Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2021 08:51 - Спешно съобщение за целенасочена медитация за заложници на подземни бази
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 246 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.05.2021 09:01


 
от Hervй Gaпa

Силите на светлината са в разгара на основното настъпление, насочено към изчистване на подземните бази на Химера .

От 1996 г. насам химерите заловиха много плеядианци и членове на съпротивата, взеха ги под земята и като последна линия на отбрана, химерите сега използват тези заложници в тъмни ритуали на жертвоприношение, след което улавят същността на душата им и ги принуждават да се прераждат друго клонирано тяло, което е заловено като заложник в база Химера, повтаряйки процеса. Това създава огромно количество страдание и след това се генерира „луш“ [NDLE: натрупване на страдащи енгерии], което се събира и скринира със скаларна технология за повърхностната популация.

Това е много трудно време за силите на съпротивата и за флота на Плеяд и те се нуждаят от помощта на повърхностното население.

Те молят колкото се може повече работници на светлината да медитират възможно най-често и винаги, когато се чувстват напътствани, за да може тази ситуация да бъде разрешена възможно най-бързо и по възможно най-малко болезнен начин.

Инструкции:

1. Използвайте собствената си техника, за да се доведете до спокойно състояние на съзнанието.

2. Декларирайте намерението си да помогнете за освобождаването на всички заложници от подземни бази.

3. Призовете Виолетовия пламък от неговия първоизточник, за да поставите кръг от защита около вас по време и след медитация. Помолете го да трансмутира всичко, което не служи на Светлината.

4. Визуализирайте стълб от розова Светлина, излъчващ се от Централното галактическо слънце, след което се спуска през тялото ви и навлиза дълбоко в центъра на Земята.

5. Визуализирайте тази Светлина, която тече през сърцето ви, след това през ръцете ви, директно към всички хора, заловени в подземните бази. Визуализирайте силите на Светлината, освобождавайки всички заложници от всички останали подземни бази и премахвайки всички тъмни обекти от всички тези места. Визуализирайте този процес, протичащ бързо и гладко във всички подземни части на планетата с пчелна пита [NDLE: изображението по-долу представлява структура от пчелна пита и следователно на свещена геометрия в цветето на живота] . Визуализирайте цялата подземна земя от пчелна пита, освободена окончателно от мрака и робството, освободена от всички зли същества.

6. Поискайте присъствието на Богинята (божествената женска), която да насочи енергиите за изцеление към всички спасени заложници, така че техните травми да бъдат напълно излекувани. Оставете тези енергии да текат и да се разпространяват на повърхността на планетата, за да могат да излекуват всички други ситуации в света. Позволете на тези енергии да продължат да текат през сърцето ви и след това през ръцете ви в тези ситуации за няколко минути.

image

NDLE: Все още не разполагаме с видео или аудио документ за извършване на тази медитация с водач. Ще го публикувате тук веднага щом приключи!

Допълнения

За нас изглежда очевидно, че тази ситуация е свързана с изригването вчера и днес на вулкана Нирагонго, разположен северно от езерото Киву в Конго, където се намира основната подземна база от химери, задържаща заложници.

https://www.liberation.fr/international/afrique/eruption-spectaculaire-du-volcan-nyiragongo-a-la-frontiere-entre-rdc-et-rwanda-20210523_R5DD75D6EZFCRBDPXIBWIYWAKU/

https://www.parismatch.com/Actu/Environnement/Les-images-impressionnantes-de-l-eruption-du-volcan-Nyiragongo-au-Congo-1739110#

Елементи за разбиране на текущата ситуация могат да бъдат намерени в тези две последни актуализации на планетарната ситуация:

Планетарно положение към 6 май 2021 г. - Въпроси и коментари на живо тази неделя, 9 май 2021 г. в 21:00 (CEST)!

Актуализация на планетарната ситуация: Изтриваме милиони години космически мрак!

Видео, илюстриращо по ярък начин изтезанията, наложени на плеядиански заложници (тук синеоки същества)   Ерве Гая | 23 май 2021 г. в 21:41 ч. | Етикети: Кобра | Категории: Планетна решетка , Световни медитации | URL: https://wp.me/p7epNz-2u4

https://revolutionvibratoire.fr/









Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675379
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930