Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2021 11:32 - Ексклузивно интервю с Кобра на 11 март 2021 г.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 384 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.03.2021 11:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ексклузивно интервю с Кобра на 11 март 2021 г.

Създаден от Ордена на розите в Париж и Версай. Фокусът е върху окултната история на Франция и нейната тясна връзка с енергията на Богинята

https://www.lavoixdelarose.com/interview-de-cobra-histoire-occulte-de-la-france-et-retour-de-la-deesse/ 

Катрин: Добре. Благодаря ви много, че отделихте време да поговорите за Ордена на розите в Париж и Версай. Тези истински двойни поръчки работят отдавна. Така че нека да започнем с историческите събития. С някои напомняния за универсалната история на Ордена, ако това е точно за вас.

Кобра: Разбира се, добре.

                 Париж ~ Версай

Катрин: Благодаря. И така, нека започнем с малко история: Френската революция причини колективна травма, която все още присъства тук във Франция и може би другаде. В момента протича ли някаква колективна трансформация?

Кобра: Това, което се случва, е, че определени форми на енергия са много сходни с енергийните състояния, които са били по време на Френската революция. Така че всъщност се повтаря същата история. Това е възможност да преминем през тази история по по-благоприятен начин.

Катрин: Страхотно. И предполагам, че има възможност за някакво изцеление.

Кобра: О, да, да. Абсолютно. Необходимо е изцеление. И това е един от проектите, които правим с Ордена на розата и във Франция.

Катрин: Благодаря. Чудесен. Във Франция много събудени хора в момента усещат възраждащите се спомени от Френската революция, особено от 21 декември 2021 година. Има ли някакво духовно и енергично обяснение за това?

Кобра: Искаш да кажеш, от 21 декември 2020 г.?

Катрин: 2020 г. Извинете, точно. Да.

Кобра: Да, всъщност след ерата на Водолейното активиране новите енергии започнаха да се вливат в Двойния вихър в Париж и Версай. И тези енергии започват да ни дават възможност да изчистим всичко, което се е случило преди повече от 200 години. Спомените, които изплуват на повърхността - особено тези, които са присъствали по това време - дават възможност да ги излекуват и да ги събудят за определени висши потенциали, които са били активни по това време и които е трябвало да бъдат активирани отново, те трябва да се свържат отново с тях.

(Интервю за поръчката на розата с Кобра, декември 2020: https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/12/rozsa-rendje-interju-cobraval-vizonto.html )

Катрин: Добре, добре. Следващият въпрос, разбира се, е дали Френската революция е имала някакви негативни ефекти върху този график.

 

 image

 Свободата води хората ~ Картина на Йожен Делакроа

 

Кобра: Френската революция всъщност беше отклоняване на времевата линия, която трябваше да се движи в друга посока. След определен момент всичко, което се беше случило, беше неизбежно. Това беше сумата от делата на свободната воля на хората, които бяха част от тази огромна планетарна драма и тя вече не можеше да бъде обърната след определена точка. Е, сега сме в абсолютно същата ситуация. Каквото и да се е случило от началото на епидемията миналата година, в резултат на решенията за свободна воля на ключовите замесени хора, нещо стана необратимо от 2019 г. насам. И сега сме в абсолютно едни и същи обувки. И сега, когато сме в тази нова посока на пътуване, ще направим всичко възможно, за да поддържаме положителна времева линия на Водолея. И точно това е планирано вече през 18 век.

Катрин: Когато казвате „необратим“ ... какво точно имате предвид под това?

Кобра: Че, що се отнася до хода на събитията, във Франция от 18-ти век - особено в Париж - имаше определен момент, когато се знаеше, че ще се състои Френската революция. Тогава нямаше начин да го предотвратя. И тази епидемия - или по-скоро опитът да рухне обществото - е същата. През лятото на 2019 г. стана необратим. И така, точно същата динамика се случва и сега.

Катрин: Хм, добре. Ясно. Благодаря ти много. Знаем, че името Версай е свързано с думата verseau (водолей). Идва от него, а на унгарски означава: водолей. И замъкът е построен по някакъв начин в координация с Вашингтон и Йерусалим. Версай и самото място, замъкът и градината играят ли специална роля в ерата на Водолея?

Кобра: Да. Версай е разположен на много древна линия на Богиня Лей, която всъщност е била екватора в определена епоха на Атлантида. Това място е било водовъртеж в продължение на десетки хиляди години. Този водовъртеж се активира, когато замъкът е построен. И този замък ще бъде активиран на някои места, ще бъде активиран на места много близо до замъка по време на Събитието. Има някои планове за това. Някои са тайни, а други са публични, които ще бъдат активирани по време на и след събитието.

Катрин: Добре, чудесно. Тогава вие също частично отговорихте на следния въпрос, че се чудехме дали Версай, Версайската вихрушка, е естествен или изкуствено създаден благодарение на замъка и посвещенията, които са се случили в него. Каква е ролята на Двойната вихрушка Версай-Париж?

Кобра: Е, както казах, замъкът е построен на линия Лей и това място е използвано за посвещения, които укрепват водовъртежа и го свързват с Париж. И така, всъщност отношенията между Париж и Версай бяха укрепени от тези посвещения. Някои от посвещенията се проведоха в Париж, а други във Версай. Така че тази връзка беше укрепена, инициирана от посвещенията, и това създаде енергиен поток Форма 8, който засили присъствието на Богинята в целия регион.

Катрин: Разбирам. Да добре. Можете ли да ни кажете за Великата ложа, основана от граф Сен Жермен? За Сен Жермен във Франция по това време и защо Париж е избран през значителната 1775 г.? Която предполагам беше годината на светлината. 

 

 image

 

Кобра: Това е част от велик проект, иницииран от граф Сен Жермен още през 17 век и наречен „Новата Атлантида“. Предвиждаше се определена група души да се въплъти във Франция и особено в Париж от 18 век и тези души да се срещнат помежду си и да активират Светлинните кодове. И Сен Жермен се свърза с някои от тях, особено в Париж. Повечето от тези лица са били членове на масонските ложи, положителните свободни масонски ложи. И през 1775 г. от Галактическия център пристигна огромна светкавица, която активира определени енергийни вихри в енергийната мрежа на планетата. През 1775 г. се извършват определени активирания. Най-значимото се е случило на 21 март 1775 година. Изобилието от светлина беше закотвено от тези посвещения и това беше един от проектите

(Върховната жрица: https://ellenallas1111.blogspot.com/2019/04/a-fopapno.html )

Катрин: Добре, чудесно. Това ни води до въпроса за свещениците, защото Орденът = Сестринство ( бел. Ред .: Сестринство на Розата или Сестрите на Розата ) очевидно е било женско име, но граф Сен Жермен е бил мъж. Любопитни ли сме от връзката ви с жриците, връзката и защо планетарната кундалини е била специално активирана в Нотр Дам между 8 и 11 ноември 2018 г.?

Кобра: Да, Сен Жермен се превъплъти в мъжко и мъжко тяло, защото му улесни да върши работата. Можеше да се движи по-свободно, можеше да действа по-свободно. Но бих казал, че повечето хора, които тя инициира, са жени. Някои от лидерите на масонските ложи, с които е бил свързан, са жени. Имаше и много жени във вътрешния кръг, както и в школата на вътрешната мистерия. И сега, както и тогава, има импулс за реактивиране на Парижкия вихър. През 2018 г. жриците на Движението на съпротивата излязоха на повърхността близо до Нотр Дам в Париж и активираха водовъртежа. Активирането на вихъра е възобновено между 8-11 ноември 2018 г.

(Скрити тайни на Нотр Дам и Парисии: http://cobrarozsa.blogspot.com/2020/05/a-notre-dame-hidden-tit-ai-es-parisii.html )

Катрин: И беше ли направено, за да се запълни това пространство с повече светлини, или има повече общо с хронологията?

Кобра: Имаше много цел. Едната беше повторното активиране на парижката богиня Вихър. Другото е реактивирането на кундалини на планетата, за да може ситуацията по отношение на Френската революция да бъде излекувана. И може би също така знаете, че движението на жълтите жилетки започна няколко седмици, 1 или 2 седмици след 8 ноември 2018 г. Това беше пряк отговор на този импулс на кундалини. Толкова много, че хората отново започват да се борят за свободата си и сега Силите на Светлината се опитват да направят всичко възможно, за да контролират тази борба за свобода, така че да не може да се злоупотребява. 

(Жълтите жилетки и Парижката вихрушка: https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/12/a-sarga-mellenyesek-es-parizsi-orveny.html )

Катрин: Добре, чудесно. Някои алтернативни изследователи и историци твърдят, че някои свещени паметници във Франция са били построени на специално място, за да се създадат особени геометрични фигури, като Merkaba. Това е особено вярно в региона Katharok в югозападна Франция. Можете ли да обясните точната причина за това?

 

 image

Montsйgur Monolit

 

 

Кобра: Катарците и тамплиерите бяха свързани с определено окултно знание и това включваше знания за Меркаба и Светлинното тяло. И много паметници на Катар и Тамплиер бяха поставени стратегически, за да отразят това и това също беше част от проекта за свещена геометрия ... Бих казал, за да активирам отново Светлинното тяло на групата или на планетата. Това беше основната причина за това.

Катрин: Добре. Светлинното тяло на планетата? ( Да. ) Според тях обезоръжено ли е? Повредена ли е?

Кобра: Бихте ли повторили въпроса?

Катрин: Планетарното светлинно тяло. Необходимо ли беше да го активирате отново, защото беше изгаснал, повреден или повреден?

Кобра: Тя беше почти напълно унищожена от войните, нашествията и много негативи, които присъстваха. През 4-ти век, от падането на Римската империя, в района са унищожени много неща. Линиите Ley бяха повредени и трябваше да бъдат активирани отново. И проектите на Катар и Храм бяха частично успешни. Бих казал, че са много по-успешни, отколкото са очаквали.

Катрин: Прекрасно. Това има смисъл. Благодаря. Нека поговорим малко за семействата в Европа и пруската хронология. Има ли някакви окултни мотиви зад съюзите, съюзите, сключени чрез брак, сключени от европейски семейства като Хабсбургите или Бурбоните, които също са свързани с пруската времева линия? Има ли известна духовна връзка между Франция, Австрия и Унгария?

Кобра: Добре. Семейство Бурбон и семейство Хабсбург са свързани с кръвната линия на Граал. Това е кръвната линия, която наследява ДНК на конкретен човек, наречен Исус, и определен друг човек, наречен Мария Магдалина. Белите благородници умишлено свързват тези две кръвни линии с други кръвни линии, за да запазят ДНК на Граала и мистериите на богинята. Това се случи на заден план и за него не се говори публично. Но имаше някои други кръвни линии, които искаха да предотвратят това. И много от тях се въплътиха в Прусия. Ето защо Прусия е извършила немалко военни нашествия, военна намеса във Франция през последните няколко века. Отново,

Катрин: Хммм. Добре. На този етап бих искал да ви помоля да обясните малко какъв точно е графикът. Това ли е географски график? Това не ми е ясно. Може би е свързано с хората, или някакъв вид ДНК, или свещена геометрия като цяло?

Кобра: Хронология, вектор на посоката на събитията. Така че определена времева линия има тенденция да тласка събитията в определена посока. Това е времевата линия.

Катрин: Добре. Така че, когато говорихме в контекста на Прусия или Париж, за да останем на парижкия график, например, ставаше дума за еволюцията на събитията, които могат да бъдат приписани на това място.

Кобра: Да. С всички идеи, всички импулси, всички основни мирогледи на мястото.

Катрин: Добре, чудесно. Благодаря. Вие казахте, че регионът на Лотарингия е много важен вихър на Богинята, който заедно с Унтерсберг и венецианската богиня Въртеж носят светлината на Европа. Можете ли да обясните окултното значение на това за Франция и за света като цяло?

 Лотарингия

Кобра: Кръвната линия на Лотарингия също е една от кръвните линии, свързани с кръвната линия на Граал. И цялата тази област също е много важен вихър на Богинята. ( Добре. ) Така че бих казал, че някои кръвни линии, които са били свързани с кръвната линия на Граал, са се превъплъщавали в зоните на вихрите на Богинята, за да могат да закотвят енергията на Богинята. Чрез женско наследство, от майка на дъщеря чрез кръвната линия. И това беше причината тази кръвна линия да се намира в тази област.

Катрин: Добре. Добре, чудесно. Прусия окупира Лотарингия преди Първата световна война Разбирам, въз основа на това, което току-що казахте, това беше направено, за да неутрализира водовъртежа и след това да започне Великата война? ( Бележка на редактора: Преди Втората световна война Първата световна война се наричаше Великата война. )

Кобра: Точно така. Точно това се случи и това беше една от окултните причини, поради които Първата световна война стана възможна.

Катрин: Добре. Добре. Разбирам. Благодаря. Вие помолихте членовете на белите благородници на Париж, които бяха посветени в мистериите, както и някои тамплиери, да помогнат за активирането на водовъртежа. Можете ли да обясните защо?

Кобра: Защото определени тайги от семействата на Белите благородници, въплътени през 18-ти век за вихрови активиране по това време. И сега със същата цел - да активират вихъра, Парижката богиня Вихър - те са се родили отново и сега е моментът тези хора да се съберат и да извършат реактивацията правилно, за да може енергията на Богинята да влезе през вихъра и да помогне на планета. Парижкият вихър е един от ключовите вихри сега за цялата планета, след като унгарският полски вихър частично се срина. Така че това е нещо от планетно значение сега.

Катрин: Добре. Унгарският вихър и парижкият вихър се подкрепяха.

Кобра: Те се подкрепяха. Унгарският вихър е реактивиран до известна степен, но сега Парижкият вихър има най-висок приоритет. И сега призовавам всички членове на семействата на Белите благородници, които са част от тези мистерии на Богинята, да пристъпят напред и да помогнат за повторното активиране на Парижкия вихър.

Катрин: Добре. Каквато и инициация да почувстват, че са получили, ако усетят връзка с мистериите на Богинята, може да се интересуват от осъществяване на контакт, нали?

Кобра: Да, точно така.

Катрин: Добре, прекрасно. Бихме искали да поговорим малко повече за Мария Магдалина. Той присъстваше много във Франция и е много важна част от нашата връзка тук. Неговите учения са адресирани към много жени и мъже. И както знаете, Мария Магдалина е оставила следи от присъствието си тук. По-конкретно, в района Катар в южна Франция. Бихте ли ни обяснили дали има някаква конкретна причина, поради която сте били тук във Франция, и да ни разкажете малко повече за Розовата линия и Линията на Лей от Париж до Катар?

 

 image

 

Кобра: Добре. Когато той напусна Палестина, те се приземиха с лодки в Южна Франция. И тъкмо тук той създаде своите центрове на светлината, бих казал къде е закотвил светлината, когато установи своята кръвна линия. И тази, от която кръвната линия започва да се разпространява първо в южната част на Франция, а след това по-нататък из цяла Франция и в цяла Европа чрез кръвните линии на Граал. Сега той всъщност е Възнесено Същество и работи от равнините с по-висока енергия с всички, които са били част от неговите учения или работа през вековете. Той се свързва с тези хора по дух и активира спомените им, активирайки съзнанието им за връщането на Божествената енергия. Както вероятно знаете, Мария Магдалина е била обучавана в египетските храмове на Изида. Той беше посветен. В продължение на много години тя е получавала обучение от мистериите на богинята. Той беше авангарден инициатор и работата му започна едва преди 2000 години. И оттогава продължава. И тя всъщност работи с Богинята Изида като свой стар ученик, за да върне мистериите на Богинята обратно на планетата.

Катрин: Това би бил следващият ми въпрос, за който бих искал да разбера малко повече: каква беше точната му роля в посредничеството на мистериите на Изида и в Божественото обединение с Исус? И казвате, че сте донесли това с вашата инициация и след това с предаването на вашата кръвна линия?

Кобра: Да, точно така. И той също помогна на Исус в собствения му процес на Възнесение чрез Божествено обединение. Това беше част от мистериите. Да се ​​помогне на някого със тайнството на Божественото обединение при Неговото Възнесение - всъщност това е един от висшите аспекти на Мистериите на Изида. 

(Исус и Мария Магдалина: http://cobrarozsa.blogspot.com/2018/06/jezus-es-maria-magdolna.html )

Катрин: Разбирам. Физически и духовно.

Кобра: Физически, емоционално, психически, духовно ... на всяко ниво на творение.

Катрин: Страхотно! Имаше ли причина да не говорите много за линията на розата и линията на Лей от Париж до Шартр? Свързани ли са? Трябва ли да знаем нещо за тази линия на Rose?

Кобра: Да, в продължение на векове тези линии на Лей са били активирани от Катар, Тамплиер и някои масони, които са се свързвали с мистериите на Мария Магдалина. И те бяха част от по-голям план за реактивиране на планетарните линии на Лей.

Катрин: Да. Чудесен! Благодаря ти! Вярно ли е, че някои тамплиери са потомци на дъщерите на Мария Магдалина?

Кобра: Да. Някои от тях. Тези, които са членове на кръвната линия на Граал, те са. И някои от членовете на кръвната линия на Граал са тамплиери, докато други са членове на други мистериозни групи. Има и в семействата на Белите благородници, а има и такива, които живеят като обикновени хора и не са замесени в нещо подобно.

Катрин: Прекрасни, напълно средни имена?

Кобра: Със средни имена те не участват в духовно движение, нещо подобно, но имат вътрешно разбиране и знаят за това.

Катрин: Добре. И те също са активни. Имат ли знанията или тяхното съществуване е достатъчно?

Кобра: Някои от тях имат доста напреднали практики. Някои са на различни нива в процеса на пробуждане, но всичко това е част от по-голям ангажимент, има голямо пробуждане.

Катрин: Прекрасно. Колко прекрасно. Що се отнася до наследството на тамплиерите, каква беше тяхната цел на първо място?

Кобра: Тамплиерите имат различни нива. Те имаха обществена група и имаха и тайна група. И тайната вътрешна група беше свързана с мистериите на богинята. Тайната група възнамеряваше да запази мистериите на Богинята, докато външната група беше много по-ангажирана със създаването на нова финансова система и всъщност се бореше с негатива ... с черните благородници за управлението на планетата. И те загубиха.

 

 

image

  Едмънд Блеър Лейтън ~ Найт Тамплиер

 

Катрин: Разбирам. Можете ли да ни кажете малко повече за връзката между тамплиерите и Ордена на розата?

Кобра: Да. Вътрешният кръг на тамплиерите е бил свързан с Ордена на розата. И всъщност, в някои случаи, в определен момент, това беше едно и също (двете групи), защото имаше и тайни женски храмови групи, които не бяха публични, не бяха известни и всъщност бяха част от Ордена на розата.

Катрин: Добре. Бих искал да попитам повече за това, но може би ще имаме още малко време в края. Когато тамплиерите умреха или изчезнаха, когато бяха нападнати, какво се случи с техните знания?

Кобра: Тамплиерите имаха кодови системи и протоколи. Така че, ако някой тамплиер е бил в опасност, е изготвен план за пренасяне на най-важните документи и най-важните произведения на изкуството на друго място. Те създадоха комуникационна верига. И ако някой беше в опасност, това имаше значение. Останалите забелязаха и взеха предпазни мерки. По този начин по-голямата част от знанията на тамплиерите и повечето произведения на изкуството са запазени в опасни времена.

Катрин: Какво се случи с тези, които са избегнали екзекуцията?

Кобра: Много от тях са пътували до други страни. Някои в Шотландия, други в Португалия. Но имаше и такива, които отидоха отвъд океана до онова, което днес наричаме Съединените американски щати. Те отивали на различни места, където се сливали в организации като розенкройцерите или масоните, векове по-късно.

Катрин: Добре. Има ли човек или организация от масони или розенкройцери, които все още имат истинско и чисто наследство на тамплиерите?

Кобра: Много малко. Повечето от тях са корумпирани от векове. Именно йезуитите са били проникнали в тях от 16-ти век, когато е създадено Обществото на Исус (йезуитите). Бих казал, че от 17-ти век йезуитите играят много активна роля при включването в групите на розенкройцерите. И от 18-ти век нататък те са били доста активни в проникването в масонски групи. Почти всички подобни организации са фалшифицирани. Но не всички. Има определени храмови организации, които са от чист произход. Всъщност има някои организации на тамплиерите, за които знам, че са имали непрекъсната приемственост след Мария Магдалина в продължение на повече от 2000 години, но те не са публични. Те не се рекламират.

Катрин: Разбирам. Така че всички места или ложите бяха корумпирани. Тогава те нямат наследство, произведения на изкуството или преподаване ...

Кобра: Възможно е да имат артефакти, да имат някои учения, да са конфискували книги, да са конфискували ръкописи, да са конфискували предмети. Знаех за някои случаи, когато археолозите просто крадяха нещата и ги държаха в своите ложи под техен контрол. Те бяха заключени, ключът беше сложен, така че никой да не ги вижда. И те извършват магически, окултни ритуали с тези предмети. Така че за съжаление сега е така.

Катрин: Разбирам. Добре е да се знае. Прерадени ли са позитивните тамплиери и катари? Изпълняват ли някакви специални мисии, дори ако не всички са си възвърнали спомените?

Кобра: Да, някои хора, които са били в храмовите ложи и ложите на Катар, са се въплътили през този период, по-специално - както казах по-рано - да се свържат отново, да активират отново своята мисия, да върнат Богинята и да върнат мистериите. Сега те са в различни фази на своето пробуждане и възстановяване на спомените си. За съжаление, повечето от тях са били травматизирани доста драматично през последните няколко века и повечето от тях не са в някаква добра форма.

Катрин: Това е сигурно. Е, след смъртта им, те успяха ли да влязат зад завесата или да програмират въплъщението си като членове на Ордо Бучинторо?

Кобра: Бих казал, че някои напреднали тамплиери и катари, получили много високи окултни учения, са успели да проникнат през завесата, да преминат през архонтските стражи към висшите астрални и ментални равнини, където са успели да се срещнат с Учителите, Възнесените Учители и Светлите Същества . Но повечето от тях бяха изгубени в астралния план и след това се превъплътиха отново.

Катрин: Добре, добре. Третата част, в този момент от историята, би била семействата Ренесанс и Дракон. Много сме любопитни за това, особено Белите благородници. Вие казахте, че Драконовата компания е започнала Ренесанса през 16 век и 1504 година е била важна, също се вижда във Версай, Трианон има известно азиатско влияние върху декорацията. Има например азиатски гардероб. Говори се, че по времето на жрицата Марие Антоанета е имало и китайски павилион. И така, бяха ли Драконите свързани с някои семейства от Бялото благородство през следващите векове? И можем ли да почувстваме нов вид връзка в Европа и с богинята Ду Му в Европа? 

(Богиня Ду Му: http://cobrarozsa.blogspot.com/2017/09/dou-mu-istenno.html )

Кобра: Добре. Е, това е доста сложна тема. Семействата Дракони започват Ренесанса още през 15 век. Имаше някои изследователи от Китай с лодка. Определени китайски пратеници дойдоха във Флоренция и донесоха предимно документи, знания, разбиране. И всъщност това беше силата на импулса на Ренесанса през 15-16. век в Италия. След това, бих казал, особено през 17-ти и началото на 18-ти век, йезуитите пътуват до Китай и оказват сериозно влияние върху китайския двор. И те донесоха много идеи от Китай в Европа. Но това предизвика и положителни отговори, тъй като някои китайски идеи се разпространяват, особено в Париж през 18 век - имаше силно движение, това беше голяма атракция за китайската култура. А Марие Антоанета беше любител на китайския порцелан. Но дори преди това, мадам Помпадур също харесва китайския порцелан. И редица азиатски гардероби стояха в европейските дворове през 18 век. Имаше и окултни ложи, свързани със семейства дракони, като братята Азиатски, които действаха в Германия в края на 18 век. Те имаха някаква връзка със семействата на драконите. Богинята Ду Му не е имала най-голямо влияние в Европа по това време, но по-специално Сините дракони са имали голямо влияние. А Сен Жермен също имаше връзка с Китай. По това време той имаше силни отношения с Китай. И той беше напълно наясно с даоистките учения и ученията на семейството на Синия дракон. като братята Азиатски, които са действали в Германия в края на 18 век. Те имаха някаква връзка със семействата на драконите. Богинята Ду Му не е имала най-голямо влияние в Европа по това време, но особено сините дракони са имали голямо влияние. А Сен Жермен също имаше връзка с Китай. По това време той имаше силни отношения с Китай. И той беше напълно наясно с даоистките учения и ученията на семейството на Синия дракон. като братята Азиатски, които са действали в Германия в края на 18 век. Те имаха някаква връзка със семействата на драконите. Богинята Ду Му не е имала най-голямо влияние в Европа по онова време, но по-специално Сините дракони са имали голямо влияние. А Сен Жермен също имаше връзка с Китай. По това време той имаше силни отношения с Китай. И той беше напълно наясно с даоистките учения и ученията на семейството на Синия дракон.

(Сините и събитието: https://ellenallas1111.blogspot.com/2016/11/a-kekek-es-az-esemeny.html )

Катрин: Хм. Добре. Благодаря ти много. Значи жриците, те ... само за да се види ясно: те са били повлияни от китайската култура, имали са порцелан, но може би са притежавали и загадки, които самите те са прилагали?

Кобра: Налице е ограничено количество мистерия, особено чрез Сен Жермен. На някои хора, които бяха готови за това, той говори малко за тези неща. И имаше, както споменах, известна ложа в Германия, наречена Азиатски братя, те имаха някаква връзка с учението на Синия дракон. Така че тези учения присъстваха, но не бяха широко известни. Имаше само много ограничен кръг от високо образовани посветени.

Катрин: Добре, чудесно. Споменахте и за връзката между Тайван и парижкия вихър. Можете ли да ни кажете малко повече за това?

Кобра: Да, всъщност това е мощна енергийна връзка, възникнала през 18 век, както споменах, между европейските съдилища и семейството на тайванските дракони. Тайванското семейство дракони е много активно през 17 век от династията Мин. Те трябваше да се скрият отчасти през 18 век, но въпреки това бяха много активни, изпращайки попечители в Париж, а някои и в германските дворове през 18 век. Те бяха свързани до известна степен и със Сен Жермен.

Катрин: Добре. Добре. Разбирам. Благодаря. Така че през втората половина на интервюто искаме да се съсредоточим върху ерата на Водолея и завръщането на мистериите на богинята. В едно скорошно интервю заявихте, че Ерата на Водолея е извън католическото програмиране и ако се прави по положителен начин, това може да бъде много трансформиращо. Как точно излизаме отвъд това религиозно програмиране?

Кобра: Добре. Католическата църква сериозно е изкривила и злоупотребила с първоначалните учения на Исус. Хората, които са в състояние да имат истинска енергийна връзка с Исус и Мария Магдалина, ще започнат да откриват своите истински учения. И ТОВА е как религиозното програмиране може да бъде заменено. Това е един от тях. Другото е, че умственото и духовното разбиране за създаването на това програмиране ще позволи на хората да се препрограмират. Според мен това е важно, защото по този начин можете да започнете да разбирате моделите, как е възникнало това програмиране и как може да бъде унищожено.

Катрин: Хммм. Така че нека бъдем ясни: как можем да се свържем отново с истинските учения на Исус и Мария Магдалина?

Кобра: Най-ефективният начин да направите това е чрез медитация и ученията на Исус. Ако четете евангелията с отворено сърце без предразсъдъци, ще откриете в тях семената на истината. Защото, въпреки че Евангелията са били променяни и манипулирани през цялата история, някои от семената на истината остават. И ако успеете да ги намерите, ще можете да се свържете с истинската му енергия.

Катрин: Имам личен опит с Бхагавад Гита, разбирам учението на Исус от различна гледна точка. Може ли и това да помогне?

Кобра: Да, разбира се. Всичко, което ви свързва с истината, може да ви помогне. Той може да бъде включен във всеки стих от всякаква времева линия, от всяка държава, от всяка култура. Може да помогне.

Катрин: Добре. Така че ние използваме здравия си разум при писане. ( Да. ) Добре, отлично. Можете ли да ни кажете малко повече за операция Dreamland?

Cobra: Operation Dreamland - Част от Operation Dreamland е реактивирането на Бялото благородство от век на покой и в един момент ключовите играчи в Бялото благородство ще играят ключова роля в създаването на Новия Ренесанс. 

(Действие на Dreamworld: https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/05/alomvilag-muvelet.html )

Катрин: Добре, чудесно! Можете ли да ни кажете по-подробно за точната роля на Ордена на розата по време на Събитието и каква подкрепа ще получат?

Кобра: По време на Събитието Орденът на Розата ще играе много важна роля в закрепването на енергиите на Богинята. Това ще стабилизира планетарната ситуация, която, бих казал, ще бъде безкрайно хаотична по това време. Ще има много хора в страх, объркване и те няма да знаят какво се случва. Тяхната система от вярвания ще се разпадне на парчета. Орденът на розата ще закотви успокояващите и успокояващи Божествени енергии и ще предаде това на човечеството. Малко след Събитието, определени членове ще бъдат свързани с Силите на Светлината и ще им бъдат дадени допълнителни насоки, изцеление и подкрепа. 

 

image

 

Катрин: Добре, благодаря. Как ще бъдат реактивирани жриците на храмовете и Розата? Има ли конкретен план и за този аспект на новата златна ера?

Кобра: Има много специфичен план за това и тези църкви ще бъдат активирани отново, особено след Събитието, когато средствата ще бъдат освободени. Някои обекти, които са на вихрови точки, ще бъдат избрани като площадки за изграждане на храмове. Жриците на розите ще получат учения и обучения директно от Силите на светлината и разбиране за това как могат да закотвят повече енергия на Богинята. И всичко това ще бъде много активно в началната фаза след Събитието.

Катрин: Добре. Има ли видимо глобално въздействие на активирането в Нотр Дам, извършено от някои жрици с цел връщане на сексуалната енергия при жените?

Кобра: Бих казал, че имаше много силен първоначален импулс, който се усещаше от края на 2018 г. до първата половина на 2019 г. Но тъмните сили извършиха контраатака и отново потиснаха много силно кундалини. И всички нерешени проблеми, възникнали при необработени и излекувани жени, поеха контрола. Така че този проект изобщо не беше успешен.

Катрин: Добре, добре е да знам. Сега нека поговорим малко за астрологията. През 2021 г., тъй като Уран влезе в играта с ансамбъл, който се случи 3 пъти, той първо квадрира Сатурн във Водолей, след това в Телец и Уран в Телец. Първият беше на 17 февруари и ние усетихме много интензивни енергии, всички членове на Ордена. Някои астролози го обясняват като година на построяването на нови светове и затварянето на стари. Важно ли е това съжителство във връзка с това твърдение?

Кобра: Всъщност това не е комбинация, а квадратура, която се случва три пъти: Сатурн е в квадрант с Водолей през февруари и след това отново през юни. След това отново в края на годината. Всеки от тези квадрати предлага възможност на хората да се противопоставят на тиранията и да устоят на натиска. Импулс е да говориш своята истина, да отстояваш своята истина, да определяш своите граници и да изместваш своите граници. И ние трябва да заявим колективно, че ни е достатъчно. Че не допринасяме за това. Трябва да има декларация за свободна воля. Тази енергия е пълна с конфликти и предизвикателства, но ако се направи правилно, резултатът може да бъде по-голяма свобода.

Катрин: Добре. Добре. Тогава ние подкрепяме това. Перфектно. В последното пълнолуние, което беше във Дева, ние почувствахме красиви женски енергии. Този ден публикувахте призив в подкрепа на сребърната инициатива. Можете ли да ни кажете повече за това? Това ли е вторият акт от операцията Silver Launch?

Кобра: Както може би знаете, среброто носи метала на Луната и енергията на Луната. А среброто е металът, който носи енергията на Богинята. И това е една от окултните причини, поради които е толкова важно повърхностното население да има колкото се може повече сребро в ръцете си, защото това ще внесе баланс във финансовата система. И да, това е вторият акт от операцията Silver Launch. Първата фаза беше, когато през 2019 г., през втората половина на годината, публикувах публикация за това в блога. И сега има втората фаза, която вече е много по-присъстваща в масовия поток и се нарича „Сребърното късо изстискване.“ Това е текущ проект и се надяваме да бъде завършен в бъдеще.

Катрин: Да, да, да. В последната си статия обърнахте внимание на премахването на имплантите. Виждате ли шанс някои да успеят да ги премахнат напълно преди събитието? И ако да, как могат да бъдат 100% сигурни, че са успели?

Кобра: Премахването на имплантите не е лесно. Но е възможно да има някои редки примери някой да може да премахне напълно имплантите дори преди събитието. Но на практика, пълно отстраняване на импланта ще се случи по време и след Събитието. Тези, които премахват имплантите на 100%, ще знаят, че са успели, защото в тях няма да има повече негативизъм. Те ще се чувстват перфектно. Всъщност това е състояние на безсмъртие и Възнесение, което е доста напреднало състояние и не се случва на тази планета.

Катрин: Добре. Така че, ако това се случи, определено се усеща.

Кобра: Да, разбира се.

Катрин: Добре. Каква би била спешната задача за събитието?

Кобра: Бихте ли преформулирали този въпрос?

Катрин: И аз бях изумена от този въпрос, но нашите сестри искат да знаят дали има една обща цел, която бихме могли да споделим помежду си в Ордените и да ни помогнат да започнем енергиите? Как можем да сме сигурни, че ще направим всичко възможно, за да постигнем обща цел? Да помогне да се събере силата на жените в тези Поръчки?

Кобра: Е, би било спешна задача наистина да създадем Ордените / Сестрите. Орденът означава да се подкрепяме взаимно, а не да се бием помежду си. Има твърде много битки между Работниците на Светлината и сестрите. Изтъквах това няколко пъти. Първата цел би била да създадем хармония и мир помежду си. И това е номер едно. ( Добре. ) Второто би било да закрепите колкото се може повече богиня енергия. Колкото повече енергия на Богинята е закотвена на планетата, толкова по-лесно ще бъде преходът за всички нас.

Катрин: Добре. Напълно разбираемо. Продължава ли проектът „Contact Dish“?

Кобра: Да, разбира се. Все още има хора, които ще се присъединят и ще бъдат реактивирани веднага щом стане сигурно. Веднага щом планетарната ситуация стане безопасна, плеядианците ще започнат да се свързват с онези, които са част от проекта. 

(Свържете се с проекта за сателитни чинии: https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/03/contact.html )

Катрин: Добре, прекрасно. Орденът на розата ... как може да помогне на членовете, разбира се мъже и жени, да излекуват раните си? Рани от полярност. И като цяло. Как могат да помогнат в тази трудна ситуация на Земята преди победата на Светлината?

Кобра: Добре. Излекуването на двете полярности е много по-сложно, отколкото някога съм очаквал, тъй като повечето хора не искат да се изправят срещу вътрешните си страхове и травми. Така че е нереалистично да очакваме това да се подобри значително преди Събитието ... може би в единични случаи. Може да има хора, които ще могат да направят това, но масово този вид неща изискват много по-голяма подкрепа за енергията на Светлината, много по-голямо присъствие на Светлинните сили и много по-добри условия за правилно изцеление. Тълкуване на това и насоки присъстват, предал съм го в някои от моите публикации и семинари, но повечето хора все още не са готови за това. Те ще бъдат готови за това по време и след Събитието и Плеядианците ще предоставят много помощ на всички, които са готови да го излекуват.

Катрин: Добре, прекрасно. И така, това важно ли е? Имате ли приоритет Орденът на розата да работи върху вашата сексуална енергия? Или мислите, че това е свързано с конфликтите, които понякога изпитваме в нашите групи?

Кобра: Всъщност това е проблемът. Сексуалната енергия е една от основните причини за повечето конфликти. Това се случва. Това е основната причина за много конфликти. И излекуването им ще бъде много полезно. Излекувайте ги колкото е възможно повече. За тях също ще бъде полезно да работят върху сексуалната си енергия, доколкото е възможно.

Катрин: Добре. Какво могат да направят мъжете, които искат да закотвят енергията на Богинята дори повече от обикновената жена?

Кобра: Принципът е същият. Можете да закотвите енергията на Богинята, независимо дали сте в мъжко или женско тяло. Техниките, принципите и протоколите са еднакви.

Катрин: Добре, чудесно. Що се отнася до Свещеното обединение на Hieros Gamos ~, може ли то да се практикува без физическо (физическо) обединение? Или в дългосрочен план?

Кобра: Да, може да се практикува, тъй като Хиерос Гамос включва физическия план, етерния план, астралния план, менталния план и може да се направи до голяма степен дистанционно, без присъствието на физическото тяло, без физически съюз . Но целият Хиерос Гамос се случва само когато присъства и физическото тяло. Но до известна степен това може да се направи и без физическо сливане.

Катрин: Добре. В момента има ли двойки на повърхността на планетата, които могат да практикуват Хиерос Гамос изцяло или перфектно?

Кобра : Има няколко двойки, не много, но има двойки, които практикуват това много отлично.

 

 image

 Двойна спирала: Марк Хенсън 1982

 

Катрин : Какво въздействие оказват те на планетата?

Кобра : Тяхната кундалини енергия създава мощен приток на Светлина и всъщност помага на планетарната ситуация, особено на планетарната енергийна мрежа.

Катрин : Страхотно. А какво да кажем за членовете на Съпротивата? Изпълняват ли и Hieros Gamos?

Кобра : Да. Да те са.

Катрин : След петото измерение, когато се обединим с нашите близнаци, ще има ли значение Хиерос Гамос?

Кобра : Хиерос Гамос има значение преди Възнесението. След като се запознаем с нашите близнаци, Хиерос Гамос може да помогне на двете страни, и двете близнаци, да ускорят процеса на Възнесението. И след като се издигнат, Хиерос Гамос вече не се случва физически. Много висока 5-та или 6-та или бих казал, че по-високото измерение се случва в самолети и е съвсем различно.

Катрин : Добре. Разбирам. И когато става въпрос за това, има ли още полярност след 6-то измерение? Дали сме жени и мъже дори там?

Кобра : Полярността присъства през цялото творение, във всички измерения, но в 6-то и по-високите измерения тя се проявява по много по-сложен, много по-духовен начин.

Катрин : Добре. В скорошна публикация се позовавате на кодовото име „amitie“. Можете ли да кажете малко повече за това и за предаността на Богинята?

Кобра : Не мога да кажа нищо за „amitie“ публично. Популацията на повърхността далеч не е подготвена за това. Точно както не е било готово за него през 18 век, така и сега не е готово за него.

Катрин : Добре. Знаете ли кога ще бъдете подготвени за това?

Кобра : Като цяло хората, които са свързани с енергията на Богинята, ще бъдат готови след Събитието, след като получат определени инструкции от Плеядианците и други Същества на Светлината.

Катрин : Добре. Това е страхотно. Колко пълно е закрепването на енергията на Божията Майка и Богинята на планетата в сравнение с преди няколко години? И докъде трябва да стигнем?

Кобра : Тя е по-малко закотвена, отколкото преди няколко години, защото част от мрежата на Богинята - извита от втората половина на 2019 до 2020 г. - се срина. И трябва да се направи много повече. Още не сме стигнали далеч, много, много, много повече енергия на Богинята е необходима на планетата. И една от причините нещата да са толкова сложни сега е, че има твърде малко енергия на Богинята, закотвена на физически план. И ТОВА е целта на Ордена на розите за групи ... и за хората да закотвят възможно най-много енергия на Богинята по свой собствен начин. ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

Катрин : "По свой собствен начин." Така че с всеки метод, който те чувстват, работи: молитви, медитации, практики? С всичко, което знаят?

Кобра : Всичко, което могат да направят по свой собствен начин, ще има благоприятен ефект.

Катрин : Добре, чудесно. Как да се свържем с нашето душевно семейство?

Кобра : Можете да се свържете със своето душевно семейство чрез медитация, вътрешно разбиране. Можете също така да срещнете хора, които са ви познати, но не от този живот. Имате чувството, че ги познавате от преди. Изпитвате чувство за съгласуваност с тях, чувство за хармония с тяхната душевна същност и оттук нататък можете да разберете, че те са членове на вашето душевно семейство.

Катрин : Добре, чудесно. Благодаря ти много. В заключение бихте ли могли да кажете някои положителни послания към хората?

Кобра: Да. Всички сме наясно какъв е бил животът на повечето от нас през последната година. Но ние сме много близо до пробив. Под много близо нямам предвид днес или утре или следващата седмица, но от гледна точка на целия ни живот, ние се приближаваме до финалната линия. Причината, поради която нещата са такива, каквито са в момента, защо е налице толкова много лудост, е, че сме близо до пробив. И тъмните сили знаят, че сме близо до пробив и сме в паника. И те знаят много по-добре от нас колко сме близки. Те знаят много по-добре от нас колко близо са до загубата на всичко. Ето защо те се държат като луди. И ако можем да четем обикновените знаци по различен начин, в различна светлина, тогава можете да видите техните закъснения, техните грешки и като видите това, можете да бъдете сигурни че вече сме много близки в глобален смисъл. От гледна точка на целия ни живот сме много близо до края. И когато всичко свърши, ще се радваме, че устояхме. Ще се радваме, че сме водили последната си битка. Ще се радваме, че сме направили това, което сме направили, с много медитация, всички активирания, всички проекти ... Ще бъдем много, много щастливи, че сме взели решенията и бяхме едни от малкото, които избраха това . Ще бъде много, много страхотно чувство за вътрешна награда, че сте били един от тези, които са допринесли за окончателната победа. че направихме това, което направихме, с много медитация, всички активирания, всички проекти ... Ще бъдем много, много щастливи, че взехме решенията и бяхме едни от малкото, които избраха това. Ще бъде много, много страхотно чувство за вътрешна награда, че сте били един от тези, които са допринесли за окончателната победа. че направихме това, което направихме, с много медитация, всички активирания, всички проекти ... Ще бъдем много, много щастливи, че взехме решенията и бяхме едни от малкото, които избраха това. Ще бъде много, много голямо вътрешно възнаграждение чувство, че вие ​​сте един от тези, които допринесоха за окончателната победа. 

МОИ БЕЛАЖКИ:  Катарите са наследници на Богомилите ,кото след прогонването от района на балканите намират място за живот и разпространение сред благородниците и средната класа в Итали,Франция и т.н.

(Небесни мехурчета: https://ellenallas1111.blogspot.com/2019/01/mennybuborekok.html )

Катрин : Да. Благодаря ви много за вашето насърчение. Благодаря ти много!

Кобра : Победата на светлината!

     



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672879
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930