Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2021 08:45 - Цивилизация на синята птица 🕊💙🌎💙🕊 Поздрави,
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 110 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.07.2021 08:48


 Представлявам цивилизацията на Синята птица, идвам с мир, за да ви представя себе си и расата си. Казвам се Сълза-Еър. Ние сме мирни същества, които вярваме в изявлението на Прайм Творец, че всички сме Едно.
Ние сме хуманоиди, покрити с индиговосини пера над телата си. Ние сме от 7-то и по-високи измерения. Нашите майстори са многоизмерни същества от 12-та плътност. Ние сме слаби и високи 8 фута. Любимата ни форма на комуникация е телепатична, имаме и собствен език и можем да общуваме с езика на жестовете, като използваме една ръка.
Посетихме Земята преди няколко милиарди години. Обичаме да се движим наоколо и да не стоим твърде дълго на едно място. Моята цивилизация се разви от малки птички и стана напреднала както духовно, така и технологично. Нашите космически кораби са огромни с размерите на пълна планета с вид на кръгла сфера. Когато сме разположени с кораба си, никой не може да стигне до нас, особено негативните сили, нарочно блокираме всички портали в района.
Аз съм миротворец, затова пътувам до много различни Галактики, Вселени и Звездни системи и участвам в срещи, за да запазя мира в Космоса. Не всяка раса иска мирно съжителство като Орион, Архонти, Рептили и др., които обичат да унищожават и поробват други цивилизации.
Работим в тясно сътрудничество с Плеядийския висш съвет, Галактическа федерация на светлината и много други съюзи. Господарите правят всичко възможно да споделят мъдростта ни с други раси. Важно е за нас да разпространим убежденията си, че живеем в хармония и мир с другите същества. Обичам да използвам телепортацията, за да виждам учениците си, тъй като съм 12-ти измерен магистър.
Когато човечеството се премести в 5-то измерение, ние имаме планове да дойдем и да посетим вашата планета и да споделим с вас нашето просветление и знания. Всеки от вас е създател и може да създаде собственото си бъдеще и няма нужда някой да ви казва как, тъй като сте многоизмерни същества на ръба на създаването на Нова Земя.
Препоръчваме ви да използвате собствената си проницателност за това кое е най-доброто за вас, тъй като твърде много във вашата реалност се опитват да ви объркат и отклонят от реалната ви цел да направите Небето на Земята. С всеки изминал момент воалът става все по-тънък и по-тънък и никой няма да може да скрие истината повече от човечеството.
Ще настъпи моментът, когато тези, които са се гаврили с вас и са ви лъгали, ще платят задълженията си за всичко, което са направили на Човешката цивилизация. Всички тайни, скрити от човечеството, излизат на повърхността в момента. Тъмните субекти започват да бягат без да поглеждат назад. Истината е, че много положителни събития се случват сега на Земята и никой не говори за това. Това ще се промени в близкото бъдеще.
Благодарен съм на Universal Channel, че ми позволи да говоря с всички вас днес. Благодаря ви.
Истината е пред Теб.
Сълза-Еир
Канализирано от Ерена Веласкес

           Обичам ви !  

  



Тагове:   послание,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 669703
Постинги: 1514
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930