Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2021 09:23 - Приятелски космически надбягвания Част 1-1 - Великият квантов преход
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 898 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.06.2021 09:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Но точно както много други от по-високите измерения, вие започвате бързо да забравяте за истинската цел на вашето въплъщение на Земята.

Подобно на много от нас, вие сте потопени в илюзиите за двойственост и изцяло се подчинявате на 3D матрицата, която блокира паметта ви заедно с други аспекти на вашата бивша 25D личност.

В този "джоб" на реалността са проведени много космически експерименти. Различни субекти искаха да опитат от неговия „мед“ и те добавиха своите вибрации към този 3D свят.

Съзнанието от близките Мета-галактики и отдалечени звездни системи се втурна на Земята за помощ и опит, разделяйки се като вас на много енергийни тела, като фрактали или руски кукли.Някои останаха на Фината равнина, други решиха да се превъплътят във физически тела, оставяйки паметта и истинската си същност на дъските на безброй междугалактически кораби, които обграждат Земята от всички страни.

Някои станаха хора, други станаха оператори и помощници на въплътените Пазители.

Всеки изпълнява мисията си в пълна тайна, опитвайки се да не нанесе никаква вреда. Паметта в инкарнация се изтрива и Пазителите могат само дискретно да предложат пътя, за да не се намесват с присъствието си в душите на материалните светове, създадени от съзнанието на Земята и други Местни Вселени.

Тук ми идва на ум аналогия с филма „Аватар“, в който хората използваха технология, за да се спуснат в извънземен свят в телата на местните жители. Само местните жители на Земята не знаят за вашето присъствие и продължават да играят своята игра. И вие също не сте запомнили истинската си същност по много причини, оставайки в колелото на Самсара от живот на живот.

С края на Космическата нощ и началото на Великия квантов преход целта на действието на приятелски космически раси е не само да освободи земните жители от робството на Архонтите.

Задачата е много по-широка - да популяризира ново съзнание, способно да поглъща и прилага опита и знанията на Висшите светове на една единствена еволюционна платформа.

Никой досега не беше правил това, никъде.

Време е да отделите житото от плявата - да събудите онези, които са дошли с вас на тази планета. Изпращате импулс на вашите сътрудници, напомняйки им да се върнат към своята мисия.

Но съобщението ви не достига до получателите. Неговият импулс трудно може да достигне дори до вашите тела на проявление, които сте оставили в различни измерения, слизайки надолу по 3D стълбището.

С всяка нова плътност припомнянето губи своята сила, достигайки адреси само като ехо от неясни спомени. Фракталното ехо е почти неразбираемо за вашите другари, дошли с вас на 3D Земята.Но точно както много други от по-високите измерения, вие започвате бързо да забравяте за истинската цел на вашето въплъщение на Земята.

Подобно на много от нас, вие сте потопени в илюзиите за двойственост и изцяло се подчинявате на 3D матрицата, която блокира паметта ви заедно с други аспекти на вашата бивша 25D личност.

В този джоб на реалността са проведени много космически експерименти. Различни субекти искаха да опитат от неговия „мед“ и те добавиха своите вибрации към този 3D свят.

Съзнанието от близките Мета-галактики и отдалечени звездни системи се втурна на Земята за помощ и опит, разделяйки се като вас на много енергийни тела, като фрактали или руски кукли.е сте в различни честотни диапазони, които не ви позволяват да се проявите в основната реалност. Имате нужда от нови средства за придвижване - тела, които ви позволяват да взаимодействате с основните правила на света, в който се намира източникът на замърсяване от Локалната Вселена.

Вашата армия е напълно събрана и вие сте готови за действие. Започвате да тествате земята, като изпращате пратениците си в различни зони на Локалната Вселена. Зоните са не само географски (пространствени), но и хронологично различни.

Разбирате, че зоната на действие е недосегаема поради Закона за свободата на волята и свободата на избора и не можете да повлияете с целия си потенциал, а само да посочите пътя.

Първото гмуркане преминава достатъчно добре. Оставяйки телата си на борда на космическите кораби, вие тръгвате на мисия надолу, опознавате местните жители и ненатрапчиво се опитвате да им помогнете да премахнат източника на замърсяване - десетки нискочестотни негативни емоции и навици.

Решавате да се изпробвате като землянин. В крайна сметка никой Създател няма право да остане извън своето Творение, без да го изживее лично.По това време всички вие сте в различни честотни диапазони, които не ви позволяват да се проявите в основната реалност. Имате нужда от нови средства за придвижване - тела, които ви позволяват да взаимодействате с основните правила на света, в който се намира източникът на замърсяване от Локалната Вселена.

Вашата армия е напълно събрана и вие сте готови за действие. Започвате да тествате земята, като изпращате пратениците си в различни зони на Локалната Вселена. Зоните са не само географски (пространствени), но и хронологично различни.

Разбирате, че зоната на действие е недосегаема поради Закона за свободата на волята и свободата на избора и не можете да повлияете с целия си потенциал, а само да посочите пътя.

Първото гмуркане преминава достатъчно добре. Оставяйки телата си на борда на космическите кораби, вие тръгвате на мисия надолу, опознавате местните жители и ненатрапчиво се опитвате да им помогнете да премахнат източника на замърсяване - десетки нискочестотни негативни емоции и навици.

Решавате да се изпробвате като землянин. В крайна сметка никой Създател няма право да остане извън своето Творение, без да го изживее лично.ing: border-box; margin: 0px; padding: 0px 0px 10px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 22px; text-size-adjust: 100%; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: 0px 0px; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; color: rgb(51, 51, 51); line-height: 1em; font-weight: 500; font-family: Lobster, display; text-align: center;">Великият квантов преходВ действителност никога не сме били изолирани, въпреки че историята на подпомагането на Земята и земляните чрез приятелски космически състезания е пълна с драматични страници, героизъм и саможертва.

В продължение на векове подкрепата в различни форми се предоставя и продължава да се предоставя не само от по-големия космос, но и от самата Земя. Участвали са стотици цивилизации от физическия и Финия план от най-високите измерения.

Помощта се предоставя дистанционно и локално. На нашата планета има повече от един милиард звездни семена, индиго и кристали, както и хиляди доброволци и ентусиасти. Това е мощен инструмент за поддръжка. Да не говорим за многото Воини на Светлина и Работници на Светлината, които са въплътени извънземни тук.

Колкото по-високи са размерите, от които помощниците от приятелски космически раси идват на Земята, толкова по-големи трудности срещат те. Понякога се превръща в истинска трагедия и жертва, преди те да започнат своята мисия.

   Как се случва на практика?

Да предположим, че сте представител на 25D аргорианците или на 40D, 70D или дори по-висшата цивилизация и сте отговорили на призив в Големия Космос да се притечете на помощ на Земята. Планета, която е била в най-жестокото робство на Черните архонти през цялата Космическа нощ и едва наскоро е започнала Великия квантов преход към нов етап на еволюция.

Вашето ниво е на създатели, архитекти и строители на вселени, галактики, съзвездия и планети. Но вие не знаете нищо за Земята.

Вие сте Върховното същество, изтъкано от енергията на Източника, излъчващо Неговата Светлина и помагащо да създава и помага на другите.

Чрез вашата 25D енергия вие започвате да сканирате Супер Вселената, започвайки от по-високи измерения, търсейки Земята, за която все още не знаете много.

Скоро осъзнавате, че не можете да разберете цялата картина, защото има твърде голяма разлика между измеренията и в мащаба на зрението.

Трябва да разделите лъча на вниманието си на по-малки лъчи и да изследвате всеки сегмент от пространството.

 Докато се гмурвате все по-дълбоко и по-дълбоко в сферите на долните измерения, вие се удивлявате на световете, които са тук отвъд вашите познания.

Той е много подобен на вашия, но има несравними характеристики. Освен това творенията, които са поникнали тук, имат много интересни аспекти.

Но все пак не разбирате много. Милиони лъчи от вашето внимание продължават своето автономно изследване, отделяйки се и задълбавайки все по-дълбоко в сферите на световете. Те са вложени един в друг, като руски кукли или китайски топки.

 

Лъчите ви започват да придобиват нови преживявания, докато се проправяте през тръните до целта на вашето търсене. Повече черупки и вътрешни слоеве се отварят пред вас и всеки носи жизненоважни функции.

За вас става все по-трудно да продължите напред. Докато се потапяте във вътрешната реалност на низходящите измерения, лъчите на вашето внимание губят спомена за целта си, тъй като трябва да поемат все повече и повече нова информация за околната среда.

Лъчите на вашето енергийно тяло започват да придобиват вибрации и дори форми, подобни на тези около вас, влизат в местната игра и се смесват с местните жители, отдалечавайки се все по-далеч от своя 25D източник и малко по малко забравяйки първоначалната си мисия.

На всяко ново ниво оставяте част от себе си и паметта си зад себе си, за да можете да се впишете в по-малко просторни медии и да продължите да изследвате по-подробно, оставяйки със себе си само най-важното за по-дълбоко гмуркане.

Трябва да направите това, за да не навредите с високите си вибрации на световете, където законите се различават все повече от 25D цивилизацията.

Тези светове се развиват отвътре и те имат своите куратори, градинари и градини. За да влезете в тях, вие се осмелявате да направите смела стъпка. Вместо просто да сканирате, вие се приспособявате към околната среда и приемате формите на нейните обитатели, Светлинните тела, които съществуват отвъд Времето и Космоса, в измерения, известни на земляните като Фините равнини.

Следващото ниво на вибрация отново не може да бъде достигнато без още по-сериозно потапяне. Тук формите започват да приемат по-плътна обвивка и се появяват кристални тела - полуенергия, полуматерия.

Но за да влезете напълно дълбоко в него, вашето новооткрито кристално тяло не е подходящо. Той просто не може да устои на тези вибрации и информацията, която съдържате, може да се разопакова в най-ненужния момент, взривявайки изследващия свят отвътре.

Намирате подходящо място за спиране - транзитна планета, чиито обитатели любезно ви осигуряват квартира за една нощ и повишаване на енергията. На „следващия ден“ решавате да продължите пътуването си и да напуснете кристалното си тяло, навлизайки все по-навътре в Матрицата на материалните светове.

Напускате кристалното тяло и продължавате пътуването си надолу. Взехте със себе си само най-важните части от вашето съзнание, оставяйки натрупания опит и памет за вашата истинска 25D същност в тялото на транзитната планета.

Слизайки по-дълбоко, навлизате в още по-подробен свят. Тук движението вече не се извършва от енергията на вашата мисъл, поради загубата на координати и потенциала, останал в кристалното тяло.

Трябва да си партнирате с местните жители и да заемете телата им, за да се пренесете в тяхната реалност. Те са щастливи да направят това, но за пореден път не можете да се приближите достатъчно до целта на пътуването, въпреки че тя се очертава точно пред очите ви.

Осъзнавате, че по-нататъшният напредък е възможен само с помощта на местни технологии и създавате космически кораби, за да продължите напред.

В същото време казвате на местните жители защо сте тук и те щастливо и горчиво сочат към заразената от Земята част от техния свят, оплаквайки се от пагубното влияние на земляните.

Предлагате да се присъедините към вас и да премахнете причините за замърсяването. Стотици хиляди доброволци решават да се присъединят към вас в спасителната експедиция.

Те пуснаха думата и милиони други лица се присъединиха към вас в космическа спасителна операция.

Използвайки стар опит, потапяте плътните си тела на корабите, приближавате се възможно най-близо до целевата зона и спирате точно на нейната граница - не повече, ниските вибрации не ви позволяват да продължите напред.

Те са прекалено дълбоко потопени в неговата реалност и отдавна я смятат за своя, смесили се със земляни. Мнозина се опитват да си спомнят истинското си Аз, но веднага отхвърлят остатъците от миналото си, мислейки го за болно въображение.

Но колкото повече Великият квантов преход набира сила, толкова повече космически асистенти, въплътени на Земята, откриват някога забравена мисия. Те спонтанно установяват комуникация с „Висшия Аз“ на борда на своите космически флотилии и черпят информация от базата данни там.

Някои започват съзнателно да се разделят с околните привързаности, като подсъзнателно разбират, че изходът е възможен само след премахване на веригите, които заземяват истинските Създатели. Други се отърват от материалните боклуци, натрупани в продължение на десетки и стотици години родствени връзки, сменят имената и паспортите.

При други, които преживяват последния си опит на Земята, материалните привързаности се отнемат насилствено, за да събудят в тях желанието да знаят защо са дошли на нашата планета и да се върнат към спасителната операция.

Човек често е трезвен само когато се чувства зле - приятели и близки си тръгват, работата и домът се губят. За съжаление, това понякога е единственият начин да събудим тези, които спят.

Има съзнание за съвсем различни светове, събрани на Земята. Някои от тях са създадени от под-Логоси и планети, някои решават да получат тук преживяванията на превъплъщенията, някои просто да разтърсят старите дни в нискочестотните светове, а други да се хранят енергично за сметка на земните жители.

Още преди лъчите на вниманието на Източника да се проявят тук, близките Логоси бяха забелязали в Местната Вселена огнището на заразата и предложиха своята помощ на Съ-Създателите при нейното изтриване.

Локусът на замърсяването е открит не толкова отдавна. Той се намира между 3-то и 5-то измерение, вътре в кристалната решетка.

Tова е причината, поради която много от нас не могат да се върнат у дома в други измерения. Вирусната инфекция на Archon може да достигне по-високи нива на Фината равнина чрез нас, нейните носители.

С други думи, ние, които сме заразени с негативизъм на Земята, можем да замърсим висшия си Аз, когато се върнем у дома.

Ето защо много приятелски състезания са дошли тук сега - за да се справят с причините за инфекцията и да освободят умовете ни от плен. Но това е само част от операцията ...



(Следва продължение)

И ВСЕКИ  ПО СВОЯТ ПЪТ. 

 



Тагове:   3D,   Земята,   25d,   снижение,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657986
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031