Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2021 20:21 - Към " "ПОДАРЪК" " ли е ?" от 13.06.20
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 559 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.06.2021 07:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Скъпи Пробудени души . Не е просто и няма да ви внушвам ,че ще се оправят лесно нещата.
     
   "Бомбандирането" на Земята с енергии продължава с интервали 3 до 5 дена и се засилват.     
   Минаваме през периоди на активни други космически въздействия от Луната и сега на 21 сме отново под въздестеието на слънцето. 
   Повече от 64 часа НЯМА ЗАПИС ОТ СТАНЦИИТЕ ЗА ЧЕСТОТАТА НА  ШУМАН. 
 
  В моите публикации и тези от други източници се напомня за тази активност и нуждата от повече почивка ,спокойствие и  приятни меща ,както и от лека и правилна храна ,от вода ,физически упражнения ,разходки сред природата , медитация и т.н.

  Ето, вече втори футболист е получил прилошаване на терена. Нещата отдавна не са същите като предната година или преди 2019г.  Трансформацията на нашето тяло в известна степен е вече факт и се засилват процесите ,които са ни заложени като раса хуманоиди за преминаване на по-висико физическо и духовно ниво. ЦЯЛАТА ЗЕМЯ МИНАВА НА ПО-ВИСОКО ВИБРАЦИОННО НИВО ! И тази пренастройка не е гладка и МОЖЕ ДА Е  болезнена. Могат да се отключат стари заболявания.

  Не преувеличавам факторите ,които изброих, Аз преживявам онова ,което преживявате и вие. Затова се информирам и се старая да информирам и вас до колкото мога. Но това ,което мога да споделя тук е ограничено и не дава пълната идея или стратегия за това как всеки от нас да премине през този Преход . Това изисква вашето по-дълбоко осъзнаване и търсене на информация от различни източници. 
   Нужно е и запознаване с различни практики, индивидуални или водени . Нужна е пренастройка . Но в края на всичко ВИЕ САМИ ИЗБИРАТЕ ВАШИЯТ ПЪТ . Така поемате и пълната отговорност за себе си и частично за другите около вас. Живота си е ваш ,както и времето . Бъдете будни. Бъдете здрави!

                                        =+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+

  Защо ще се изкачите този път ∞ 9D Арктурианският съвет, канализиран от Даниел Скрънтън

"Поздравления. Ние сме Арктурският съвет. Имаме удоволствието да се свържем с всички вас.

Наясно сме с многото случаи, когато човечеството е било по по-директен път на възнесението и къде точно сте се отклонили от тези пътувания на вашия колектив. След като хората придобият определено количество знания и развият своите умения и способности, те имат възможност да споделят какво е това, което са дошли да овладеят. Те могат да го споделят и да учат другите как да го правят, или могат да видят себе си като притежаващи повече власт над другите в резултат на овладяването им над енергията и вибрациите и могат да го запазят за себе си.

И когато правят това, те също се стремят да пазят това знание, тази мъдрост далеч от своите ближни. Хората обичат да се чувстват специални. И един от начините, по които хората са могли да се чувстват специални, е когато усъвършенстват способностите си, когато постигат духовни дарби. И така, ако те трябваше да споделят споделеното с тях с всички останали, те нямаше да се чувстват толкова специални и нямаше да имат толкова сила. И това се е случвало през цялата човешка история там на Земята, но сега времената се променят.

Информацията вече не може да бъде задържана от масите. Всички вие имате възможност да научите за различните инструменти и духовни практики, които ще ви доведат до по-голяма хармония с Източника и ще ви дадат това овладяване над енергията, която всички искате. Днес във вашия свят има толкова много учители, които се стремят да овластят своите ближни, и това е много добър знак. Тези, които искат да държат здраво за своята сила и за това знание, тази информация, им е много трудно в момента, защото могат да видят колко безполезни са техните усилия.

Всички имате достъп точно до това, от което се нуждаете и когато трябва, и е много вълнуващо време да бъдете човешко същество на планетата Земя. Ако наистина искате да се издигнете, да бъдете по-висшите си Аз, да бъдете пето измерение, тогава ще споделите, когато можете, и ще научите всеки, който е готов да бъде научен. Ще търсите напредъка, еволюцията на всеки един от вашите ближни. Има сила в числата и вашите числа се умножават всеки ден. Колкото повече от вас имат силата, които имат способностите, толкова по-близо се доближавате до петото измерение.

Така че не чакайте просто събратята ви да настигнат мястото, където сте и където сте били от доста време; направлявайте ги. Дайте им инструментите, от които се нуждаят, и ги поканете да съществуват в по-високочестотното състояние, което сте имали късмета да намерите.

Ние сме Арктурският съвет и ни е приятно да се свързваме с вас. "


            Обичам ви!     Бъдете будни!





Тагове:   преход,   здраве,   Сега,   личен,   избор,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672270
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930