Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2021 12:30 - Няколко „галактически федерации“ се намесват в човешките дела, Ч.2
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 599 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 29.06.2021, Екзополитика, Майк Сала

Продължение на „Дистанционно наблюдение на Галактическата федерация на световете, Ч.1“

image

В първата част от тази поредица обсъдих сесии за дистанционно гледане, проведени от Института за далечно наблюдение на „Галактическата федерация на световете“, за която се твърди, че от дълбока древност се е намесвала на Земята и дори е играла роля в генното инженерство на човечеството. Когато се изследва работата на множество вътрешни лица и „контактьори“ обаче, става ясно, че има повече от една асоциация на човекоподобни междупланетни цивилизации, използващи имена, подобни на „Галактическата федерация“ или адаптации.

Например в своята книга от 1958 г. „Съветът на седемте светлини“ Джордж Ван Тасел говори за „Адамовата конфедерация“ на космическите братя, които кацат на Земята в зората на историята и се чифтосват с „Расата на Ева“ (първобитните хора). В книгата си от 1974 г. „Поканата“ перуанският контактьор Сиксто Паз Уелс също говореше за голяма междупланетна асоциация, наречена „Конфедерацията“, която е помагала за еволюцията на човечеството.

През 1981 г. известното канализиране на „Закона за единното“ въвежда две основни извънземни фракции, които исторически са се намесвали в човешката еволюция. Те бяха наречени „Конфедерацията на планетите“ и „Орионските кръстоносци“ от една извънземна група, която се нарича „Комплекс за социална памет на Ра“, принадлежаща към първата фракция.

Конфедерацията и Кръстоносците на Орион бяха съответно положителни и отрицателни по отношение на етичната ориентация и отношението към човешката еволюция, по начини, които са много сходни с това, което отдалечените наблюдатели трябваше да кажат, съответно, за „Галактическата федерация на световете“ и „Алианса на Орион“.

Сред първите, които публично обсъдиха три или повече съперничещи си извънземни междупланетни съюза, участващи в създаването на човечеството и / или състезаващи се за човешките дела още оттогава, беше контактьорът Алекс Колиър, който публично се появи около 1991 г. с лекции за опита си с човекоподобен съюз на извънземни, наречен „Съвет на Андромеда“. Той каза, че съветът включва 139 различни звездни системи и се е заинтересувал от Земята поради откриването от Андромеданите на галактическа тирания 350 години в бъдещето, която може да бъде проследена до Земята, Луната и Марс в настоящата ера.

В своите лекции, някои от които са събрани в книгата „Защита на свещената земя“, той описва различните извънземни групи, установили присъствие на Земята. Те включват Драконовската (Ciakharr) империя, групата от съзвездието Орион (Сиви и Хора), „Галактическа общност“, съставена от развиващи се човешки цивилизации, и Съвета на Андромеда. Това са подобни негативни извънземни групи като тези, които екипът на д-р Браун за дистанционно наблюдение вече идентифицира: Драко рептилоиди, Сивите и съществата от Орион.

Според Колиър някои членове на галактическата федерация са играли роля в генното инженерство на човечеството и оттогава се интересуват от човешките дела. Други членове на Федерацията (известни още като Съюзът – Commonwealth) обаче не са играли никаква роля в човешката история и имат малък интерес към Земята. Благодарение на технологията за пътуване във времето, Федерацията може да вмъкне техните оперативни работници или да се намеси далеч в миналото на човечеството, за да повлияе на съвременните събития, за да предотврати бъдещата галактическа тирания.

Когато се гледа в контекста на групите Драко и Орион, които също се намесват в човешките дела, става ясно, че настоящите събития на Земята са част от една времева война между трите основни извънземни съюза за нашата съдба.

image

Като цяло Колиър говори за 22 извънземни цивилизации, които са се намесвали генетично в човешките дела и са били отговорни за различните расови и етнически групи на Земята, което не е норма в нашата галактика. Изглежда, че тези 22 групи са взети от предимно човешки раси от трите конкуриращи се извънземни съюза – не само от членовете на Галактическата федерация.

Други забележителни лица с подходяща информация за различни междупланетни асоциации включват осведомителят д-р Майкъл Крувант Уолф (Вълк). В края на 90-те години Уолф даде интервюта на няколко забележителни изследователи на НЛО като Паола Харис и д-р Ричард Бойлан след публикуването на книгата му „Спасителите от небесата“, The Catchers of Heaven (1996).

Ето резюме на трите основни извънземни съюза, които Уолф разкри в своите интервюта и книга:

Организацията Маджестик-12 знаеше и за трите основни конфедерационни групи,

  • съвместният хуманоидно-рептилоиден КОРПОРАТИВЕН / АЛИАНС
  • предимно хуманоидната ФЕДЕРАЦИЯ НА СВЕТОВЕТЕ или ФС
  • предимно рептилоидните ОБЕДИНЕНИ РАСИ на ОРИОН или ОРО

„Предимно хуманоидната Федерация на Световете“ кореспондира с „Галактическата Федерация на Светове“, върху която бяха фокусирани д-р Браун и неговият екип за отдалечено наблюдение. Останалите две групи съдържаха значителен рептилоиден елемент в състава си. Те приблизително се равняват на драконовската (влечуговата) империя и алианса на Орион, които се споменават от отдалечените наблюдатели на Института за отдалечено наблюдение.

През 2015 г. Кори Гуд започна да говори за „Супер федерацията“, включваща между 40-60 извънземни цивилизации, отговарящи за към 22 генетични експеримента на Земята. Във въпросите и отговорите Гуд направи разлика между Супер федерацията и Галактическата федерация:

Въпрос 2: По какво Галактическата федерация се различава от Супер федерацията?

Супер федерацията се състои от същества от 4-та и 5-та плътност, които включват расите „Генетичен фермер“, както и цивилизации, които са били продукти на „големия експеримент“, който е достигнал до степента да стане част от групата, която прави експериментите. Предполага се, че ние ще завършим (ще се образоваме) до същото нещо много скоро. Както бе посочено по-горе, Галактическата федерация е по-отговорна за поддържането на тази Вселена / Реалност за Единния Безкраен Създател и (тя) съществува в рамките на това, което бихме считали за „Друга плътност“ или дори „ангелско царство“. Едно от съобщенията, които получих от SBA [Sphere Being Alliance], беше: „Ние сме пратениците и съдействащите на Единния Безкраен Създател“.

Когато стана дума за връзката между Алианса на сферичните същества и Галактическата федерация, Гуд обясни:

Въпрос 1: Какво представлява Галактическата федерация? Кои са нейните членове?

Посочих я като Галактическата федерация чрез Тиър Еир [основният контакт на Гуд с ЕТ], докато Аншар [вътрешна земна цивилизация] я наричат „Галактическата конфедерация“. Членовете й са силно духовно и технологично напреднали (6-та + Плътности) цивилизации, които си сътрудничат, за да улеснят както космическия закон, така и различните космически цикли. Членовете на Алианса на сферичните същества (Пазители) са членове на тази Федерация.

Ясно е, че има важна разлика между „Галактическата федерация“ (известна още като Конфедерацията) и „Супер федерацията“, управляваща 22-те генетични експеримента на Земята. За да избегна объркване и да поддържам съгласуваност с по-ранни източници като Джордж Ван Тасел, материалът от „Закона за единното“ и Сиксто Паз Уелс, ще използвам термина „Галактическа конфедерация“, за да обознача този консултативен орган от по-висока плътност.

Докато Галактическата конфедерация работеше като надзорник от по-висока плътност, за да поддържа „космическия закон“, Супер федерацията беше пряк участник в земните дела, имаше различни агенди и имаше съперници, изпитвайки конфликти помежду си и / или с групите на Драконианците и орионците.

Следователно, Галактическата конфедерация може да действа като арбитър на споровете между членовете на Супер федерацията, които генетично инженират човечество, или да се намеси, ако се случи нарушение на космическия закон. Това е в съответствие с твърдението на Колиър, че Съветът на Андромеда (асоциация от 6 + плътности) е съветвал „Галактическата общност“ (известна още като Конфедерацията) за бъдещата галактическа тирания.

През 2018 г. Гуд описа един основен пробив, доколкото Супер федерацията реши да направи крачка назад и да позволи на човечеството да определи собствената си съдба благодарение на намесата на Алианса на Сферичните Същества и Галактическата (Кон)федерация от 6-9 плътности.

image

В отговор на новаторските разкрития на професор Хаим (Ешед) за Галактическата федерация през 2020 г. Гуд отново подчерта, че има множество федеративни групи, които се интересуват от човешките дела, и отново подчерта, че „Супер федерацията“, включваща много Нордически извънземни групи, е местен съвещателен орган, който е различен от „Галактическа конфедерация“ с по-висока плътност, към която принадлежи Алиансът на Сферичните Същества.

Гуд подробно разгледа тези различни групи в интервю от декември 2020 г.:

Чувате много за „Галактическата федерация“. Е, това би могло да се отнася за много различни групи, като Алианса на Сферичните Същества. Те са част от тази група галактически наблюдатели, които наблюдават царства с по-висока плътност и също се грижат за сферите с по-ниска плътност, за да се уверят, че всичко се върши съгласно Космическия закон. Те са като същества от 6-та и 7-ма плътности – много еволюирали същества.

И тогава се спускате до съществата от 4-та и 5-та плътности и те включват всичко – от рептилоидните до тези високи Нордически раси, различни видове същества, които слагаме в това, което наричаме „Сивите“.

Има цял асортимент от тези други видове същества … Инсектоидите са изключително в генетиката. Това е … Цялата им технология е генетична манипулация. И дори корабите, в които те летят.

И те са част от тези малки федерации заедно. Понякога работят с рептилоидите и имат споразумения за удобство, тъй като някои от тях имат генетични духовни времеви агенди, които влизат в конфликт с други хора в тази Супер федерация.

Това води до въпроса дали „Галактическата федерация на световете“, която дистанционно е разглеждана от групата за далеконаблюдение на Браун, е била част от тази група за надзор от по-висока плътност, към която принадлежи Алиансът на сферичните същества на Гуд – „Галактическата конфедерация“, или една от другите федерации в конфликт със съперничещи си асоциации като Драконовската империя или Орионския Колективен.

От сесиите за дистанционно гледане става ясно, че Галактическата федерация на световете е пряка страна в продължаващите конфликти с групите Драко и Орион, а не надзорна група, прилагаща космическия закон като безпристрастен арбитър. Галактическата федерация на светове провежда военни операции, разполага с космически флоти, които се борят срещу рептилоидите / Орионците, има тайни оператори, проникващи в човешкото общество и т.н.

Операциите на Галактическата федерация на световете, описани от Института за далеконаблюдение, много приличат на това, което наскоро беше разкрито и от френския контактьор и бивш професионален археолог Елена Данаан. Тя публикува публично комуникациите си с четирима отделни представители на Галактическата федерация на световете, които датират от 2018 г., което е времето, според което тя е била активирана и е решила да се ангажира пълнодневно с новата си кариера.

Показателно е, че тя описва неотдавнашното решение на Галактическата федерация на световете да увеличи военните си операции и интервенции на Земята и близките небесни тела като Луната и Марс и да подкрепи местните усилия за съпротива срещу контрола на Драко и Орион.

Това е в съответствие с по-ранните наблюдения на Колиър относно съвета на Андромеда, който се свързва с Галактическата конфедерация, за да предотврати превръщането на Земята в епицентър за бъдеща галактическа тирания. Освен това, това също е в съответствие с онова, което екипът на Браун за дистанционно наблюдение е наблюдавал през февруари 2021 г. и предполага, че Галактическата федерация на светове е взела съвсем скоро решение да се намеси в човешките дела по-енергично.

Струва си да се подчертае, че Галактическата федерация на световете изглежда е по-активистична организация спрямо „Галактическата конфедерация“ с по-висока плътност, към която Гуд каза, че принадлежи на Алианса на Сферичните Същества, чиито последни дейности той описва подробно от 2014 г. насам. Докато има някои подобни неща между операциите на Алианса на Сферичните Същества и Галактическата конфедерация, описани от Гуд, с това, което Farsight и Данаан твърдят за Галактическата федерация на световете, също има значителни разлики.

Това предполага, че Галактическата федерация на световете работи с или под ръководството на Галактическата конфедерация в спазването на космическия закон, що се отнася до бъдещето на човечеството. Това много вероятно се случва чрез силно еволюирали извънземни членове като Андромеданците и Арктурианците, които са членове и на двете групи. Струва си да си припомним, че Едгар Кейси, известният американски екстрасенс, разглеждаше Арктурианците като сред най-силно еволюиралите цивилизации в нашата галактика, както писах в моята книга от 2013 г., „Галактическа дипломация“.

image

В заключение е ясно, че човечеството е посещавано от множество извънземни цивилизации, много от които принадлежат към поне три съперничещи си извънземни съюза, които се конкурират за човешките дела. Тези конкурентни организации изглежда са Галактическата федерация на световете, Драконовската империя и Алиансът Орион.

Освен това изглежда, че има група извънземни, които провеждат 22 генетични експеримента на Земята, наричани преди това Супер федерация, които се преструктурират, докато човечеството поема контрола върху собствената си генетична еволюция. И накрая, има група от по-висока плътност, наречена също „Галактическа конфедерация“, към която принадлежат Алиансът на Сферичните Същества и Съветът на Андромеда и която изглежда е арбитър на космическия закон.

Тези пет различни асоциации от извънземни раси изглежда са ключовите играчи в текущите събития на Земята. Световното извънземно прикритие попречи на широката общественост да установи какво се случва. Независимо от това, благодарение на колективните усилия на Института за далеконаблюдение (Farsight Institute), лица като Кори Гуд и Елена Данаан, Алекс Колиър и други исторически източници, можем да получим по-точна картина на това, което се случва в момента.

 

    Навигация



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 674843
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930