Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2021 09:32 - Selacia - "Почитане на Божественото женско" Нева (Габриел RL) От НЕВА (ГАБРИЕЛ RL) 18 юни 2021 г. Twitter Facebook Pinterest LinkedIn Tumblr електрон
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 132 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.06.2021 21:47


image 

РЕНЕСАНС НА СОЛСТИЦИЯТА

Слънцестоенето на 20 юни е възможност за прераждане, което почита божественото женско във всички същества. Всъщност съществена част от нашия мандат през 2021 г. е да закрепим тази жизненоважна енергия в Земята и да улесним нейното активно изразяване. Прочетете, за да научите какво означава това в живота ви и как можете да се подготвите за слънцестоенето.

Годишното слънцестоене през юни и декември ни кани да си вземем почивка, да влезем навътре и да се свържем с енергиите на прераждането, които могат да стимулират положителен импулс и напредък в начина, по който се виждаме. Редовното свързване с актуализиран поглед върху себе си и нашите потенциали е от съществено значение за духовния растеж и за изявяване на най-висшата ни цел в света.

Юнското слънцестоене, съсредоточено върху божественото женско, ни напомня за важността на включването на божествените женски принципи в ежедневието.

Дълго време женската роля имаше на заден план. Интуицията, храненето и вътрешното слушане бяха обезценени.

На жените се гледаше като на обекти, а не на равни партньори на масата за вземане на решения и в променящото се общество. Чувствителността беше погрешно разбрана и / или считана за вреда в патриархалното общество. Да бъдеш в контакт с чувствата си и да ги изразяваш навън е било табу.

Нашата минала история на презирането на женските принципи е основната пречка за създаването на свят, основан на любовта. Това е женската енергия, която генерира състрадание, съпричастност и способността да виждаме другите без преценка. Не само жените приютяват божественото женско - мъжете естествено го приютяват!

През тази половина на годината това прераждане може да се превърне в основен катализатор за освобождаване на остарелите енергии и блокира творческия израз. Занапред е жизненоважно да прилагаме пълния набор от нашите творчески таланти и страсти като божествени трансформатори.

Подгответе се за слънцестоенето с размисъл и преглед

Тази седмица, по време на последната част на Ретрограда на Меркурий, ние се възползваме от навлизането навътре, за да размислим върху живота си и да преразгледаме намеренията и плановете си за проявление. Мислете за това като за божествено организиран подготвителен момент. Можем да използваме това, за да се подготвим за прераждането и да продължим напред по напълно нови начини.

Подготовката е от основно значение за целия ни житейски опит. Когато отговаряме за нашите собствени промени и еволюция, ние разбираме колко важна е тази подготовка за нашите резултати. Никой не може да направи тази подготовка освен нас. Имаме широка подкрепа от другите и духа, разбира се, но от нас зависи да сме в крак с нас и да интуитираме непрекъснато подготовката си.

Предложение за размисъл

Използвайте тази седмица преди слънцестоенето, докато все още сме в ретрограден Меркурий до 22 юни, за да размислите върху вашата житейска траектория. Помислете за голямата картина и детайлите. Ретроградната живачна енергия ни помага да оценим и двете и да си представим липсващите парчета, които трябва да поставим на място. Освен това е чудесен прозорец за планиране на следващите ни проекти и подготовка за промяна на нещо в начина, по който се изразяваме в света.

Автор: Selбcia
Източник: http://selacia.com/
Превод: Regina Drumond -
reginamadrumond@yahoo.com.br Вижте повече Selбcia 

Които дават властта на сърцата си и живеят с любов ще пребъдат !

Които са "под водата" няма да чуят.
Които спят "обковани" в своите ледени земни светове няма да разберат..
Което е за "скраб "- ще бъде претопено.
Много скоро.

Обичам ви!   Победа на Свeтлината!






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658330
Постинги: 1497
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031