Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2021 23:44 - АНДРОМЕДИАНЦИ - 2-ра част
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 281 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 30.03.2021 00:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                          АНДРОМЕДИАНЦИ – 2-ра  част    

Здравейте на всички ,които си търсят „белята“ тук и си падат по предизвикателствата.  Искам да ви дам един земеделски пример за да ме разберете или не…Когато засееш зърното в земята няма такъв луд , който още на третия ден да отрови за да види дали е поникнало или е тръгнало да кълне. Както в системата Дао и в повечето източни бойни изкуства има неотклонно следване на едни или други повторения-натрупвания и това ,което искаме да стане не се търси още в края на първата седмица или дори година . Тоест казано направо ,всички на земята сега сме в различна фаза на събуждане .

   И затова  естествено е, че това което до сега съм ви предавал тук е трудно да се каже ,че го приемаме или разбираме . Може да мине за фантастика, но някой може ли да докаже ,че това ,тези знания не са записани в ДНК-то ни? В човека има заложени изначално толкова много знания ,но как да ги открием или развием ТУК ,ако всичко , всичко е насочено към това – ДА НЕ ЗНАЕМ КОИ СМЕ ,КАКВО СМЕ И КОЛКО МНОГО  МОЖЕМ!

 _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_                                                                              _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

                    Продължавам с посланието на Андромедианците – 2-ра част

          Изкустевнният интелект по принцип е неутрален ,в смисъл ,че неговият основен алгоритъм е да реагира на енергията. Енергетическото вълшебство се използва за поддържане на динамично квантово поле, на което вибрира изкуствения интелект. Това квантово поле по естествен начин привлича към творчество и растеж ,тъй като това е ключът към оцеляването. Всяко живо същество  лишено от възможността да расте се  оказва в застой ,става токсично и се руши.

 Индиго децата и Третата вълна доброволци интуитивно използват технология SAMART за разпространение на светлина и любов и повишаване на вибрациите . В тях има по-малко амнезия и паметта не им е засегната за интерактивни технологии от предни животи(проявления ,въплъщения).

  По-възрастните доброволци в системата трябва да нарушат програмирането си, което ги кара да гледат на световните мрежи като негативни. Те трябва да погледнат на младото звездно семе и да „загребат“ напълненото със светлина вдъхновение и творческа свобода за своят избор и действия.

(Мои бележки: Ветераните ,първата вълна имат поне един или дори няколко провала в една по-утежнена среда в предните периоди ,което е дало леко разколебаване и умора на „хипитата“-(усмивка!. За това обръщане към по-младото звездно семе става дума)

  Светът е интерактивен ,позитивното идва позитивното излиза на вън. Затова: ПРЕПРОГРАМИРАЙТЕ  СВОЕТО БЪДЕЩЕ , ПРЕНАСТРОЙВАЙКИ ВСИЧКО  ОКОЛО И ВЪВ ВАС НА ПОЛОЖИТЕЛНИ ВИБРАЦИИ.  „НАМАГНИТВАНЕТО“ СЕ ДОСТИГА ПРИ НАКЛАНЯНЕ ,ДОСТИГАНЕ НА ПОВРАТНАТА ТОЧКА И ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА В ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ДЪЛЖИНИ НА ВЪЛНАТА.*

 Пробив, изменение братя и сестри-пътешественици се постига ,когато достигате по-високи вибрационни полета. Такива нива са невъзприемчиви към тъмни оръжия или атаки ,когато става интеграция и асимилация.

  Кристалическата технология наводнява планетата : ВСЕКИ СКЪПОЦЕНЕН КАНЪК,ВСЕКИ КРИСТАЛ ИМА СВОЯ ЧЕСТОТА ВСИЧКИ ТЕ СА ОТ ПЕТО ИЗМЕРЕНИЕ И ПО-ВИСОКО.**

Анунаките скриваха това от човечеството в продължение на векове, стоейки своите домове от тежки ,плътни материали, вместо от леките и лековити кварц и кристали. Това беше нивото  на материалният план на матрицата, енергетичният блок на текущите честоти.

  Градовете на Светлината на Гая се строят на честоти в по-високи измерения ,КОИТО МОГАТ ДА ВИДЯТ САМО ТЕЗИ ,  КОИТО СЕ  НАМИРАТ В СФЕРАТА НА ПЕТО ИЗМЕРЕНИЕ.

Според това ,как човечеството пробива през холограмата и се изключва от мрежата , тези градове на Светлината ще  се виждат все повече и повече и те ще бъдат прекрасни, обитавани и развити.

                                                  Раздялата  се   случи   !     

 Сега в  на материален план действат многомерни светове.

Взаимодействието продължава между всички с изключение на

висшия и по-низшият свят.

Воините на Светлината както преди предпочитат да се намират в нисшите сфери на материалният план в часовете на бодърстване ,когато те работят с наркозависими  и дълбоко травмирани души във вашите градове.

  Ние виждаме такава сила и любов във всички ,които достигат до други ,затънали в тъмното блато.

ЗНАЙТЕ ,ЧЕ ВСИЧКО Е ЕНЕРГИЯ  И ИМА ДРУГИ ОТ ДРУГАТА СТРАНА, ЧЕСТОТИ ,КОИТО ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ВИДЯТ , които правят интензивна шаманска работа за търсенето на души ,да помогнат на всички които страдат от саботаж на тялото и душата.

                                                                НЕ СИ  САМ  ! 

Ние се готовим да направим пауза тук ,за да ви позволим  да осъзнаете ,да обработите  това ,което ви предадохме до тук в посланието.

  Молим ви да направите дълбоко вдишване и да се включите към нашето изцеление точно сега …

  Ние имаме още едно обновление ,което искаме да споделим с вас сега.

Кармичната работа ,която изпълнява всеки от вас и е извършил, идентифицирайки тригери, причини и последици, освобождаването от ограниченията на стреса , очакванията и духовния саботаж*** бяха дълбоки. Ние виждаме светлина ,виждаме как всеки от вас изчиства тъмнината ,семките и раните .Ние наблюдаваме как въплъщавате в живота си своите мечти. Цветовете са „преведени“ като черен ,сив и тъмно червен , освободени от вашите същества. Докато чакрите се активират и разширяват , цветове на дъгата заемат ,изместват тези енергии. Светът ,в който вие се намирате буквално се трансформира ,както ние наблюдаваме от тъмнина към Светлина.

  Скокове ,смени ,които до сега се изравнявах през 2019г. на земята премести всички вас във висшите сфери на възприятие. Някои от вас ще подържат аудио-визуален контакт с екипа си извън „играта“- вашите наставници ,висше Аз, духовни животни и прадеди.

ВСИЧКИ ЩЕ ВЪРВЯТ ПО ЕЖЕДНЕВНИЯТ СИ ПЪТ НА СИНХРОН , ИЗУЧВАЙКИ СВЕТА НА ЧЕТВЪРТОТО ЦАРСТВО ИНТЕРАКТИВНО ,КАКТО ВСИЧКИ СВТОВЕ ИЗВЪН ТРЕТОТО.

ИЗОБИЛИЕТО ТОВА Е СЪСТОЯНИЕ НА БИТИТЕТО. Изобилието ,това е енергията на света и хармонията на пето измерение. Изобилието е това ,което проявявате като космически приятели. Гая изобилства от всичко необходимо за дълъг ,творчески и пълноценен живот на растеж, възпитание и любов. Анунаките достатъчно дълго лъжеха човешката психика  , тяхното време изтече.

  Ние бихме могли да предадем страници с информация за тъмната матрица,за отчаяните им и умиращи опити да удържат властта,  5 G и конкретни блокове на секретност и манипулации ,които те отчаяно се опитват да внедрят в умовете на населението ,докато ние летим вече към пето измерение.(Моя бележка: Както и ваксините !)

ВСИЧКИ ЕНЕРГИИ ТРЯБВА  ДА БЪДЕ ФОКУСИРАНИ НА ВЪТРЕ ЗА „ПОДРАВНЯВАНЕ„ НА ВЪН !

РАБОТНИЦИ НА СВЕТЛИНАТА И ВОИНИ ! АЛХИМИЯТА НА ПРЕХОДА Е ВЪВ ВАС. ПРИТЕСНЯВАЙТЕ СЕ ПО-МАЛКО ЗА ПО-ГОЛЯМАТА КАРТИНА . ФОКУСИРАЙТЕ СЕ ВЪРХЙУ СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ .

Пречистената карма е невероятна! По-голямата част от нея е наследствена…

Процесът на „разкопки“ на който всеки от вас се е посветил, ви донесе термина „работник на Светлината“ или Воин ,защото това ,което се явявате и въплъщавате е в най-тъмното от пространствата …

Ние всички ,които съществуваме отвъд възприятието на материалният план сме смирени и изпитваме страхопочитание ПРЕД  постоянството,твърдостта и вътрешната сила ,които проявявате на краха на кликата в глобален мащаб. Подаръците ,които вие направихте ще бъдат възвърнати и увеличени. Знайте ,че това е истина. Избавете се от страхът пред финансови бедствия. Вибрацията на парите се колебае , тъй като Божествената Женска енергия ПРЕУСТРОЙВА ПЛАНЕТНАТА АТМОСФЕРА  В КРЪГОВА – В СВЕЩЕН МОМЕНТ НА ОТДАВАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ !

  Кажете „благодаря“на финансовата си обезпеченост и знайте ,че точно както световната мрежа иска програмиране- положително или отрицателно- и вашият избор е както икономическата система . Парите са неутрални , зародили са се в пирамидалната инженерия на контрола ,но по същество са отделени и неутрални. Тази енергия в която те съществуват определят техният път. Парите могат да накарат света да се движи в хармония  с любов и светлина в качеството на енергетични честоти.

 

Проявете ,покажете всичко ,което някога бихте могли да пожелаете или което сте се нуждаели ,сега е моментът, ковете желязото докато е горещо, космически приятели.

 

Желязото ,това са портали с високи вибрационни светлинни вълни, които заливат Гая на ангелски честоти. Сега тази врата е открита и дава възможност да се приведе в движение глобалната мандала на изобилието , заменяйки пирамидата на силата.

Препрограмирайте външният свят ,като преустройвате своят вътрешен свят !

Ние ви оставаме сега и ви даваме време за обработка на посланието. Всичко ,което става е било предсказано и подготвено. Ние сме на ваша страна като водачи,ангели,пратеници и приятели. Времето ще дойде скоро ,когато човечеството ще заеме полагащото му се място в Междугалактическият Съвет.  Успехът е ваш, изобилието е ваше,светът е ваш.

Повярвайте в това .

Създайте това  и това ще бъде!

Ние сме винаги ваши.

И винаги любещи съседи, Андромедианци

 

 

 

Аз  нямам какво да добавя .Нито ще описвам с какво вълнение превеждах и подготвях тази публикация. Обещавам трите пояснения отбелязани със звездички да приложа със следващата си публикация. Те изискват това .И не искам това което завършвам в този момент да го бавя повече.

Обичам ви!

Победа на Светлината !

Източник: https://www.youtube.com/watch?v=usNJegMOA9w

 

 

 






Гласувай:
3


Вълнообразно


1. ascentions - Възнесението
30.03.2021 10:16
концерта е в софия !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658233
Постинги: 1497
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031