Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2021 18:46 - Квантово цунами - нови галактически операции, част 21
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 105 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.06.2021 18:50


 

image


  Квантово цунами - Нови галактически операции, част 21 - От Лев.

На 6 юни 2021 г., в 20.00 ч. CET, възникна извънредна ситуация по време на транспортирането на Земята по нова 5D вибрационна орбита.

   След като са преодолели друга вътрешна бариера в това пространство (общо те са осем), корабите на Siriusians са попаднали във фуния от свръхмощни квантови потоци. 
Чрез енергиен влекач под формата на торба с "връзка", чрез която         Сириусианците преместват Земята в нова орбита, тези мощни вълни удрят нашата планета.

Влизайки в енергийните канали на земните пирамиди, тези потоци се разпространяват по повърхността в ударни вълни и се придвижват към Земния кристал. Пулсациите, излъчвани от ударите, също понесоха към сърцевината на Слънцето.

   За корабите беше издадено общо предупреждение. След мозъчна атака с Galacom, Сириусианците предприеха действия.

   Използвайки вечен канал, Висшето светлинно същество, което наскоро е активирало пирамидите в Гиза, спешно се е върнало на Земята, за да координира действията на останалите.

   Анализът на място показа, че целият планетен пирамиден комплекс, чрез който се контролира работата на земното ядро, функционира нормално, макар и с голямо претоварване.

Междувременно квантовото цунами, пробивайки се през широк коридор в космоса, стана. Опитите от Гиза да отклони потоците се провалиха. Но стана възможно енергийно да забави скоростта на вълните.

  Някои от спасителите, опериращи от Шамбала, се възползваха от тази възможност. Те бяха подкрепени от базата на Сириусианс на Луната, както и техните кораби вътре и извън Слънчевата система.

 

  Когато всичко беше готово, спасителите "отрязаха" каналите на всички пирамиди от приемането на квантови потоци. Те започнаха да се рушат под формата на енергийни пръски, не достигайки повърхността.

  Един от оцелелите потоци е ударил района между Иран и Югоизточна Азия. С помощта на лунната база тя беше отклонена встрани, като се избягваше разрушение.

  В същото време сириусианците внимателно наблюдаваха работата на земния кристал и ядрото на Слънцето. За да се намали натоварването върху тях, всички портали на планетата бяха превключени на енергията.

  Междупланетното оборудване за работа на Земния кристал беше пуснато в авариен режим.

  Всички ескадрилни модули на Siriusians, които са били в ниска околоземна орбита, също са включили своите енергийни системи с пълна мощност, за да отслабят квантовото цунами.

  Енергийното разклащане засегна екипажите на кораба. Някои от екипите бяха временно поставени в специални защитни капсули.

 Онези, които останаха на бойно дежурство, се сменяха един друг на кратки интервали, често си почиваха и пиеха много чиста вода, за да поддържат метаболитния баланс и да отстраняват продуктите от адаптацията на тялото.

 

  Ситуацията на Земята се наблюдава онлайн чрез гъста мрежа от генератори, инсталирани на повърхността, за да влияят и контролират квантовите енергии, идващи от Космоса.

 

На 9 юни 2021 г., в 07.00 ч. CET, обединените усилия на Галактическия комитет, Сириусианците, Шамбала и Леките сили премахнаха извънредната ситуация.

Флотът на Сириусианс продължава да транспортира Земята до новата 5D вибрационна орбита.


//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 Скъпи приятели ,разбира се това няма да го прочетете  никъде другаде :.https://www.disclosurenews.it
   Имаше едно правило от правилника за предпазване на корабите от сблъскване на море. Това правило го има още  И то гласи ,че ако имате дори и най-малки съмнения за  сблъскване , ТО СЧИТАЙТЕ ,ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ В ТАКАВА СИТУАЦИЯ  и проявете своят опит и знание  както и отговорност да се справите с това. 

   Не се осланяйте на старите изпитани практики"като дойде -ще видим" Продължавам да пиша тук и да ви информирам за Събитието ,което се очаква скоро. Ако сте млади ,подрастващи това ще е едно малко изпитание ,но ще изисква ващето осъзнато участие. Това няма да е така просто за всички с повече опит в този триизмерен свят. Особенно  за тези ,които са пропуснали " най-ваяжните уроци и насоки" за осъзнаване и разбиране.  Но въпреки това те имат шанс докато до тях има добри и сърцати хора. ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО. За останалите ,които сензитивността им към ставащото е "НУЛА" не мога да гадая или да предричам нищо . Те имат своят път и решение,своят СВОБОДЕН ИЗБОР.
    И така ,ако през изминалите дни сте усетили някъкви странни неща ,здравни оплаквания ,хронични оплаквания или друго  ,то твърде е вероятно това събитие от 6.6 до 9,6 да е една от причините. 

   Обичам ви всички !                                 Победа на Светлината !






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675820
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930