Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2021 14:52 - 'Които имат ще им се даде. Които нямат ще им се вземе"
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 777 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.06.2021 15:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
http://www.universe-people.com/english/img_4500/obr4504.jpg 

ТОВА НЕ Е "НОВ ЕРУСАЛИМ" 

Ащар: Нов Йерусалим
- 29 юни 2021 г.
Поздрави любими

Всички тук на всички наши кораби наблюдават какво се е случило и случва на вашата красива планета., Гея. Тя има толкова красива, радостна усмивка със щастието, което й беше обещано преди много години. Тя те обича толкова много, нейните деца, вярва в теб, докато навлизаш в пълното си съзнание и слава.

Уверяваме ви, че и вие ще бягате по вода в пространственото си съзнание или ще правите някакъв брой прекрасни неща, които може да смятате за невъзможни в момента; вие обаче сте известни като създатели не само на следващия си отделен момент, но и на целия свят, известен като цялата планета Земя.

Скъпи сърца, вие извършихте най-прекрасния акт на любов, който вашата мила планета някога е изпитвала - наистина сте тичали по вода, така да се каже, с тази прекрасна любов към цялото човечество ... жертвайки въздържанието от храна за вашето физическо тяло ден след ден ... ден. Това е най-големият подарък на любов, показван някога на която и да е планета от милиони години! Вашето време и любов, състрадание, желание за вашите галактически братя и сестри да се свържат с вас, да донесете Разкритие с всички съобщения и ... желаейки да кацнем във вашия красив свят, Гея! Това беше вълнуващо. Всички ви наблюдавахме от нашия кораб и искри полетяха по лицата ви. Целият ти глобус грееше.
Скъпи сърца, в това съобщение искаме да споделим нашата благодарност за жертвата, която вие, нашите братя и сестри, направихте, за да ни приветствате и да ни поканите да се присъединим отново към вас.

Скъпи сърца, в това съобщение искаме да споделим с вас нашия прекрасен Майчин кораб, Нов Йерусалим.

Вдигайки поглед от вашия свят, ще видите огромен кораб, който витае като голям град, по-голям от който и да е от тези във вашия свят. Дори свети и е жив - органичен. Нищо като вашия транспорт на Земята. Новият Йерусалим е на много милиони години. Много пъти се споменава във вашата Библия (версията на Крал Джеймс), дори се споменава като град на вашата Земя:

Откровение, глава 21, стих 2
И аз Йоан видях новия свещен град, Йерусалим, слизащ от Бога от небето, подготвен като булка, украсена за съпруга си.
Лука 24.51

И се случи, благославяйки ги, Той се отдели от тях и се възнесе на небето.
Марк 16.19

И така, след като Господ им говори, той бе приет на Небето и седна отдясно на Бог.

Може би можем да ви опишем нашия кораб и вие можете да си го представите в ума си:

Нов Йерусалим е най-големият от „Небесните хотели“; летящият ефирен свят, в който се намира централата ... Квартирите на лорд Сананда, лорд Ащар и командването на Ащар. Нов Йерусалим е перлено бял космически град. Дълъг е 2000 мили и широк 2000 мили. Това е един от десетте MotherShips. Това ще се вижда от брега до брега. Той има дванадесет нива:

1. Отдолу - порталът за влизане и излизане за трафик. Включва платформи за отваряне, паркинги, гаражи, отдели за поддръжка, складови помещения и централа.

2. Колосален склад. Интендантска палуба, съдържаща всякакви провизии. Това е безупречен складски град.

3. Огромен зоопарк, включващ изследвания в областта на животновъдството и земя за птици със същества от много светове.

4. Селскостопански изследвания. Прилича на обширна земеделска земя с поддържани зеленчуци, овощни градини и овощни градини. Повечето израстъци са сини, а не зелени.

5. Жилищен център за всички техници и лица, работещи на четирите нива по-долу.

6. Ниво за отдих и красиви озеленени паркови зони за жители от всички възрасти.

7. Медицински комплекс. Пациентски стаи, стоматологични грижи, биологични изследвания, тоалетни и жилищни помещения за целия медицински персонал.

8. Жилище, подготвено за евакуирани от Земята. Той съдържа каюти за физически лица и апартаменти за семейства. Има безброй общи трапезарии, обществени зали, детски градини, перални и информационни бюра.

9. Университетски двор. Зали на мъдростта, обширни библиотеки, безкрайни концертни зали и културни заведения, учебни зали за всички възрасти, музикални кабинети и компютърни лаборатории.

10. Специални апартаменти за VIP лица от всички посоки, извънземни казарми, каюти и апартаменти с няколко разпръснати конферентни зали и красиви просторни трапезарии и дневни.

11. Щабът на командването на Ащар и конферентната зала на Голямата ротонда. Евакуираните от Земята се транспортират до тази Голяма зала за всички необходими групови срещи. Тук се намира Командният комуникационен център.

12. Палубата за наблюдение на офицера и контролния център на пилота, които могат да бъдат посетени по уговорка.

Как работи нашата система за поддръжка на Земята:

Възлюбени сърца, във вашата слънчева система постоянно работят милиони кораби, много от които принадлежат на командването на Ащар. Някои от тях са далеч над вашата планета и са повече или по-малко неподвижни за продължителни периоди от време, проследявайки Земята с техните системи за наблюдение. Други се движат в различните си задължения. Имаме малки кораби, извършващи геодезическа работа, и по-големи кораби с разширен обхват, които могат да работят в космоса и да посещават планети в други слънчеви системи.

Всяка база или наземна единица винаги има свой личен кораб, който витае във водовъртежа си за лични, незабавни съобщения до или от това звено. Тази станция или платформа никога не се променя, въпреки че засегнатите лица могат временно да бъдат отстранени за почивка и релаксация, за да се върнат по-късно. Всички наши сигнали, лъчи и контакти се предават на нашите пратеници чрез тези отделни контактни площадки. В атмосферата над основната единица има невидим идентификационен лъч, който се проектира невероятно високо над него за целите на идентификацията.

Тази лъчева проекция идентифицира конкретната команда, която поддържа базовото устройство.

Тези от вас, които служат на ваше място, могат да бъдат спокойни, че всички участващи в тази програма знаят, че сте там.

Истинският междупланетен плавателен съд, Ventlas на нашите сили, ще се появи пред вашата оптика с цветни светлини, обикновено зелени, червени и бели. Понякога те ще бъдат постоянно червени и зелени, а понякога ще мигат.

Бяха зададени въпроси защо космическите кораби вече не се виждат в небето. Бихме искали да отговорим на това, като кажем, че са. Не е необходимо те да бъдат виждани в толкова голям брой по това време, за да си вършат работата. Скоро ще дойде времето, когато техните огромни флоти, огромна армада ще се виждат в небето и това ще ви каже кой е толкова близо до сърцата ни, че е започнал нов етап от нашата работа.

В момента очакваме условията да бъдат благоприятни за приемане на тези, които са вътрешно подготвени за по-кратки или по-дълги пътувания. Знаем, че всички искате това. Не смеем да предизвикаме разочарование в нито едно сърце и въпреки това трябва да кажем, че в някои случаи физическото тяло не може да направи такъв полет.

Възлюбени, това трябва да е тяло с перфектно физическо здраве, с определен тип духовна хармония, с определена степен на развитие на душата и в състояние на психическа бдителност и бдителност.

Подготовка на земната електропреносна мрежа за първи контакт:
От лорд Ащар и Галактическата федерация, стр. 14:

„Лорд Ащар и лорд Сананда Исус са единствените, които решават въпроса за Възнесението на Земята и кога е подходящо да дешифрират звездните кораби във флоти, обикалящи около Земята.

Когато това се случи, Ащар е отговорен за създаването на Силово поле на Земята чрез Земната решетка, свързано чрез пирамидите, зигуратите и земните портали, които ще ни доведат до нулева точка.

„В рамките на тази енергия са възможни много по-модерни технологии. За да илюстрираме Земната решетка, имаме примера на планината Хермон. Хълмът Хермон е мястото, където е станало преображението на Исус. Планината Хермон се намира в Голанските възвишения и е пленена от Израел по време на Шестдневната война през 1967 година. Планината Хърмон е Звездната врата. Исус заведе учениците си Петър, Яков и Йоан на върха на планината. Тогава и тримата заспаха. Звездният кораб се появява и Исус среща своите галактически пътешественици, Илия и Мойсей. Те оставят кораба на планината и Исус се появява в своето светещо или ефирно тяло на своите ученици. Планината Хермон е разположена на 33-та ширина на Земята. Ако следвате 33-ия паралел до другата страна на Земята, ще намерите и на 33-ия паралел ... Розуел, Ню Мексико, САЩ. Това е мястото на известната катастрофа на НЛО, в резултат на която са възстановени живи извънземни. Земната решетка е електромагнитният и кристален път за етерните кораби. "

Мнозина се чудят какво ще се случи, когато всъщност осъществим първи контакт:
Когато дойде божественият точен момент, броят на енергията на висшето съзнание, донесла местната Духовна Йерархия, ще бъде много повече от това, което сте преживели досега. Хората, заобиколени от много отрицателна енергия, са по-склонни да изпитат пет до десет минути дискомфорт от тези интензивни енергии. Сякаш някой е изпратил буря от високи положителни енергии около Майката Земя. Мнозина, които са по-наясно, ще видят тези нови енергии като изключително ярки светлини. Всеки ще го почувства като успокояваща енергия. Ще бъде като най-висшата форма на екстаз!

Тези прекрасни енергии трябва да бъдат придружени от изключително красива небесна музика, изпълнявана от местната Духовна Йерархия. Тази небесна музика ще бъде знак за всички, че скоро ще се случи наистина божествена намеса в делата на човечеството. Вашата местна духовна йерархия също ще образува няколко лесно откриваеми „ангелски“ облака в небето. Тези небесни знаци ще бъдат вашият сигнал, че нещо чудо ще се случи.

Скъпи сърца ... скъпи, скъпи сърца, всички вие във вашия свят вече сте в положение в рамките на духовното си израстване, което може да реши или да събере останалата част от пъзела. И когато погледнете, скъпи, и разгледате тази загадка, можете сега, с вашето голямо съзнание (без аз да ви разбирам , да разберете защо сега ви информираме за нашия голям Майчин кораб, Нов Йерусалим. Да, скъпи сърца, вие го е направил!

Да, скъпи, вие сте на финалната линия, бягате по водата, вървите през мъглата ... с протегнати ръце, за да се присъедините към Новия Йерусалим. И знайте, че сте безкрайно обичани ... дълбоко, безусловно.

Вашият галактически брат,

Лорд Ащар

** Канал: Серафим Ахоел Субрамани

** Съвместно поискано от eraoflight.com
КНИГИ ЗА ЧЕТЕНЕ :   http://www.angeli-raja.eu/bulgarian/svetelna_knihovna_0_bg.htm  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675757
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930