Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2021 13:24 - АТАКИ НА ГАЛАКТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ-актуализация
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 627 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.04.2021 13:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
       Публикувано от :George Venelin  ГРУПА "ЗВЕЗДНИ СЕМЕНА"    26.04 / 23:22  ЧАСА
          Фейсбук
   Атаките на Галактическата федерация срещу корпоративни сателити и изхода на
    Марс: Актуализация
25.04.2021, Майкъл Сала Според последното разузнаване, получено от представител на Галактическата федерация на световете, атаките са преминали на висока скорост, за да премахнат управляваните от корпорациите съоръжения, които наскоро бяха преместени на Марс.     В неделя, 25 април, Елена Данаан ми изпрати актуализация на продължаващата кампания за освобождаване на Марс от негативните извънземни и корпоративни влияния, след като Галактическата федерация преди това освободи Луната, както тя обясни в нашето четвърто интервю.    В третото ми интервю с Елена на 10 април тя обясни, че Галактическата федерация на световете атакува отрицателните извънземни и дълбоко-държавните съоръжения на Земята, Луната и Марс. Това се дължи на тези три местоположения, които по-рано бяха разкрити като епицентрове на една бъдеща галактическа тирания, за която първоначално беше съобщено от Съвета на Андромеда на техния контакт Алекс Колиер през 90-те години.    
     В ‘Защитата на свещената земя’ той каза:  Очевидно това, което [Съветът на Андромеда] са направили чрез пътуване във времето, е, че са успели да разберат къде е настъпила значителната промяна в енергията, която причинява тиранията 357 години напред в нашето бъдеще. Проследили са го до нашата слънчева система и са успели да го проследят до Земята, Луната и Марс. Тези три места. (Защита на свещената земя, стр. 10)     Това е актуализацията по имейла, който получих от Елена в неделя за текущите събития, отнасящи се до Галактическата федерация, елиминиращи всяка възможност за еволюция на галактическата тирания от Земята, Луната и Марс: Най-накрая знам (от Тор Хан) защо Галактическата федерация казва, че сега, когато атакуват Марс, те също могат да унищожат определени групи сателити в орбитата на Земята (което преди това не са искали да направят). Не разбрах защо точно, каква е връзката между набезите на Марс и някои видове спътници в орбитата на Земята. Е, той ми даде отговор:
         Галактическата федерация чакаше някои конкретни големи корпорации най-накрая да преместят централите си на Марс, бидейки изгонвани от Земята. Тези специфични корпорации притежават тези сателитни програми, които са инструменти от програмата за поробване на цялото човечество, подпомогнато от нанотехнологиите и всичко, което знаем за вакс (ваксините). За да унищожат тези сателити, те трябваше едновременно да неутрализират тези корпорации. Докато седалищата на тези корпорации бяха все още на Земята (главно в подземни крепости) беше невъзможно да се извършват въоръжени офанзиви, което би било пагубно за Земята и нейното цивилно население.    
          Галактическата федерация работи по извеждането на къртиците (подземните гадини) от тунелите, за да може да ги унищожи напълно. На Марс набезите постигат целите много по-лесно. Те ги хванаха в капан. Много елитаджии търсеха убежище и на Марс, така че това ще бъде доста интересно в близко време.
    От известно време е известно, че големите корпорации създават големи индустриални съоръжения на Марс. Според информация, получена от Кори Гуд, тези корпоративни съоръжения на Марс са търгували с до 900 различни извънземни цивилизации. Тези корпорации бяха част от това, което той описва като Междупланетен корпоративен конгломерат, който включва суперборд (съвет), включващ изпълнителните директори на големите компании, които са изградили мощна тайна космическа програма. Следователно не е голяма изненада, че големите корпорации биха решили да преместят персонал и ресурси на Марс, след като програмата на Дълбоката Държава е на ръба на колапса на Земята.
      Сривът се дължи на ускореното „Глобално пробуждане“, тъй като все повече и повече медицински персонал излага пандемията Covid-19 и реакциите на правителствата в световен мащаб като измама, и предстои разкриване на истината, че президентските избори през 2020 г. в САЩ наистина бяха откраднати от президента Тръмп. Съдебната проверка на избирателните бюлетини в окръг Марикопа, поръчана от Сената на щата Аризона, се очаква да потвърди това.   В много аспекти сега сме в твърде подобна ситуация на тази от 10 август 1944 г., когато топ-индустриалците от нацистка Германия се срещнаха в Страсбург и заповядаха да се преместят ресурси, персонал и финанси на безопасни места в Южна Америка, неутрални страни и Антарктида, за да избегнат предстоящото военно поражение.
    Същият процес сега се повтаря на Земята, тъй като висшите държавни служители се опитват да избегнат залавяне и наказание, като тайно се преместват на Марс с помощта на космически кораби от корпоративната тайна космическа програма. Както посочва Елена, според нейния източник Тор Хан, преместването на корпорационните топ-менажери улеснява Галактическата федерация по военен начин да извади сателитните системи, използвани за репресии над човечеството.
    Докато Тор Хан не спомена нито една система, по-специално, предполагам, че неуспешната система Irridium Satellite, създадена от Motorola и Thales Alenia Space, е най-вероятният претендент за сриващата се програма на Дълбоката Държава.
     Това, което прави забележителните твърдения на Елена правдоподобни, е, че през декември 2020 г. професор Хаим Ешед, бащата на космическата програма на Израел, разкри в интервю, че Галактическата федерация наистина играе много активна роля в земните дела и че обединена извънземна база на САЩ е установена на Марс. Това подкрепя твърденията й, че в момента тече изселване на топ-изпълнителните директори на Марс.       Ще предоставя повече актуализации и информация, когато те станат достъпни, и ще търся независимо потвърждение на тези забележителни развиващи се в момента събития.      © Майкъл Е. Сала, Доктор-Доцент.  

  СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ НА ТВОРЕЦА ! Тази информация долълва картината. от предната ми публикация тук. Нещата се развиват главоломно и това ние , събудените вероятно чувастваме и съзнаваме без да можем да оприличим това на каквото и да е било преди като усещане. Ние с вас ,виждате ,че сме част от фактора на тази промяна с нашето съзнание ,мисли ,любов ,щастие от светлината ,която нахлува днес на всякъде! Ние сме велика сила ,която ще се прояви още по категорично в близко време. Всеки сам може да прецени къде е сега и какво да прави . За да е готов за своят важен момент от своето присъствие на земята ТУК И ТОЧНО  СЕГА ! 

   Знаете че ви обичам !
                                                        Победа на Свeтлината !




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672868
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930