Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2021 08:28 - Сен Жермен - „Съзнателно бъдеще“
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 246 Коментари: 0 Гласове:
1



 СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ   .     ПРИЛИЖЕТЕ  МЕТОДИТЕ ОТ ТАЗИ СТАТИЯ.  РАЗКАЖЕТЕ ЗА МЕТОДИТЕ КОГАТО УСТАНОВИТЕ КОНТРОЛА , НАПРАВЕТЕ ,ПОСТАВЕТЕ ПОДСЕЩАЩ  ЗНАК ИЛИ СИМВОЛ КРАЙ ВАС . СЛЕДЕТЕ ОНОВА ,КОЕТО СТАВА ВЪВ ВАС И ИЗВЪН ВАС. УДЪРЖАЙТЕ ТОВА РАЗБИРАНЕ ЗА СЕБЕ СИ ТОЛКОВА ДЪЛГО ,КОЛКОТО УСПЕЕТЕ БЕЗ ДА СЕ НАСИЛВАТЕ. ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ  ДНЕС ,УТРЕ ,ЦЯЛА СЕДМИЦА   И ВИНАГИ .ГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЪБИТИЕТО.!  







0Twitter Facebook
 Pinterest LinkedIn
Tumblrелектронна

imageПоздрави, аз съм Сен Жермен и за мен е чест да ви се представя още веднъж. През този период на възнесението ви доставих много послания и изрази на възприятия или енергия.

Изключително съм развълнуван и в разгара на процеса на възнесение, който се случва, добавяйки собствената си мъдрост, напътствия и подкрепа към всички, които се движат през процеса на възнесението в момента.

По това време аз, Сен Жермен, искам да споделя прозрение, за да отворя ума ви, да създам нова перспектива, визия или разбиране, които можете да продължите напред във вашето възнесение и съществуването си на Земята.

Когато имаме визия или разбиране в съзнанието си, това ни помага да продължим напред и да постигнем необходимото. Той също така позволява на собственото ви същество да отвори някои нови възможности и преживявания, както и да позволи на нови енергии да влязат във вашето пространство.

Визията, фокусът, който искам да споделя с вас, е съзнателно бъдеще, дори съзнателно настояще. Всяко същество на Земята тръгва по своя духовен път. Те се движат през възнесението с Майката Земя и нас, Възнесените Господари, Архангелите, напътстващи и подкрепящи. Ние също вървим напред в нашия собствен процес на възнесение. Не можем да съдим нито едно същество на Земята.

Ако видите, че съществото не следва вашия процес на възнесение, невъзможно е да се прецени, защото не познавате процеса си на възнесение, не знаете пътя, който сте избрали, или целите, които се опитвате да постигнете. Следователно е важно да приемем, че всяко същество на Земята преминава през своя процес на възнесение и че всяко същество е духовно същество.

Може да познавате себе си като духовно същество, което се движи през вашия процес на възнесение, ако е така, имате голям късмет, че имате това разбиране и осъзнаване, моля, поздравете се. Позволили сте си да разпознаете повече от реалността, която в момента е вашето съществуване и която ви подкрепя изключително много.

Като духовно същество можете да отделите време за медитация, да се съсредоточите върху дъха си, може би наблюдавате мислите си, реакциите си и емоциите си. Може би отделяте време, за да излекувате емоционални рани от миналото, детството или едновременния си живот.

Можете да отделите време, за да се свържете с вашите водачи, Създателя, за да позволите на Създателя да тече през вашето същество. Възможно е да насочвате или получавате вдъхновение, интуиция и насоки. Има толкова много пътища, толкова много процеси на духовна еволюция. Затова е важно да разпознаете какъв е фокусът ви.

Сегашният ви фокус е да бъдете мирно и внимателно същество на Земята.

Това олицетворява всичко, което постигате по вашия духовен път. Всички ваши духовни интереси, вашите духовни цели и вашето съществуване на Земята, дори вашите мечти, вашите желания, вашите стремежи. Това е фокус на настоящето и бъдещето, подкрепящо вас и всички съществуващи същества като мирно и съзнателно същество.

Какво означава да съществуваш като мирно и внимателно същество?

Отделете малко време, за да помислите какво означава това за вас. Наблюдавайте преценките, които идват отвътре във вашето същество. Например, невъзможно е да сте наясно през цялото време или е невъзможно да сте в мир през цялото време. Как може някой да е в мир, когато чувства гняв или разочарование в своето същество?

Може би чувствате, че да сте в мир и да бъдете внимателни е да се подчинявате и да не държите властта си или да не претендирате за силата си като ваша. Възможно е да има различни мнения и преценки, които възникват в съзнанието ви, когато ви каня да съществувате като мирно, съзнателно същество на Земята.

Насърчавам ви наистина да разпознаете и наблюдавате реакциите си, когато ви каня да бъдете съзнателно и мирно същество на Земята. Докато разпознавате реакциите си, разпознавате енергиите, които ви задържат, мисловните процеси, модели, вярвания, които ви пречат да бъдете съзнателен и мирен човек.

По този начин обаче искам да ви поздравя, защото вие сте внимателно и мирно същество на Земята, просто си позволявате да разпознавате реакциите си и не ги метете под килима, за да се отървете от тях, а просто да ги признаете.

Каня ви, преди да реагирате на каквото и да било, не забравяйте, че сте миролюбиво и осъзнато същество, дайте си разбиране, съпричастност, доброта, любов и прошка, ако е необходимо. Наблюдавайте реакцията си и я оставете да бъде толкова сурова, колкото трябва. Като съзнателно и миролюбиво същество е важно да уважаваме другите, както и себе си.

Така че, ако емоциите ви са сурови, заведете се някъде другаде, където сте в безопасност, оставете тези емоции да бъдат сурови или ги оставете да излязат, оставете ги да потекат. Оставете се да живеете като физическо същество на Земята и ще откриете, че освобождавате емоциите и мислите си с лекота. Ще откриете, че напредвате естествено, без никакво насърчение, ще се превърнете в миролюбиво и осъзнато същество. Просто влизаш в него.

Когато мислите за мирно и осъзнато същество, вие също трябва да помислите какво е да бъдеш човек. Когато обмисляте какво е да си човек, важно е да вземеш предвид нуждите си. Помислете какво ви прави щастливи, изпълнени и пълноценни. Също така е важно да се има предвид, че има нужда от уважение, не само към вас, но и към другите, вашите граници, вашите граници, вашите желания и вашите нужди.

Искам да ви насърча да разпознаете през следващите дни какво означава да бъдеш човек, като признаеш, че имаш емоции, мисли, чувствителност и усещания в тялото си. Имате желания и стремежи, искате да бъдете обичани, тялото ви се нуждае от храна, имате нужда от приятелство и подкрепа. Има толкова много неща, които количествено определят човешкото същество.

Вие трябва да приемете, че заслужавате всички тези неща и че като се съсредоточите сега върху настоящето и бъдещето като внимателно и мирно същество, ще преминете през лечебен процес, който ви позволява да станете точно това, което ви позволява да уважавате и да се разпознавате като човешко същество.

Следователно, ускорявайки ви по вашия духовен път и подкрепяйки ви, позволявайки на тези, които са принудени да влязат във вашата реалност, да го правят. Всичко е в това да уважаваш себе си, да се обичаш, да бъдеш мил и щедър със себе си и да правиш същото на другите.

Оставяне на всичко да тече; позволявайки на емоциите да текат, когато имат нужда, позволявайки на мислите да текат не винаги, за да бъдат замесени и позволявайки си да усетите напълно кои сте като същество. Ще отнеме известно време, за да въплътите този фокус на съществуването като съзнателно и мирно същество, и въпреки това вие вече сте съзнателно и мирно същество, сега е моментът да въплътите това.

Най-големият съвет и насока, които мога да споделя с вас сега, е да бъдете наблюдател, да сте наясно с цялото си същество. 

Наблюдавайте как се чувствате, какво мислите, навиците си, убежденията си, ситуациите си, реалностите си, творенията си, която и да е част от тялото си и бъдете наясно.

Тъй като сте наясно, не забравяйте, че сте мирно и внимателно същество и след това си позволете да реагирате от това пространство, това  означава, че трябва да реагирате по мирен и внимателен начин. Понякога енергиите трябва да се движат през вашето същество, емоциите, мислите трябва да се движат през вашето същество, дори през вашата реалност, за да можете да влезете в спокойно, съзнателно пространство.

Съветвам ви, когато сте с други хора, да сте наясно с тях, ако можете, на много нива на вашето същество, не се опитвайте да приемате това, което мислят или чувстват, а просто присъствайте с тях.

Докато си позволяваме да вървим напред по този начин на присъствие, не само със собственото си същество, но и с другите, ние създаваме реалност, която е мирна и внимателна, следователно по-отворена за изразите на Създателя.

Любовта ми е с теб завинаги,

Благодаря,

Аз съм Сен Жермен

Канал: Натали Гласон
Източник: https://omna.org/
Превод: Кандидо Педро Хорхе / Sementes das Estrelas 

  СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 671844
Постинги: 1515
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930