Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2021 20:45 - Леките сили срещу пандемиите
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1252 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.07.2021 20:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

     На тънък и физически план Светлите сили продължават да наблюдават отблизо динамиката на пандемията.

През януари 2020 г. изглеждаше като дребен хулиган и крадец, който краде дрехи от джобовете на минувачите. Или малко, лаещо, не особено хапливо куче.
 
Сега това е чудовище, ротвайлер, обучен на хора, маниак-убиец.

Подобна ситуация е с нейния егрегор. Днес това е агресивно вещество от съвсем нов тип. За разлика от своите предшественици, той изобщо няма точка за локализация.

Този егрегор е ситуативен навсякъде. Той е множествен, постоянно в движение. Той е навсякъде, извличащ жизнена енергия от болните, но НАЙ-ВАЖНО от универсалния страх от пандемията.

Наскоро лидерът на един от наземните отбори на Леките сили имаше пряк контакт с този егрегор. По решение на Висшия Аз и Йерархията на Абсолюта те се сблъскаха на Тънкия план.

Преди това Lightwarrior е бил ваксиниран в Финия самолет. Той обаче бил болен физически. В продължение на два дни той лежеше с всички признаци на заболяване.

Трябваше да пие много вода, да приема много витамини, зеленчуци, плодове, лук, чесън. Това, плюс слънцето, въздухът и водата направиха чудеса. Всичко си отиде без следа.

След това, с полеви имунитет, той осъществява директен контакт с пандемичния егрегор. Той атакува Lightwarrior като порочно куче. Имаше пристъпи на паника, натрапчив страх, че дробовете му са почти напълно срутени и той трябва да отиде в болницата.

Но Lightwarrior знаеше, че тези мисли и страхове са принудени извън него. Той се съпротивляваше със силата на Духа, като се държеше под контрол.

Егрегорът, осъзнавайки, че Lightwarrior е твърде много, за да може да се справи с него, че жизнената сила, която може да получи от него, ще бъде по-малка от това, което ще бъде похарчено, за да го получи, се оттегли.

Това лечебно мислене е добър практически урок за всички нас за това как да се справим с пандемията.
 
Когато пандемията започна за първи път, Висшата светлинна йерархия имаше планове бързо да поеме контрола над нея и да я използва, за да коригира генетиката на човечеството, да укрепи имунитета си и да се адаптира към 5D.

Отначало всичко вървеше добре. Тогава нещата започнаха да излизат извън контрол.

Защо?

За мнозина от Тънкия план пандемията стана жизненоважна. Те са Архонти и Тъмни сили в астралните и етерните пластове, откъдето сега Галактическият комитет активно ги премахва.
 
Именно те стоят зад разпространението на пандемията на Земята, където опаковките им имат личен интерес към нея.

Включва огромни печалби за Big Pharma, увеличаване на геополитическото влияние, разширяване на присъствието в света чрез популяризиране на ваксини, ограничителни мерки, блокировки и много други.

На Тънката равнина, придържайки се към планетата и съществуването си на нея, Дарките са превърнали пандемичния егрегор в нова паразитна система за кражба на жизнената енергия на хората.

Версията Delta Plus, много по-заразна, се появи с директната помощ на Архонтите в Фината равнина. И не е последният. Още по-замърсяващи щамове се развиват там.

Съ-Създателите и Йерарсите на Висшата Светлина решиха в рамките на няколко месеца да премахнат опасността, идваща от пандемията и нейния егрегор. Задачата ще бъде изпълнена бързо и решително.

От тяхно име на 29 юни 2021 г. Ел Мория отправи следното съобщение чрез един от наземните екипи на Lightworkers:

„Скъпи приятели, работници на светлината!

Лятото на 2021 г. донесе на мнозина неочаквани вълни на дисхармония, като ураган, роден от пандемия.
Тази дисхармония не се причинява от самия вирус, а от хората, които поддържат, увеличават и разпространяват тези вълни по света.
 
Длъжностни лица, позовавайки се на нарастващия брой случаи, бързат да използват всички административни ресурси за ускоряване на ваксинацията на човечеството, като твърдят, че това ще помогне за изграждането на колективен имунитет.

Но вие, работници на светлината, добре знаете, че колективният имунитет срещу вируси не се появява при ваксини и убождания, а само чрез хармонизиране на човешкото общество, нормализиране на междудържавни, междуетнически, междурелигиозни отношения.

Вирусът, подобно на огледало, отразява нивото на морално, емоционално, психическо, духовно и физическо здраве на хората.

По-голямата част от човечеството отказва да приеме, че именно те, а не някаква безлична Природа са отговорни за пандемията.

Да признаем отговорността за пандемията означава да признаем, че в момента пътят на човечеството е далеч от хармонията, от идеалите на Любовта, алтруизма, взаимопомощта, далеч от истинските ценности на живота.

Да се ​​приеме отговорността за пандемията означава да се преразгледат световните ценности, да се изостави сегашният начин на живот, формата на икономика, която се смята за единствено възможна, въпреки че далеч не е така.

Виждате, че властите не са готови за това. Нито много от хората, които възлагат надеждите си на ваксини, инокулации, лекарства.

Вместо да възлагате надеждите си върху моралната чистота, върху повишаването на личните жизнени вибрации, върху силата на естественото изцеление, основано на развитието на духовността, здравословен начин на живот.

Но има все повече хора, които осъзнават, че ваксините не могат да победят пандемията. Въпреки че има и много онези, които са уморени от наложените ограничения и искрено вярват, че широко разпространената ваксинация ще доведе до колективен имунитет.

ОБЯВЯВАМЕ ЕДИНСТВЕНО: НЯМА.

Вирусът ще мутира, ще еволюира, създавайки нови възможности за проникване в хората, техните физически и Фини тела. И причиняват нови форми на заболявания.

В обществото има нарастващ конфликт и конфронтация между хората, които вярват във ваксинацията, и тези, които са сигурни, че това е голяма опасност за човечеството.

Тъмните сили активно изливат масло в огъня, разпространяват дезинформация и изкривяват истината.

Те умишлено преувеличават както способността на ваксината да избави напълно хората от болестта, така и потенциалната й вреда.

Тези сили раздвижват конфронтацията между хората, така че енергията на страха, с която се хранят, се увеличава.

Борбата и страхът отслабват Любовта и Духовността в света. Хората стават по-контролируеми.

Тези, които се интересуват от деградацията на човечеството, изпитват удовлетворение и удоволствие, дори не осъзнавайки, че подобен обрат на събитията в крайна сметка ще им причини голяма вреда.

Говорим за представители на човешката раса, които са на страната на Тъмните сили и такива, които не са хора.

Пред лицето на нарастващата опозиция в обществото, Семейството на Светлината призовава всички Работници на Светлината, всички хора, вървящи по пътя на духовното развитие:

Не се включвайте в конфронтацията при никакви обстоятелства! Не се страхувайте от това, което се случва! Не след дълго ще видите как ситуацията постепенно се подобрява.

Мнозина ще променят мнението си. Някои ще имат отворени очи. Други ще видят Светлината в душите си. И дори видни лидери и световни лидери ще произнасят думи, които все още не са готови да произнесат.

Вашата задача сега е да живеете във вътрешна хармония и да носите възможно най-много хармония навън, да излеете Светлина, Любов и вяра в света, че тази ситуация в крайна сметка ще донесе добро на човечеството, ще помогне да се отворят очите за много неща и започнете да търсите нови начини за еволюция.

Не се замесвайте в конфронтация! Останете острови на спокойствие, хармония и увереност в благоприятен изход от събитията.
 Ваксините няма да променят генетичния код на човечеството. Семейството на светлината никога няма да позволи това да се случи.

Ваксините нямат сила да променят светлинната структура на човека.

Бъдещето на човечеството не са ваксините и инокулациите, а развитието на истинско здраве, основано на морал, духовна чистота, високи мисли и красиви чувства.

„Какво точно е за мен? - може да се попита. - Принуждават ме да ме блъснат. Заплашен съм да бъда уволнен от работата си. Заплашен съм, че не мога да се движа свободно из страната и света, да пътувам, да почивам, да се срещам с приятели и роднини.
 
Отговорът е прост. Всичко зависи от вашето ниво на хармония и жизнени вибрации, от вашата вътрешна Любов.

Колкото по-далеч сте от конфронтация, борба, негативни мисли и чувства, толкова по-близо сте до един здравословен, хармоничен начин на живот.

Вече сте забелязали колко различно хората се справят с пандемията. За някои това се превърна в сериозно заболяване; за други е почти нула.

Има и много, за които среща с пандемията не е била болест, а взаимодействие с нея.

Необходимо е да обичате всички неща. Обичайте с цялото си сърце. Обичайте не с думи, а с дела. Да обичаш истински. И тогава пандемиите ще помогнат за развитието на Фините тела, структури и няма да бъдат вредители.

Истината твърде сложна ли е? Толкова ли е на възли? Не си ли спомняте думите: „Елате при нас с мир ... И който дойде с меч, ще загине от меч ...“

Не е ли трудно да се разбере: поздравете всички на мир! И ако се срещнете с меч и щит, какво получавате? Война! Кой ще го спечели? Никой!

Да, съвременните ваксини не са толкова прости, нито толкова еднозначни. Но вие, Работници на светлината, не сте на вълна от страх, а на вълна на спокойствие и Любов, запитайте се: Нанася ли ми вреда? МОГА ЛИ ДА НЕУТРАЛИЗИРАМ СЪС СВЕТЛИНА И ЛЮБОВ?

Или мога да живея без ваксината? Какво бих направил по-добре да правя? Да се ​​ваксинирате и да останете на тази работа? Или трябва да си търся друга работа и да не се ваксинирам?

Вие знаете как да общувате много добре с висшия си Аз, с ментори от висшите светове. И така, защо толкова много от вас са толкова силно привлечени от нелепите новини за ваксините и си мислят: вярно ли е или не?

Истината е само това, което получавате от своя Висш Аз. Той вече присъства във вашата душа.

Затова попитайте своя Висш Аз и чак тогава решете. Но останете едновременно спокойни и хармонични. Не отменяйте плановете си заради външната дисхармония.

Вътрешната хармония ще създаде събитията, от които се нуждаете. Вътрешната чистота и високите вибрации ще ви помогнат да живеете със или без ваксината.

Вземете решение само въз основа на съвета на вашето Висше Аз. Приемете го, като същевременно останете спокойни и мъдри.

Раждайте заедно с висшия си Аз, фините групи за подкрепа на хармонични събития и не следвайте събитията, които Тъмните сили умело създават.

Дори малките острови на хармонията създават Световната хармония. Всеки от вас е съдбата на света. И така вашите решения са решенията на света. Не се съмнявайте ни най-малко.

Вие сте Фаровете, вие сте водачите, вие сте създателите. А фаровете са особено важни, когато лошото време се засилва в морето. Но всяко лошо време е раждането на нова сутрин, когато красивото слънце изгрява отново. И това наистина е така. "
И в заключение, последната актуализация на преместването на Земята в 5D вибрации в орбита от 3 юли 2021 г. в 06:55 ч. CET.

„Направо се приближаваме към разклон в хода. Маршрутът е разделен на 16 ленти, или по-точно, вибрационни ленти. Енергийните вериги започват да се натоварват. Всичко е покрито с плазмена светлина.

Вилката е разделянето на плазмата във времето-пространство на 16 вибрационни ленти. В тях човешките души се разпределят според нивото на съзнанието - кой живее в кой, остава там.

В това необятно, ярко искрящо пространство е насочено общото движение на Земята. Всичко е в добра форма. Настроението е изпълнено с добро и радостно очакване. Ще последват още новини. "

 
   ИЗТОЧНИК :   https://www.disclosurenews.it/











Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675871
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930