Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2021 11:54 - Кристин ден / Плеядианците - „Подготовка за физическо издигане: Развитие на сърдечния мускул“
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 341 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Човешките същества казват, че искат да запомнят - да знаят пътя си и да разберат защо са тук и каква е тяхната мисия през този живот. "Какво правя тук? Каква е целта на живота ми? ”

  За да се свържете наистина с отговорите на тези въпроси, ще трябва да промените къде търсите посока в живота си и къде се свързвате, за да получите тези отговори. Тогава можете да разберете истината на вашите въпроси. След това можете да се придвижите в съответствие с вашето Аз в живота си. Ще получите отговорите на тези въпроси от самосебе си и тези отговори могат да бъдат достъпни през сърцето ви. От съществено значение е да привлечете вниманието си вътре.

Първата стъпка е да промените връзката си с ума и сърцето на егото.

Сърдечният мускул е твърде малък, защото не сте се свързвали с него. Ще видим как ще започнете да се отваряте към сърцето, разширявайки сърдечния мускул.

Първо, осъзнайте физическото си сърце. Трябва да започнете да прекарвате време само като държите сърцето си с длан и дишате. Приведете вашето усещане към усещането за натиск на ръката и топлина на ръцете във вашето физическо тяло. Под осъзнаване имам предвид вашето осъзнаване, така че цялото ви внимание да е насочено към физическото преживяване на натиска на ръката в момента. Нищо друго - просто се концентрирайте върху усещането на ръката си върху гърдите. В момента дишаш. Това действие е мощно. Съществувате със сърцето си в настоящия момент.

Искам да разберете силата на това да бъдеш в момента. Прекарваме живота си в размисли за това какво предстои или какво се е случило в миналото. Рядко сме в настоящия момент. Всичко, което имаме - всичко наистина истинско - е този момент. Когато решим съзнателно да бъдем в този момент, ние се свързваме с нашата сила; свързваме се с изравняване със себе си; излязохме от раздялата. Свързваме се с яснотата на Истината.

Умът на егото е този, който ни отдръпва от преживяването на момента, постоянно се тревожи за миналото или бъдещето.

Сърцето ни се отваря сега само в този момент и когато се свържем със сърцето и дишаме, дъхът разширява нашето преживяване на момента, връзката ни със сърцето, нашата светлина.

Ето как започва:

Стъпка 1. Поднесете ръката си към физическото си сърце.

Стъпка 2. Доведете вашата информираност до натиска на ръката си върху гърдите.

Стъпка 3. Поемете дълбоко въздух; отворете се за „това е МОЕТО сърце“. Дишайте.

ТОВА Е МОЕТО СЪРЦЕ

Отворете се за нуждите на това сърце - ВАШЕТО сърце. Трябва да дишате внимателно, да вдишвате дълбоко през устата си и просто да освободите дъха си, без да контролирате издишването си. Нека сърцето се отвори, освобождавайки енергия с този дъх. Може дори да изпуснете въздишка или звук, докато издишвате.

Това се нарича съзнателно дишане.

Сърцето ви е чакало за вас, за тази връзка и пробуждане. ЗАЯВЕТЕ СЪРЦЕТО СИ; ЗАЯВЕТЕ СЕ С ВСЕКИ ДЪХ.

Най-важното е, ЗАЯВЕТЕ ТОЗИ МОМЕНТ - вашият момент с дъха.

Вашето сърце трябва да бъде възкресено. Време е сърцето ви да влезе в процес на самоактуализация. Това може да се случи само когато съзнателно "претендираш" за сърцето си. Сърцето ви ще се промени; ще се трансформирате. Да ти!

Имайте предвид, че егото на ума се е ангажирало да се опитва да ви пази през цялото това време и сега работата ви трябва да се промени. Отидохте. Да живееш в оцеляване  е до този момент и сега е моментът да продължиш към живота. Целият истински живот се извършва чрез сърцето.

Его все още има за работата ; но целта му е да ви помогне да организирате нещата в живота си, да четете задачи и обикновено да поддържате триизмерните неща в ред. Това е всичко, от което се нуждаете от егоума: да изпълнявате задачи, а не да управлявате живота си. Егото ще трябва да се пренастрои към новата си позиция и ще трябва да бъдете любящ, търпелив и състрадателен към егото, докато преминава през този преход.

Всеки път, когато егото ви е притеснено или уплашено, опитвайки се да реши нещата или е твърде драматично и тревожно, просто пренесете ръката си върху физическото си сърце, донесете съзнанието си там, където ръката ви държи сърцето и започнете да го приемате дълбоко, бавно, Съзнателно дишане.

Донесете цялото си съзнание и внимание към сърцето. Ще изпитате промяна в чувствата, които изпитвате. Ще се чувствате по-спокойни и по-малко развълнувани. Драмата на чувството ще изчезне, защото драмата не съществува в сърцето. Ще има усещането, че всичко по някакъв начин ще се оправи. Може дори да изпробвате решение на даден проблем, нещо, за което не се очаква да сте се сетили сами - просто решение.

Когато започнете да се свързвате чрез сърцето, вие се свързвате с безграничния източник на Универсалното знание и разбиране, което е естествена връзка със светлината на Аз-а. Това е естествена част от вас, част, която винаги сте имали. Сега е време да се свържете с този аспект на себе си и да използвате помощта, която е тук за вас.

Докато работите повече със сърцето и развивате това привеждане в съответствие със Аза, вашите напътствия и връзка със сърцето ще растат и ще цъфтят и вие ще живеете все повече и повече в момента, без усилие, в потока на светлината на Аза. Сърцето ще стане по-самоактуализирано и под това искам да кажа, че ще започнете да си вършите работата така, както винаги ви е било писано.

Думите „Твоята воля ще бъде изпълнена“ отразяват истината за това състояние.

Чрез сърцето си се придвижвате в съответствие със светлината на Аза, предавате се на пътуването си и позволявате светлината на Аза да ви отведе там, където трябва да отидете, правейки това, което трябва да направите.

Всеки път, когато изговаряте тези думи „Твоята воля ще бъде изпълнена“, вие се приравнявате все повече и повече със светлината на себе си и се закотвяте в естествения поток и течение на тази светлинна река. Вие се оставяте и си позволявате да тече с живота и пътуването си. Лесно е, когато влезете в този естествен поток - този поток от вашата светлина.

Вашите сърдечни клетки ще започнат да реагират на думите като цвете, отварящо се към слънцето.Всяка клетка в сърцето ви ще премине през трансформационно пробуждане.

Физическото изцеление може да се осъществи в сърцето ви, докато това пробуждане се осъществи. Просто се отвори и пусни; позволете си да се събудите. Позволете на всякакви емоционални чувства просто да текат.

Каквото и да е вашето преживяване, просто дишайте и отворете, за да получите тази енергия в сърдечните си клетки.

Вие ще се трансформирате;

Сърцето ви ще се промени;

Животът ви ще се промени.

Време е да ви отпразнуваме в момента, чрез сърцето си.

Запомнете: това е процес стъпка по стъпка: един дъх наведнъж, един момент в даден момент. Духовните сили ще ви подкрепят по време на това пътуване и ще бъдат с вас енергично. Плеядианците ще присъстват, ако искате да бъдете подпомогнати от тях. Ние се отваряме за Ангели, Същества на Светлината, Господари, за да ви свидетелстваме и раждането на вашето сърце, вашето раждане.

Празнуваме ви, като предприемем следващата стъпка.

Приятно пътуване!

Канал / Автор: Кристин Дей
Първичен източник: http://www.christinedayonline.com/
Вторичен източник: http://christineday.wix.com/english
Превод: Vilma Capuano - vilmacapuano@yahoo.com.br
Вижте повече Ден на Кристин / Плаядците тук и тук



Тагове:   отваряне,   за,   сърцето,   Тук,   и сега,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - Човек трябва да се изолира, да се ...
04.06.2021 01:18
Човек трябва да се изолира,да се откъсне от всичко,за да може да се отпусне,да се съсредоточи и да тренира..както при медитация.
Да е сам!
Трябва да опитам,но когато се прибера в къщи...Сега съм пред полет,и съм нервна..защото трябва да си правя тест ,а аз не искам!!!Ако не си направя,няма да мога да летя...а вече чакам в Италия от есента да падне ...короната..!!:))
най много да ме арестуват в Брюксел на летището:))))


цитирай
2. ascentions - Здравей mileidi46
04.06.2021 19:22
Но тук е много по-просто . Не изисква усамотяване . Виждлиси сте на старитеб платна как хората в някъкво преповдигнато състояние са с ръка на гурдите. Енергията е там ,където е вниманието. Ние сме се оттрекли от много неща ,забравили сме ги. Такова е и сърцето ни. Има една медитация 11.11.11. което е нещо съвсем друго. Там вдишваш "през " третото око и издишваш светлина през сърцето... И изискването е да изпитваш емоция на благодарност. Виж колко завързано е. Но горе е просто за да си припомним това място. То е много важно . Тема за отделна публикация :-)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676360
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930