Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2021 13:43 - Оуен К. Уотърс - „Любовта е новата леща“
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 212 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.06.2021 13:43


 Оуен К. Уотърс - „Любовта е новата леща“

  14 юни 2021 г.

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

image
 

  Хората си представят, че мислят с мозъка си, но това е вярно само отчасти. Мозъкът обработва физическата информация и ви дава концепциите за време и пространство, така че да можете да функционирате в измислената реалност, която изглежда съществува в свят извън вас.

Умът ви обаче е нефизическо поле на съзнанието и не е фиксиран в главата ви. Всяка от седемте основни чакри или енергийни центрове, свързани с човешкото тяло, резонира в определен честотен диапазон на съзнанието. 

За повечето хора по света днес ежедневното мислене е съсредоточено около чакрата на слънчевия сплит. С други думи, мислите ви идват към и през този честотен филтър.

Получавате ментална енергия от глобалната психическа атмосфера или менталния пояс. Вашите мисли и емоции обуславят тази умствена енергия и вие автоматично я предавате обратно на умствения пояс. Това може да се случи на честотата на чакрата на слънчевия сплит или, в случай на висше мислене, на
честотата на сърдечната чакра.

В долния край на мисълта, на ниво слънчев сплит, се срещат въпроси за йерархичен контрол, докато в горния край фокусът е върху интелектуалните постижения. Преди един век, когато светът премина от авторитарната леща на долния край на чакрата на слънчевия сплит към интелектуалното разбиране на горния крайник, се разви отчетливо чувство за самоуправление. 

Докато хората са приемали идеята за подчинение и безспорна вяра в духовните въпроси, днес те са осъзнали, че могат да мислят за себе си и че могат да определят и създават своя собствена реалност.

Еволюцията на вашето съзнание произвежда разширяване на размера на ума ви. Термините "разширяване на съзнанието" или "личностно израстване" буквално се отнасят до разширяване на размера на вашето психично поле.

С непрекъснатото преминаване към мисленето за нова реалност, лещата, през която хората гледат на света, се премества от слънчевия сплит към сърдечната чакраСърцецентричното осъзнаване започва с разширяване на осъзнаването, което включва нуждите на другите и след това преминава към първия етап на духовното пробуждане.

Хората живеят в балон на съзнанието, свързан с чакрите. Представете си, че е като шлем на дълбоководен водолаз или каска за скафандър. Този балон се издига от нивото на слънчевия сплит и светът се разглежда като съвсем различно място, когато се гледа от новата сърдечна центрирана перспектива.

Поглеждайки през лещата на сърцето, всичко има различна перспектива. Вместо да предостави разбиране за нововъзникващата Нова Реалност от просто интелектуална гледна точка, тази леща ангажира Вашите най-високи чувства и Новата Реалност се превръща в лично преживяване, а не само в ментална концепция.

За да овладеем промените, които ни се отприщват в днешния забързан свят, всеки ден трябва да се изпитват нови лещи на реалността. Светът се нуждае от техника, която хората могат да използват, за да одухотворят съзнанието си в период на тих размисъл или по-бързо, когато са притиснати от обстоятелствата.

Трябва да можете лесно да се свържете отново с Божественото присъствие отвътре, за да може да се създаде елегантно решение за всяко предизвикателство.

Радваме се да ви представим нова мощна техника, която постига тази жизненоважна цел. Тази техника е нашият подарък сега:

Техниката на одухотворяване

от Оуен Уотърс и Дреама Ванс

Одухотворете живота си и преобразете всяко предизвикателство, с което се сблъскате с тази проста, но невероятно мощна техника!

Техниката Spiritualize превръща живота ви в по-щастлива, по-здрава и вдъхновена реалност. Тази статия обяснява цялата техника, за да можете веднага да започнете да я използвате, но първо, нека разгледаме духовните тайни зад тази мощна техника.

                         =+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=

Предстои ви да получите начини за достигане на висше съзнание, които са толкова ефективни, че векове наред са били потискани и отвеждани под земята. Днес, когато преживяваме свят на бързи промени и планетарно преминаване към висше съзнание, тайните са разкрити. Те са на разположение сега, без бариери, които да ви пречат, и са готови да ви помогнат да преобразите живота си към по-добро. Това е техника за духовно развитие, която ще действа като котва на стабилност и вдъхновение в бързите промени на 21 век.

Въпросът е: Готови ли сте за трансформиращата сила на техниката за одухотворяване?

 Единствената бариера, която все още може да ви попречи да постигнете такъв духовен растеж, е тази, която можете да издигнете сами. Можете ли да повярвате на истината за огромната духовна сила, която живее във вас? Истината е, че ВСИЧКИ имаме тази сила в себе си.

Колкото по-дълбоко нашите науки изследват природата на физическата материя, толкова по-очевидно става, че всичко в този свят е свързано с всичко. Що се отнася до външния вид, ние имаме индивидуална идентичност и изглеждаме отделени един от друг, но в действителност сме свързани с цялата материя и всички хора. Това е така, защото всеки човек е уникален аспект на една и съща вездесъща интелигентност. Вие не сте свързани с Бог или „Всичко, което е“ като допълнителен модул, вие сте Бог в израз, защото всичко съществуващо е израз на Божия ум. Ние имаме различни възгледи за реалността, но всички ние сме представления за Едното, Божественото или голямото Присъствие, което съществува във всички неща.

Умът ви може да се нуждае от време, за да свикне с истинската същност на Божествеността във вас, но само това не е пречка за успеха. Практикувайте техниката за одухотворяване, независимо от каквито и да е временни съмнения. Просто го направи. Нека това работи за вас и вие ще изпитате неговата трансформираща сила. Когато това се случи, всички съмнения ще се разсеят в светлината на преживяното и ще имате най-мощния инструмент, превърнал живота си в по-щастлива, по-здрава и вдъхновена реалност.

Когато влезете в достатъчно високо състояние на съзнание, предизвикателствата на живота се променят.

Проблемните ситуации могат да бъдат разрешени чрез правилната практика на тази техника по един от двата начина: или чрез енергийно излекуване и трансформация, или чрез вдъхновено решение, което става очевидно.

Основната цел на техниката за одухотворяване е да ви даде начин да закрепите ума си към вътрешната реалност по всяко време на деня. Настройвайки се на вашата Божествена връзка, вие се издигате над сътресенията и илюзията за събитията във външния свят. Истинската реалност е на върха ви. Колкото повече се свързвате с висшето си съзнание, толкова по-вдъхновен и успешен става вашият живот. Основната цел на човешкия живот е духовното израстване. Ето как можете да накарате духовния си растеж да се случва всеки ден.

Принципи на одухотворената техника

1) Вие сте едно с Бог. Вие сте индивидуализиран аспект от съзнанието на Създателя, натоварен с мисията да преживявате живота от уникална гледна точка. Като се съобразявате съзнателно с Божественото присъствие зад всички неща, вие призовавате неговата трансформираща сила.

2) Вселената е напълно доброжелателна. Бог е добър. Всяка поява на зло в този свят е причинена от липса на духовна светлина, точно както сянката или студът са причинени от липсата на физическа светлина. На всички същества им е присъщо е са привлечени да открият своята вътрешна светлина и всеки успява в това, своята основна мотивация, рано или късно. Осъзнавайки съзнателно добротата на Бог, ние отваряме очите си и виждаме светлина. Появата на всяка тъмнина след това изчезва.

3) Действието създава резултати. Трансформацията се извършва, когато повдигнете достатъчно съзнанието си. Когато се издигнете до по-високо състояние на съзнанието чрез тази техника, вашата ситуация се трансформира от добротата и хармонията на универсалните енергии на Бог.

 Ключовият момент, който трябва да осъзнаете, е, че отговорността за действие започва от вас като физическа котва във всяка ситуация.

 Когато се приведете в достатъчна степен с присъствието на Бог и доброжелателната природа на цялото Сътворение, всички неща във вашия живот могат да бъдат преобразени и излекувани. Разбирането на вашето единство с Божественото и разбирането за добротата на Бог действа като трансформираща сила във вашата реалност.

Техниката за одухотворяване на себе си - бърза, проста, мощна

Техниката одухотворяване съдържа мощни принципи, които ви помагат лесно и бързо да се свържете с трансформиращата сила на Божественото присъствие. След като сте напълно запознати с техниката и сте я използвали много пъти, ще откриете, че тя става част от вас.

Първо се отделете от всякакви мисли по въпроси, които се нуждаят от внимание. Вашето висше съзнание е напълно наясно с всичките ви ситуации. Всяка съзнателна привързаност към нуждите ще поддържа ума ви по-нисък във физическия свят, така че напълно се изключете от всички притеснения по време на тази практика.

Фокусирайте се върху дишането си, докато тялото ви се отпуска и умът ви се установява в отразяващо състояние. След това направете три вдишвания на нивото на сърцето, както следва: С всяко вдишване визуализирайте духовната енергия като интензивна бяла светлина, идваща от Слънцето, пътувайки през космоса и след това изпълва мозъка ви. С всяко издишване прехвърлете тази енергия надолу по гръбначния стълб до нивото на сърцето и след това я изпратете през предната част на тялото си до сърдечната чакра, която представлява енергиен вихър, разположен на около четири инча(101,60мм) пред гръдната кост.

Вашата сърдечна чакра е врата към духовното осъзнаване. Вие се свързвате с Божието пространство чрез вашето сърдечно пространство.

След това направете тихо следните твърдения:

Аз съм в Бог.

Бог е в мен.

Бог и аз сме едно.

Забележка: Това е употребата на думата „Бог“ в най-дълбокия й смисъл. То се отнася до Безкрайното същество, съзнанието зад съзнателната вселена. Ако предпочитате друг термин за Бог, възможностите включват Вселената, Брахман, Дао и Абсолюта.

За момент помислете върху тези твърдения и какво означава за вас възприятието на Единството. Почувствайте близостта на Божието присъствие с всеки дъх и всеки удар на сърцето си. Почувствайте присъствието с вас като жива реалност. Продължете да се фокусирате върху дишането си, за да постигнете необходимото състояние на мир и дълбока релаксация. Забележете как дъхът носи състояние на мир и спокойствие. След като достигнете това спокойно състояние, спрете да се концентрирате върху дишането си. Спрете да мислите и слушайте.

Приемете състояние на внимателно мълчание. Бъдете възприемчиви към тихия  глас на вътрешното осъзнаване. Важно е да сте психически спокойни и да позволите усещането за Божественото присъствие. Когато отново започнете активно да мислите, опитът свършва. Психичното бърборене прекъсва процеса, така че бъдете внимателни и приемете състояние на очакване. Тайната е в неподвижността.

Отначало може да не чуете нищо, но ще изпитате, дори само чрез дълбоко вдишване или вътрешна въздишка, Присъствието. Важен е моментът на връзка. Така че сте изпълнили целта на тази сесия.

Можете да получавате информация по време на процеса или те да дойдат по-късно. Докато тренирате, вие развивате способността си да „слушате“. Някои хора получават впечатления като мисловни образи, други ги чуват като умствени думи, но повечето хора просто получават идеи като внезапна поява на разбиране. Мъдростта на вашата душа може да дойде при вас по това време или по-късно, когато вниманието ви бъде отклонено другаде. Бъдете особено бдителни през следващите няколко часа за всякакви фини идеи, които се появяват повече от веднъж. Повтарящата се поява на такива мисли в съзнателния ви ум ви предупреждава за осъзнаването, че получавате предложение, заслужаващо незабавно разглеждане.

Когато усетите мира на Присъствието, вие се отваряте за Бог като Безкрайна Интелигентност. Тази безкрайна интелигентност знае всички ваши нужди и, осъзнавайки това, вие сте отворили вратите на това разбиране да се изрази.

Техниката „Одухотвори се“ се вписва във всеки натоварен график. Тренирайте в началото на всеки ден, за да получите интуитивна поддръжка за следващия ден. Използвайте го няколко пъти на ден, когато имате нужда от вътрешни напътствия или когато възникне съществуващ проблем в съзнанието ви. Това отнема само една до пет минути.

През целия си ден вие ще се движите навътре и ще се привеждате в съответствие с истината на своето същество. Няколко пъти на ден ще се свързвате с по-високо ниво на съзнание, одухотворявайки всички аспекти на живота си. Използвайки го през целия ден, вие започвате да тренирате, за да се фокусирате върху Реалността, а не върху илюзията. Това отваря ресурсите на вашия вътрешен свят за вашия външен свят, за да отрази това висше разбиране и мъдрост.

Основните стъпки на техниката за одухотворяване

1. Фокусирайте се вътрешно. Трябва да влезете вътре, защото Бог е вътре във вас. Нищо не е „там навън“, освен илюзията за материята и нейното външно представяне в театъра на живота.

2. Дишайте в сърдечната си чакра. Сърцецентричното съзнание е врата към Бог. Ако използвате само интелекта си, не можете да продължите към стъпка 3.

3. Свържете се с Бог. Оставете всичките си притеснения и притеснения за деня. Съсредоточете мислите си само върху Бог. Така че спрете да мислите, мълчете и слушайте. Това ще има трансформиращ ефект върху вашата ситуация и живота ви.

Приемете 30-дневното предизвикателство!

Практикувайте техниката за одухотворяване в продължение на 30 дни.

Запишете как животът ви се е подобрил, така че проблемите се изпаряват.

                                                                                                                                                                          
Източник: 
http://www.spiritualdynamics.net/
http://www.infinitebeing.com/
Превод: Реджина Друмънд -reginamadrumond@yahoo.com.br
Вижте повече Оуен К. Уотърс 

 

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 671794
Постинги: 1515
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930