Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04 16:57 - МАТРИЦАТА v
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 69 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.04 17:33


 Матрица V – търсене на духа

Том I

Изд. Вал Валериан

 

Пет-годишният проект Матрицата V беше завършен със Златното издание от гледна точка на осигуряването на индивидуални ключове към онези инкарнации, за които е предназначен – това е ограничена група от Много напреднали, Доминантни и Крайни инкарнации.

 

Има и нови сегменти непубликувани досега, написани в комбинация с енергийната динамика на този Ключ за завършване, например: Схеми за играта и пирамидите, Експерименталните препятствия, Генетичните  манипулаци и типични за края на играта,  Древната телепатия,  Влечугоподобните и другите измерения, Краят на играта и земния планетарен дух, Тъмните шамани и халюциногените, Резултатите на земята по време на края на играта, Следването, Комформизма и Завършването; Комплексът на духа и др.

Вашето ЕГН и парола за декодиране е вградена в Матрицата V том 2.

 

1.Настоящата информация не е за масова консумация, защото болшинството не биха  могли да я разберат – толкова дълбоко са потънати в Играта. Единствените, които биха я разбрали са Финалните Инкарнации и Много Напредналите инкарнации. Съветът ми към всеки, който чете този материал е да работи с него индивидуално – ако нещо от него ви се струва невероятно, просто го сложете настрани. Помнете – вашият път се разтваря като цвете с много листенца постепенно, докато заблести във вашата Последна Инкарнация – същото става и с вашето съзнание.

Като казвам “Играта”, имам предвид илюзията, известна като живот в трето измерение с нейните крайности Мрака и Светлината. Игрите на полярностите целят да ви занимават и да ви пречат да осъзнаете кои наистина сте и да ви накарат да отдадете силата си на другите. Полярностите са илюстрирани добре от ин-ян символа, но този символ, обратно на масово разпространите вярвания, не отразява Баланса – балансът е перфектното СМЕСВАНЕ на двете полярности в едно. В нашата галактика съществува равновесие на полярностите – някои области са светли, а други – мрачни. За съжаление, Земята е в зоната на мрака. Нищо не може да се направи за това сега от отделен индивид или отделна група. Мракът, посредством организираните религии, правителства, общество и тайни групи, има твърде здрав контрол. Играта трябва да стигне до края си – Роберт Монро също знаеше това. Финалните инкарнации на Земята към 1955 не са се интересували от това да завършат Играта, а от своето лично усъвършенстване и развитие. Неговият Висш Аз тогава е бил единственият, който е приел предизвикателството не да промени системата, а да събуди другите Финални Инкарнации и да стимулира Напредналите Инкарнации така, че те да разкрият максимум от своя потенциал.

Аз съм един от онези, които той успя да събуди и сега се опитвам да продължа започнатото от него. Монро е избрал за себе си вариант с разделена на две инкарнация – едновременно с него в Русия е имало една жена, която правела “това, което аз правя в САЩ” – според самия Монро. Щом тази жена умре, те ще се съединят в една Финална Инкарнация.

 

Всеки Висш Аз избира преживявания и път, уникални за този Висш Аз. Капанът на съобразяването ви кара да отричате онова, което сте. Полярностите се стремят към съобразяване – бъди като нас, гласувай като нас, мрази като нас, награждавай онзи, който се подчинява – те се вбесяват, когато им кажеш “Не ме е грижа какво правиш ти, остави ме на мира”. Животът на Земята предразполага към пристрастяване. Стотици инкарнации отнема да си възвърнете контрола от страна на своя дух (Висш Аз) и да излезете от Играта. Щом се опитате да излезете от Играта, системата ви притиска и внася във вас чувство на вина чрез понятия от типа “ад”, “грях” и т.н. Командите за подчинение са вградени във вашето ДНК. Едва когато стигнете своята Последна Инкарнация вие вече притежавате духовната зрялост, за да се противопоставите.

 

В материала споменавам за много от генетичните манипулации на Земята, направени от извънземни. Има такива извънземни групи, които гледат на Земята като на нещо незначително – като на източник на храна и роби.

 

Типично за настоящия период е все по-силното доминиране на женския фактор. Този проблем се дължи на внесените от представители на империята Орион такива команди в човешкото ДНК, тъй като империята се управлява от женско влечугоподобно. Доминирането от този тип ще се засилва (особено в САЩ) толкова повече, колкото по-близо сме до 2012. Това е част от плановете на Мрака – те се стремят към власт, контрол и покорство. 
image

Съветвам ви да медитирате над илюстрацията – предавайте изображението от нивото на своите очи нагоре по сребърната нишка към своя Висш Аз за обработка – това ще помогне много за вашия напредък.

Събитията ще се развият внезапно и много бързо. И аз и Вал чувстваме, че е спешно да разпространим този материал за тези, които имат нужда от него. Това нямаше да е така, ако не предстоеше нещо Голямо. Онези, които са предназначени да получат Матрицата V, ще я получат. Прочетете я, но прочетете и книгите на Монротам има огромно количество информация, особено за астрала. Там ще научите за областите на системите от вярвания (ниво 25)/, областите за напреднали (ниво 27), Библиотеката, Центърът за Лечение и т.н.

Относно намесата на влечугоподобните, информация дава Дейвид Айк – за генетичната намеса в древността. Не се увличайте много по тази информация, обаче: проучете я, но не спирайте да се придвижвате напред и не затъвайте в нея.

Не сравнявайте мястото, на което се намирате вие с мястото на което се намирам аз. Всеки Висш Аз е уникален. Не трябва да

се отчитате пред никой, освен пред себе си. Ако някой се опитва да ви контролира,кажете му да си гледа работата – съобразяването ограничава индивидуалното изразяване – приспособявайте наученото от различни източници така, че да се получи нещо уникално ваше.

Аз съм се занимавал с астрология, с Вика, обучаван съм от шамани и др., но съм извлякъл от това нещата, за които съм доказал, че работят за мен и аз непрекъснато правя това – донастройвам онова, което работи ... за мен.

Независимо какво можете да правите днес, ще можете да го правите след време или в друга инкарнация. Вие ЩЕ успеете. Матрицата V може да се окаже най-важната книга, която някога сте имали. По-голямата част от материала не може да се намери никъде в трето измерение. Част от него се държи в тайна от управляващите. Даже, ако не успеете да разберете всичко от книгата, вашият Висш Аз ще регистрира посланията и ще направи необходимото за вашия път. След като я прочетете животът ви ще се промени. Движете се с потока на промените. Вижте къде ще ви отведе. И най-важното: ВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ.

Май 2001                                                                                   Авторът

 Правя опит да кача началото на този важен материал. Не обещавам да лесно четенето .Следвайте съветите и се доверете на вътрешното усещане както се казва .Дано да излезе картината. Иначе ще трябва модификация на публикацията . Затова и материалат който казвам е малко .Може да премина на вариант да дам линка на интересдуващите се ,което е май май-разумното. Който поиска -ще му се  даде! 

      Обичам ви  !                                  Победа  на  Свтлината !
Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 25709
Постинги: 156
Коментари: 20
Гласове: 62
Архив
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930