Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2021 20:54 - Получаване на всичко, което сте поискали ∞ 9D Арктурианският съвет
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 243 Коментари: 0 Гласове:
-1




image 
Получаване на всичко, което сте поискали ∞ 9D Арктурианският съвет, канализиран от Даниел Скрънтън
"Поздравления. Ние сме Арктурският съвет. Имаме удоволствието да се свържем с всички вас.

Слушаме всяка една ваша заявка. Чухме всички вас и получихме вашите инструкции, вашите желания и вашите викове за подкрепа във вашето време на нужда. Искаме да знаете, че всичко идва при вас в перфектното време, когато е подходящо и когато го пуснете. Вие сте там, за да бъдете приемници. Вие сте там, за да бъдете тези, които изследват, които определят от какво се нуждае човечеството, а след това сте там, за да се укрепите в това, което сте поискали за себе си и другите.

Вашите искания се получават не само; на тях се отговаря. Цялата енергия, която е призована, ви се дава, особено на тези от вас, които са там в служба и които искат най-доброто за всички. Никога не се чувстваме съкрушени от вашите искания. Щастливи сме да ги получим и не забравяйте, че ако говорите с нас, докато сте будни, значи абсолютно разговаряте с нас, докато спите и това са двупосочни разговори всеки път.

Разбирате много ясно нас и нашата перспектива и ние сме в състояние да задаваме въпроси относно вашите молби, а понякога молбите, които отправяте, докато спите, са различни от молбите, които правите, докато сте будни. И понякога те се подреждат перфектно и това са моментите, когато обикновено получавате това, което искате, много бързо, след като питането е станало.

Знаете, че сте там, за да помогнете на човечеството, а също и да се развиете духовно и колкото и да е хубаво просто да получите всичко, което поискате, докато сте буден, и да го получите веднага след молба, това не е най-добрият начин да имате опит за растеж. Искате да се изправите пред предизвикателства, за да можете да се развивате. Освен това искате да изпитате търпение и доверие, което можете да правите само когато трябва да изчакате и когато изглежда, че може да не получите това, което искате.

Искаме да бъдем ваши колеги. Искаме да бъдем тези, които работят с вас. Искаме да ви научим на това, което трябва да знаете, за да го направите сами, защото знаем, че ще бъде много по-удовлетворяващо, ако можете да видите как сте привели енергията си в желание. И така получавате. Не получавате, защото сте казали: „Моля ви“ или „Моля ви,“ и не получавате, защото продължавате да питате отново и отново. Получавате, когато намерите изравняването с това, което сте поискали, и когато то ви служи, го получавате в перфектното време.

И тогава преминаваме към следващото предизвикателство, към следващото желание и към следващия кръг на питане и подреждане. И всеки път, когато правите големи стъпки напред, за да станете съществата, които сте предназначени да станете - вашето пето измерение по-висши Аз и тези аспекти на вас се проявяват мигновено. Така че това е добра практика за вас. Трябва да практикувате фокусиране върху това, което искате, така че в следващия кръг, когато нещата се проявят незабавно, да получавате само това, което всъщност искате, и да бъде от полза за вас и другите. Това е начинът, по който всички сте го настроили, и това е споразумението, което имате с нас и толкова много други помощници. И това е добра система и това е система, която работи много добре.

Ние сме Арктурският съвет и ни е приятно да се свързваме с вас. "




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675043
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930