Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2021 18:38 - РАЗГОВОРИ С ПОУКА ОТ МОИТЕ КОСМИЧЕСКИ ПРИЯТЕЛИ
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 316 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 09.07.2021 18:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ТОМ 1

 

Мото:

„Чак, когато започнете всички да вървите по този път и да заживеете като нас, и да умеете всичко да поделяте с другите, да умеете по този начин да работите и да отдавате своята работа за общото, но всички по този начин, ще бъде друго …“ 

„Командирът на Космическата флотилия от Плеядите Птаах.“

 

 

Иво А. Бенда                                                                                   Юли 1997

 

www.angeli-raja.eu


 

МОЛБА КЪМ НАШИЯ СЪТВОРИТЕЛ И КОСМИЧЕСКИТЕ
ПРИЯТЕЛИ ЗА КОНТАКТ В ТЕЛЕВИЗИЯТА

  

ЗА ДА НАПРАВИМ ВЪЗМОЖНО ЗА НАШИТЕ КОСМИЧЕСКИ ПРИЯТЕЛИ – ЗА АЩАР ШЕРАН И ДРУГИ КОСМИЧЕСКИ ХОРА, ИЗПЪЛНЕНИ С ЛЮБОВ, ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ В НАШАТА ТЕЛЕВИЗИЯ, Е НЕОБХОДИМО ДА МЕДИТИРАТ ЗА ТОВА МНОГО ХОРА ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ. ЗАТОВА ЩЕ МЕДИТИРАМЕ И ЩЕ МОЛИМ С ЛЮБОВ И СМИРЕНОСТ НАШИЯ ОБИЧАН СЪТВОРИТЕЛ И НАШИТЕ МИЛИ КОСМИЧЕСКИ ХОРА, ЗА ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ НА ВСИЧКИ ПРОГРАМИ НА ТЕЛЕВИЗИЯТА В ЧЕШКИТЕ ЗЕМИ В НЕДЕЛЯ В 22:00 ЧАСА.

 

ТАЗИ МОЛБА ЩЕ ИЗЛЪЧВАМЕ ВСЯКА НЕДЕЛЯ В 22:00 ЧАСА МИНИМАЛНО 10 МИНУТИ.

 

Виж граф „Брой молби” в притурката с картинки.

  

Мото:  Комуникациите с миролюбиви извънземни
в чешките земи са в пълен разгар

 

С любов, Иво Бенда.

 

Посветено с любов на всички миролюбиви хора на чешката
страна и нашите Космически приятели и нашия Сътворител,
които толкова обичам.

 

 

Скъпи читатели,

 

бях упълномощен заедно с г-жа Милослава Дръскова от нашите извънземни приятели, предимно от Плеядите, но и отдругаде (планета Ерра, Тасиила, Риддх, Зетор, Яйацит и други), да разпространя публично „Разговори с поука от моите Космически приятели“, което правя с радост и любов.

 

Още от детството съм жадувал за Космически хора, и сега ми се отдаде да реализирам този копнеж, сега под формата на тази книга.

 

Бих искал да Ви уверя, че тези цивилизации, които разговарят с нас са изключително миролюбиви същества, по външен вид в преобладаващото мнозинство са подобни на нас и представляват съставна част на огромна общност от други цивилизации в цялата Вселена. Те са наши по-големи братя и например с Плеядианците имаме частично общи предци, но и с други разумни същества.

 

Само в нашата Галактика има около 2 000 000 от тези цивилизации. Ръководството на нашата Галактика се намира в съзвездието Водолей и е представлявано от ВИСШИЯ СЪВЕТ в ПЕТАЛА. Тук най-възрастният член е ГОРЛОЙ.

 

Важно е хората от нашата малка, но духовно почти най-развитата страна на нашата планета Земя да имат възможност точно в този миг да узнаят за тези цивилизации, които искат да установяват контакт с нас в голям мащаб и едновременно искат да предупредят всички миролюбиви хора, които го заслужават, срещу огромната опасност от страна на Силите на тъмнината. Това са тези вагабонти, които в САЩ и други западни държави извършват масови отвличания на хора, сега след въвеждането на тяхната литература се приготвят за същото и тук в тази малка страна, и то в масов мащаб.

 

Хората, които ще бъдат запознати с тези поуки (виж притурката), могат да се ориентират много по-лесно в този непрегледен свят, пълен със зло. Нашата планета Земя включително нашата малка чешка страна е в голяма опасност.

 

Нашите книги (освен книгите НЛО КОНТАКТИ, НЛО: И НАИСТИНА ЛЕТЯТ …) и статии в списание Magazin 2000, разбира се поотвориха малко очите на мнозина, но само много малко. С това как виждат картинките на тези вагабонти с големи черни очи и четат статии за разрушения и отвличания, несъзнателно излъчват множество мисловни импулси в цялата Вселена, и с това масивно привличат следващите вагабонти със злите намерения върху себе си, което е осигурено от езотеричния закон, важащ в цялата Вселена, че същият привлича себеподобния !!!

Затова поставям във вашата библиотека книгата „Разговори с поука от моите Космически приятели“, така че нашите хора, които са толкова обичани от извънземните от Силите на светлината, да имат възможност да се запознаят с тях и по-късно да осъществят телепатични и по-нататък и дори лични контакти.

 

Всичко, което е представено тук в притурките е със съгласието (коригирано) от нашите Космически приятели. Всичко, което правим тук и това, всяка дума, моите и вашите погледи, е хилядократно наблюдавано и записвано, бъдете сигурни в това. Наблюдават ни милиони цивилизации във Вселената, всичко, което правим. Един път това е необходимо поради причината, че тук правим огромна бъркотия, едновременно с това се поучават от множество наши постъпки, или също се забавляват. Вземат от наша качествена чешка музика, и то не само класическа, но също от времето на „социализма“, нашите хуморески, литература (например романа Бабичка от Божена Немцова е високо ценен) и нашите приказки, които дават на своите деца !

 

В същото време периода на капитализъм в Чехия оценяват като стъпка назад. С това обаче не казват, че „социализмът“ е бил наред.

 

Бих искал още да Ви насоча вниманието, че първото официално предложение за налагане на нов световен ред от Силите на светлината се осъществи в САЩ на 20.2.1954 във военната база Muroc AFB (днес Edwards AFB) и то от извънземни от пет кораба от планетата EISA от звездата Бетелгейзе в Орион към президента Айзенхауер. Били отхвърлени.

 

Вие, мили хора, които не разбирате защо тези правдиви информации, средствата за осведомяване и издателствата не искат да представят без изопачаване, не се чудете. Това е така, защото нашата планета Земя е била и е 300 000 години под влияние на Силите на тъмнината. Благодарение на началото на века на Водолея (навлизането на планетата Земя и Слънчевата система във фотоновия пояс на Галактиката) нашата околна среда е наводнявана от множество финовибрационни енергии от Централното слънце в средата на нашата Галактика. Самото наше Слънчево тяло с короната се потапя във фотоновия пояс от началото на 1998 г. до 2001 г. И в тази околна среда имаме уникалната възможност да се измъкнем от влиянието на Силите на тъмнината (техните мисловни импулси, които са нисковибрационни), можем да се променим от марионетки в истински свободни Космически хора, на които им е позволено да пътуват свободно във Вселената, да опознават множество други миролюбиви същества и да работят за нашия Сътворител. Понеже Силите на тъмнината през религии и други информационни канали непрекъснато са ни внушавали мисълта, че нашите създатели са те, но това съвсем не е така, понеже те само са забравили, кой е ги създал тях (затова са Сили на тъмнината, понеже Сътворителят е любов, а те говорят и се държат точно противоположно).

 

Затова, мили хора, аз, Иво Бенда ви призовавам да престанете да бъдете марионетки и да бъдете истински хора така, както ви е сътворил нашият обичан Сътворител.

 

Съществуват много вселени, всяка една вселена има свой сътворител, и над тях съществува още Първичен Сътворител, най-висшият Сътворител, Бог – Дух.

 

Сътворителят твори Вселената, за да създаде същества, които ще имат същите способности като него и които ще създават в бъдеще свои собствени Вселени. Най-добрият път е да се обърнеш към себе си, понеже всеки човек е една вселена, и съставна част от нашия Сътворител. Всеки човек вътре в себе си има огромно количество информация, много повече, отколкото някой може да си представи. Мултидименсионалните същества MDB (те са 12 включително ние) имат свои информационни канали (молекули ДНК в клетките на човешкото тяло и чакрите) вътре в себе си, а ние сме 3-то MDB. Останалите MDB копнеят много за свързване с нас, и затова към всеки човек се обръщат неговите MDB, и така не чакайте и осъществявайте връзка. Това също е целта на книгата „Разговори“, достатъчно е да се изпълнят определени условия – виж притурката и самия текст.

 

Към самата книга:

 

Книгата излиза по време, когато 950 милиона човека вече са прочели част от съобщенията към дата 6.7.1998 г., от тях 3,6 милиона човека в чешките земи. Към тази дата 670 000 човека в чешките земи комуникират с Космически хора. Книгата се е разпространяваше под формата на самиздат от едностранно копирани листи формат А4 в 3 дяла. Тази книга прави възможно осъществяването на връзка с Космически хора, защото още само с четенето на книгата читателя е наблюдаван от Космическите хора и върху него са изпращани енергии на любовта. С помощта на прочитане на книгата читателят винаги повече или по-малко ще си повиши вибрационното ниво на духовното и физическото тяло, и с това допринася за изграждането на финовибрационно поле на любовта върху планетата Земя. Чрез просто излъчване на мисълта читателят може да поздрави Космическите приятели, да ги погали, или да им сподели своето мнение. В случай, че изпълни условията за връзка (виж по-нататък), може да записва съобщения с химикалка и хартия (подходящо е да се записва мястото, датата и часа), и след записване на съобщението така да се прочете. Без химикалка също е възможно да се комуникира.

 

Този вид литература е публикувана за първи път у нас, книгата е създавана предимно от оригинални проверени съобщения в група от хора, разположени по целите чешки земи. За да бъде максимално запазена оригиналността на съобщенията и минимално изопачаването на информацията (възниква чрез излъчване и приемане от двете същества), не са извършвани никакви корекции на текста в приетите съобщения !

 

В библиотеките най-вероятно ще бъде категоризирана в отдел НЛО литература, и макар да заслужава самостоятелен отдел, понеже това не е НЛО (неидентифицирани летящи обекти - материални), но това са чувстващи космически същества - ЧКС.

 

Съобщенията са преписи от оригинали, за които гарантирам аз, Инж. Иво А. Бенда.

 

Като заключение, необходима е много обич, да се разпространява любов, за да бъде възможно да се издигнем в по-висши светове, никаква материална техника няма да помогне за това, това е един от триковете на черните фланелки.

 

След това ще ни се отворят огромни възможности във Вселената, сътрудничество и съжителство с миролюбиви цивилизации, огромни възможности за познание, спрямо което земният живот е само живеене в тъмнина и незнание. Самият човек е „най-добрия уред“, казано на ограничен материален език, това е Вселена в самия него, и точно с любов и смирение към Сътворителя е възможно да издигнем самите себе си на по-висше ниво на битието, където човек наистина ще бъде свободен, и то както в чувстването и мисленето, така и в свободата на познанието и предвижването в самата Вселена. Космическите хора се намират в нас, те са наши мултидименсионални същества (MDB), тоест не е необходимо да се търси далеч във Вселената. Вярвам, че читателят ще почувства тези същества щом така се стреми, и сам ще осъществи комуникация с тях така, както самият аз. Винаги съм много радостен, когато чувствам Космическите приятели в себе си, когато ми помагат в ситуации в живота, които се разгръщат в живота на човек.

 

За комуникацията не са необходими никакви пари, никакви преводи от чужд език, за лична среща не е необходимо разрешение от ведомствата. Единственото, което е необходимо е искрен копнеж, любов и смирение, спокоен подреден живот.

 

Благодаря за разбирането и с любов,

 

Инж.  ИВО  А.  Б Е Н Д А.

 

Разработка, идеи и редакция на текста, Инж. Иво А. Бенда.

 

27 август 1998 г. Чехия, Европа, планета Земя, 4-ти сектор = Бела, на Вселената. 
1-во издание.

 

Бележка: Тези разговори са живи, и така всеки 2-3 дена се добавя 1 съобщение.

 


УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЗКА С ХОРА ОТ ВСЕЛЕНАТА

 

www.angeli-raja.eu

www.universe-people.com

 

Съобщение:1603.                                                 изработил: Иво А. Бенда      26.02.1998.

 

Мото:   Комуникациите с миролюбиви извънземни

в чешките земи са в пълен разгар ...

 

Предадено с любов на всички миролюбиви хора на тази чешка страна и нашите Космически приятели.

 

Уважаеми читатели,

 

Сега ви представям условията за връзка с приятели от Вселената и с нашия Създател. Тези условия са представени в текста на книгата „Разговори“ и тук само накратко ще ги представя. Вие, които имате прекалено много материалистични мисли и имате подтиснато чувство, ориентирайте се към отстраняването на тези бариери.

 

Тези условия всъщност са и условията за спазване на Космическите закони на нашия Създател, и благодарение на тях си повишавате и стабилизирате своето вибрационно – духовно ниво.

 

1. Да живеете пълен с любов, хармоничен и духовно - чувствено основан, подреден живот. Да обичате своя Първичен Създател на всичко и всички, своя Дух и своето физическо тяло, по този начин също обичате своя Създател, понеже вие сте част от Него. Да не пиете алкохол прекалено, най-добре изобщо, пушачите да намалят цигарите, най-добре никакви. Да простите на близките си и на себе си.

 

2. Да обичате останалите човешки същества и тези, които ви нараняват, понеже те правят само това, което знаят.

 

3. Да обичате всичките останали Създания, „живи“ и „неживи“, природа, растения, животни и планетата Земя, която е по-висше същество, отколкото ние самите.

 

4. Да ограничите яденето на месо на минимум, най-добре никакво.

 

5. Да ликвидирате – да унищожите негативната литература, това са книги и списания за войни, еротика и негативни извънземни (НЛО – отвличания, падане и разрушаване на кораби и т.н.) – излъчвател на грубовибрационни енергии.

 

6. Да не четете негативни книги и списания, да не гледате негативни филми, добре е да игнорирате политиката, защото е пълна с груби вибрации.

 

7. Да не притежавате излишно имущество (2 и повече къщи за себе си, 2 и повече коли за себе си ... и подобни.).

 

8. Да помагате на хората в нужда според собствените възможности.

 

9. Да работите поне минимално за хората в смисъл разпространение на информации за Космическите Приятели и то по мирен, ненатрапчив начин.

 

10. Да не наранявате други създания.

 

При собствено обръщение трябва да се постъпи така:

 

„Скъпи Първоначален Създателю, обичан от мен, моля за връзка

- с Теб (по-лесно свързване)

- с моите Космически приятели

- с Ащар, Птаах, ...“

 

При това е необходимо да имате най-чистите мисли и любов в сърцето, в ръцете химикалка и подготвен лист и при писането изпращайте само любов и не влагайте свои мисли и предимно съмнения. Комуникацията протича най-добре през 4-та - сърдечна чакра („в духа“, не е глас, който се чува), която когато е отворена служи като филтър пред негативните същества, или през 7-ма чакра (глас, който се чува), тук могат да бъдат и двете страни, тоест и негативни същества – по-трудно за интуицията ! Много радост, поуки и красиви преживявания при изграждането на приятелство с Космическите хора !

 


ПРОШКА

ЕДИНСТВЕНО БОГ (СЪЗДАТЕЛЯТ) ИМА МОГЪЩЕСТВОТО ДА ОЦЕНЯВА ИЛИ ДА ПРОЩАВА НА НАС, ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСТВА

 

НИЕ ХОРАТА СЕ ОТДАВАМЕ НА ИЛЮЗИИ, ЧЕ МОЖЕМ ДА ЗАМЕСТИМ БОГ ПРИ ПРЕЦЕНКАТА НА МОТИВА И ПОВЕДЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ.

 

ЕДИНСТВЕНИЯ ЧОВЕК, КОГОТО ИМАМ ПРАВОТО ДА СЪДЯ ИЛИ ДА МУ ПРОЩАВАМ, СЪМ САМИЯТ АЗ.

 

НАЙ-ДОБРОТО, КОЕТО МОГА НА НАПРАВЯ С ДРУГИТЕ ХОРА, Е ДА ГИ ПРИЕМА ТОЧНО ТАКИВА, КАКВИТО СА.

ПОНЕЖЕ ТЕ ПРАВЯТ САМО ТОВА, КОЕТО ЗНАЯТ.

 

 

В психологичните, религиозните и в метафизичните кръгове „Прошката“ стана чувствителна тема. Или иначе казано: „По-лесно е да простиш, отколкото да застанеш лице в лице с човека.“

 

Много хора са въодушевени от възможността, че прошката ще ги отърве от бремето на минали злоупотреба и болка, и от все сърце се стремят да убедят самите себе си, че са по-съвършени от тези, които грешат повече, отколкото те. Събират всичката си смелост, за да простят тържествено на тези, за които са убедени, че са ги наранили.

 

Работи ли това?  Ще се приключили цикълът?  Този начин на извинение на самия себе си ще предотврати ли прилива на минали злоупотреба и болка?

 

При повечето хората, отдаващи се на това „залепяне на левкопласт“ за заздравяване на раните от живота, то … да кажем, май работи, поне за малко.

 

Но ще отстрани ли емоционалните ефекти от припомнянията на стресови ситуации, които подценяват „чувство на нужда“ да се прощава ? Не, няма да отстрани. Тлеещите въглени са непрекъснато готови да разпалят пламъците на посрамването и себеобвинението и обвиняването на другите.

 

До какво всъщност ще се стигне между другото, което изглежда, че прошката ни предлага облекчение в даден момент, щом като се завърне същият гняв, страх и чувство на откъснатост, за да ни преследва със същите въпроси ?

 

Защо „то“ работеше ? Защо продължаваме да се състезаваме с непрекъснато повтарящи се чувства ? И ако не работи прошката, какво пък работи ?

 

При прошка може да изглежда, че нещо си в даден миг е приключило, но докато не разблокираме спомените, които са виновни за споменатите отрицателни чувства, продължаваме да бъдем безмилостно овладявани от тях.

 

И … съществува ли алтернатива за прощаване на другите с техните грехове, които са допуснали спрямо нас ?

 

 

ПРОСТИ НА САМИЯ СЕБЕ СИ

Първата възможност започва с лечението на самия себе си – прости си. Какво и защо? Отговорът е много прост и извънредно сполучлив.

За мнозина това обаче може да означава нещо напълно ново.

 

Ти си този, който чувства болката, и/или се срамува. Ти си този, който продължава със своите нежелани (отрицателни) емоции и реакции.

 

Не се ли разболя вече от своята тревога ? Твоя е, нали ? Ти си човекът с „проблема“, защото ти го чувстваш като проблем. И само ти можеш да направиш нещо с това.

 

 

ПРОСТИ СИ, че си допуснал това негативно въздействие да продължава.

 

ПРОСТИ СИ, че също както си НАКАЗВАЛ и ОТМЪЩАВАЛ на самия себе си, отмъщавал си на другите и си посрамвал, обвинявал и наказвал тези, които са злоупотребили с теб.

 

ПРОСТИ СИ, че си използвал злоупотребата за ИЗВИНЕНИЕ за пропиляване на голяма част от своя живот чрез неуспех и съмнение в самия себе си.

 

ПРОСТИ СИ, недостатъка на осъзнаване и охотата да лъжеш самия себе си, което е предизвикало твоята податливост към злоупотреба, от която си страдал.

 

ПРОСТИ СИ, че си приписал на самия себе си статус на светец заради изстраданото.

 

ПРОСТИ СИ, че си забравил за собствената си СИЛА.

 

ПРОСТИ СИ, че си се отказал от собствената сила и си я предоставил на другите !

 

ПРОСТИ СИ, предположението, че прошката ще промени всеки към по-добро, само не тебе.

 

ПРОСТИ СИ, че оценяваш животите на други хора, но не своя собствен.

 

ПРОСТИ СИ, че си си приписал статус на жертва.

 

 

Истинският проблем е, че до злоупотребата, която си изстрадал, не би могло да се стигне без твоето участие. Тази злоупотреба може да продължава само със съгласието на жертвата (било то по желание или по нежелание).

 

В края на краищата, щом като заговорим за „Злоупотреба“, всички сме съгрешили. Погледнем ли нещата обективно, всички сме виновни за злоупотребата.

 

 

Това е малка част от работата върху себе си, която е необходима за това, че да разберем и прочувстваме колкото се може по-добре съдържанието на книгата, точно която държите в ръце. Областта, която мога да ви препоръчам е КНИНЕЗИОЛОГИЯ, т.е. ОБЕДИНЕН МОЗЪК. Чак като сами започнете да работите над себе си (а не над материалното както досега), и имате определени резултати, тогава ще ни бъде позволено от нашия Сътворител да се издигнем в по-висши светове, иначе не. Същото важи и за контактите с Космическите хора, подчертавам го за тези, които чакат „материални доказателства“.

 

Още сега работят няколко групи по този метод, и то под ръководството на Космическите хора от Силите на светлината, конкретно Ащар Шеран, висше духовно същество, командир на Голямата космическа флотилия, която отговаря за тази част от Вселената, в която се намира нашата Слънчева система с планетата Земя.

 

Представям това тук, тъй като сега има доста „лечители“, които лекуват също без висши същества, или даже със същества от Силите на тъмнината, чиито последствия от „работата“ е възможно да се познаят чак много по-късно след „лечението“.

 

                 С любов Иво Бенда.

 

 

 източник: http://www.angeli-raja.eu/bulgarian/svetelna_knihovna/htm/bg/bg_kniha_rozhovory_1.htm

 

 

 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 674897
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930