Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2021 19:39 - Полево събрание - Нови галактически операции, част 26
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 181 Коментари: 0 Гласове:
-1



 „Към този момент 70% от параметрите на човечеството вече са актуализирани. Декодирането на елементи, които не се отнасят, продължава. "

Сега сме на 70%, колко отдавна в нашето земно пространство-време бяхме на 50%, а също и на 60%

„Промяната на програмите в нова основна обществена обстановка започва да дава резултати. Можете да го наблюдавате като влошаване на глобалния хаос. Това е само един знак за ускоряване на промените. Изпълнителите на програмата за социална трансформация заповядаха да влязат в действие. "

Бихте ли могли да изясните малко по-подробно по-горе, тъй като много от нас виждат глобални събития, които се развиват бързо?

Перкан
29/06/2021 в 5:00 сутринта


  
  Ние сме от 38-то измерение и можем да приемем всеки. Ние сме куратори на Млечния път. НЕ СМЕ БОГОВЕ, НИЕ СМЕ ТВОРЦИ. МЛЕЧНИЯТ ПЪТ Е 19-ТО И 20-ТО ИЗМЕРЕНИЕ. РЕПТИЛОИДИТЕ СА НА МИНУС 8 ДО ПЛЮС 3-то измерение. В наше време имаше галактическа катастрофа: нямаше повече 4 галактики и ние се върнахме тук, за да я поправим.

Олга Титова
28/06/2021 в 21:28 ч


 
Аргонианци от 25D, а вие от 38D? Тогава въпросът е: какво да правим с влечугите?

В друга галактика е създадена съзнателна раса за влечуги. Те бяха първите, които експериментираха с 3D. Тъй като галактическият живот приключваше и по това време те нямаха време да доведат съзнанието на ВСИЧКИ 3D жители до 4D ниво, те създадоха най-жизнеспособните тела за тези „пресечени“ души, вкараха ги вътре в мъртва планета и ги изпрати в нашата галактика, която току-що беше започнала живота си. По времето, когато тази планета дойде в нашата Галактика, тук вече имаше животински живот.

Тоест, драконовата раса беше изпратена до нашата Галактика, за да ПРОДЪЛЖИ незавършения експеримент там.

И сега драконите и влечугите живеят на планетата и Галактическият комитет води смъртоносна битка срещу тях, опитвайки се да ги измъкне от планетата.
Ако тези души не се преместят в 4D, тогава възнесението на нашата Галактика се отлага и в края на срока, нашата Галактика ще трябва да изпрати тези души в друга развиваща се Галактика.

По този начин те трябва или да бъдат физически унищожени (което е проблематично на всички планети), или да ги ПОДТВЪРДИ, за да се преместят на 4/5 e. Което, гледайки земните събития, също не се случва.

Как могат съществата от 35D да решат този проблем, защото тогава трябва да се върнете в галактиката, където е започнал този експеримент, и да промените събитията ТАМ, а не тук на Земята.

Света
29/06/2021 в 21:01 ч


  Много благодарност на вас и Висшите същества, които помагат на нас и на планетата. Това са гигантски задачи, поети от 25D Аргорианците ... и изглежда, че те имат всичко под ръка.

Пустинно цвете
29/06/2021 в 00:43


Имате ли някакви знания за екстремни горещини или топлинни куполи в западните щати на САЩ? Температурата е повече от 100F или повече от 40C и в Калифорния няма дъжд, екстремна суша. Сега небето е тъмносиво, много грозно. Прилича на магистрала към ада.

Тази 3D матрица е чист ад, абсолютно зло, което е трябвало да бъде прекратено отдавна, за да не страдат хората днес.

Н. Лиза
29/06/2021 в 4:07 ч

  ********************************************************************************************************

Следобед на 30 юни 2021 г. в наземните екипи на много LFs, Фините тела на Lightwarriors започнаха да греят с потоци от мощни квантови вълни. Някои дори горяха ...   

Така започна поредната операция на Галактическия комитет за унищожаване на 3D матрицата, филтриране на Тъмните сили, които се опитват да пробият блокадата около Земята и да напуснат планетата, като вземат със себе си всичко, което могат.

Ново ожесточено полево събрание избухна на Фината равнина в космоса близо до Земята.

Вълните на енергията на Гризли започнаха да обтичат планетата като цунами. Именно сивото и черното съзнание на матричните програми се втурнаха като ураган.

Galacom го срещна с Fire. Членовете на наземните екипи на Light Force служеха като канали на живо и настройващи целите. Всички, които можеха да свършат работата, се включиха.

Огнени стълбове твърдо маркираха границата, където Дарки и Сиви не могат да отидат. Високочестотните квантови вълни спряха цунамито.

Тъмните и сивите сили започнаха да се прегрупират в нов нападателен ред. Приличаше на средновековна движеща се обсадна кула.


 Веднага се намесиха Съ-Създатели и Йерарси от Висшата Светлина. Огромният изблик на перламутна енергия разби космоса в близост до Земята и всички, които бяха там, и започнаха бързо да абсорбират негатива.

Беше като унищожени чужди тела от фагоцити. Перлената енергия обгръща сивото цунами и го рециклира. В резултат на това не остана нищо.

След това избухна ослепителна Светлина, която се разширява и усилва. Пръстени от синя енергия започнаха да обикалят планетата все по-бързо и по-бързо ...

Когато сините обръчи се сливаха, лазурен лъч започна да стреля нагоре от центъра им. На Тънкия план той е получен от Града на светлината. Отгоре в него се изливат златни енергии през космически канали и тунели.

Когато всички енергии се комбинират в Града на светлината, той светва. По прозрачните кристални стени имаше различни нюанси. Централният му площад беше изпълнен със Светли Същества, смееше се и се радваше.

По този начин, в нашия Фин План, програмите Черна и Сива матрица са заменени от живия контрол на Галактическия комитет. Градът на светлината е една от контролните структури за прехода ни към 5 D

 Подобна система някога е работила на планетата. Но Тъмните сили го извадиха от строя. Сивите програми изсмукваха много енергия от хората, изтласквайки вибрациите им до най-ниското ниво.

Сега се връщаме към нашия произход. Нивото на вибрациите на Земята се повишава почти всеки ден. Нашата физиология често може да не е в състояние да се справи с еволюционния скок на всички нива.

Болката, която изпитваме, е резултат от освобождаването на стари негативни програми и преживявания. За съжаление не може да излезе по друг начин. Да, тялото се проваля, но е в нашите сили да го възстановим бързо, тъй като DNI разказва много и много подробно.

На централния площад на Града на Светлината виси огромна топка енергия. Това е не само неговият двигател, но и генератор на мощни въздействия върху планетата.

Новото управление ще даде на тези, които преминават към 5D, повече сила. Това ще ни помогне да се слеем творчески с пространството, давайки повече възможности за избор. Нашите полета ще се съчетаят с новата енергийна среда.

Много хора си спомнят бившите си умения за тяло и енергийна работа, истинска магия, не егрегориална, а пряка. Символи (знаци, руни) се активират в нашите Фини тела. Но на физически план никой още няма да остави да работи с него.

Човечеството първо трябва да премине всички изпити. Силата ще бъде дадена на тези, които я използват съгласно Плана на Абсолюта.

По време на полевата среща стотици космически кораби на приятелски раси подкрепиха Galacom в околоземна орбита. Те обградиха планетата със сини и лилави енергии.
  

Това беше мощен филтър, така че тези, които не могат да издържат на 5D промените и са на път да напуснат Земята, няма да вземат нищо, което не им принадлежи. Кражбата от планетата няма да отмине.

Върховното светлинно същество, което наскоро е активирало пирамидите, се е върнало в управляващия комплекс във вечното пространство.

Според информацията, която постъпва, събитията ще се ускорят. Всички трябва да сме готови, че изгарянето скоро ще бъде много забележимо.

Земята навлиза в пространство, което е изключително наситено с енергия. Мнозина вече усещат плазмата около себе си през цялото време. Операциите са нормални.

Спинът на времето и пространството отваря портала за силовите вектори, които влияят върху материята. Състои се от седем енергоносители.

Силовите полета формират нови платформи за развитие с ускорена скорост. Мехурчестите импулси на жълто-оранжевата енергия ERKAS формират нови програми на Time и помагат да се адаптират към тях.

Плазмените сфери повлияват циклично ядрото на Земята. Те го изместват от по-плътната част на черупката на планетата към по-малко плътната част. Това се демонстрира на земляните под формата на житен кръг в Хемпшир, в южната част на Англия.
На фона на настоящата ожесточена война оперативните доклади публично предават само такава информация и подробности, които са възможни в момента. Трябва да го приемем спокойно.

Основният ни въпрос не трябва да бъде безкраен „Кога?“ но колко дълго (днес, миналата седмица или миналия месец) успяхме да поддържаме вибрациите си високи и да не изпадаме в негативизъм.

От това зависи изцяло дали ще можем да се възползваме от победата на Леките сили, която те изковават за нас.
Избрани индивиди продължават да се събират за разпространение на други планети през озоновия слой на атмосферата.

Енергийната мрежа на планетата се модифицира от синя и лилава енергия, а в 5D се активира нова система за поддържане на живота.

Интелигентните излъчвания се внасят, за да ни помогнат да се адаптираме към новата среда с кондензирана плазма на мисълта.

Нашата имунна система се трансформира чрез промяна на молекулярната структура на клетките под въздействието на ултравиолетовото излъчване на планетата.

Актуализирането не е линеен процес. Не е като движението на автобус строго по график. Всяка нова стъпка е възможна само ако се постигне желаният резултат, който се формира от безброй фактори на Финия и физически план.

Колкото по-близо до следващия етап, толкова по-силна е съпротивата и толкова по-непредсказуем е резултатът по отношение на времето и съдържанието. 20% от параметрите на човечеството са актуализирани през Q4, 2020, 50% през Q1, 2021 и 70% от юни 2021.

Но всички ние трябва веднъж завинаги да спрем да гледаме хронометъра и календара и да оставим Леките сили спокойно да си вършат работата, като се фокусират върху нашите вътрешни.


ИЗТОЧНИК :   https://www.disclosurenews.it/




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657722
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031