Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2021 08:38 - Ашиан - „Пригответе се за 5D“
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 233 Коментари: 0 Гласове:
0




image



 О: Вие, човечеството, сте като воден балон, толкова пълен с вода / енергия, че сте на път да направите колективен „поп“ и когато го направите, Вселената ще разбере.

J: Говорите ли за излизане от „новото голямо c“, или EBS, или събитието, или нещо съвсем друго?

О: Събитието. Той е близо и се приближава. Въпреки това, което можете да видите, вибрацията непрекъснато се увеличава на планетата и когато сте в състояние да поддържате вибрацията, ще направите скок.

J: Какво ниво на вибрация? Как? Къде?

О: Събитието може да се разглежда като положителна електромагнитна вълна, която топи блоковете във вашето ДНК „джук“ и 95% от мозъка ви, които не използвате. Тези две биологични промени ще преобразят напълно целия живот.

Болестта ще престане да съществува, дисбалансите или пристрастяванията, нравът, навиците, които не ви служат ... те ще се възприемат като ефект от старото програмиране и лесно ще се изоставят, като играчките, които сте надраснали.

J: Страхотно! Така че не е нужно да правим нищо - просто да изчакаме!

О: Не би ли било хубаво ?! Знаем, че задавате иронично а това е важен въпрос. Помислете за плуване: водата ще ви задържи, но само когато сте научили и упражнили умението да използвате тялото си по начин, който допълва водната среда.

5D ще ви задържи и ще ви позволи да създавате невъобразими събития, обстоятелства, здраве, преживявания ... но само когато се научите да държите тялото си по начин, съобразен с тази енергия.

J: И така, какво означава това и защо вече се чувствам така, сякаш съм се провалил? Не искам да бъда груб, но как можем да поддържаме толкова високо настроение с липсата на хранителни качества в храната и водата, да не говорим за честотите на клетъчните телефони, безжичното това и онова, замърсяването на въздуха ... Списъкът е безкраен и поразителен .

О: Скъпи приятелю, дишай ...

Вътре….

Отвън ……………………………… ..

Първо, никога не очакваме от вас да правите всичко; това, което има значение, е да се ангажирате със здравето си, физическия си суверенитет, своя божествен съд. Започнете с който и да е аспект от вашето здраве, който ви харесва, независимо дали става въпрос просто за промяна в диетата, какво пиете, упражнения или - ако можем да сме толкова смели - радикалното отклонение от благодарността на тялото ви за възможността да бъдете тук сега. Без вашето тяло не бихте могли да получите достъп до това преживяване.

Видяхме достатъчно от вашия свят, за да знаем, че хората в най-добрия случай игнорират телата си; в най-лошия случай ги мразят и в средата ги обожават.

J: Не би ли било добро поклонението пред тялото?

О: Поклонението винаги идва от ума, от чувството за малоценност и страх, а не от сърцето, което познава само любовта, равенството и уважението.

J: Добра точка!

О: Всяка скъпоценна душа има различно пътуване, което трябва да се уважава. Вашето пробуждане не е просто духовно пробуждане: това е и физическо пробуждане. Ще донесете телата си със себе си в 5D, така че по-добре започнете да ги подготвяте внимателно, за да ги включите в практиките и процедурите на 5D. Това, което правите сега, от и чрез любов и уважение към телата си, ще направи прехода по-лесен, плавен и бърз.

Запознайте се с природата, със светлината, с дишането ... това са основните аспекти на вашето същество в 3D / 4D и особено в 5D.

J: Съжалявам да го кажа, но никога не съм бил човек  за открито; винаги е много студено.

О: Създайте слой! Външен въздух ...

J: Забелязвам, че не казваш чист въздух!

О: Не бихме ви излъгали. Има области на вашата планета, където въздухът е по-чист, но свежият въздух понастоящем не е възможен на вашата планета. Ще стане така. Водите ще бъдат пречистени и пречистени, земята ще стане богата и плодородна.

Но не можем и няма да пренебрегнем вашето пътуване на свободна воля и себеизразяване. Първо трябва да започнете.

Можем да предложим безкрайно вдъхновение и помощ, ако бъдете помолени, но не можем и няма да ви отнемем победите, прозренията и растежа. Ние сме тук като обучители, а не като хирурзи. И много скоро ще се разбере защо операцията вече не е необходима.

J: Имаш предвид медицински легла?

О: Да, да. Медицинските легла ще позволят на цялото човечество да има огромна помощ при детоксикация и усъвършенстване на физическите им форми.

J: Направи го за нас.

О: Само когато вибрацията е благоприятна за това: винаги трябва да действате първи. Ще направим 10 стъпки, за да ви опознаем, просто направете първата стъпка.

J: Много прилича на Исус, ако мога да го кажа, но чувствам, че това е разговор за друг ден. Благодаря ти за това.

Канал: Дженифър Крокаерт
Източник: www.jennifercrokaert.com
Преводач: Sementes das Estrelas / Cintia Libуrio

  СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657788
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031