Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2021 17:13 - "ТОВА Е ДА СЕ ВЛЮБИШ " - 9D Арктурианският съвет, канализиран от Даниел Скрънтън
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 185 Коментари: 0 Гласове:
-1



  "Поздравления. Ние сме Арктурският съвет. Имаме удоволствието да се свържем с всички вас.

  Открихме, че има тънка граница, която хората вървят между идеята да са влюбени в някого и да бъдат обсебени или увлечени от този човек. Имате много примери, когато това първоначално чувство на любов стига до крайност на обсебване във вашата история. Има хора, които са извършили престъпления, за да впечатлят някого, че е бил увлечен и обсебен. Хората са се самоубили, защото са били отхвърлени от някой, към когото са изпитвали това силно чувство, и има много други примери на хора, които изпадат в крайности заради нещо толкова красиво чувство като любовта.

  Затова е важно да разберете какво всъщност се случва, когато усетите това усещане в себе си, за да можете да го активирате и да получите достъп до него, когато пожелаете, независимо от това дали вашите привързаности са взаимствани. Когато сте влюбени, вие сте в тази вибрация. Откривате състоянието на съществуване във вас, което ви привежда в съответствие с най-истинския аспект на това, което сте всъщност. Когато човек чувства, че "държавата зависи" от възможността да има достъп до човека, когото обича, когато иска този достъп, и след това не му се предоставя този достъп от другия човек, това се чувства като това отделяне от чувството за източник, което е толкова проблематичен за вашия свят.

   Хората прекарват толкова много време и усилия и предприемат толкова много действия, за да се опитат да стигнат до мястото на повторното свързване с Източника, което очевидно е нещо, което никога не може да бъде загубено. Когато хората говорят за живота като илюзия, това е основната илюзия.
  Основната илюзия е, че сте отделени от Източника. И след това следвате тази илюзия с тази, която казва: „Трябва ми този човек да ме възвърне и трябва да имам достъп до този човек в плът, или ще почувствам тази раздяла с това, което всъщност съм, като безусловна любов. "

  Повечето любов е условна, а безусловната любов да бъдеш това, което всъщност си, е любовта, която наистина търсиш. Това означава, че можете да обичате някой друг, тази любов да не ви се отвръща и да се чувствате добре с него. Това търсите, защото се стремите да бъдете любов, а не просто да бъдете влюбени и тази любов да ви бъде отплатена. Ние осъзнаваме, че влюбването и отвръщането на тази любов улеснява да бъдете това, което наистина сте като Източник на енергия Същество, съставено от безусловна любов, но не можете да контролирате друг човек. Всичко, което можете да направите, е да направите вашата мисия да бъде любовта, която искате да е отразила обратно при вас, а когато това е вашата мисия, вие определено сте на прав път.



  Когато обичате цвете или залез, тогава знаете, че много лесно се доближавате до любовта, каквато наистина сте. Колкото повече условия поставяте в това състояние, толкова по-трудно ще бъде във вашето физическо тяло и да бъдете щастливи и здрави.
   Така че трябва да намерите начин да изпитате любовта, да изпитате истинската си същност и ви препоръчваме да направите това, преди да влезете в романтичната връзка, която може да е или да не е завинаги.

  Достъпът до тази любов във вас може да бъде толкова прост, колкото да решите да го направите, да сте съсредоточени в сърцето и да чувствате любовта, каквато наистина сте. И това е нашата препоръка към всички вас.

Ние сме Арктурският съвет и ни е приятно да се свързваме с вас. "
  
Авторско право © Даниел Скрънтън



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672534
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930