Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2021 21:46 - ПРАЗНИКА СТАВА ОЩЕ ПО ВЕЛИК И ВЪЛНУВАЩ !
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 187 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.04.2021 21:56


 КОНТРОЛИРАЩИТЕ ЕЛЕМЕНТИ НА  ВАШАТА  ПЛАНЕТА В ГОЛЯМА ЧАСТ НАПУСНАХА СВОИТЕ ПОСТОВЕ !

 

   Този Единен-Извършена е смяна на командването. Този ,който отиде във Фиала? на 19 април 2021 г. Това е един рядък случай ,който си струва да се спомене. Това ще помогне да се справите с обявлението ,което слушате,четете и действията ,които произлизат  в резултата на това обявление.

   Няма да ви кажат истината,няма да разкажат за  всичко ,което се е случило.  Извърши се смяна на командата , текучество на кадри.  Това е отзоваване на абсолютните команди от места и части   невидими за вас. Това е отзоваване на скритите контрольори на тъмните ,тези ,които удържаха контролиращите елементи на вашата планета.  

   По голямата част напуснаха своите постове. В много голяма степен те бяха изгонени по различен начин.Преди това техният брой е бил намален чувствително малко ,за да удържат каквато и да е власт. Това се отнася и за онези  хора ,които нямат власт ,а по-скоро въображение за власт ,новобранци на поста. Тези хора още ги има ,но  на всички места на които по-рано командваха тъмните , някои от тези постове току що се освободиха.

   Това ,което се случва ,може  да се приравни като кораб движещ се на пълен ход без капитан , или като самолет в средата  на полета без пилот. За такъв сценарий са оставени определени автоматически процедури. Те са замислени като временни мерки за да се прикрие ситуацията на мигът, докато някой не се появи ,върне  и поеме „руля“(управлението).

    Никой не се подготвя да се връща на местата ,кои то са изоставени в тези случай.  Ако има хора на тяхно място ,то те няма да продължат дълго така ,тъй като нямат средства или инструкции за такъв сценарий.

   Правейки извод какво означава това , ПОЗВОЛЕТЕ МИ ДА ВИ КАЖА ,ЧЕ ВРАЖЕСКОТО ЗАВОЮВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ ПРОВАЛИ !  

ЧОВЕЧЕСТВОТО ПОБЕДИ!  В РЕЗУЛТАТ НА СЪПЕРНИЧЕСТВОТО СЕ ПРОЯВИ  ДОСТАТЪЧНО СВЕТЛИНА И ЛЮБОВ ЗА ДА СЕ УДЪРЖИ ПОБЕДА НАД  ТЪМНИТЕ !

   Това не означава ,че вие веднага ще станете свидетели на флагове на капитулация и изменение на визуалната сила(КАРТИНА). Не,но въпреки това вие ще станете свидетели на системни неудачи , на всички екстремални усилия за контрол и краха на системният контрол във всички аспекти на вашият свят. 

   Сега във вашето общество всичко ще се  развива относително бързо за тези от вас които осъзнават скрития дневен ред. Вие ще станете свидетели на публични  обявления на това което вече знаете , а също и на онова ,което не сте знаели до сега. Вие ще видите „размиване“ на ситуации ,които са изглеждали неудържими (незаобиколими) – такива неща като корпоративният контрол, политическото маневриране ,медицинските монополи и неистовите усилия на правителствата. Вие ще забележите , че някои неща просто спират. Вие ще забележите други неща , които изглеждат или звучат по друг начин. Ще се просмукват факти ,обясняващи  частично това ,което се случва или вече се е случило  в повечето случаи. Това ще изглежда хаотично ,което ще е много очевидно ,забележимо .

   Така ,тези играчи когато тъмните са си заминали и са останали техните хора. Техните усилия скоро ще станат прозрачни ,разгадаеми. Така ,че вие ще видите кой е работил и на чия страна. Много от тези ,които действително са работили за благото на човечеството ,но не са били в крак с времето и те ще започнат да се променят или незабележимо ,бавно или  по очевиден,ускорен начин .

  Ще изглежда доста объркано .Това .което става сега бързо е това ,че когато тъмните са си заминали ,хората останали на власт ще дадат последния си дъх опитвайки се да запазят своят въображаем контрол и безопасност.

    Мои важни бележки! Притискайки ги ускорено по всякакви начини и пътища ,особено с нашето осъзнаване и творчество на нова желана реалност ,ще ги накара ,ще ги постави в необичайни за тях условия и невъзможност да вземат адекватни решения срещу нас в променящия се свят ,чрез старите схеми на контрол ,заплахи ,и манипулация! Чети и действай с протоколите на сътворението за да стане това по-бързо и повече хора да се събудят и помогнат за тази велика крачка! Желязото се кове докато е горещо!

    Несъмнено ще има някакво събитие ,което ще бъде достатъчно забележимо. Вие забелязвате голямо количество „стрелки“ в дадени посоки в последно време .Това са само някои от „лъжливите флагове“  които са били инспирирани от тези които със си въобразявали  изживявали са се като отговорни.

    Мои важни бележки: Вървят такива кампании ,инициативи, словесни „вихри“ за да се отнеме енергията на хората и се насочи към подготвените „задънени улици“ на системата. Използват се мрачни пророчества и други ниско вибрационни теми като“ъпдейти“ на реалността ,и т.н. Вървят както официална информация ,така и като „големи изцепвания“ в социалните мрежи .

  На даденият етап всички събития( като упоменатите горе) ставащи сега публично , са призвани да ви държат вас всички в страх. Целта се състои в това да ви държат в страх ,за да не задавате въпроси. Вие ,въпреки всичко задавате въпроси и почти не се чува ,за новостите и направленията ,които в последно време станаха твърде много ,така ,че истината за настоящите цели и причините за събитията и действията скоро ще бъдат разкрити. Просто бъдете на щрек.

 Тъй като никой не е останал на „руля“ ,това ще изглежда малко хаотично за някакво време и тогава започват откровеният. Точно когато те това го направят ,вие ще почувствате ,че е извършен напредък.  Действително в този момент всичко ще бъде в ръцете на „белите шапки“ .Вие ще видите много странни и необичайни събития ,обявления и изменения. Вие ще станете свидетели на няколко последни дъха(на системата) .Вие по много очевиден начин ще забележите за това какви хора са заинтересовани за получаване на изгода само за себе си ,а какви хора са за помощ на човечеството .Тези всичките ще се въртят около парите и властта. Те ще изглеждат като крайни мерки на контрола и манипулацията.

  Има много хора ,които са толкова омерзени в това , че те не виждат никакви други възможности за себе си осен най-голямото като притежание. Те са вложили огромно  усилие по клонирането на тъмните с идентичната нужда за деня. Ни един от тези опити не ще се увенчае с успех. Тъй като драмата с тяхното откриване и спиране трябва да се разиграе на вашата триизмерна арена ,на първо място военните държавни структури сега ще организират разработка и чистка ,ще са необходими хладен ум и  пряко осветяване(силно осветяване).

Вашите усилия по енергетическа поддръжка чрез визуализация(творчество на умът са най-много важни и необходими. Именно те ще донесат усещането за спокойствие и мир в новата реалност ,която вие вече и създавате.

  Не се съмнявайте в своите усилия! Не зависимо от това как всичко изглежда публично ,не всички от тях ще бъдат достатъчни като предупреждение за човечеството за истината и промените. В крайна сметка те ще се проявят в пълна степен. Това е нестабилна ситуация и в процеса регулярно се внасят изменения. Този  процес е настроен така ,че да се гарантира неговият успех. Вие можете да бъдете уверени че това е така.

   Така ,че сега както преди е необходимо знание на истинната визуализация на това ,което вие желаете повече от всичко за благото на човечеството. Сега това ще бъде изключително полезно. Това става операция на човека по такъв начин. Това е открито и за  допълнителна  поддръжка от страна на други планети(цивилизации).

    Ситуацията може да стане много интересна на тази арена. Това все още предстои  да видим. И това е още една тема за следващия ден.

  За сега знайте ,че тъмните са си заминали.Това е голям повод за Празника ви. Вие ще видите ,че все по-бързо се подрежда и разгръща този много вълнуващ момент ,който никога не се е реализирал тук на Земята.

         ПОЗДРАВЯВАМЕ ВИ ,СКЪПИ ЧОВЕКО !

                  ВИЕ ВЗЕХТЕ ВЛАСТТА НАД СВОЯТ СВЯТ !

Благодарим ви

Това е всичко за сега .

перевод сайта omar ta satt

Обичам ви ! Знам ,че сте с мен и с нас за да изградим Новият свят!

https://www.youtube.com/watch?v=UFvfDGRqd9w






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676611
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930