕН ИЗБОР , КОЙТО ТЕГЛИ СЛЕД СЕБЕ СИ МАСА ПОСЛЕДСТВИЯ, КАКТО ОТРИЦАТЕЛНИ В ПЪРВИЯТ СЛУЧАЙ ,ТАКА И ПОЛОЖИТЕЛНИ АКО ЧОВЯЕК ПРИЕМЕ ВЯРНОТО РЕШЕНИЕ .

    АЗ ВИ БЛАГОСЛАВЯМ СКЪПИ МОИ ! НЕ ИЗПУСКАЙТЕ ТОЛКОВА  УНИКАЛНИЯТ ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК ШАНС ДА ИЗВЪРШИ ПРЕХОД В ПЕТО ИСМЕРЕНИЕ, КОЕТО ЩЕ ПОЗВОЛИ ДА ОСВОБОДИТЕ СВОЯТА ДУША ОТ БЕЗКРАЙНИ СТРАНСТВАНИЯ В СВЕТОВЕТЕ ОТ ТРЕТА ПЛЪТНОСТ ! ! !

     Любещия ви безмерно Баща- Абсолют говори с вас!

   АРХАНГЕЛ  ГАВРАИЛ    Цялата същност на вашето духовно пътешествие.  Скъпи .вашето духовно пътешествие не се свежда в достигане на планински върхове.Неговият смисъл е да намерите път към своето  истинско АЗ(Аз съм което Аз съм) ВИСШИЯТ АЗ, ТОЧНО ТАМ КЪДЕТО ВИЕ СЕ НАМИРАТЕ СЕГА. Това прилича на археологически разкопки в хода на които се открива СЪКРОВИЩЕТО НА ВАШАТА ПРЕКРАСНА БОЖЕСТВЕНА ПРИРОДА . Безмерна радост обхваща вашата душа ,така и цялата вселена ,когато вие всеки път се връщате към истината КОЙ СТЕ ВИЕ!? ,ЗАЩОТО ТОВА СЪЗДАВА РАЗШИРЕНИЕ ЗА ВАШЕТО СОБСТВЕНО ПЪТЕШЕСТВИЕ , А СЪЩО ДАВА ГОРИВО ,КОЕТО ДВИЖИ НАПРЕДЪКА НА ВАШАТА СОБСТВЕНА ПЛАНЕТА ! Каква великолепна система.

  Вас ви информира  Архангел Гавраил

               ИЗТОЧНИК:  https://www.youtube.com/watch?v=dbvm9jbIu14




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 670035
Постинги: 1514
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930