Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2021 19:56 - Златни нишки - от 3D до 4D и 5D част 10
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 175 Коментари: 0 Гласове:
-1



 
image

 

Златни нишки

От 3D до 4D и 5D част 10

    Златни нишки - от 3D до 4D и 5D част 10 - от Лев.

След инсталирането на 28 май 2021 г. на 5D сферата на физическата реалност около Земята, Галактическият комитет докладва на 6 юни, че ще започне постепенното и много предпазливо материализиране на програмите, донесени от тази сфера.

   През първите етапи той се концентрира върху три области, които започват едновременно.

Програмите не засягат хорат, а флората, фауната и минералния свят, които са по-лесни за промяна от хората.

По-специално, хищническите инстинкти ще бъдат отслабени в животинския свят. 

  Хранителната верига ще остане, но тя ще бъде строго индивидуална, а не всеядна, както е сега, като всеки поглъща всеки.

  Човекът ще се превърне в абсолютно „табу“ за животните. 

  И желанието на хората за месо също ще намалее. Много продукти причиняват голяма вреда на съвременното земеделие.

 

   Втората посока е формулата и качеството на елементалите (вода, въздух, огън, земя и етер) и всички форми на Интелигентност, присъстващи в тях. Те участват във формирането на всички тела в 3D. Сега те ще бъдат използвани за създаване на четири и петмерни тела в новата ни реалност.

 

  Третата област са физико-химичните свойства на минералните царства. Много неща на планетата зависят от тях.

Под вътрешното и външното въздействие на квантовите вълни те ще „запомнят“ първоначалните си 5D енергии, ще предизвикат нови реакции и връзки, ще наситят пространството с лъчения. Това ще помогне на учените да преразгледат цялата съвременна наука, да направят много революционни открития.

Galacom все още не прави планове за близко бъдеще специално за земляни. Всичко ще зависи от общите и много индивидуални ситуации.


  Сега най-важното за Висшата йерархия на светлината е да завърши демонтирането на 3D матрицата, всички нейни части на Финия и физически план. 

Напълно превключете Земята в режим на високочестотни вибрации, към който всеки от нас се адаптира индивидуално.

 

В зависимост от готовността и скоростта на тази адаптация и напредъка на преструктурирането на нашите физически и Фини тела, Галактическият комитет и приятелски раси, които му помагат, ще планират конкретни стъпки.

 

Човекът е саморазработващ се код, предписан в 5D операционната система. Свободната воля е една от концепциите, която остава и е от основно значение за нашата еволюция.

Когато се издигнем на следващото ниво с вътрешната си работа, свържем се отново с нея, виждаме цялата илюзорна природа на предишното. В този момент се задейства програмата за пълно осъзнаване, нашата светимост се увеличава, разкривайки нови аспекти на реалността, нови вибрационни модели.

Светимостта на един съзнателен човек в тълпата е сравнима с ръчен фенер в тъмното.

Яркостта на няколко от тези хора е сравнима с прожектор.

Яркостта на една пълноценна общност е сравнима със Слънцето, тъй като силите се умножават експоненциално.

 

Не е трудно да се досетим какви молци ще полетят на първо място към тази Светлина, как ще ни погълнат, ще проверят силата и чистотата на нашите намерения.

3D енергийният поток, променящ реалността, е твърде голяма отговорност и сила, за да се даде на всеки, който го иска.

Като начало човек ще трябва да се подложи на прочистване и често ще бъде изключително неприятно. Излизането от старите програми обикновено става чрез тяхното проявление, чрез болка, страдание и нежелание за живот.

 

  Ще има много тестове за гордост, гняв, алчност, измама, подозрение, презрение, срам, вина, отмъстителност, склонност към дребни разправии и най-важното - за арогантност и синдром на избраника.

Мъдреците казваха: „Искате ли да познаете човек? Удари го. Човек е напълнен съд. Това, с което е изпълнено, ще изтече. “

Често става така:

  Някои си мислят, че са гурута и се справят с всеки, който не е съгласен, хвърляйки обвинения и псувни във всяка ситуация;

  Други правят доброто, без да питат и спасяват „изгубените души”, като нарушават избора и волята им;

  Трети развиват комплекс на Майка Тереза, цялата им енергия се оттича в състрадание и болка на другите хора, напълно обезсилявайки, не оставяйки енергия за себе си;

  Четвъртият решава, че са достигнали нирвана и вече не е необходимо да се изкачват по-нагоре;

  Петият се превръща в пълномощни владетели, представяйки се за воини на светлината, насаждащи вярата си чрез огън и меч;

 

  Шестият се спуска в параноя, виждайки навсякъде само врагове и „петата колона“.

 

  Седмите измъчват себе си и другите с безкрайни въпроси „Кога?“, „Колко скоро?“, „Колко още да чакаме Събитието?“ и т.н., отказвайки да приеме, че всички отговори са в него, неговата вътрешна работа.

 

  Всеки има място има своите изкушения. Всички те се свеждат до прости неща: нетърпението, неприемането на чужда позиция, често до фанатизъм и мракобесие, особено в стресови ситуации, от които 3D системата създава в голям брой.

Прилага се не само за обществото и общностите, но и за всяка Душа. Всеки преминава теста за адекватност, както и цивилизацията като цяло.

 

  Трябва да ценим другите и да не изгаряме мостове с тях. Кой знае, може би и те вече преминават през своите уроци заедно с нас.

Ние непрекъснато ще бъдем принуждавани да изправяме едни срещу други, да клюкарстваме, да лицемерим и да измиваме костите на другите зад гърба им.

 

                                 Това ни връща в нашето развитие.

 

 Според закона за подобието ние просто няма да можем да привлечем към нас качествата, необходими за създаване на последователен клъстер, няма да можем да осигурим чист поток от Източника и ще бъдем заобиколени само от негативизъм.

Това е добра причина за тези, които ВЕЧЕ са заобиколени. Това е въпрос на техен избор, разбира се.

Лицемерие, неразрешени конфликти, приятел / враг, тъмно / светло, дясно / ляво, консервативно / либерално, бяло / цветно, просветлено / невежо и милион други противоположности са основните инструменти, чрез които много милиони Души и хиляди Преход-готовите общности се изправят една срещу друга и се връщат в развитие.

Принципът на „Разделяй и владей“ работи перфектно и до днес, противно на баналната си очевидност.

 

 

 

  Днес все повече хора се оплакват от хаос в съзнанието им, объркани чувства, мисли и липса на мотивация поради вълната от случващи се събития.

Особено в големите градове се проявява голямо напрежение. Космосът е хаотичен и нашето възприемане на реалността се проваля редовно, до степен да осъзнаем пълната безнадеждност на случващото се.

Причината е, че в момента енергиите на хаоса бушуват в планетарното пространство, предназначени да променят нашия свят.

От една страна, това са енергиите на 5D, вибрациите на създаването на новото. От друга страна, изкривените кодове и програми, които 3D контролната система продължава да налага, блокират усилията на Висшата йерархия на светлината и нейните наземни екипи.

  Прехвърлянето на вниманието ни от една „важна“ тема на друга и поддържането на всички нас в постоянно състояние на напрежение са основните инструменти на 3D системата за изсмукване на енергията чрез хаоса, който тя налага.

Творческият хаос излъчва енергията на трансформация и обновяване. Неговото свойство е прочистване и освобождаване, понякога нулиране. Той насърчава фокуса, показва слабости.

Чистият творчески хаос е златната енергия на Източника, чийто носител са всички многоизмерни превъплъщения. И тази енергия под формата на златни частици сега става все по-очевидна в Космоса.

 

Мнозина започват да ги виждат с физическите си очи.

Особено златистите искри се забелязват на фона на яркото слънце.

3D System налага своята версия на хаос, с много изкривявания, вируси и страхове. Проявява се в постоянни скокове в настроенията ни, неадекватност и огорчение.

Поради високата концентрация на енергии на Черния хаос в съзнанието на много от нас, в момента няма свързване с входящите високочестотни енергии на Източника в нашите физически и Фини тела.

 

   Внимание ! Попадаме в омагьосан кръг. Ако не можем спокойно да приемем и контролираме енергиите си, изкривяващият хаос на 3D Системата започва да царува в нашето съзнание и събития, с всички последващи последствия.

Ето типичните му симптоми: подскачащи мисли, неспокоен ум, липса на концентрация, нетърпение или апатия, мързел, понякога депресия, еуфория или истерия, които се заменят почти всеки час. Като цяло състоянието е подскачащо и хаотично.

   Положителният хаос работи по различен начин. Преминава през онова, което не е необходимо да се докосне, и това, от което се нуждае - дава част от своята същност, която е необходима за развитието.

Към високо организираните хора и общности творческият хаос добавя лекота в промените, преструктурирането, свободата да променят плановете лесно, в движение, при променящи се условия, да не се придържат към това, което е загубило актуалност, правото на грешки, импровизацията.

Например, художникът не трябва да се страхува да прави грешки, когато създава нещо, лесно да преработва по пътя, за да изрази перфектния образ.

 

За ниско организираните хора творческият хаос може, за своето развитие, да унищожи стереотипите, да ги лиши от стъпки върху фалш и да избие земята под краката им.

Такъв хаос нарушава взаимовръзките в системите, поръчките, така че е възможно да ги реорганизирате, да ги подобрите.

Положителният хаос е необходим за промяната и създаването на новото ниво.

Страхът да заблудим първия си опит и нищо не може да се промени, страхът от грешка блокира креативността ни.

Творението е обединение на енергиите на реда и енергиите на хаоса.

Колкото по-близо се доближаваме до Абсолюта, толкова по-добре трябва да установим тази връзка, тяхното хармонично взаимодействие. На най-високите нива между тях няма разлики. Като дясната и лявата ръка на Създателя. Единият има молив, другият - гума.

Хаосът помага да се съсредоточиш, показва слабости. Това е като да правите генерално почистване в апартамент, но да започнете с прах в кухнята, след това да бягате, за да измиете подовете в коридора, след това да си спомните, че леглото не е оправено. В процеса на демонтиране на бъркотията да се съберат всички лежащи в кошницата, за да се види по-късно какво да се прибере ...

Много от нас се научават да приемат хаоса като необходим и полезен в живота. И да поеме люлките спокойно.

Нашата планета е един организъм, към който Източникът изпраща един напълно прост код. И в този момент всеки елемент от земната структура е започнал да възприема тази информация.

Кодът е прост - Да живееш в хармония.

 

   Нашата планета е достигнала състояние, при което възможностите на всички физически и Фини, междуизмерни нива позволяват по-бързо създаване на хармонични пространства, системи и съзнание. Тоест не да изгаряме в безкрайните наложени желания на егото си, а да имаме волята да се събудим и да започнем да опознаваме себе си.

Мнозина не са готови да работят и живеят в такъв режим и да включат режима на самоунищожение, защото разбират - че много в живота е направено „на кредит“.

Те са формирали модел на поведение - „вземи го“, след това „отработи го“ с 10 пъти помпане на енергия, така че те нямат сили за новите правила на земната игра.

Ето защо болестта егрегор се развива толкова добре сред по-старото поколение - тъй като те вече са натрупали „умора“ от изпомпването на енергията на „кредитния“ живот, имат липса на ресурси за нови вибрации на планетата или вграждане на нови кодове.

Сред по-младото поколение пандемичният егрегор в световен мащаб е слабо развит, тъй като вътрешните им ресурси все още не се изразходват и новите кодове се възприемат с голямо нетърпение.

 

  Всеки се приспособява към новите енергии по различен начин. Тъй като човек ги възприема по същия начин, той го изразява във въпроса. Някой умира, някой отхвърля тази реалност, на някой му липсва енергия за повече вътрешна работа, а някой я приема като инструмент.

Важно е да спрем в точния момент и да се вслушаме, да запазим вътрешен баланс. И когато всеки достигне до тази ключова точка със своето съзнание - „балансът е всичко“ - цялата цивилизация ще дойде в състояние да бъде тук и сега.

 

  Напоследък мнозина започнаха да виждат в космоса разноцветни или златни нишки, както и златни искри или цветен прашец.

При ясновидството може да се види по-ясно, че всичко наоколо е покрито с такъв златист прашец. Някъде се натрупва, обединявайки се, образувайки светещи златни нишки.

Както обясняват съ-създателите, тези златни направления на 5D свързват всичко с всичко. Тоест те свързват всички живи същества, които влизат в новата 5D матрица.

 

 

Хората са плътно увити в такива нишки, сякаш в пашкул. В миналото, когато имаше по-малко въплътени на Земята, имаше много по-малко от тези връзки и конци.

Сега почти всички идват тук с големи задачи и получават толкова информация за един живот, колкото биха получили в десет превъплъщения преди няколко стотин години.

Благодарение на тази многозадачност, ние сме свързани с много повече Души.

Златните нишки на 5D не преминават само от човек на човек. Те се виждат на дървета и предмети, които имат своята Душа, памет, т.е. стари артефакти, които съдържат много енергия.

Квантовият слой между етерния и астралния план на 5D матрицата е акумулаторът и предавателят на златни нишки. Тяхната функция е да поддържат канали за комуникация между живите същества и всички останали същества.

Позволява ни лесно да се настроим, например, към нишката, която ни свързва с дървото, да обменяме информация с него, да се сънастройваме и да се зареждаме с неговата положителна енергия.

Ако нашите златни нишки бъдат отрязани, дори не всички, но някои, тогава онези, с които сме прекъснали комуникацията, няма да имат достъп до нас, няма да могат да се съвместят с нас. Ние просто ще бъдем сляпо място за тях, празно място и ще бъдем затворени за тях.

ТОВА 5Д КОСМОС ВЕЧЕ РАБОТИ В НАШАТА РЕАЛНОСТ.

Сега, с ускоряването на Прехода, все повече и повече енергия навлиза в нас. Вече го усещаме.

Всеки ден в нас се разопаковат нови пакети с информация. Губим усещането за обикновено време поради вътрешното усещане, че изживеем няколко дни в един ден.

Новата информация, с която сме наситени от Съ-Създатели, се увеличава експоненциално. Вече не помним какво сме знаели и кои сме били преди седмица, защото моментът „сега“ се простира в безкрайност.

Независимо от това, всичко, което ни се случва, се случва хармонично. Сега всеки от нас получава уроците и предизвикателствата и информацията, с която вече сме готови да се справим.

  Веднага след като обработим предишните партиди, следващите пакети ни се изпращат. Всичко се случва измерено и постепенно, не бърза, но и не спира. Ние просто живеем всеки конкретен момент възможно най-дълбоко, бидейки тук и сега.

Златните нишки на 5D плетат нови връзки между нас. Те се оформят в Мандала със сложен многоизмерен модел.

 

Това е важен свещен процес, за който е наложително сега да бъдете в съзвучие и да се доверявате един на друг.

Ако започнем да поставяме блокове на раздразнение, нетърпение, недоверие и отхвърляне в тази сградна структура, ние се отрязваме.

Всичко това внася много дисонанс в цялостната съвместна настройка и съ-създателите трябва да възстановят хармоничните канали

На Земята все още има много 3D блокове, създадени от паразитни сили, които се стремят да предотвратят промяната. Блоковете вече функционират неправилно, но все още оказват влияние.

Сега Тъмните сили имат много планове, които се объркват. Нещата не са както са се надявали поради действията на Галактическия комитет и защото Гея ИМА ГЛАС за себе си.

Тя също има СВОЕТО желание и свободна воля. Тя иска да я разберем и почувстваме, да свържем нас, нашите Души.

Трябва да разберем, че Земята е нашето най-близко и съкровено Космично Същество, нашият Висш свят, към който така се стремим.

 

  ИЗТОЧНИК:   https://www.disclosurenews.it/

       Да, това е пак онзи сайт. Ползвайте преводача си.

Обичам ви !              Победа на Свтлината !   

 

 

 












Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 671570
Постинги: 1515
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930