Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2021 14:12 - ПОЕМАМЕ КОМАНДВАНЕТО !
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 675 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Възлюбени,

Не започваш ли да усещаш вълнението във въздуха? Да, знаем, че много неща трябва да продължат да се трансформират, преди да е явно, но вие вече трябва инстинктивно да знаете, че доброто идва, нали? Ако емоциите на смъртта все още замъгляват зрението ви, тогава е идеалното време за сценария „фалшифицирайте го, докато не го направите“! Погледнете към хоризонта, тъй като зората идва. Не се фокусирайте върху това, което трябва да падне, за да пристигне новото ... като творец, бъдете проявител на новото и се фокусирайте върху неговото присъствие. Вече е родено; тя пристига във вашия опит. И това, което сте в състояние да поддържате във вашето енергийно поле, дава възможност на другите да правят същото. Останете развълнувани, обнадеждени, полезни, внимателни, сърдечни, решителни, лъчезарни. Това е най-важната ви работа в момента. Вие сте толкова могъщ и сега е вашето време да блеснете. Осветете светлината на безкрайните възможности и че всичко, което е правилно, вярно и добро, може да бъде коригирано или създадено във вашия нов свят. 
     Излъчвайте  и просперитет, блясък и младост и лекота ... всичко, от което се нуждаете, измислете!
     Всичко, което ви е необходимо, поискайте! 
     Попитайте и ще получите. Това е естествен Божествен закон и ваше е да заповядвате!

     Поемете командването!

Част от страхотния урок за вас сега е да осъзнаете колко сте мощни - че вие ​​сте съставът на Вселената и имате всичко необходимо в себе си, за да извикате каквото и да било.  Най-голямата пречка е вашият ум и сега е моментът да преодолеете този малък, но същевременно фантомно мощен владетел. Време е да ИЗТЛАСКАТЕ присъствието му над вас и да приемете реалното присъствие и то е вездесъщо и всемогъщо. Ако сте СЪРЗАНИ с Източник, какво ограничение бихте могли да имате, освен за собственото си въображение? Това е матрицата на стария човешки план ... сега, след като сте преминали на по-висока равнина, трябва да ЗАГЪРБИТЕ старите определения за себе си и света, за да можете да изразите истинската си магия и сила! Това е като да стигнете до нова дестинация със стари вярвания, възприятия и нагласи. Пристигнахте в нова земя; бъдете готови да възприемете напълно нов начин да бъдете сега. ХВЪРЛЕТЕ старите дрехи и започнете отначало.

Откъснете се от стария разказ за външния свят, докато той крещи в забрава. Оставете го да изтече  В естествената си смърт, докато сте заети със създаването на новото. Използвайте вашите магически сили, за да си представите и създадете симбиотичен живот в хармония с природата, за да може той да бъде споделен и направен възможен за други, които са загубили връзка с Нейно величество (истинското HRH!) 
   Майката Земя е истинският лечител и балансьор и физически израз на Божественото, така че животът в тандем с нея и голямата сила на Божествения Отец ще доведе до всичко, което желаете. В края на краищата вие сте тяхното Божествено дете. Потомството им в действие! Сега е моментът да се появиш и да изразиш това във всеки един момент. ДА ПОЕМЕШ  КОМАНДВАНЕТО !

  Вие разбивате старата система, като просто създавате нова, по-добра, която се основава на правилните и истински принципи на Божествения закон. Така че въведете всичко, което можете, като си представяте и извиквате, изграждате и се фокусирате върху него. Бъдете архитект и го мечтайте, нарисувайте го и го реализирайте, каквото и да се ПОЖЕЛАЕ от сърцето ви. Възможно е. Възможно е. Възможно е. Вярно е. Поддържайте инерцията, вдъхновена от мечтите си и проявяваща сила. Това, което създавате за себе си, в хармония и полза за другите, ще се осъществи. Вашият рай е техният рай. Всичко е да споделите с тези, които го търсят и знаят, че е вярно за себе си.   

Преди всичко задръжте присъствието си в най-високата светлина. Спомнете си кой сте и защо сте тук по това време. Използвайте силата си разумно и с пълна цялост. Уверете се, че имате всичко необходимо, за да можете да помагате на другите по пътя им. Вашата чаша Е ПЪЛНА И ще тече, за да помогне на всички, които се нуждаят от тласък, указател, искра от светлина, за да продължат. Дръжте фенера си високо, така че да хвърля светлина за другите по пътя им. Не е дълго времето за спасяване или влияние, сега е просто вдъхновение!

Бъдете вдъхновяващи за себе си и във всичко, което правите, и енергията ви ще бъде заразна. Да. Най-добрата зараза някога ... Божествено вдъхновение!

Независимо от някакви малки съмнения или колебания, ние винаги сме с вас,

Съветът на светлината отвътре

 *****************************************
Обичам ви и помнете това !






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658143
Постинги: 1497
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031