Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2021 15:46 - РИТМИЧНО СВЕЩЕННО ДИШАНЕ- практика
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 493 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 08.06.2021 15:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Патрисия Кота-Роблес - „Усвояване на новата кристална светлина“ image

Здравей, скъпи! Благодаря, че се присъединихте към нашия седмичен влог.

Току-що завършихме епичен месец на трансформационни промени, включващи енергията, вибрациите и съзнанието на Човечеството, Елементарното Царство и Майката Земя. Според Небесната компания, напредъкът, който колективно създадохме в процеса ни на Възнесение през месец май 2021 г., бе от полза за ВСИЧКИ живот на тази планета по начини, които надминаха всички очаквания на Небето. да изпълним Божествено и победоносно критичните аспекти на Божествения план за Майката Земя, които ВСИЧКИ сме съ-създатели, така че да кажем, че сме успели извън вашите очаквания е доста твърдение. Сега сме призовани да бъдем Божиите ръце във физическия план, за следващия аспект на Божествения план.

Числово, 2021 е година пет (2 + 0 + 2 + 1 = 5). Последният път, когато изживяхме петата година, беше през 2012 г. Това беше годината, в която генерирахме Новата Земя в Сферите на Причината, докато преминавахме през Смяната на вековете по време на Слънцестоенето на 21 и 22 декември.

Оттогава Майката Земя и ВСИЧКИ от нейния живот са преминали през множество вибрационни промени на атомно клетъчно ниво. Тези промени значително ускориха Божествената алхимия, протичаща в земните тела на човечеството, елементарното царство и майката земя. Малко по малко, ние преобразявахме нашите 3-измерни тела, базирани на въглерод, в 5-измерни кристални слънчеви светлинни тела. Небесната компания разкри, че с приключването на Дейностите на Светлината, проведени през май, Майката Земя и Целият Живот, еволюиращи над нея, сега обитават Земните Тела, които са далеч по-редки и ефирни, отколкото през 2012 г.

Сега, поради невероятните промени, настъпили след раждането на Новата Земя, през този месец юни 2021 г. ни се предоставя възможността безопасно да създадем съвместно промяна в нашите земни тела и в земните тела на Елементалното царство и Майката Земя, които ще съответстват на КОЛЕКТИВНИТЕ ПРОМЕНИ на енергия, вибрации и съзнание, които сме преживели от Раждането на Новата Земя през 2012 г. Това е съществена част от Божествения план за 2021 година.

Съществата на светлината твърдяха, че истинският смисъл на това за всички нас е отвъд разбирането на крайните ни умове. Те казаха, че единственият начин да разберем напълно величината на тази възможност е да я изживяваме всеки ден чрез нашето Вътрешно Знание, основано на Сърцето.

Както Небесната компания сподели с нас по-рано тази година, Божественият план за 2021 г. включва Събудено човечество, съ-създаващо, в унисон с нашия Бог / Баща / Майка и Небесната компания, на Квантово поле на любовта Безпрецедентно Божествено и Всеобхватно, което ще доведе до еволюционен промяна на съзнанието, което ще поддържа трайно Присъствието на единно съзнание за човечеството и ВСИЧКИ живот, еволюиращ върху Майката Земя.

Този аспект на Божествения план ще бъде създаден съвместно чрез колективните усилия на Пробуденото човечество, независимо къде на Земята живее всеки. Превозното средство, което ще бъде използвано за организирането на това глобално събитие, ще бъде 35-ият годишен световен конгрес по осветлението, който ще бъде безплатно, виртуално събитие на живо, проведено от 14 до 19 август 2021 г. Призивът за релеф отеква през етерите и хората навсякъде отговарят на тази възможност да бъдат Ръцете на Бог от името на Целият живот, развиващ се на тази ценна планета. За да участвате, посетете нашия уебсайт www.eraofpeace.org * и се регистрирайте за това глобално събитие. Вашето време е в обсега ви и вашата светлина е необходима СЕГА.

[* NT: Отидете на www.eraofpeace.org и под банера „35-ият годишен световен конгрес по осветлението“ в горната част на началната страница кликнете върху бутона, който казва „НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ“ и след това върху „Регистрация“ или в „РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА“ и попълнете формуляра с вашите данни. ЗАБЕЛЕЖКА: Животите ще бъдат на АНГЛИЙСКИ с АНГЛИЙСКИ субтитри]

Междувременно ни предстоят някои изключително важни Lightworks. Според Небесната компания, за да може Човечеството да се противопостави на честотата на Светлината, необходима за осъществяването на този Божествен план за 2021 г., нашето Аз Съм Присъствие ще трябва да пренастрои нашата нервна система и клетъчната структура на нашите земни тела, за да поддържа честотите на Слънчевата светлина 5-измерно кристално по-високо, отколкото някога сме изпитвали.

Дейностите на Светлината, които ще бъдем водени от нашите седмични влогове през месец юни, са проектирани от Небесната компания, за да ни помогнат в тази необходима пренастройка. Заедно имаме способността да служим като представители от името на Човешкия колектив, Елементарното царство и Майката Земя, така че не само ние, но и всички части от Живота на Земята да сме готови за смяната през август.

В момента ние сме напълно обгърнати от поредица от затъмнения, започнали на 26 май с пълнолунно лунно затъмнение и ще завършат на 10 юни с пръстеновидно слънчево затъмнение на новолунието. На 5 май 2021 г. (което беше 5-ият ден от 5-ия месец на 5-годишна възраст - с други думи, 5-5-5 ден), Съществата на Светлината разкриха, че тази цифрова честота формира портал, който ще създаде място за нов шлюз към 5-те измерения на честотите на кристалната слънчева светлина, който ще бъде отворен за първи път. Честотните измерения на светлината, които сега благославят Земята чрез този портал, тласкат Майката Земя и целия живот към Светлината по нови начини. Бяхме информирани, че тази Божествена намеса е разрешена от Космическия закон благодарение на поразителната Светлина и Напредък, постигнати по време на притока на Светлина,

Притокът на Божествена светлина, която сега благославя Земята чрез този портал, доведе Човечеството към нов диапазон от възможности. Съществата на светлината казаха, че това е отворило пътя за мощни междуизмерни промени, които ни приближават до еволюционното преминаване към Съзнание за Единство, което Пробуденото Човечество е призовано да сътвори заедно с Небесната компания тази година.

Докато започваме този критичен месец за процеса на Възнесение на Земята, Небесната компания ни моли да ви помогнем да проектирате повече от новата 5-та измерена кристална слънчева светлина през портала 5-5-5. Ние сме в състояние да изпълним това искане чрез нашето ново засилено Свещено дишане и по-високите честоти на прана и жизнена сила, които сега сме в състояние да получим. 
  Ако почувствате призива на сърцето си да участвате в тази дейност на светлината, моля, присъединете се към мен и работниците на светлината по целия свят, докато дишаме свещения си ритмичен дъх.

И ние започнахме ... Ще опиша как се прави ритмичното свещено дишане и след това ще го направим заедно три пъти, както е указано от Небесната компания. Ритмичното свещено дишане е много просто; Състои се от четири части: вдишайте, задръжте дъха си, издишайте и след това задръжте дъха си. На всеки от тези етапи, ние правим следните изявления, в тишината на сърцето си:

Започнете с издишване. Сега вдишайте и докато го утвърждавате в сърцето си, „дишам нова светлина през портала 5-5-5“.

Сега задръжте дъха си и докато правите това, утвърждавайте в сърцето си: „Поемам нова светлина през портала 5-5-5“.

Сега издишайте и докато правите това утвърждавате в сърцето си, „Разширявам нова Светлина чрез Портала 5-5-5“.

Сега задръжте дъха си и докато го утвърждавате в сърцето си, „Прожектирам нова Светлина през Портала 5-5-5“.

Този ритмичен свещен дъх се повтаря три пъти.

Сега ще ви преведа през това Дишане три пъти. Започваме със следното извикване:

„Аз съм Моят Аз Съм Присъствие и Аз съм Едно с Аз Съм Присъствие на цялото Човечество. Като един глас, един дъх, един сърдечен ритъм и една енергия, вибрация и осъзнаване на Чистата Божествена Любов, аз съзнателно дишам нови честоти на Божията 5-измерна Кристална Слънчева Светлина през Портала 5-5-5. ”

Сега издишайте и ме следвайте през този Свещен ритмичен дъх три пъти.

(Вдишвайки): „Вдишвам нова светлина през портала 5-5-5.“

(Задържане на дъх): „Асимилирам нова Светлина чрез портала 5-5-5.“

(Издишвайки): „Разширявам новата Светлина чрез портала 5-5-5.“

(Затаил дъх): „Прожектирам нова Светлина през портала 5-5-5.“

(Вдишвайки): „Вдишвам нова светлина през портала 5-5-5.“

(Задържане на дъх): „Асимилирам нова Светлина чрез портала 5-5-5.“

(Издишвайки): „Разширявам новата Светлина чрез портала 5-5-5.“

(Затаил дъх): „Прожектирам нова Светлина през портала 5-5-5.“

(Вдишвайки): „Вдишвам нова светлина през портала 5-5-5.“

(Задържане на дъх): „Асимилирам нова Светлина чрез портала 5-5-5.“

(Издишвайки): „Разширявам новата Светлина чрез портала 5-5-5.“

(Затаил дъх): „Прожектирам нова Светлина през портала 5-5-5.“

"И така е, възлюбени съм, възлюбен съм, възлюбен съм, какъвто съм."

Скъпи, бъдете добри към себе си и позволете на вашето АЗ СЪМ Присъствие да асимилира пълната величина на чисто новата 5-та Кристална Слънчева Светлина във вашето земно тяло на атомно и субатомно ниво. Това ще се случи с всеки Свещен дъх, който вземете. Моля, повтаряйте ритмичния свещен дъх всеки път, когато бъдете подканени да го направите.

Бог да Ви благослови, скъпи. Надявам се да бъдем отново с вас през следващата седмица.

Автор: Patrнcia Cota-Robles
Източник: http://www.eraofpeace.org
Превод: Vera Corrкa - veracorrea46@gmail.com

Вижте повече Patrнcia Cota-Robles тук




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657890
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031