Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2021 08:00 - ВРЕMЕТО ЗА СЪБУЖДАНЕ Е СЕГА !
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 282 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.05.2021 09:22


 

ИЗТОЧНИК :https://www.sementesdasestrelas.com.br

Витал Фроси - „Реалността не е еднаква за всички“  От НЕВА (ГАБРИЕЛ RL)  20 май 2021 г. СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ !

image

Възлюбени!

Като се има предвид, че степента на съзнание не е еднаква сред всички духове, въплътени в настоящия момент на Земята, естествено е всеки да има своя собствена версия на реалността. Всеки вижда и разбира чрез своята перспектива за разбиране, а също и според това, което е преживял в това дълго пътуване на живота.

Като се вземе предвид само един ден, вече можем да видим, че на тази планета няма двама души, които да чувстват, виждат и живеят абсолютно едни и същи неща; същите емоции; че имат еднакво разбиране за всичко и по всяко време, както и че изпитват същите болки, същите радости и че имат едни и същи мисли през 24-те часа.

И тогава ще разглеждаме това цял месец. За година! И по време на съществуване, което съответства на няколко десетилетия! Нека да отидем по-нататък: колко от тях вече имат стотици превъплъщения тук на Земята, дори мнозина имат повече от хиляда!

Всяко въплътено човешко същество има своя съвест, която се изгражда въплъщение след въплъщение; година след година; ден след ден; минута след минута! И така, как може да има две еднакви съвест? Степента на разбиране не може да бъде същата, тъй като това е невъзможно.

Тъй като Земята е школа на душите, уроците следват основна линия, която служи на колектива, но начинът, по който всеки учи такива уроци, винаги е в съответствие с избора и решенията на всеки един. И така, формират се индивидуалности. Ние сме личности. Самата дума добре определя термина и ситуацията на всяко човешко същество.

Свободата на действие и свободната воля при избора определят пътищата и резултатите. Но целта винаги следва колективен План на всички Духове, които са на тази Планета, което е опитът с ограничена съвест; във възможно най-отдалечената точка от Източника и че след като изпълните всички цели, направете своето изкачване и се върнете към своите най-високи версии на душата.

Сега сме в момент на оценки на колектива на Земята. Това е Краят на цикъла, където ни се дава възможност за масивен възход. Смята се, че 1/3 от човечеството е готово да се издигне до Свят на Регенерация, тоест да остави след себе си Света на Единенията и Изпитанията, както и ограничените условия на живот, при които болката и страданието са били налични във всички запаси.

И така, след безброй идвания и пътувания на тази планета на Третото измерение, ние сме тук в последното въплъщение в двойствеността. Приблизително 7,5 милиарда души вече имат чудесна възможност да се изкачат на стъпало по стълбата, която ни връща у дома. Въпреки че 2/3 все още не са готови, все още има голям брой одобрени.

Няма да има изпитна комисия, която да проверява човечеството. Това, което определя одобрението или не на възнесението, е степента на индивидуалната съвест. Няма да има грешка или възможност за грешка. Който е готов, качвайте се! Който не е, ще му трябва повече време. Само Земята не може да чака, защото тя също прави своя възход, тоест Преходът към по-висша световна категория, преставайки да принадлежи към Третото измерение, за да се издигне до категорията Светове от пето измерение.

Тогава ще има нужда от изгнание на тези 2/3 от човечеството. Ще трябва да отидете в 3D светове, където можете да продължите да учите, докато успеете да достигнете най-висшето съзнание, подобаващо на тези, които се издигат сега. Точно като онова, което се случи с параклиса заточеници, отдавна!

И така, ето, преживяваме този уникален момент на планетата Земя! Какво страхотно събитие е това! Каква чудесна възможност се предлага на всички, дори и за тези, които са избрали да не изкачат своето изкачване! Това е парти в сравнение с края на курса, когато одобрените получават дипломата си след дипломирането си. Има много радост от едната страна, но има и тъга от страна, която не получи одобрение.

Очакванията преди крайните резултати са нормални. Някои се чудят: ще бъда ли един от одобрените! Други все още се чудят: ще има ли време? А има и такива, които презират всичко, защото не вярват на готовите. Те анализират според наученото и това ограничение не позволява да се оцени това, което не знаят.

Оценяването на това, което не разбирате, поставя хората на различни нива на реалност. Както думата добре определя, реалността е това, което е реално за всеки един. Ако всеки от тях е на различно ниво на учене от останалите, естествено е всеки да живее и да се чувства по различен начин и оттук започват различията, които се наблюдават толкова много в днешно време.

След това виждаме толкова много дискусии по каквато и да е тема, както никога досега! Всеки иска да отстоява своето мнение, своя начин на разбиране и според своя начин на тълкуване на всяко нещо. Всеки защитава своята истина, защото наистина вярва, че тя е единствената истина.

Големият шок, който мнозина ще имат през следващите дни, ще бъде точно шокът от реалността. Всеки ще открие, че има и други истини. Те ще открият, че тяхната истина е била само част от истината, именно онази част, която е била в съответствие с тяхната интерпретация, въз основа на индивидуалните преживявания, изживяни по време на последователните инкарнации.

Всеки ще осъзнае, че абсолютната истина никога не е съществувала, защото тя е в съгласие с формата на разбиране и тълкуване, която всеки е научил през уроците през всички моменти и във всички съществувания. Следователно всеки вижда през определен ъгъл на оценка. И ако никой няма абсолютната истина, тя е разпокъсана във всяка човешка съвест.

Обсъждането на вашата истина е голяма загуба на време. Важно е само за вас, защото и другите имат вашата истина. Всеки има своя собствена реалност и това е идеалната дума: РЕАЛНОСТ! Няма две еднакви реалности, но има много истини във фрагменти, които се добавят към по-голяма истина, толкова изчерпателна, че все още не е възможно да се измери, не преди възхода на всяка една.

Начинът, по който всеки излага своята част от истината, е причината, която причинява толкова много разногласия в наши дни. Човешкото съзнание се разширява и започва да вижда неща, които не е виждало преди. Тази нова визия кара всяко човешко същество да иска да наложи своята истина на другите. Като не осъзнава, че другият също вижда отвъд очите на преди, той вярва, че е единственият носител на новостта.

Излишни спорове се случват все повече и повече всеки ден. Освен че са безполезни, те носят и разногласия, негодувания и раздели, които могат да бъдат необратими. Създаването на ситуации, които изискват по-късно осребряване, може да е твърде късно. Няма повече време! Сега е дългоочакваният момент, след дългото пътуване в двойственост. Уроците бяха дадени на всички. Те бяха научени според разбирането на всеки един. Това, което наистина има значение, е как обучението ще се използва сега. Това е рецептата за тортата: всеки може да я има, но всяка торта ще има индивидуална характеристика, защото всяка ще я направи по свой начин.

Не изисквайте другите да мислят като вас. Не изисквайте другият човек да разбира по същия начин, както вие разбирате нещата. Той не покрива от другата същата практика, в която вие извършвате действията. Не съдете другия според вашата гледна точка, защото той също знае. Той също научи. По свой начин, различен от вашия, но той се научи. И ако не сте научили достатъчно, ще имате възможност да завършите в друго училище.

Просто се тревожете за себе си! Сега е последният момент от Великия цикъл. Трябва да сте готови за това, което сте дошли да научите. Съденето на другите, защото те не са в една и съща реалност, няма да бъде от полза. Ами ако грешите за истината? Така че, помислете, че вашата версия на истината може да не е достатъчна, за да достигне степента, необходима на душата да се издигне в този край на Цикъла. Тревожете се повече за себе си и по-малко за другите. Това, което наистина ще има значение, е реалността на всеки един. В тази връзка нищо друго няма да е възможно след кратко време, тъй като сме на последния участък към Новия свят. Хоризонтът вече показва първите лъчи на Светлината, които оповестяват Новото време.Кой ще влезе в него! Всички, които са го направили, за да го заслужат!

Аз съм Витал Фроси и мисията ми е просветлението!

Намасте!

Автор: Vital Frosi
Източник: Vital Frosi
За повече статии като тази, щракнете тук

  СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

СКЪПИ МАЙСТОРИ-ТВОРЦИ. НЯКОИ НЯМА ДА ХАРЕСАТ ОТНОВО ТОВА. ПРИВИКВАНЕ -ТОВА Е.  И ТАКА НЕ МОЖЕМ ДА ОТЛЕПИМ ХИЛЯДОЛЕТИЯ . ОБАЧЕ ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОРА СИ!  ДНЕС МИ СЕ ПОЯВИ ЕДНА ПРОСТА ФРАЗА ,КОЯТО ВСЕКИ ЩЕ ОДОБРИ ПРЕДПОЛАГАМ И ЩЕ ИЗПЪЛНИ:

Гизела Валин - „Научете се да се отказвате от това, което не е за вас, за да привлечете това, което е ваше“

 и ЗНЕТЕ ,ЧЕ ВИ ОБИЧАМ ЗАЩОТО ВЪПРЕКИ РАЗЛИЧИЯТА ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО !






Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675619
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930