Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2021 21:06 - ПОСЛАНИЕ НА САНАНДА(Христос) чрез Ерена Веласкес
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 288 Коментари: 0 Гласове:
0



Публикувано: 12 юни 2021 г. 07:35 ч. PDT

Поздрави на светли работници и светли воини,

Аз съм Сананда и съм щастлив да общувам с любимото си човечество по няколко важни въпроса. Всеки ден гледам Майката Земя от моя кораб "Нов Йерусалим", а също и през цялото време получавам информация за случващото се на вашата планета Земя.

Тъжно ми е, че много от вас все още слушат и следят новините и информацията, която носи отрицателна енергия и е изпълнена с различни видове импланти. Източници на новини и някои хора под командването на отрицателните субекти продължават да разпространяват своята пропаганда относно потенциала за мащабни катастрофални събития, като създаването на Черна дупка, която може да погълне тази планета. като позволи на Луциферианците и други да преминат през него или направят точно копие на Земята с отрицателна полярност.

 

Позволете ми да ви обясня и уверя, скъпи, че това няма да се случи, Ащар и неговият флот, заедно с алиансите, наблюдават вашия свят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, а галактическите флоти няма да позволят

всеки катастрофален инцидент, който може да унищожи цялата галактика Млечен път. Много катастрофи вече са предотвратени от Галактическата федерация на светлината с помощта на много приятелски цивилизации.

Единственото нещо, което трябва да ви тревожи в този момент, е как да останете във високи вибрации, което е изключително важно за вашия преход към Новата Земя. Обществата на Lightworker доста често създават

медитационни дейности, моля, когато можете да участвате. Колективното съзнание се увеличава от известно време и повече хора се събуждат всеки ден.

Това са решаващи и важни времена за трансформацията на човешката цивилизация.

Моля, бъдете по-селективни в това, което гледате, слушате и четете, тъй като някои източници може да са вкарани в негативизъм или импланти. Отчаянието на мрака вече е много голямо, защото те много добре знаят, че битката им е загубена.

 

Светлината представлява свобода и щастие, а тъмнината е разрушение и страдание. Винаги си напомняйте, че не сте сами, че милиони същества подкрепят успеха на това Събитие Възнесение. Можете да ги поканите да участват във вашата група по време на медитации. Те продължават да изпращат положителни вибрации, за да ви помогнат да преобразите тази красива планета.

Вие сте по-силни, отколкото си мислите, погледнете назад и вижте всички трудности, които сте преодолели в безбройните животи, които сте живели. Когато вашата ДНК бъде възстановена до първоначалните си дванадесет нишки, вие ще останете в тези физически тела в продължение на хиляди години, без никога да прибягвате до лечебна технология.

След вашето Възнесение всички вие можете да бъдете на Майка Гея толкова дълго, колкото искате, без да напускате телата си, или можете да се движите през Вселените, Галактиките и Звездните Системи. Силата на безсмъртието, взета от човечеството от развратени души, се завръща.

Това не е приказка, това е истинска истина.Представете си само за секунда колко прекрасно ще бъде да живеете живота си, без да се притеснявате за здравето, парите и т.н.

 

Накрая наближава златен век на тази планета, която е страдала твърде дълго. Особено светското общество, което преживя много трудности.

Моля, никога не забравяйте кой сте.

Вие сте Светлината и сте дошли тук, за да спасите този свят от унищожение. Аз съм Сананда и ми беше приятно да говоря с всички вас днес. Благодаря.

Вие сте Светлина и Любов

image

 

image
Абонирани сте за актуализации по имейл от ENERGY CHANNEL .
За да спрете да получавате тези имейли, можете да се отпишете сега .
Доставка на имейл, задвижвана от Google
Google, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, САЩ





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672791
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930