Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2021 09:21 - ПОСЛАНИЕ НА АРКТУРУАНСКИЯТ СЪВЕТ.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1759 Коментари: 6 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
image



Защо светлите воини наистина са сред вас ∞ 9D Арктурианският съвет, канализиран от Даниел Скрънтън

"Поздравления. Ние сме Арктурският съвет. Имаме удоволствието да се свържем с всички вас.

Ние се поддържаме, като допускаме енергиите с най-висока честота, достъпни за нас, и оставяме тези енергии да подхранват нашето съзнание. Казвали сме това и преди, и ще го кажем отново - не сме толкова различни от всички вас. Основната разлика между Арктурианския съвет от девето измерение и средния землянин е, че ние избираме съзнателно кои енергии да позволим да се движат към нас и чрез нас, докато за вас това може да бъде много по-несъзнателен избор, който не отнема вашите чувства под внимание. Можете да изберете това, върху което ще се съсредоточите и има толкова много неща, върху които да се съсредоточите във вашата информационна ера, и затова трябва да изберете разумно.

Трябва да се запитате: „Как ще се почувствам от това?“ преди да решите дали да се ангажирате с нея, ако искате да бъдете наистина съзнателни творци. Много хора решават въз основа на това дали мислят, че е истина или ще бъде забавно и това просто ще ги отведе по пътя, от който ще бъде трудно да се отклонят, защото колко вълнуващо може да бъде да бъдеш на това път.

Често виждаме хора, използващи терминологията „лек войн“ в новата ера и духовните общности, а това, което тези хора обикновено имат предвид, е, че са на Земята, за да се бият с тъмнината. С други думи, те вярват, че те са тези, които са изпратени като леките воини, за да победят онези, които играят в тъмното, и приемат тази задача много сериозно. Това не е причината някой да е там на Земята. Предпочитаме термина lightbringer пред light warrior, защото вие всъщност сте там, за да разпространявате светлината наоколо. Вие сте там, за да бъдете светлината и един от начините, по който стигате до там, е да се освободите от страха си от тъмнината.

Трябва да се освободите от преценката си за тъмнината и тези, които играят в тъмното, ако някога ще се издигнете над нея. Да кажем, че трябваше да победите тъмнината с каквито и да било умения и способности, които сте получили като лек воин. Е, тогава вие бихте били в тази дуалистична система в края на битката, а това означава, че повече мрак просто ще дойде и ще замести тези, които сте победили, и няма да растете, защото няма да се научите да обичате Всичко-Това- Е. Всичко, което виждате извън себе си и всичко, което чувате от другите, е всичко във вас.

В крайна сметка искате да можете да обичате всички аспекти на творението, защото искате да можете да обичате всички аспекти на вас. Това е единственият начин да позволите на истинския ви, аспектът на източника на енергия да излезе на повърхността и да бъде аспектът на вас, който води шоуто. И така, препоръчваме ви да се съсредоточите върху светлината, да се съсредоточите върху това, което е положително там по света и кое е положително във вас, защото вие също няма да стигнете много далеч, като постоянно търсите проблеми във вас, които се нуждаят Поправяне.

Няма да растете, като преценявате собствените си негативни аспекти като лоши. След като прегърнете всичко, можете да избирате. Тогава можете да осъзнаете, че всичко това е било във вас през цялото време и всичко, което е трябвало да направите, е да изберете съзнателно какво искате да усилите, какво искате да почувствате повече и да бъдете повече, и тогава и само тогава ще бъдете от услуга на цялото човечество. И по този начин го виждаме от нашата перспектива, която отново е тази, в която допускаме само онова, което е от светлината, това, което е от истината за това кои сме всъщност като Източна енергия, като безусловна любов.
 

Ние сме Арктурският съвет и ни е приятно да се свързваме с вас. "




Гласувай:
2



1. tres1 - Хм
21.05.2021 11:38
Г-да от съвета как бихте постъпили на наше място ако аналогично послание постъпи и от войните на мрака? То в космоса не единствено и само светлина и ако допуснем, че само едното преобладава какво ще се получи в резултат от това - експлозия или нещо като в морето дупка? След като толкова по-напред от нас сте се озовали как възприемате и ползвате закона за космическата справедливост /баланса/ и евентуално понятието за свобода ? Ний тук се борим още с правото на избор и постиженията ни са до никъде и кой знай дали това се дължи единствено на нас. И още нещо - бихте ли ни дали по-подробно съдържание на понятието любов.
цитирай
2. ascentions - До Хм
22.05.2021 00:11
Много благодаря за задаените въпроси . Те самите от части съдържат и своите отговори. Твореца е съсдал всички ни. Всичко. Свелината не може да се прояви без да има своят антипод . Ние сме под властта на това тъмнно управление повече от 25000човешки години. Всеки от нас има уникална интерпретация на реалността. Но в същото време едно дете може да се окаже ,че е тук с уникално стара душа ,преминала брез много огън. Това същество няма да започне тук от"А и Б" То,тя има опитност и идва с идея за последно прераждане тук. Повечето ,голяма час от тези ,кото сме тук сега сме в някакъв финал на своето развитие. За дупката в морето или експлозията ,за понятията като свобода и баланс ще ви моля да прочетете. Тук нямаме курсове за цености и цели в живота. Направо ми е нечовешки трудно да ви изясна какво е това любов. Гърците имат седем определения и значения за това чувство. Четете "подробно" вместо да чакате "НЕЩО ПОДРОБНО" Защото вие трябва да го определите или откриете сам?сама като душа. Иначе вашата сициална форма няма да ви помогне много в това дело. Още веднъж ви благодаря за коментара. Извинявайте ,ако нещо в отговора ми ви е засегнало. Не го приемайте и ми простете за това. И аз съм като вас и продължавам да се уча. <З
цитирай
3. tres1 - ascentions - не става дума ценности или цели в живота, най-малкото за курсове
22.05.2021 00:37
Въпроса е отправен към по-напредналите от нас арктурианци с надеждата евентуално да ни посочат параметрите определящи това понятие, та да може да се ползваме и ние. Тоест релевантни ли са нашите чувства, като представители на материалната среда с тези на представителите на нематериалната такава,
та да можем свободно да подготвим необходимото количество и качество любов за тях когато това ни се наложи. Колкото до гърците - не те са откриватели на топлата вода.
цитирай
4. ascentions - Няма да успея да ви помогна много...
23.05.2021 09:22
Има послания към така наречените звездни семена . Да се активират и да помогнат за този преход. Хората ,които имат чувство или интерес към езотерика -полета ,чакри , послания от Учители ,Висши духовни водачи и т.н. Практиките Йога ,Дао системата , Кастанеда -всичко ! Та това е прага за преминаване към интерес и търсене на повече и повече. Само същества въплатени в човешки живот могат да се включат наистина в такава помощ. Без значение от къде са дошли. Много от тях след като минат през период на събуждане получват информация от висшите светове .Такива са Марина Джакоби , Барбара Марчиняк, Сал Ракели , и много други.Те пишат книги ,имат сайтове. Много от тях са посредници на тази информация. Има Новопоявили се канали за това познание от цял свят ,които са много активни . Дават безплатни данни за всички и имат платени програми за това. Има ключове на познанието . Ако нашите полета не са активни ,чакрите , нямаме ли връзка свисшия си АЗ, ако не водим живот и дейности водени със сърцето ни ,както пише и Кастанеда , тогава тези пътищата могат да останат за нас в страни и да не можем да намерим подходи за нашето израстване. Но това ,което сега всеки прави също е път за израстване .Това е опитноста на душата. В Матрицата 5 това е обяснено много добре. Влече ли ви това познание ? Имате ли усещането ,че има и нещо друго зад всичко ,което ни се прожектира тук всеки ден? Тогава потърсете го .И така човек като се освобождава от това ,което не е негово ,привлича ,допуска в живота си онова ,което е негово ! Никой не може да преведи друг през този път . Понякога това пътешествие е много самотно . Но е вълнуващо и дава смисъл на всичко. Пожелавам ви и вие да сте с това ,което е за вас и да не се притеснявате .Но да да търсите ,да проучвате онова ,което ви привлича като знание .Вярвам че това е пътят . Слънчева и спокойна неделя на вас и на всички с вас. <З
цитирай
5. tres1 - Благодаря за добрите пожелания
23.05.2021 11:06
Да, истината за човешкото познание в космически аспект е, че то не е повече от 1%. Онова, което кармата за всекиго чертае в планетарен аспект е познание до което достъпа за нас е строго забранен. Различните опити в таз насока и определено малкото изключения не дават основание за каквито и да било изводи или заключения. Онова, което със сигурност можем да кажем е, че душите ни, както и телата са вкарани в така наричаното изпитание /земен живот/ в изпълнение на определена космическа програма, чиято цел за нас остава като голяма черна дупка /без шансове изобщо да я разберем/ Та общо взето търся, от не малко време трохички от такъв вид нестандартно нам познание, но колкото повече намирам ясно осъзнавам, че все по-малко знам /за да не кажа - нищо/. За самочувствието хич не е добре, но дава малки шансове да опознаем себе си и евентуално да се самоуправляваме по-добре. И за вас аналогични пожелания за слънчев и спокоен ден.
цитирай
6. ascentions - Не се натрапвам ...
24.05.2021 13:05
Но не е проблем да изпратя и линкове и електронни книги . Честит 24 Май! Това си е празник на всички блогари които ползват кирелица или както трябва да се каже ... :-)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658022
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031