Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06 15:11 - Енергийна актуализация на галактическата федерация
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 116 Коментари: 0 Гласове:
0



 Днес от мен се иска да съобщя съобщение от името на Галактическата федерация на светлината.

Пише за нашата роля в поддържането на вибрационната скорост на Земята балансирана, че през последните месеци се появява в скокове, което влияе на физическото състояние както на планетата, така и на хората.

Защо се случва така?

На първо място, случва се заради разликата между новата честота на вибрациите на Земята и честотата на вибрациите на двойния свят става все по-голяма и по-голяма с всеки един ден. Това е причината пространствено-времевият континуум на вашата планета да започне драстично да променя параметрите си.

Много от вас, вероятно, забелязват, че времето лети тези дни.

А някои от вас можеха да видят пречупване на пространството след медитации или когато се случи да са в хармония. Точно по този начин Петото измерение се показва на физическо ниво и процесът неизбежно ще набира скорост.

Но разбираме, че човечеството все още не е готово за тези бързи промени и на последното заседание на Галактическата федерация беше взето решение да предприеме мерки, за да се умери процеса, за да не се прекъсва обичайния житейски ритъм на земляните и да се даде възможността да удължат датите на Възнесението, което ще доведе до възможно най-голям брой хора, способни да направят Предаването заедно със Земята.

Виждате ли, нашите скъпи хора, въпреки нарастващия брой природни бедствия по цялата планета човешките жертви не са много.

Отчита се от факта, че нашите космически кораби патрулират на Земята и проверяват най-опасните места и модерират енергията на елементите в най-важните моменти.

Но намесата ни е ограничена, защото няма кой да промени хода на събитията.

Всичко, което можем да направим за вас, е да сведем до минимум последиците от бедствията, ограничавайки ги до имуществени щети и спасявайки възможно най-много човешки животи.

Поразителното мнозинство от нашите космически кораби все още не е видимо за вас, тъй като са маскирани от облаците, все още някои от тях са идентифицирани от хората и външният им вид е покрит от масовите медии.

Правим това нарочно, за да накараме хората да свикнат с присъствието ни в близкото земно пространство.

И виждаме, че вече е дала добри резултати: много хора са сигурни в мирните ни намерения, че не са забелязали враждебни действия на наша страна и няма негативни последици от пристигането ни.

Защо сме забелязани предимно в градовете?

В интерес на истината, в голяма степен големите тълпи от хора са отговорни за внасянето на раздори във взаимодействието на старите енергии и новите, разстройващи цялостната вибрационна скорост на Земята.

Откритите места, възцарени от природата, са толкова хармонични сами, че не се нуждаят от нашата помощ.

Какъв е начинът, по който влияем на цялостната вибрационна скорост на планетата ви?

Създадохме специфични технологии, които позволяват енергиите с висока и ниска вибрация да взаимодействат, така че да не се отблъскват взаимно, когато са в контакт, а да преминат през двустранен филтър, който прави параметрите им средни.

И с помощта на нашите космически кораби сме разпространили ′′ филтър ′′ като този по цялата повърхност на вашата планета.

Наподобява въздушен междинг, посредством който се извършва смесването на различни енергии на честотата на вибрациите.

И така, надяваме се, че ще ви помогне да се приспособите към процеса на новото пристигане на енергия на вашата планета.

Галактическата федерация на светлината

Автор неизвестен. Моля, изпратете ни имейл, ако ги познавате, за да можем да дадем подобаващ кредит

Чрез Аврора Рей




Гласувай:
0
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 66236
Постинги: 308
Коментари: 20
Гласове: 89
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930