Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2021 21:59 - КОБРА 31 МАРТ АКТУАЛИЗАЦИЯ НА ПЛАНЕТНАТА СИТУАЦИЯ
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 269 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.04.2021 22:32


  КОБРА | 31 март 2021: Актуализация на планетарната ситуация От  Джонатан ЕкзоПортейл  - 1 април 2021 г. 2 image

(Връзка, която обяснява кой е Кобра:  Кой е Кобра?  )

Прочистването на групата Химера продължава. Силите на светлината успяха да изчистят практически целия космически флот на групата Химера и повечето от подземните им бази.

 

Останалите подземни бази са много по-трудни за почистване, тъй като са свързани с инфраструктурата на Кабал на повърхността. Основната подземна база на групата Химера под езерото Киву в Конго, заедно с краля и кралицата на паяците, все още не е освободена.

Силите на светлината също бързо почистват първичната квантова аномалия около Земята. Първичната квантова аномалия е случайно квантово поле, което пречи на възнесените същества да се проявят във физическата сфера и по този начин им пречи да помагат пряко на човечеството.

(  Забележка ExoPortal  : Първичната аномалия е първоизточникът на цялата тъмнина и страдание. Планетата Земя е фокусна точка на тази резолюция. Тя сама по себе си не е отрицателна, а Свободната воля взаимодейства с нея. Първичната аномалия има силна тенденция към злото и негативизъм, тъй като последният никога не е бил в контакт с Източника. Ние сме на ключовото място и ключов период в историята по отношение на особеностите, за да решим този проблем. И това е основната причина, поради която отнема толкова много време и защо ситуацията е толкова сложна :  https://exoportail.com/untwine-exquкte-la-syntropie-et-lanomalie-primaire/  )

Количеството на тази първична квантова аномалия около Земята е просто огромно, много по-голямо от очакваното и обхваща потенциала на квантовата хронология за всякакви негативни събития, които могат да се случат. Повечето от тази обща аномалия бяха изтрити през последните два месеца и повечето от потенциалните негативни събития бяха отменени.

Много малка част от тази аномалия се простира отвъд лунната орбита, в цялата Слънчева система и дори в цялата Вселена, тъй като до освобождаването на последната планета на тъмнината никоя част от Вселената не може да бъде напълно свободна. Дори една-единствена ракова клетка в иначе здраво тяло е твърде много и трябва да се извърши изцеление.

Поради огромното количество аномалии, които трябваше да бъдат елиминирани, медитацията на Aquarian Age през декември не доведе до по-големи физически пробиви в месеците след медитацията и много хора бяха разочаровани, включително и мен. Трябва обаче да разберем, че изтриваме милиони и милиони години космически мрак и не можем да очакваме резултати за една нощ.

Ето защо бих бил благодарен, ако хората, които публикуват коментари, го правят по грижовен и смислен начин, тъй като отрицателните и безсмислени коментари няма да бъдат одобрени, вече има повече от достатъчно аномалия и негативизъм другаде. Също така би било полезно, ако хората препрочитат по-стари статии в този блог, тъй като след това ще могат да поставят по-нови актуализации на ситуацията в по-широк контекст.

След седмица или две Силите на Светлината ще започнат да елиминират първичната квантова аномалия, пряко свързана с човешките импланти. Единственото нещо, което мога да кажа е, че Силите на Светлината ще започнат да изтриват всички акашови записи, съхранявани в слоевете около планетарната повърхност, за да изтрият ефективно енергийните отпечатъци от всички негативни събития в миналото на човечеството.

В етерния и астралния план в близост до планетарната повърхност Силите на Светлината също прочистват негативните същества, които все още потискат човечеството. Все още има трилиони и трилиони от тези същества и те трябва да бъдат унищожени с техните отрицателни ефирни скаларни технологии, преди да може да се случи значителен пробив.

 

На повърхността на планетата тъмните сили все още контролират енергийната мрежа чрез войни и клане на животни:

Връзка на английски:  https://agnvegglobal.blogspot.com/2021/03/ley-lines-and-loosh.html

За да се помогне за възстановяване на енергийната мрежа в ръцете на Светлинните сили, все още е необходима редовна медитация на Цвете на живота на всеки 4 часа :

Връзка на френски:  https://exoportail.com/la-fleur-de-vie-lantidote-des-geometries-sacrees/

Връзка на френски:  https://french.welovemassmeditation.com/2021/03/pourquoi-emploi-la-fleur-de-vie-dans.html

Тези медитации се провеждат всеки ден на всеки 4 часа в 2 часа сутринта френско лятно часово време (1 сутринта френско зимно часово време) / 6 сутринта френско лятно часово време (5 сутринта френско зимно часово време) / 10 часа френско зимно часово време лято (9 сутринта френско зимно часово време) / 14:00 френско лятно часово време (13:00 френско зимно часово време) / 18:00 френско лятно часово време (17:00 френско зимно часово време) / 22:00 френско лятно часово време (21:00 френско зимно часово време).

 

Инструкции (имайте предвид, че има някои промени в протокола):

1.  Използвайте собствената си техника, за да се доведете до спокойно състояние на съзнанието.

2.  Визуализирайте вашата чакра на Soul Star, блестяща с блестяща бяла светлина. Визуализирайте тази светлина като спирален вихър надолу във вашето енергийно поле.

3.  Декларирайте намерението си да използвате тази медитация като инструмент за стабилизиране на прехода на Земята и проявяване на най-положителната времева линия на Възнесението за всички живи същества.

4.  Визуализирайте златно цвете на живота около Земята и се простира до лунната орбита. Визуализирайте я, че подпомага процеса на планетарно освобождение, като премахва цялата тъмнина от лицето на планетата. След това го визуализирайте, пречиствайки Лейските линии и вихрите в рамките на планетарната решетка на Светлината.

5.  Визуализирайте златното цвете на живота (сферична форма, като планетата), създаващо хармония, защита и мир за човечеството и всички останали живи същества, и особено тези, които държат Светлината за планетата.

6.  Сега го визуализирайте, че обхваща Земята и повишава вибрациите на цялата планета. Визуализирайте го, показвайки хармония и най-положителния график на Възнесението за всички живи същества.

 

За разписания за други страни: https://french.welovemassmeditation.com/2019/09/meditation-de-la-fleur-de-vie-toutes.html

image

 

Водено аудио за медитация на Цвете на живота:

 

 

На физическо ниво, на повърхността, групата Химера все още присъства в рамките на DARPA, където оказва значително влияние върху Повърхностната Кабала чрез семействата Орсини, Торлония, Теодоли и други на повърхността.

Забележка на ExoPortail : Написах статия за семейство Torlonia Black Nobility, която ви препоръчвам: https://exoportail.com/la-famille-de-noblesse-noire-torlonia-lallie-numero-un-des- rothschild- and-vatican /

Чрез йезуитите те контролират останалата част от кабала:

Връзка на английски:  https://www.naturalnews.com/2021-01-04-lin-wood-drops-major-bombshells-pedophile-extortion-blackmail.html

Чрез DARPA те планират да разработят ново поколение биочипове за използване във ваксини, тъй като искат да модернизират старите биочипове на Siemens, които по-голямата част от човечеството притежава в момента:

Връзка на английски:  https://www.defenseone.com/technology/2020/03/military-funded-biosensor-could-be-future-pandemic-detection/163497/

Връзка на английски:  https://thefreedomarticles.com/hydrogel-biosensor-darpa-gates-implantable-nanotech-covid-vaccine/

Тези биочипове ще се основават на хидрогел с диаметър няколко милиметра, който тялото ще разпознае като своя тъкан и няма да я отхвърли. Действителният чип с размер от 50 до 100 микрона ще бъде интегриран в хидрогела.

Казва се, че биочипът наблюдава биохимичната активност на тялото и би могъл да открие технологията Pleiadian Stardust и да се противопостави на него със собствената си отрицателна технология Stardust, подобна на тази:

Връзка на английски :  https://www.hopkinsmedicine.org/news/newsroom/news-releases/johns-hopkins-researchers-engineer-tiny-shape-changing-machines-that-deliver-medicine-efficiently-to-the- ги-тракт

Той може да бъде свързан и с основния биочип на Siemens, който вече съществува във фронталния дял на мозъка, който повечето хора получават по време на ваксинационни кампании от края на 40-те до началото на 2000-те и чрез безалкохолни напитки. Целта би била да се контролира и наблюдава мозъчната дейност и емоциите:

Връзка на английски:  https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/hi-tech-brain-implants-size-23417127

Този биочип би използвал ултразвук за комуникация, както старите биочипове на Siemens:

Връзка на английски:  https://www.sciachingamerican.com/article/neural-dust-could-enable-a-fitbit-for-the-nervous-system/

Тази технология все още се разработва и понастоящем не присъства в съществуващите ваксини на Covid. Нашият екип провери някои текущи ваксини Covid в лабораторията и не откри микрочипове, по-големи от 50 микрона (което е най-малкият практически размер на работещ микрочип) във ваксините Astra Zeneca или Cominarty, но откриха наночастици .липиди във ваксината Cominarty.

Въпреки че ваксините Covid могат да имат странични ефекти, те не са инструмент за обезлюдяване на човечеството, както много хора се страхуват. Независимо от това, Кабал използва паспортите на ваксините като инструмент за контрол на населението и това е една от основните причини силите на Алианса да организират мистериозен саботаж и закъснения в разпространението на ваксини.

Появиха се нови доказателства, сочещи, че коронавирусът произхожда от лаборатория във Ухан:

Връзка на английски:  https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/breaking-exclusive-location-origin-covid-19-pandemic-identified-two-chinas-biological-warfare-facilities-wuhan/

Връзка на английски:  https://nworeport.me/2021/03/05/the-overwhelming-evidence-of-the-origin-of-the-covid-19-pandemic-was-covered-up-by-us- държавни служители-американски-научни-власти-и техни китайски колеги /

 

 

И всички отговорни за пандемията и ограничаването ще трябва да отговарят за престъпленията си в Нюрнбергски процеси:

Връзка на английски:  https://principia-sciaching.com/ Jur-promise-nurember-trials-against-all-behind-covid-scam/

Тъй като плановете за пандемия бавно се рушат, Кабалът иска да организира нова световна война:

Връзка на английски:  https://brucewilds.blogspot.com/2021/03/bidens-ukrainian-putin-push-may-lead-to.html

Преди две седмици плеядианците отново се свързаха с висши руски космически сили и им предоставиха стратегическа информация за Путин. Изненадващо информацията за този контакт изтече в алтернативни медии:

Връзка на английски:  https://www.veteranstoday.com/2021/03/29/secret-space-war-xiii-alien-partners-tell-putin-dont-worry-weve-got-your-back-2014/

На Плеядианците са оповестили, че ако всеобщата война ескалира в Украйна, те биха могли да задействат пълните досиета да бъдат публикувани в руските медии и дори риск показват малка част от флота си публично.

Въпреки това все още е необходима спешна медитация за мир в Украйна и Близкия изток, за да се предотврати излизането на ситуацията извън контрол:

Връзка на френски:  https://exoportail.com/cobra-10-mars-2021-un-court-message-a-la-population-de-surface/

Медиите умишлено цензурират цялата информация за ситуацията в Украйна, защото кабалът иска да изненада всички с внезапна война, идваща от нищото. Информацията обаче изтича:

Връзка на английски:  https://www.zerohedge.com/geopolitical/us-army-raises-europe-threat-level-potential-imminent-crisis-ukraine-russia-fears

Азиатските драконови семейства и силите на Алианса в страните от БРИКС предприемат тайни геостратегически ходове, които в крайна сметка ще доведат до падането на Кабала. Единствената подсказка, която мога да дам, е тази:

Връзка на английски:  https://morningporridge.com/blog/blains-morning-porridge/vaccine-cold-war-or-playground-sulk/

Връзка на английски:  https://www.zerohedge.com/covid-19/eu-greenlights-talks-possible-sputnik-procurement-after-dubbing-russias-rollout-propaganda

За заинтересованите надеждни източници от вътрешния екип на Тръмп заявиха, че имат убедителни доказателства за изборна измама, но сега не е моментът да ги представят.

Въпреки че все още няма големи положителни пробиви на повърхността на планетата, текат много основи.

Ако се чувствате напътствани, можете да изпитате лечебната енергия на Tachyon Chambers:

Връзка на френски:  https://exoportail.com/ouverture-des-deux-premieres-chambres-a-tachyons-en-france/

Моля, обърнете внимание, че тахионните камери НЕ са медицински легла (известните Med Beds). Леглата за здравеопазване са разработени от движението на съпротивата в края на 70-те и началото на 80-те години с помощта на Андромеданците и ще бъдат достъпни за населението на повърхността едва след събитието .

Връзка на френски в Med Beds:  https://exoportail.com/les-capsules-medicales-holographiques-des-programmes-spatiaux-secrets/

Победа на светлината!

 

 

ExoPortail окончателен рейтинг: 

Научните изследвания  потвърдиха положителното въздействие  на масовите медитации  и активации върху човешкото общество, така че всеки от вас, който участва в това активиране, може действително да помогне за приближаването на Ерата на Водолея до нас:

Връзка на френски  :  Може ли груповата медитация да предотврати престъпления? Изненадващо да, според скорошно проучване

Връзка на английски  :  Намаляване на престъпността чрез медитиращи групи: Вашингтонският опит

Връзка на английски:  Научните доказателства показват, че масовата медитация може да намали войната и тероризма

Връзка на френски:  Учените обясняват как магнитното поле на Земята свързва всички живи същества

За да отскоча, имайки съмнения относно възстановяването на това от неволните сили, или дори на видеоклиповете / публикациите на хора, които не се обаждат да участват или в друг времеви интервал / дни, ще бъда малко остър, но тези хора трябва дълбоко да се самоанализират  кой помагат с този вид поведение . Да не говорим за агентите, кооперирани за това, разбира се.

Колективните медитации и споделянето на „правилната“ информация са двата ОСНОВНИ инструмента, с които човечеството разполага днес. Истината, информацията също е светлина, докато липсата на информация или дезинформацията е тъмнина. Ние сме във война. Тази дума не е приятна за произнасяне, че е истина, но тя е реалност, това е война едновременно физическа и духовна.

За да се върнем към медитацията, ако ЦЕЛТА и ПРОТОКОЛЪТ са ярки (без капан) и това се синхронизира от масата на хората, това е инструмент, който не може да бъде отвлечен по никакъв начин. Единствената възможност е да се правят масови ритуали и / или медитация  за отрицателни цели . Това са  единствените възможности  за тъмните сили, уверявам ви, да се противопоставят на положителната масова медитация. Но тъй като сме повече от нас ,  ние имаме голямо предимство тук .

В допълнение към езотеричните и метафизични знания, тук трябва да се подходи и към определена логика: Кабалът (тъмните сили) е държал човечеството в състояние на стрес, преследване и страх по различни причини в продължение на хиляди години, като основната е да служи като храна до доминиращата кабала на по-високите равнини (ефирна и долна астрална). Какво интереси тях е да ни държат в нисък спектър от вибрации (електромагнитно поле) Те  не може да  се хранят, ако сме прекалено висока от тяхната гледна точка и емоциите ни на любов, доброта, съпричастност и т.н., с една дума да позитивност са  ОТРОВА на светлината  , за да тях! Те са алергични към него. Масовата медитация на е доста светеща.

 

Източник: http://2012portal.blogspot.com/2021/03/planetary-situation-update.html

Превод и допълнения:  ExoPortail 

Ако статията ви е харесала, не се колебайте да се абонирате за нашите социални мрежи / NewsLetter, както и да споделите статията на вашите Facebook страници / групи, това помага много с информацията. И ако се чувствате напътствани, подкрепете сайта чрез  дарение  от Paypal или от  Tipeee . Благодаря ти много.

Оживете сайта с поддръжка на Paypal:

imageНе се колебайте да се присъедините към нас в нашия канал ExoPortail в Telegram, за да заобиколите цензурата! :

image

ExoPortail в Odysee (срещу цензурата в Youtube):




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672388
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930