Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2021 09:35 - Новата Земя: Безупречна чистота на съзнанието
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 317 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Безупречна чистота на съзнанието

09.07.2021, Отец Абсолют, канализирано послание; Обзор на О.А.

Здравейте, мили мои любими деца!

В продължение на предишното ми послание днес ще говорим по-подробно защо хората, а по-често НЕ-хората с ниски вибрации, реагират толкова агресивно на тези, които излъчват енергии с високи вибрации.

Знам, че за някои от вас това причинява объркване, тъй като в посланията на Висшите сили неведнъж е казано, че с нарастването на вибрациите ви ще станете недостижими за такива същества, а понякога дори невидими.

И това наистина е така, скъпи мои, но за да се случи това, трябва да станете БЕЗУПРЕЧНИ, тоест да излъчвате енергията на Любовта с толкова високи честоти, че тя вече няма да може да влезе в резонанс с енергиите на ниските вибрации.

Но ако се опитате да се оцените достатъчно обективно, ще видите, че все още не сте в състояние да достигнете до един човек, който излъчва САМО енергията на безусловната любов.

И това се дължи на едни и същи спонтанни реакции на дуалния свят, в който сте се превъплъщавали толкова векове поред и които вече са се превърнали в постоянен навик за вас.

Ако анализирате отношението си към хората около вас от гледна точка на реакциите ви към техните думи, възгледи, действия, ще видите, че въпреки огромната и дълбока духовна работа, която вече сте извършили, все пак ги оценявате, сравнявате със себе си, опитвате се да ги коригирате под определени критерии, които са се формирали в съзнанието ви.

С други думи, все още не сте успели да се отървете докрай от програмата на триизмерния свят.

И разбира се, критичната ситуация, развила се сега на Земята, не допринася за вашата хармония, спокойствие и благодушие.

Сега трябва да защитите не само тялото си, но и душата си от смъртна опасност.

Ето защо е толкова важно за вас сега да призовавате за помощ всички Висши сили, вашето Звездно семейство и вашите Галактически братя.

За разлика от вас, те са в състояние да поддържат високо ниво на вибрации във всяка най-сложна и непредсказуема ситуация.

И ако постоянно се намирате в тяхното енергийно поле, то то ще припокрива вашето собствено, което означава, че ще можете да останете на подходящата височина, дори ако не можете да се справите с емоциите и неволните си спонтанни реакции спрямо случващото се.

Но най-важното е да не се обвинявате, че отново сте се спънали, не сте изкарали поредния изпит, не сте преминали теста за издръжливост.

Хванете здраво ръката на своите Учители и Небесни защитници и продължете спокойно и уверено, без никакво съмнение, че Силите на Светлината със сигурност ще надделеят над Силите на Тъмнината.

Що се отнася до онези, които не са в състояние да излязат от триизмерния свят със своето съзнание, те няма да могат да издържат на ярката Светлина на вашите помощници от фината равнина, което означава, че няма да ви видят, намирайки се в това мощно високочестотно поле.

Докато самият вие не достигнете ниво на вибрации, което може да ви предпази от негативните енергии на същества с ниски вибрации, не пренебрегвайте помощта отгоре и се опитвайте постоянно да бъдете под закрилата на вашите Ангели-Пазители, Духовни водачи, вашето Звездно семейство – всички Висши Сили на Вселената.

Викайте ги винаги и навсякъде и не мислете, че сте твърде малки и незначителни, за да получите вниманието на Небесните жители.

Знайте, че за тях всяка чиста човешка Душа е безценна частица от Бога, на която те ще се притекат на помощ при първия й призив и ще направят всичко, за да я спасят и предпазят от опасност.

Благославям ви и ви обичам неимоверно!

Отец-Абсолют ви говори

Получено от Марта на 25 юни 2021 г.

https://bgprevedi.com/




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672691
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930