Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2021 21:34 - Троицки порти и транзитни гари - Лиза Рени първа част
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 202 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.06.2021 22:42




 Троицки порти и транзитни станции - от Лиза Рени .

Наскоро ми стана ясно, че е имало мисия на пазител и група, която да помогне за възстановяване на достъпа до Троичните порти, тъй като тези конкретни портали са най-лесно достъпни за по-голямата част от човешката раса, които не са активирали своята по-висока ДНК или разшириха телата си на съзнание по време на Цикъла на Възнесението.

Много хора, които се нуждаят от безопасно преминаване, когато изпуснат тялото си в този момент, са преведени през Троичните порти през Аква портала, ако не са в състояние да поддържат по-високи честоти.


Може да бъде опасно да ги преведете през портал, ако не са подготвени за тези по-високи честотни нива.

Има много транзитни станции и изходни точки, които се подготвят за всички на тази планета, за да имат по-добър избор през следващия цикъл за еволюцията на съзнанието си.

Понастоящем обаче по-голямата част от хората не осъзнават това и не знаят как да подготвят съзнанието си за преход или преминаване във висши измерения.


Като такива, Троичните порти трябва да подкрепят този проблем и в резултат на това те се нуждаят от мрежа и клиринг, за да подпомогнат максималното натоварване на хора, които не са в състояние да преминат извън астралната равнина или от 3D земната равнина, или не могат да се движат през други портали, защото тяхната ДНК е повредена или е под 4 свързани нишки.

Троицките порти са предназначени за по-голямата част от популацията, която в момента съществува в 3 ДНК вериги.

Поради това троично кодиране в 3 ДНК вериги, тези порти могат да бъдат достъпни от земната равнина в 3D, което улеснява транзитното преминаване за някои групи, или заседнали в земята отпреди еони, или текущо време.

Те се преместват в безопасно пространство, където могат да бъдат инструктирани и подпомогнати за възстановяване или възстановяване на ДНК, което им помага да преминат към по-високите измерения.

През последните няколко месеца много от нас по възходящия път бяха издигнати от 3D морфогенетични полета, като по този начин тялото ни на съзнание се измести към следващата октава в следващата хармонична Вселена.

В резултат на това нашето Светлинно тяло съществува над 3D земното тяло, дори докато ние обитаваме тялото си на материалния план.

Тъй като няма толкова много от нас по отношение на общата човешка популация, тези от нас, които са Starseed Gridworkers, са работили по специална мисия на проекта, за да помогнат за възстановяването на Trinity Gates, докато се случват раздвоени събития и плазмен наплив.

Това събитие създаде някои проблеми в раздвоението, от които тъмните субекти се възползваха, за да контролират тези порти и да ги спрат да работят, както трябва.

По същество се появява борба за ремонт и поддръжка на тези порти, докато те могат да се възползват от текущите уязвимости в областта.

NAA атакува някои от нашите хора, като начин да стигне до други, като мен, тъй като те са много ядосани на нас, че използваме тези Троични порти като достъп до портала.

Когато отстраняваме хората от земята или астрала, те считат, че им крадем души, за да прибираме реколтата, така че те са много ядосани, когато превеждаме хората през тези портали.

Троичните порти трябва да бъдат включени в други порти, за да работят ефективно, като например това, което ние наричаме портите на Mother Arc или портите на Ark Covenant.

Те избягват от портала Mother Arc Gates между планетата Земя и галактиката Андромеда.

За да се работи с портите на Mother Arc и да се помогне ефективно да се включат в Trinity Gates, е необходимо активиране на 12 ДНК вериги на Diamond Sun.

Някои от нас имат мрежови мисии, за да използват това с Guardian Krystal Star Hosting и по този начин можем да имаме достъп за тази цел тук и нашата HGS сесия подкрепя тази конкретна мисия.

Това ни позволява да се свържем с тези порти и да ги включим в портите на Троицата, което позволява на хората достъп до безопасно преминаване и транзит със средни нива на активиране на ДНК.

Това е относително за хората, които пускат тялото си на земята в текущото време, в миналото или в бъдещите срокове, при условие че не активират по-високи ДНК отпечатъци.

Вратата на Майката Дъга или Поларианската порта отиват директно във времевите континууми на Аврора, така че това би било основното предпочитание за повечето от нас.

Поради тази причина изброявам тук Троицките порти, така че нашата общност е наясно с тях.

Когато живеете близо до Троична порта, това е уязвимост, защото тъмните сили правят всичко възможно, за да поемат контрола над тях, да спрат връзките си с конекторите на Mother Arc Gateways и да се бият за преминаването на хора в долните равнини.

Те са наистина ядосани, тъй като смятат хората на ниско ниво на ДНК като тяхна лична собственост и ще се бият с вас заради достъпа до портала. (т.е. Няма да преминете!).



Троицки порти
Плаж Малибу, Малибу, Калифорния
Белиз Сити, Белиз, Централна Америка
Гоа, Индия (1 мили от югоизточното крайбрежие)
Стейтън Айлънд, Ню Йорк, Ню Йорк
Югоизточна Тоскана, 7 мили от Кастильоне, Италия)
Фиджи, Южен Тихи океан
Андаманско море (7 мили западно от брега на Тавой)
Град Окланд, Северен остров, Северна Зеландия
Езеро Супериор, Канада (2 мили от брега Thunder Bay)
Храмът Хатшепсут, Египет
Epsom Downs, Съри Великобритания
Корк, Ирландия
Trinity Hub Gate е в Корнуол, Обединеното кралство, може да бъде свързващ портал за всички останали Trinity Gates и също така е Mother Arc Gate.

Напоследък има фокусирани мрежови мрежи за задържане на свързващи точки за Trinity Gates в Корк, Ирландия, Съри, Обединеното кралство и храма Хатшепсут, както и работа върху котвата на катедралата Krystal в портата на Trinity Hub в Корнуол.

Освен това Улуру, Бали, Сиатъл и Финикс, тъй като те действат като основни портални връзки за някои от Троичните порти.

Благодарим и се надяваме, че тази информация е полезна справка, както и подкрепяща нашата земна мрежа, за да разберем защо може да работим в някои от тези демографски области.

Транзитни станции
Има междинни транзитни станции на междуизмерни равнини с договорености, които се правят с други напреднали звездни раси, за да подпомогнат изместването на 3D и 4D колективните нива на хуманитарните вибрационни съзнания на земята.

Това е в подкрепа на необходимия преход и за двете групи във физически 3D тела и 4D астрални изпълнения, особено след като те са пуснали тялото си на земята, за да могат да се придвижат към следващия етап от растежа на своето висше съзнание.

Тъй като сме в Цикъла на Възнесението, ние споделяме планетарна холографска реалност с масивен набор от различни спектри на честота и нива на съзнание.

В резултат на това се изискват повече алтернативи, които да подпомогнат нивата на колективно съзнание на земята, за да могат те да преминат от 3D реалността.

Бързото излагане на високи честоти е подобно на това, че мозъкът и нервната система са включени в контакт с 1000 волта мощност, докато енергийният ток се опитва да се включи в електрическата система на човешкото Светлинно тяло.

За човек, който не е бил подготвен физически, психически, емоционално или духовно, за да се приспособи към бързо ескалиращи по-високи честоти, това може да има въздействия върху тялото, които могат да бъдат опустошителни.

Този вид високоинтензивно духовно-енергийно активиране, като освобождаването на Кундалини твърде бързо, може да създаде фрагментация на душата и фрагментация на менталното тяло, когато отрицателното его и болка в тялото не са изчистени или демонтирани.

Пазителите и онези, които подкрепят освобождението на земята чрез процеса на Възнесението, правят всичко възможно, за да минимизират фрагментацията, тъй като това вече е огромен проблем за хората на земята.

Троицки порти и транзитни станции - Експлоатация на портала за сърдечно сърце
Операция на портала за сърдечно сърце

Ето защо различни нива на отстъпили реалности, които действат като транзитни станции, се предоставят като непредвидени обстоятелства. За да се приспособи широк спектър от нива на вибрационно съзнание до най-безопасните пространства, целта е лесно да премине човек, земни души или докато е в смъртния проход с минимално прекъсване или травма.

Духовна заблуда е да се мисли, когато човек предава, че изведнъж е напълно знаещ, мъдър или бог всезнаещ.

В сферите на нисшите полета на сътворението, като земния план, независимо дали човек е физически въплътен или съществува в равнините на душата, когато този човек премине тялото си и съзнанието му се премести на друга равнина, те приемат вибрацията на съзнанието, която имат тази станция на идентичността.

Цялостната им вибрация на аурата се основава на качеството на генетичния запис, който те носят от натрупващия се енергиен резултат от всички свои действия, избори и преживявания във времето.

Висшите нива на съзнание се основават на генетичната цялост на човека и нивото на любовта и светлия коефициент, които те притежават в своята аура.

Ако страхът е преобладаващото вибрационно качество на аурата, тогава вибрацията на страха ще се превърне в цялостното преживяване на съзнанието, когато човек премине тялото си.

Това важи и за пристрастяванията, както и за всяко друго състояние на съзнанието, всички ние пренасяме съзнанието, което сме разработили, в следващата измерена равнина.

Ето защо е разумно да се подготвим духовно, докато сме на земята, за да се приведем във възможно най-висшия си израз, когато ни дойде времето за преминаване.


     Обичам ви !                         Победа на Светлината !

 






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658311
Постинги: 1497
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031