Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2021 22:16 - Изкачване на Възнесение и Троица - Лиза Рени - част 2
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 394 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Изкачване на Възнесение и Троица - от Лиза Рени. ВТОРА ЧАСТ

Възнесението е божественото право на първородство на всички живи души на тази планета и както е обещано от Христос Основателите на Изумрудения завет, служещ на Закона на Един, то е отворено и достъпно за всеки, независимо от каквато и да е система от вярвания или религиозна принадлежност.

Мисията Христос се основава на почитането на свободната воля на всяко индивидуално съзнание да избере начина на действие, който се смята за най-доброто преживяване за тях, като същевременно предлага информация, която подкрепя разбирането на механиката на планетарното издигане заедно с духовните закони, управляващи съзнание.

Независимо от системата на убеждения на всеки човек или личния избор дали да участва или не с планетарното издигане, всяко живо същество, съществуващо на планетата, ще претърпи някаква форма на трансформация, която води до промяна на съзнанието и събитие на възнесението.

Хората, които отказват да се издигнат отвъд негативното его и пробуждат своя сърдечен център и вътрешен дух, за да практикуват Всеобщия закон на Единия принципи на единство, безусловна любов, мир и състрадание ще напуснат планетата. Въпреки че всяко човешко същество ще изпита някакво ниво на събитието на планетарното възнесение в своето тяло на съзнанието, не всеки ще направи избора да остане на материалната равнина и да се издигне със Земята.

По този начин те ще се върнат обратно в духовния свят или в междинната транзитна станция, организирана от Guardian, за подходящо превъзпитание извън контрола на ума с брифинг, за да разберат присъщата ни връзка с божествеността и духовната природа на реалността.


Това е известно като етап на натоварване през Троичните порти по време на раздвоението на времето и тази форма на масово съзнание, преминаваща за душите, вече е започнала и ще продължи да продължава.

Домакинът на „Гардиън” започна домакин на „Тринити Гейтвей” за транзитни транзити в Китай между Ухан, Шанхай и Пекин, което по-късно беше установено, че е осъществено на датата на годишнината от Четвъртия юни в Китай.

Това бяха демонстрации под ръководството на студенти, проведени на площад Тянанмън, Пекин през 1989 г. На 4 юни беше достъпно отваряне във времевата линия, в което да се съберат и съберат и след това да се обработят колкото се може повече същества през връзката на Троицата.

Изглежда, че захранващата линия за събиране на енергия, свързваща крайбрежната линия на Китай чак до Пекин, е в разгара на демонтажа, като акцентът е, че основните Pindarian групи във властта се изключват от източника си на NAA.

Много пирамиди на властта в тази конструкция на НАА и техните представители в отношенията на ККП с октагонните групи в Давос изглежда имплодират и се сриват.

Това вещае на търсещите истината, запознати с текущите събития, случващи се зад кулисите в тайните военни операции на САЩ и други съюзнически правителства.

Методическото идентифициране и извличане на предателски членове на правителството в сянка или тези, подкрепени от ККП, на политическата арена или в многонационалните корпоративни бази на власт, които агресивно настояват за технократичния тоталитаризъм на глобалната програма на Великата нулировка.

Нещо подобно се изискваше за товар от 5D портата на Ватикана, който изглежда беше свързан с основно почистване на части от тялото на Света Майка, които бяха възстановени за излъчването на Тройната слънчева звезда Тара.

Общият модел на мрежовата активност преживява още един засилен етап на изселване, извличане и транзит на обекти и конструкции, които са били използвани за предаване на фалшиви женски (обръщане на виолетов куб) изкривени полета.

Установено е, че тази система предава от поясите на Ван Ален във вертикалните мрежи, свързващи се с извънземна машина, скрита дълбоко в Индийския океан.

Наблюдението на етапа на бифуркационно натоварване на физическия план в контекста на текущите глобални събития може да бъде много трудно емоционално, особено за онези, които не знаят, че от нас ще се изисква да станем свидетели на болезнените истини, скрити зад геноцидните програми и многото разкрития на събития за разкриване.

По този начин за работниците на светлината и Starseeds това е събитие за подготовка и работа с вашите духовни инструменти.

Важно е да запазите отворен ум, да се научите как да станете по-гъвкави и приспособими към спонтанните промени в възприятието и да останете спокойни, спокойни и в съзнанието на наблюдателя.

Това е важно време за човешкото освобождение, молете се и медитирайте, пробуждайки се в по-големи осъзнавания на възможностите за емоционално предателство, които могат да бъдат преобладаващи в много ситуации, тъй като те ни се разкриват.

Това е времето за радикални грижи за себе си и познаване на вашите физически и емоционални граници, като същевременно подкрепяме нашите близки и приятели, доколкото можем.

Особено, тъй като те са грубо събудени и изненадани от продължаващите разкрития на информацията за разкриване, изплуващи в масовия поток.

Любов и GSF за всички,

Лиза

       ЗНАЕТЕ ,ЧЕ ВИ ОБИЧАМ !                           ПОБЕДСА  НА  СВЕТЛИНАТА !






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658383
Постинги: 1498
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031