Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2021 23:34 - Подготвени ли сте за смяната / събитието?
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 311 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.05.2021 23:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 

Подготвени ли сте за смяната / събитието? ∞ 9D Арктурианският съвет, канализиран от Даниел Скрънтън

"Поздравления. Ние сме Арктурският съвет. Имаме удоволствието да се свържем с всички вас.

Завършихме нашата оценка на човешкото колективно съзнание и способността му да се справя с по-високочестотни енергии. Ето какво открихме. Не всеки реагира по един и същи начин на енергията с по-висока честота. Тези, които са напълно неподготвени за това, имат доста симптоми на възнесение и понякога дори могат да получат някакъв психически срив или дори припадък. Тези, които са будни, но не са се подготвяли за енергиите с по-висока честота, може да изпитат някои телесни усещания, някои странни сънища и някои физическа дехидратация. Тези от вас, които са будни и очакват по-високите честоти, когато влязат, имат красиви преживявания, когато се възползвате от нови способности, където се познавате като висшите си същности за периоди от време и имате и много други положителни резултати.

Може би се чудите в този момент как е възможно да знаете кога идват енергиите с по-висока честота, за да можете да сте подготвени. В този момент е добра идея да сте подготвени през цялото време. Не чакайте само пълнолуние или слънцестоене. Уверете се, че винаги сте хидратирани, винаги отпочинали. Уверете се, че постоянно се приземявате, чувствате емоциите си, свързвате се с природата и се отваряте за приемане. Опитът от повишено изтегляне на енергия може да бъде едно от най-големите преживявания в живота ви. Може да бъде и един от най-лошите. Наистина зависи от околната среда, в която тези енергии стъпват. Ако човек има много неразрешени, неизсечени чувства, енергиите с по-висока честота могат да ги изкарат на повърхността. Ако човек не се грижи физически за себе си, енергиите могат да засилят преживяванията му от болестта или болката.

И както казахме, може и да останете подготвени, защото се приближавате все по-близо до възнесението всеки ден. Възнесението ще бъде крайното изтегляне на по-високочестотни енергии. Подготовката за това голямо събитие, което предстои в живота ви, е много добра духовна практика. Но всички неща, които ви дадохме тук като начин да се грижите за себе си и да подготвите по-високочестотни енергии, също са просто добри, здрави практики за щастлив, здравословен, пълноценен живот.

И така, в много отношения онези, които напълно не знаят, че се случва промяна, могат да се подготвят подсъзнателно. Някои хора знаят, че нещо се случва, без да го изразят с думи. И така, виждате ли, наистина няма значение в какво вярвате. Има значение обаче дали слушате вътрешното си ръководство и вашето вътрешно ръководство винаги ви казва същите неща като нас. Затова ви препоръчваме да слушате и да чувствате тези енергии всеки ден. Първото нещо, което можете да направите, когато се събудите, за да се подготвите, е да измерите температурата на енергиите, които можете да почувствате, и да видите какво има за вас запазената Вселена. Когато сте подготвени за каквото и да било, имате много по-лесно време да бъдете там през това много бурно и кофти време на възнесение.

Ние сме Арктурският съвет и ни е приятно да се свързваме с вас. " 

************************************************

   Не става дума за абитюренска или прекрасния 24 май,нали? Описано е и се знае от мъдреци векове преди да се родят Кирил и Методий . ПРОМЯНАТА . Събитие над всички ,които са се проявили до сега тук.
   Странно е ,че за това не говорят официално .Не говорят тези ,които се страхуват или си пазят кирията от пост или службица за няколко сребърника...Никой .Нито лекари или психиатри ,нито някой който ей така - да го изпуснат и да каже : "А бе хора това ... от ваксината ли е или усложнение след короната?" По медиите тече силикон премесен с политическа пяна , агитОратори в бяло ...Голямо отвличане на вниманието .
    Но всичко това е за да се създаде ефекта на шок и изненада. Защото се подготвя и една свтовна премиера на "ЛЪЖЕПРОМЯНА"  с невероятен синхрон "живи сценки " на това как "ТЕ "слизат ... Новите Богове. Носят изцелението и спасението за всеки! Говорили сме и знаем ,че спасението е онова ,което ние създаваме ,а не онова с което могат отново да ни залъжат . 
     Тук споделям това ,което виждам като процес . И лично мнение. Всеки от нас ,всеки  е цяла вселена . Но уроците ни тук на Земята са различни . Където и да сме ,какъвто и избор да направим ,хората с човешки души ние никога не сме сами .Ние всички сме деца на Твореца . Той ни е  дал свободна воля за избор да творим и тъсим ,да живеем на това прекрасно място - Земята .  Но момчета и момичета ! Тази игра ,това проучване  е вече в своя край .Онези ,които искат още от същото  - моля . И за това  има  път за реализиране ,макар на по друго място .

  Обичам ви !      

                                 Победа на Светлината !




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675990
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930