Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2021 21:00 - ЛУДОСТА МОЖЕ ДА ИМА И ФОРМА НА ЗАКОН !?
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 453 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ ОТНОВО СЕ ВРЪЩАМ НА ТОЗИ ВЪПРОС. ПРАВЯ ГО ЗАЩОТО Е ПОЗНАТО ТОВА РАЗБИРАНЕ НА  "ПРАВИЛАТА" ОЩЕ ОТ ИНКВИЗИЦИЯТА И ДО ДЕН ДНЕШЕН СЕ ИЗПОЛЗВА ВЪРХУ НАС .ПРЕБОРВАЕТО , ИЗТЛАСКВАНЕТО НА ТЕМАТА"ПАНДЕМИЯ" НА ВТОРИ ПЛАН Е ПОВРАТЕН МОМЕНТ ЗА ЧЯЛОТО ЧОВЕЧЕТВО ДНЕС. ДА ПРАВИШ ТОВА Е КАТО ДА ПРОВЕРЯВАШ ЯКИЧКИТЕ НА ВОЙНИЦИТЕ ,А НЕ ПЪЛНИТЕЛИТЕ ПРЕДИ АТАКА ! Законът, подписан от Тръмп, започва да се използва от Байдън за забрана на "естествените лекарства за пандемия" През  Джонатан ЕкзоПортейл  - 24 април 2021 г. 0 image Когато хората в Европа започнаха да умират от смъртоносни съсиреци малко след получаването на експериментални инжекции с COVID миналия месец (март 2021 г.), някои страни започнаха криминални разследвания за тези смъртни случаи, включително Италия, която откри разследване за непредумишлено убийство след смъртта на няколко души след инжекциите.

 

От тази седмица в САЩ CDC съобщава, че е получил 3486 съобщения за смъртни случаи след експериментални инжекции: https://exoportail.com/source-gouvernement-us-augmentation-de-6000-des-deces-dus- а-ваксинация-през 1-ви триместър-2021 г. в сравнение с 1-ви триместър-2020 /

И така, какъв е отговорът на правителството на САЩ на всички тези съобщени смъртни случаи? Разследва ли той, за да провери дали фармацевтичните компании действат престъпно?

Не, миналата седмица Министерството на правосъдието на Байдън обяви, че ще започне да прилага нов законопроект, подписан през декември от тогавашния президент Доналд Тръмп, който забранява на никого да популяризира непродуктови фармацевтични продукти като лечения за COVID-19.

Законът се нарича „ Закон за защита на потребителите COVID-19 “.

Това име обаче е погрешно, тъй като не предпазва потребителите от опасни продукти, които могат да им навредят или да ги убият, като експериментални COVID "ваксини", а по-скоро защитава фармацевтичната индустрия, като премахва свободата на словото за нефармацевтични лекарства за COVID 19.

Този закон наистина трябва да се нарича „Закон за фармацевтична защита на COVID-19“.

И първата жертва, която страда от този нов закон, е хиропракторът от Сейнт Луис, който препоръчва добавки с витамин D и цинк на своите клиенти и сега е обвинен като престъпник .

Това е състоянието на „закона“ днес в Съединените щати, където федералната система за наказателно правосъдие, както и Конгресът, защитават престъпници, големи фармацевтични компании с криминални досиета, по-дълги от тези на всеки мексикански оператор на наркокартели, и атакуват закона - спазване на гражданите за упражняване на конституционните им права, като свобода на словото над алтернативни здравни средства, които очевидно представляват заплаха за Big Pharma.

Ако не, защо биха прекарали толкова много време и ресурси, за да преследват практикуващите алтернативни грижи, които не причиняват вреда на никого, но вместо това са „виновни“ за лечение или предотвратяване на заболяване, независимо от лекарствата на Big Pharma?

Никой не умира от витамин С, витамин D, цинкови добавки или други природни средства и въпреки това, ако някой популяризира тези лекарства, сега се третира като престъпник.

 

Федералните агенти за витамините и COVID: Млъкни или плати! :

Това е обезпокоителна и скандална ескалация на действията на федералното правителство срещу лекари и здравни специалисти, обучаващи обществеността за естествените начини за запазване на здравето по време на пандемията, подчертавайки необходимостта от промяна на закона, за да се позволи свободен поток от информация за храни и добавки.

Преди това FDA и FTC са изпратили стотици предупредителни писма до лекари и клиники, обсъждащи ролята на естествените лекарства за насърчаване на общественото здраве по време на пандемията. След това беше въведена стратегия, която позволява на FTC да атакува тези здравни специалисти по-силно. Законът за защита на потребителите COVID-19 беше въведен на 20 декември в Камарата и Сената и след това добавен към законопроекта за присвояване на средства на 21 декември. На 27 декември тя беше обнародвана.

Точно така: точно преди коледната ваканция, когато правителството знаеше, че вниманието ще бъде насочено другаде, този закон беше въведен, погребан в законопроект за разходите, за да се прикрие допълнително, и влязъл в сила - всичко за седем дни.

Законът „ забранява измамни действия или практики, свързани с лечението, излекуването, профилактиката, смекчаването или диагностицирането на COVID-19 “, чието нарушение може да доведе до граждански наказания. В законът позволява на Федералната търговска комисия да наложи глоба в размер на $ 10 000 за всяко нарушение; могат да бъдат наложени няколко глоби въз основа на една жалба. Държавните закони за защита на потребителите също могат да влязат в сила, позволявайки възможни колективни действия .

Това е ясно предупреждение за професионалистите в областта на естественото здраве: или популяризирате ваксини и лекарства срещу COVID-19, или мълчите.

Действията на Министерството на правосъдието са поразителни. От една страна, сме в разгара на пандемия и нямаме време да чакаме продължаващи рандомизирани клинични изпитвания - които могат да отнемат години - когато сериозните клинични доказателства показват, че добавките с малък риск могат да бъдат полезни. И доказателствата, които имаме за неща като витамин D и цинк, са силни. Наскоро бяха прегледани доказателствата за ролята на витамин D в COVID, като бяха подчертани десетките проучвания, които показват, че пациентите с COVID с висок витамин D имат по-добри резултати, да не говорим за ключовата роля на витамин D в имунната функция. Някои клинични проучвания също са потвърдили способността на витамин D да предотвратява инфекции на горните дихателни пътища.

Цинкът също е изключително важен за имунната функция. Въпреки че е по-често в развиващите се страни, се смята, че 12% от американците са изложени на риск от недостиг на цинк. Знаем, че имунната функция е нарушена с недостиг на цинк; това е така, защото хората с ниски нива на цинк имат много по-висок риск да бъдат хоспитализирани и да страдат от тежко заболяване от COVID. Има все повече доказателства за ролята на цинка за намаляване на тежестта на заболяването COVID-19 и за предотвратяване на COVID.

Невероятно безотговорно е федералното правителство да се насочва към медицински специалисти, които разпространяват информация за тези жизненоважни хранителни вещества. Можем да помогнем за отстраняване на тази несправедливост чрез свободния поток от информация за хранителните добавки.

 

Източник:  https://www.usnews.com/news/best-states/missouri/articles/2021-04-16/missouri-chiropractor-accused-of-false-covid-19-cure-claims /  https: // healthimpactnews.com/2021/covid-natural-remedies-banned-as-doj-and-ftc-seek-to-silence-doctors-promoting-vitamin-dc-zinc-etc/ /  https://www.congress.gov / законопроект / 116-и конгрес / сенат-законопроект / 5075 / текст /  https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-and-ftc-announce-action-stop-deceptive-marketing-purported-covid -19 и  https://www.commerce.senate.gov/2020/12/cantwell-schakowsky-legislation-cracking-down-on-covid-19-scams-passes-senate-and-house

 Превод:  ExoPortail 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672008
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930