Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2021 22:08 - КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА ?
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2421 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                    КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ПРЕЗ                                                                                            2021 ГОДИНА ?  

                                                           Лорд  Аштар

 

   За тази енергия ,която е тук сега (края на 2020 г.) . Сега вие се намирате в по-високи честоти и вибрации. Вие ще можете да обработвате нещата по-бързо . Когато пожелаете нещо ,сега то ще се проявява сравнително по- бързо.

  Помислете какво ви е нужно ,към какво бихте желали да се придържате. Вие ще почувствате вибрацията на това .което искате да вместите в живота си. Било това нова работа ,семейство и други. Сега ,когато енергията се ускори вие можете много по-лесно да придвижите намеренията си към тяхното проявление.

1.       Почувствайте какво е чувството , което съпътства вашата мечта или желание.

2.       Удържайте в мислите си това чувство .Затворете очи и удържайте това чувство ,ако то е на лице. Всички моменти се подреждат заедно (събития ,които следват вашето желание като зелена вълна на светофарите).Това е момента на истината и момента СЕГА , тъй като енергиите се  ускориха. Вие вибрирате много по-бързо.

3.       Удържайте високите вибрации .Каквото и да е , както и да се чувствате ,ВИЕ ВЕЧЕ ГО ПРИТЕЖАВАТЕ. Почувствайте го,какво е то, на какво ви напомня ,какви чувства изпитвате от това ,че вие вече го „имате“ , постигнато е. Заявката е дадена !

4.       И след това отпуснете ,отдръпнете се. И вие можете да благодарите на вселената на Твореца , на всички божествени сили ,които ви донасят като резултат желаното от вас. Те винаги желаят вие винаги да сте благодарни за това и това излъчва бяла светлина и любов.

Така че това е огромен напредък ,който вие никога не бихте могли да реализирате ,да сътворите на тази планета и в този план до този момент. Това ,тази възможност ще помогне на колективът (групата , от хора ,които са се „събудили“) да избере за себе си ,своите членове по-висока времева линия (по-добри вероятни възможности на разгръщане на събитията в живота).

  Така ,че мислете не само за това какво сте намислили и сте решили да проявите ,а обмисляйте  какво искате да проявите за колектива ,за цялото човечество и не на последно място за майката Земя.  Почувствайте какво е удържаното намерение за това. Удържайте високи вибрации и отпуснете ,отдръпнете се след това. (Мои бележки ;За това се споменава по-детайлно в протоколите за сътворение на Плеадианцие ,които са в по-предни публикации на блога ми. На тази тема ще направя няколко публикации свързани с „Учението на Абрахам“ , които са като техниката „въртележка“ ,също публикувана по-рано.)

Даже един път на ден. Можете да го правите сутрин или вечер и това ще създаде по-бързо проявление ,тъй като матрицата се ускорява на вашата  планета и на болшинството от вас- събудените ,все по често и задълго са в четвърто измерени. (Четвърто измерение е значително по ускорена и сигурна „писта“ за работа в материализирането на желания. Сега през 2021 година според това какви вибрации поддържате през деня, вие можете да се движите  между трето и четвърто ниво на вибрация според житейската ситуация или друго ) За вас има много чудесна енергия ,идваща през 2021 година. Това се реализира бързо ,защото енергията продължава да се ускорява по-бързо и по-бързо. (Мои бележки: Тези енергийни тласъци се засилват ,с нарастване броя на хората ,които могат да работят с тази енергия на земен план)

   Вие ще имате повече галактически събития през 2021 година. Може да се каже ,че ще имате два или три тласъка от енергия. И като резултат накрая ще се реализира Втората вълна на възнесение ,която ще се реализира много скоро ,а не в края на 2021 година. Така ,че вече всичко се ускорява и вие можете да работите с проявлението сега по друг начин. Вие можете да проявявате вашето намерение и можете да го реализирате. Вие можете да поискате „това“,и ние ще ви кажем ,че на практика то ще бъде налично сега .Божественото време не е мигновено, но реализацията ще се прояви по-бързо от времето преди това , и вие се подгответе да сте изненадани ,тъй като вибрациите са по-високи ,бързи и всичко е по-бързо.

   И така ще имате повече подаръци ,тъй като вибрациите са се ускорили. (Усмивка!)

 Искам да ви убедя ,че сега вие сте значително по-близо да вашите цели, значително по-близо до пътя и целта на душата си като пробудени същества. Да ,сега вие сте значително по-близо до това ,което е предназначено за вас. Така че не пропускайте да се ангажирате за проявления на цели и събития ,касаещи цялото човечество ,както и майката Земя.(Мои бележки: Ако не сте напълно сигурни и уверени от начало можете да намерите и проучите за провежданите масови медитации за мир в Украйна , и Сирия или са премахването на импланти .  При реализирането на такова проявление(под форма на медитация) вие имате помощ на другите участници и резултатите са много добри и бързи . После започнете  да работите в малка група или сам .)

   Ние ви изпращаме много Любов и Светлина и нашето Благословение!

      Аз съм лорд Аштар и Ангелското висше царство.

           28.12.2020 г.






Гласувай:
0


Вълнообразно


1. elizabethborislavova - язви
25.04.2021 22:46
това е за тази година и за следващите, все по-усилващи се. Те идват от Бога. За разлика от времето преди страшния Съд сега Бог ги праща. А коронавирусът има за цел да накара човечеството да разбере, че няма друга надежда и друг път. Да потърси какво Бог е дал за свършека на дните в България.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 673146
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930