Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2021 08:25 - "П У С Н Е Т Е всичко и всички по волята на съдбата..."
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 136 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.07.2021 08:32


  Висш пилотаж

03.07.2021, Отец Абсолют, канализирано послание; Обзор на О.А.

 

    Здравейте, мили мои любими деца!

  И накрая, преминаваме към третата група хора, които разполагат с пълната информация за събитията, случващи се на Земята.

  Какъв е техният когнитивен дисонанс от енергийна гледна точка?

Но първо, трябва да се каже, че тази група хора има свое собствено разделение – подгрупи според нивото на вибрациите с множество нюанси: от тези, които просто са възмутени от сервилността на други хора пред властите, до тези, които са над ситуацията, приемайки всичко, което се случва за даденост.

Следователно, в съответствие с нивото на тяхното съзнание, когнитивният дисонанс се проявява в тях по различни начини, а за някои той напълно отсъства, въпреки факта, че те виждат цялата абсурдност на случващото се.

Чувствата, които тези хора изпитват при безспорното подчинение на повечето граждани на властите, варират от енергии на осъждане до удивление с множество други нюанси.

И така, енергията на осъждането, дори и да не носи енергията на агресията, е отрицателна въпреки това, тъй като в нея няма приемане, което означава, че няма Безусловна Любов.

И в този случай човек не е имунизиран от посещенията на астрални „гости“, които ще се хранят с тази енергия от него.

В резултат на това, колкото повече той осъжда раболепието на другите, толкова повече шансове енергията на осъждането постепенно да се превърне в агресия към другите.

Което, за съжаление, се случва с много от вас.  (Тъга!)

И това означава, че вашето съзнание все още е в плен на дуалността, неспособно да надхвърли обичайните триизмерни програми.

Вие все още продължавате да делите хората на приятели и врагове, умни и глупави, водени и независими, спазващи закона и свободолюбиви …

И колкото повече правите това, толкова повече се спускате до нивото на съзнание на тези, които съдите.

За да избегнете това, трябва да се научите да се абстрахирате от заобикалящия ви свят, но така че без възмущение да приемате реалностите, преобладаващи в него, все пак да участвате в съдбоносните процеси, протичащи там.

Разбира се, това не е лесно – това вече е „висш пилотаж“ за пробудения човек.

И въпреки че тази задача на пръв поглед може да ви се стори нереалистична, всъщност вие вече сте готови, докато оставате със съзнанието си в пространството на Петото измерение, да извършите действията, от които се нуждаете в света на Третото измерение.

Много от вас се държат несъзнателно по този начин.

Тези, които активно използват дадените от мен практики, вече са се научили да създават около себе си поле с висока вибрация от Петото измерение, което ви предпазва от чуждото нахлуване и минимизира възможността за насилствени действия спрямо вас.

Но за да поддържате това състояние постоянно, трябва да изключите осъждането като такова от живота си, осъзнавайки, че всеки човек изгражда своя живот и взема решения в съответствие с плана на своята Душа, и че независимо от желанието си да промените този план, нямате право да му пречите активно.

Такава отделена мъдрост и уважение към другите ще привлекат същото отношение на другите към вас.

Но това ще се случи само ако това е не само външно, но и вътрешно проявление, тоест, ако енергийно останете абсолютно чисти, не допускайки нито една отрицателна енергия във вашето поле.

В този случай ще намалите до минимум, а може би дори до нула, когнитивния дисонанс, възникнал във вашето съзнание, и ще възприемете ВСИЧКИ събития, случващи се около вас, като обективна реалност – неизбежен компонент на Прехода на вашата планета и на най-добрите представители на човечеството в Петото измерение.

Тогава вибрационното разслоение ще се превърне за вас в същата обективна реалност, която не можете да промените и която трябва да приемете за даденост – като едно от условията за Прехода.

Пуснете всичко и всички по волята на съдбата, скъпи мои.

Сега е моментът да насочите цялото си внимание към себе си, така че вашите предишни навици и преценки да не ви увлекат обратно в тримерния живот, а вашият когнитивен дисонанс да не ви отведе до тежка психическа травма.

И аз ви благославям за това.

Отец-Абсолют, който ви обича изключително много, ви говори

Получено от Марта на 20 юни 2021 г.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675024
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930