Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05 11:51 - ВИРУСЪТ И НАШЕТО ПРОЯВЛЕНИЕ...
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 64 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.05 12:10


 

     Здравейте  скъпи творци и властелини на света в които желаем  да  сме заедно с пробуждащите  се наши братя и сестри сега.  Днес  ще  ви изненадам с една теза за това как ще се развива пандемията и какво можем да  очакваме в скоро време.

  Фрагмантеринето, рзпокъсването на хранителната среда на вируса чрез мерките за борба –всички които ограничават достъпа на вируса до все по-малки групи от приемчици на заразата има следните ефекти:

 Така ще намалее неговата популация  и тези форма на мутацията и адаптирането му предполагам, че няма да е достатъчна за поддържане или ръста на заразата. Има достатъчно доказателства за възможност ние да се намираме в ПОВРАТНА ТОЧКА  на този процес  имено поради тези причина:

  1.  Имам основания да споделям това с увереност ,защото в много голяма част човечеството има огромен,   „скрит, необмислен“ опит в работата с заразите и вредителите в най-широк план от практики.

       Например  в така нареченото“модерно земеделие“ всички знаем ,че се отглежда една култура на огромни площи за икономична изгода. Но фактите говорят ,че успоредно  с този огромен достъп на храна ,природата и естесвената популация бързо и адекватно за нея създава популации от така наречените вредители най-общо казано. Те по количество са пропорционални и дори по някога превишават  хранителната среда  до която имат достъп.

   2.   Този проблем на традиционното уедрено земеделие се решава с  създаването на смесени култури или култури ,които отблъскват с една от културите съответните вредители. Някъде това се спазва и в традиционното земеделие. Но най добре това се решава в Екоземеделието и отглеждане на храна по метода на Пермакултурата.

    3. Пермакултурата е известен метод на отглеждане при който се следва пълна затворена и всеобхватна затворена верига  .Където участват : пасище ,гора ,жива ограда ,скали ,реки или ручеи, отделни дървета ,посеви ,разни ,животни  от всички или определи представители  и накрая НИЕ J Всички !

  Вируса представлява проява на някакво осъзнато присъствие в съжителсто с нас . Ние сме му създали условие за да е тук при нас . Промяната на условията за живота му(чрез нас) обаче над някакви граници ,които немогат да се наваксат от неговото пригаждане ,мутация е сигнал за:

     първо за сериозно намаляване на неговата популация в нас и около нас. Дори и да има изкуствено заразяване ,тези „малки изпълнители с пипалца“не са вече в състояние да се развиват във всеки един случай и това  дава голяма и силна реакция към целият процес на зараза ,активиране и т.н.

  второ това може да обърне процесите му на мутация и той може да се проявява в някаква друга форма или това да е извън напето поле на интерес  и  реакция за защита от наша страна

   трето  той може да изчезне или да даде тласък на нашето развитие ,което не ние ново като информация и възможност.

 четвърто Енергията ,полетата на и около земята до сега даваха предимство на СРЕДСТВАТА  ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ ,,КОМИСИИ,ЩАБОВЕ ,ЗДРАВНИ ОРГАНИЗАЦИИ ,УПРАВЛЕНИЯ ,МЕДИЦИНСКИ ПРЕСТЪПЕН БИЗНЕС  да ни „инжектират“ всички нас вече втора година със страх  ,несигурност заблуда за възможностите ни да се справим с лекарства и други неща .Специално подготвени хора сипеха лъжи и заблуди за какво ли не .Има и доказано участие на друго подпомагащо заразата въздействие-облъчване  и т.н.

    Този периода е към краят си .Това е и информация за изчистването на земята от негативните сили .На практика  тук са останали последните им подчинени по реализирането на техните планове . Целта е повече ПРЕХОДА не се състои, да се отложи максимално ,да се обезсърчат „звездните семена“ , които водят напред към тази промяна. Но както съм ви информирал не веднъж в блога си това е необратимо и не подлежи на съмнение:  ПРЕХОДА Е ФАКТ И ТОЙ ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА!

     ПЕТО   Изложената вероятна възможност нещата да се развият в такъв или по подобен вариант  ,ставайки достъпен на умовете и съзнанието на повече хора се превръща в СЪЗДАВАНЕТО НА НОВАТА ,ПО-ВИСОКА ВРЕМЕВА ЛИНИЯ НА РАЗВИТИЕТИ НА ВСИЧКО. Аз и вие сме Творци и знаем вече много за този процес да фиксираме светът около нас и в нас на желаната от нас вълна на проява и реализация.

     Когато сте спокойни и отпуснати ,след сън вие можете да си представите и да изживеете със една затрогваща емоция ,със сърцето си НОВИЯТ СВЯТ НА ИСТИНСКА СВОБОДА ,ЛЮБОВ И  ИСТНА ! Свят без вируси и забрани и забрани .

     Обичам ви !

                                        Следваме мечтите си !  Така сме промяната!


Гласувай:
0
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 66873
Постинги: 309
Коментари: 20
Гласове: 90
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930