Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2021 09:48 - ЗДРАВЕЙТЕ НАШИ СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ !
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 143 Коментари: 0 Гласове:
1  Ние много си приличаме

03.05.2021, Арктур, Галактическа федерация на светлината, канализирано послание

Здравейте, скъпи наши братя и сестри!

Днес дойдохме при вас с важно послание, което засяга всеки жител на Земята.

Наближава часът, когато информацията за съществуването на извънземните кораби в околоземното пространство ще бъде публично оповестена, което ще бъде пълна изненада за много жители на вашата планета.

Всъщност хората отдавна се подготвят за появата на извънземните и това е правено системно и доста прозрачно.
 

Популярни, почти култови филми за извънземни са създадени от хората, които добре осъзнават нашето съществуване, но, за съжаление, сюжетната линия в тях е изградена по такъв начин, че хората започнаха да свързват извънземните цивилизации с нашественици, чието нашествие на вашата планета не ще ви донесе нищо добро …

Това се обяснява с факта, че цялата филмова индустрия е в ръцете на дълбоката държава, която финансира заснемането на тези скъпи филми и следователно „поръчва и мелодията“.

Само няколко независими режисьори успяха да създадат филми, в които „гости“ от други планети не бяха показани като врагове, но тези филми не се превърнаха в „касови“, тъй като не получиха подходяща реклама, за разлика от филмите, платени от дълбоката държава.

И сега, когато нашето сътрудничество с вас придобие реална основа, ние се изправяме пред трудна задача – да „препрограмираме“ съзнанието на хората, така че те да повярват в нашите добри намерения и да ни възприемат не като врагове, а като свои галактически братя и сестри.

Разбира се, нашето сближаване ще стане постепенно и физическите контакти ще станат възможни едва когато съзнанието на хората е напълно готово за това.

Но ние, като най-близката до човечеството цивилизация, ще трябва да положим основата за такива контакти.

Това се дължи на два фактора.

Първо, ние повече приличаме на вас от другите, което е важно, тъй като не всеки човек е готов да възприеме същество с екзотичен, а понякога и с плашещ външен вид, а в нашата галактика има много такива цивилизации.

На второ място, ние психически сме близки до вас, защото нашата цивилизация е преминала път на развитие, подобен на вашия, което означава, че ние сме по-добри от другите, способни да ви разберат и почувстват.

Сега много от нашите представители са въплътени на Земята във физически тела и някои от тях са запазили паметта си за своя произход и мисията, с която са дошли на Земята.

Това са най-добрите представители на нашата цивилизация – най-мъдрите и най-смелите души, които доброволно са избрали Служене на човечеството и след като намалиха крайно вибрациите си, се спуснаха в триизмерния свят, за да помогнат на хората да извършат Прехода.

Те ще станат посредници в нашата комуникация със земните жители и ще помогнат да се преодолее бариерата на недоверие, която се е формирала в ума ви.

И днес бихме искали да ви уверим, че с усилията на Галактическата федерация на светлината всички недружелюбни към вас цивилизации са напълно откъснати от Земята и няма от кого да се страхувате.

Сега само представителите на приятелски настроените към вас извънземни цивилизации могат да влизат в контакт с вас, които си сътрудничат тясно с вашия Земен Алианс, помагайки му да се отърве от последиците от престъпните дейности на рептилоидната раса, управлявала вашата планета толкова много векове.

И последното нещо, което бихме искали да ви кажем.

Докато физическите ни контакти станат реалност, можете да ни призовавате в своите медитации, за да усещате нашето енергийно присъствие – да усещате нашата любов и най-добронамереното ни отношение към вас.

Нека това се превърне в своеобразна „прелюдия“ към нашата среща, която със сигурност ще се състои в близко бъдеще.

Съветът на старейшините на Арктур ​​ви говори от името на цялата ни цивилизация

Прието от Марта на 1 май 2021 г.

Споделете: image image  
Източник : bgprevedi.comНавигация Екзополитика: Марс в процес на освобождение?Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 275880
Постинги: 808
Коментари: 20
Гласове: 361
Архив
Календар
«  Октомври, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31