Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2021 12:21 - Главният изпит от живота ви
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 418 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.07.2021 12:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   

04.07.2021, Майката на Света, канализирано послание

 

Здравейте мили мои любими деца!

Отдавна не съм говорила с вас, но винаги бях до вас!

И сега, когато вече сте на самия праг на критичните събития на вашата планета, искам да ви подкрепя с моята Любов, да ви покрия с воала на моята Нежност и да споделя с вас Радостта от предстоящите съдбовни промени в живота ви.

Тъмнината, която се сгъстява пред очите ви, скоро ще се разсее, скъпи мои, и всичко, което се случва, ще ви се стори кошмар, който най-накрая е приключил.

Но трябва да преминете през него, за да почувствате по-пълно и по-ярко Радостта от победата.

Колкото по-абсурдни, по-нелепи и по-твърди стават действията на вашите правителства, толкова по-близко е развръзката.

Това беше единственият начин да се събуди у хората самоуважението, чувството за собствено достойнство и просто чувството за самосъхранение, които у мнозина вече са притъпени в резултат на ежедневната обработка на тяхното съзнание от медиите.

И се радвам да видя, че има все повече такива хора.

   Но днес бих искала да поговоря с вас за онези, които вече не са в състояние да се променят, защото тяхното съзнание се е покрило с толкова плътна кора от невежество и послушание, че никой не може да изтрие от него робската психологията, нагнетена от рептилоидите.

Виждам, любими мои, как душата ви страда всеки път, когато видите роднините и близките ви хора да падат в тази неравна битка със системата за потискане на личността, която е създадена на Земята.

Някой се предава незабавно – без съпротива, някой се опитва да се бие, но, изтласкан в ъгъла чрез изнудване или заплахи, все пак се предава и се съгласява с разрушителната за неговата Душа и тяло ваксинация.

Някой не може да повярва в престъпните намерения на властите, а някой дори не мисли за това, като иска само да си върне обичайния комфортен живот.

И ми е мъчно да видя, че сред тях има толкова много млади хора, опиянени от наложените им фалшиви ценности, които тези, които са завзели властта на вашата планета, свалят върху все още крехките им души.

Живата, топла човешка комуникация е заменена от телефоните и интернета, а книгите, които развиват творческо мислене у човека, отиват в миналото, тъй като тези, които „живеят“ чрез своите „джунджурии“, вече нямат време за тях.

Вашият свят се промени толкова бързо, че вие не забелязахте тази чудовищна подмяна, и цяло поколение от хора израсна, не само бездушни, но и неграмотни в областта на човешкото общуване, възприемането на света и саморазвитието.

Позволихте да ви принудят, защото врагът беше невидим за вас. Той постъпи тайно, много бързо и коварно.

В резултат огромна прослойка от населението на вашата планета се оказа извън Великия Преход и тези хора не могат да бъдат спасени.

Виждам, че основно само поколението, възпитано върху великата литература и запазващо вечните духовни ценности у себе си, е способно да осъзнае величието на случващото се сега на Земята и да извърши Прехода към новата ера.

И искам да се примирите с факта, че не всеки ще може да сподели с вас голямата Радост на победата над Силите на мрака, за да пуснете с мир онези души, поели по различен път, поддавайки се на триковете и изкушенията на властите, неспособни да разберат какво има на повърхността.

Всеки от вас имаше равен шанс, но опитът на Душата беше различен.

Сега времето за обучение е към своя край.

Всеки трябва да издържи главният си изпит за духовна зрялост, а подсказванията на другите вече не са подходящи тук.

Концентрирайте се, скъпи мои, върху собствения си (изпитен) „билет“, който далеч неслучайно Вашата Душа „изтегли“, когато се въплъти на Земята, за да участва в този велик и уникален експеримент, какъвто никога не е имало във Вселената.

Пожелавам ви, любими мои, мъдрост, постоянство и търпение да издържите основния изпит в живота си с отлична оценка!

Майката на света, която ви обича нежно, ви говори

Получено от Марта на 3 юли 2021 г.


  Категории: Майката на Света.


Тагове:   изпит,   на живота,   Сега,   главен,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676402
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930