Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2021 08:31 - Майка Мери - "Дискриминация и разбиране"
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 130 Коментари: 0 Гласове:
0



 image

Нека благословиите на любовта донесат мир във вашите тела, умове и сърца.

Понастоящем предизвикателствата се умножават и е спешно да използвате мъдростта, която имате, така че трудностите да бъдат трансформирани с проницателност и разбиране.

Да, любими, проницателността и разбирането трябва да присъстват във вашето ежедневие, така че тесният поглед да бъде заменен от широката визия, правейки място за приемането, което се трансформира.

Простото приемане не ви носи растеж, а парализата, която затваря.

Необходимо е да приемете да се трансформирате, да приемете, че онова, което се проявява около вас, е част от вас, от множеството ви избори по време на вашите пътувания и приемането на тази истина, отидете в търсене на най-доброто решение, така че резултатите вече да не са болезнени, и станете благословии, които подхранват вашия растеж и еволюция.

Къде да търсим най-доброто решение, любими?

Отговарям ви, истинското решение произтича от възприемането на гласа на вашите сърца.

Само сърцето може да ви покаже истинския смисъл на всичко, което се случва в живота ви, и само опитвайки се да слушате сърцето си, можете да подхранвате сигурността на стъпката, която трябва да предприемете, действието, което упражнявате, чувството да изразите.

Действайки от сърце, това е изборът, който може да ви накара да разберете смисъла на живота, трудностите, които той представлява, съмненията, в които ви потапя, когато не можете да видите светлината в края на тунела.

Винаги има светлина в края на тунела, любими, дори и да е толкова далеч, че да не ви позволява да възприемете съществуването му.

Вашите сърца обаче знаят, знаят, че светлината винаги присъства и че вашите души чрез вашите сърца могат да ви накарат да видите това, което физическите очи не възприемат, и виждането ще ви покаже най-доброто решение.

Затова спрете да живеете илюзията, предоставена от егото ви, която никога не ви показва по-големия контекст на вашето съществуване, и търсете мъдростта, съдържаща се в душите ви, която винаги може да ви покаже най-доброто за вашия момент, за вашето пътуване, за вашата еволюция.

Само тогава ще спрете да се страхувате от предизвикателства, само тогава ще се чувствате свободни да проявите волята на душите си, едва тогава животът ви ще възвърне истинския си смисъл, едва тогава ще можете да постигнете изкуплението на егото си, за да запълните всички пространства с светлината на Създателя.

Светлина, която осветява, която подхранва, която кара щастието и пълнотата да преливат, която ви освобождава от потисничеството от миналото и ви кара да се гмурнете в свободата, където няма избор, защото всичко е едно в любовта на Отца.

Възлюбени, нека вашите молитви донесат светлина на всички страдащи и дезориентирани умове и сърца, така че всички да могат да разберат този импулс и разбирането да търси решението на всички злини в сигурността на това, което се разкрива от сърцата им.

Възлюбени, оставям ви сега да ви обсипвам с всичките си благословии и да ви обвивам в моята мантия на защита, защото аз съм Мария, вашата майка.

Канал: Jane Ribeiro
Източник: Mгe Maria
Вижте още съобщения от Mгe Maria тук  :  https://www.sementesdasestrelas.com.br/search/label/Mae-Maria


Тагове:   Мария,   майка,   бъдеще,   Земята,   послание,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657686
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031